„Политико“: Действия в областта на климата или отвличане на вниманието?

Мащабните ангажименти на COP няма да засегнат използването на изкопаеми горива

Обратно в новината

Коментари - „Политико“: Действия в областта на климата или отвличане на вниманието? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно ... който се върже ...

Зелените кво не вдяват - климатът е важен, но бизнесът си е бизнес.

Кравари и климат! Дето девизът им винаги е бил: "Да се изтропаме на метеното! За някой долар отгоре..."!

Възстановяване на стоково-предметната търговия и Патриархата е по природо-съобразно и справедливо ...

С тия маски покрай пЛандемията бая замърсяване направиха, не е чиста работата.

Мислих, премислях как да се преродя и как пък уцелих точно пък тая скапана отвсякъде епоха на точно пък тая смахната планета с тези малоумни недодялани организми, та и аз в един от тях, от най-най ... Глобално затопляли, моля ти се ... хм ... Ама нейсе ... А ми наближава времето да мисля пак за прераждане ... Ако не бяха тези досадни курсове там за преобучение на душите, хич нямаше и да помислям за прераждане ...

Кълват на тая въдица. Америка и Азия си строят атомни централи и си копат нефт. Балъците от Европа си затварят атомните станции и си въобразяват, че перките и панелчетата ще ги спасят !

Затоплянето на земната атмосфера не идва само от промишленото производство. Затоплянето идва първо от циклите на Земята и второ от огромните горски пожари,които горят всяка година по целия свят. Те освен,че затоплят атмосферата,също отделят огромни количества въглероден диоксид,срещу който уж се борим. Главната причина за причистване на въздуха на Земята са горите и ние трябва да хвърлим всички усилия за тяхното опазване. Масово се изсича джунглата в Бразилия първо за използване на тези земи за земеделска земя,а отсечените дървета се използват за мебели и други дърводелски изделия,фурнир,талашит,пилети,дърва за огрев и други.

Много сме добри в педалските мурафети! Иначе просто искаме да вземаме енергоносители без пари и да ги продаваме скъпо на местния добитък...

Аре, стига с тоя вестник Политико.

ЗА ЕДИН ФЕРМЕР КОЙТО ИМА 5000 ДЕКАРА ЦАРЕВИЦА Е ПО ИЗГОДНО ДА ГОРИ .... КОЧАНИ ОТ ЦАРЕВИЦА ( ПО ВИСОКО КАЛОРИЧНА СТОЙНОСТ ОТ МНОГО ВИДОВЕ ДЪРВА) ... :))

Венецуела провежда решаващ референдум за присъединяване на района Есекибо, който на практика е 2/3-и от съседна Гаяна. Първият човек, който гласува на референдума за териториалния спор с Гаяна, беше венецуелският президент Николас Мадуро - той призова жителите да излязат да гласуват "заедно със семействата си в този прекрасен ден". Гласува се в 28 000 избирателни секции. Основният девиз на кампанията за референдума бе "Есекибо е наш!".

ФРАНСЕТАТА ЩЕ ПИЩЯТ КАТО ОТКАЧЕНИ .... :))

ще видим

АБЕ КАТО ЩЕ СПИРАТ НЕФТА И ГАЗТА И ВЪГЛИЩАТА ... ДА НАПРАВЯТ ЗАПАДНАЛИТЕ ЗЕЛЕНИ ФАНАТИЦИ .... НЯКОЙ НОВ МОДЕЛ ИНОВАТИВЕН ЯДРЕН РЕАКТОР .... АМА НЯМАТ И НЕ ПРАВЯТ ..... КИТАЙ ИМА ТОРИЙ ЗА 11 000 ГОДИНИ КИТАЙ А ИНДИЯ ЗА 6000 ГОДИНИ ИНДИЯ .... И КАКТО РУСНАЦИТЕ ПРАВЯТ НОВИ МОДЕЛИ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ НА ТОРИЙ :)) .... САЩ ТЕПЪРВА ПИЧВАТ

Всичко е както досега, само ние и някои други от ЕгС сме якопрецаканите.

Отвличане на вниманието. Мойта кола е вредна, ма един кораб дето е 15000 коли не е вреден

През последното десетилетие Китай е добавил 37 ядрени реактора, за общо 55, според Международната агенция за атомна енергия, орган на ООН. През същия този период Америка, добави два.Китай е де факто световен лидер в ядрените технологии в момента“, каза Якопо Буонгиорно, професор по ядрени науки и инженерство в Масачузетския технологичен институт, пред CNBC. Китай е „решителният и динамичен лидер в глобалната ядрена амбиция в момента“, съгласява се Кенет Луонго, президент и основател на Партньорството за глобална сигурност, организация с нестопанска цел за ядрена и транснационална сигурност и енергийна политика. Китай "води, дори се състезава напред", каза Луонго.

Китай официално искаха да инвестират и в нашата ядрена енергетика и да довършат Белене на цена несравнима по никакъв начин с фалиралия и препродаден уестингхаус. Обаче според сините скакалци и цървулите от плодзеленчуците, това било опасно за България. Искам да кажа на цървуланковците като човек работил и на Изток и на запад, че след като си бил в Пекин, всички останали градове изглеждат като села.

Зелени рекетййййориии. Наливат се молиадри в безсмислени решения налагат се забрани и КВО някой си печелят. Германия един от големите замърсители затвори АЕЦ с чиста енергия. Дала е поне 90 милиарда и ефекта е 0.6 процента от НИЩОТО. Никой не казва да се намали цената на тока газта.

Празни приказки за отвличане на вниманието. Някакви "зелени" се мъчат да гушнат милиарди, както с така наречената "озонова дупка" през 80 те и 90 те години на 20 век. Играта е същата. Никой не попита САЩ защо крият технологиите за чистата безплатна енергия заради откриването на които загинаха толкова много хора. Едва ли Владетелите на света ще допуснат спирането на нефта и газа - просто защото нямат никакво намерение да загубят властта си и парите.

Тая от неутриното ли ? Тия неутриноволтаици и оня "neutrino power cub" на немския измамник Холгер Шубарт. Дето от 2014 все обещава работещ прототип и до сега, 10 години по-късно, няма такъв !

...няма да засегнат използването на изкопаеми горива... А добър ден... Цялата работа е за едни пари...

НПО трябва да си пълнят гушите, разбрахме го отдавна.

Най-мощния парников газ са водните пари, 50% от парниковия ефект се дължи на тях, но те уж нямат значение...

Мирише ми на много ЗЕЛЕНИ ПАРИ. А щом Урсула и Камала са там, значи няма да си тръгнат с празни ръце. Останалите половината обещават а другата половина ги слуша но не им вярва.

Действията са лостове за принуда.

Кви действия??? ЕС планира да си пълни бюджето с въглероднио данък. Щото са самодеиндустриализира.. А иначе.. Ташак с ветрогенерацията. Най-големия производител на ветрогенератори иска 15 милиарда евро от правителството си. Щото иначе Сименс Енерджи ша фалира. Пак в немско от март догодина се спира производсгтвото на силиций за слънчеви панели. Та с китайски панели ша са прави еврослънчев ток.. И копането на кюмюр вече рути и вятърни централи за разширениеето на въглищните мини...

Отвличане на внимание,на хората от касапницата на евреите в Газа.

+++++

Аз не мога да разбера, защо след като поне 3/4 от населението на света и над 90% от световните лидери са “уж” вярващи в Бога хора…лъжат постоянно и без капчица сван?

Типичен пример за многорелигиозен политик е Хюсеин Барак Обама. Той е юдеин по майка, мюсюлманин по баща, но работел като адвокат в Чикаго с черни клиенти и те били евангелисти. И се покръстил на евангелист запазвайки си другите религии. Всичката религия и е като предизборните им обещания. Докато и където има полза.

С климатичните измами се цели да се обложат световните “китайци” с мита като мръсни и да се спечели конкурентно предимство! Това е западна идея, но нас не са ни питали в нашата част на Европа, а отделно е сметка без кръчмаря!

Питаха Боко предателя и той подписа че влизаме в зелената сделка. Мислеше си че щели да му дадат едни пари от фондовете за възстановяване от епидемията.

като чуят сделкя и си мислят за келипира, който може да изскочи от него. А всъщност, някой, чисто и просто, е трябвало да каже нещо, пък не се е сетил какво и е родил "зелената сделка".