Коментари - "Политико": 5 начина, по които ЕС може да помогне за прекратяване на войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари - "Политико": 5 начина, по които ЕС може да помогне за прекратяване на войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

1 начин - Оръжия за мир 2 начин - Още оръжия за мир 3 начин - Повече оръжия за мир 4 начин - Още повече оръжия за мир 5 начин - Хептен много оръжия за мир + санкции + гей прайдове паради + еднополови бракове + Истанбулска конвенция + легализация на марихуаната и някои други наркотици и задължителни тестове за ковид, маски и КПП-та

За малоумници!!! Това никога няма да стане!!!!!

5 начина трактори да газят брюкселските зелки!!!

Също и Ф35 в натовскките държави, действащи в помощ на украинската армия, Ф16 за украниците, ракети със среден обсег и стига сме лизали гъза на Путлер с ограничението да се атакува руска територия, рашистите следва да се бият навсякъде където ги набараме и шут в гъза на путлериста от Украйна и Крим, военни летища там да бъде държан Путлер изкъсо като за начало, да не забравяме че е и издирван престъпник

Твърдо са решили американците да закрият ЕС. Всичко което е написано ако се изпълни до една година съюза е фалирал и саморазпаднал. Инресно защо толкова ни мразят тези хора.

Значи плана е: "За Бога братя не купувате от Русия" :) Желая ви успех!! ЕС не е целият свят..........

И най-вече още повече оръжия, но без да ползваме енергия, метали и атоми. От нищо - нещо с услуги и печатане на пари.

Има много по лесен начин. 1. Да го духат украйнците, и без това жените им се раздат къде ли не. 2. Да им се инсталират броячи на всички дупки и така да си плащат заемите

6. ЦИДИБИЦИ 7. Цоциален рейтинг 8. Цинтетични миса 9. Генетично създадени треворляци 10. Цензура. Автоматично следене и класификация на непослушните с ИИ 11. Болеста Цекс 12. Деиндустриализация 13. Карбонови данъци, че пърдите и дишате. Кравите трепане. Свине и кокошки вируси и гътанката. 14. Затоплиска религия. Еко теророизъм. 15. Виар/Ейар овчици в Метавръза на Цукребръг и Ябълковите 16. Яко Перемога и Фараонизъм. Слава Швабецо. Слава Вангард Груп. Слава Лондон сити. Слава бе. Слава.

Готов ли си за 3-та световна война?

Фантасмагории! 6 милиарда народ подържат Русия, срещу има нема милиард самозабравили се, уж умни и красиви! Аре у лево!

Няма притежава нищо и ще мре за Вангардя, Билдербърго и Давося. Как ще остави господарите от Златната пирамида неодоволни. Нали за това го е родила майка му. Да обслужва ГОСПОДАРИТЕ.

Начини има, но световните рекетьори няма да позволят.

я кажи една държава граничеща с руската кочина да не е в конфликт с Кремъл..ха.ха ха

Давай, давай - още от същото и ще стане :-).

защо тоя "умник", който е написал това безумие, не обясни на евроГейците, какво ще им коства всичко това, ако се случи? Някакси не е много честно и почтено, да не се спомене, че Европа ще плати цената (както винаги) и тя ще се изрази в тотално разорение и мизерия за всички вкупом на "стария континент"!

Я да кажеш що Господарите ти от УСА си купуват от Индия рафиниран Руски петрол с надценка? А? А уранчето от де го взимат? От ануса ли ти? Мърши неграмотни и малоумни. Да не реши, че Сарматите и Посейдоните са 3д като Американските бомбардировачи шесто поколение?

lu4ka

За петрола: "Статистиката на Министерството на търговията на САЩ неочаквано показа, че САЩ са купували руски петрол миналата година, въпреки забраната, наложена на 1 април 2022 г. През октомври 2023 г. САЩ закупиха 36,8 хил. барела петрол от Русия на стойност 2,7 млн. долара при цена от 74 долара за барел." Нещо по въпроса??? Най-големият потребител на руски петрол са ФАЩ. С евтин руски петрол поддържат ниски цени на вътрешния си пазар, а изнасят своя петрол за по-голяма печалба. И те така!

Кучетата лаят, керванът си върви. А ния потъваме в инфлацията.Цените на Парно, Ток, Вода, Бензин и Хранителни стоки растат а заплатите стоят непроменени.

Единственият начин да се помогне на Посрайна е да се процедира като при безнадеждно болни хора! Да се спре апаратурата която поддържа изкуствено живота им, за да се избавят от мъките както самите те, така и хората които ги обгрижват, понеже общите им усилия не могат да доведат до благополучен край. Така ще е възможно в употреба да влезнат поне оцелелите органи от тях, които да бъдат присадени към други организми с по-висок шанс за оцеляване.

Предлагам авторът на тази статия да се замине доброволец и да убива гадните руснаци! Зад компютъра и от височината на Борис Джонсън е лесно - "нищо няма да подписваме, ще воюваме!". ...А тези дни се навършиха точно 10 години от началото на войната. Много хора вече удобно "забравиха" как и защо започна...

Трябва да Има Мир

За има има мир - САЩ в Сибир!

БРИКС в цифри: 26,7% от общата площ на Земята 41,5% от световното население (3,25 милиарда души) Общ БВП от около 26 трилиона долара 25% от световната икономическа продукция 4,5 трилиона долара валутни резерви (до 2018 г.) Ха кажете като как незначителния ЕС ще изтощи Русия, най-много да се досамоубие.

Пълни пропагандьорски глупости.

Шило

Много ми е интересно, ЕС ритуално ли ще се самоубие на някой площад, или неритуално- в някой храсталак!

Русия не може да купува нищо с тия долари заради санкциите. Нито може да ги държи извън страната, за да не бъдат конфискувани. Нито може да ги мести свободно из мрждународната банкова система. Колочеството долари непрекъснато се увеличава, но полза от него за Русия никаква. Как си мислите, че Европа, която няма никакви ресурси, а е добра в добавената стойност и виртуални услуги ще надделее над Русия, която е в голяма степен самодостатъчна ?

Даже със сегашните санкции Европа се самоубива. Икономиката в държавите от Южна Европа отдавна боксува. Особено в Гърция, Португалия и южните провинции на Испания и Италия. В Източна Европа последните години има много сериозен номинален растеж, но в реално изражение е силно ограничен от инфлацията. Французите отдавна вече не са водеща икономическа сила и влиянието им продължава да отслабва. Германия е водеща световна сила в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, химическата промишленост, производство на строителни материали, фармацевтика. Всички тези отрасли обаче изискват евтина енергия, която вече я няма - затвориха си атомните централи и не купуват евтини ресурси ор Русия. Резултатът е начало на една продължителна структурна рецесия...

Политико - "Пет начина за самоубийство на Европа"

Надежди Говежди. Слава Русия.

Какво да очакваш?

а можели Урсула с борелчо да си ебПМ

И той да спре с покупките на руски нефт, че някак си смешно изглежда.

има и повече от 5 ама нема да стане оти американеците нема да дадат

театрално ще повтори Милошевич в Хага.

"Източването на хазната на Путин е възможно - ако Брюксел наистина иска" Кажете ми името на една държава която има "хазна" а не заеми, МНОГО!

Тия дебилни санкции са много благоприятни за Русия и пагубни за ЕС. На руснаците хартийки не им трябват. Производството изисква ресурси, а не хартийки. Ако ставаше с хартийки в Германия нямаше да има толков много фалити. Щяха да си печатат евро и да процъфтяват, вместо да са в рецесия. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Тайната е ясно как ще приключи. Ами тези които сега най много подскачат да си вземат везелинче защото ще им трябва като се наведат накрая.

Значи американското Политико дава тези съвети на еврокретените, докато САЩ не спират да купуват петрол, дизел, уран за себе си, както и втечнен природен газ, който пък успешно препродават на еврокретените. Да се надяваме, че брюкселските зелки ще се вслушат в съветите на Политико

Щом говорим за прекратяване.

Тези от ЕС съвсем се изплискаха. Нека си спрат тока, водата и накрая въздуха, само и само за да накарат реката да тече нагоре. Сами си копаят гроба а САЩ им продава лопатите. Накрая ще ги заравят руски багери на руски дизел. Ето това е зелена зделка!!!

Не става дума за омраза, а за алчност съчетана с действието на закон при капитализЪма

Трол фермата на путинофилите веднага започва с лайната, даже и плюсове си бичат тъпаците.

Басня Русофил и Русофоб Повстречались как-то раз Русофил и пидорасть... Ой, простите - русофоб, Что-то мне вступило в лоб! Бородатый русофил В теплых валенках ходил, Самовар предпочитал И Есенина читал. А надменный русофоб Был, пожалуй, даже сноб, Кушал вилкой и ножом, Проживал за рубежом. И промолвил русофил: "Чем же я тебе не мил? Чем же русская душа Так тебе нехороша? Поставляем нефть и газ, Уважаем, вроде, вас, Что ж вы, матушку Россию Застращали напоказ?" Русофоб прищурил глаз: "А за что любить-то Вас?! Вы не слева, вы не справа- Вы идете напрямик! Не берет Вас ни отрава, Ни Майдановский блицкриг! Референдум провели- Украина на мели! Где ж теперь мы ставить будем Дяди Сэма корабли? В смысле дядюшки Обамы.., В смысле папы.., в смысле мамы... Мы несем Земле свободу, Мы - Мессия всех веков! Мы - трибуна всех народов, А не пьяных мужиков!!! Нету совести у Вас - Отдавайте нефть и газ!" Русофил вздохнул слегка... Русофоба- "земляка" По плечу рукой похлопал: "Эх, Америка-Европа! Если Вас друзья послушать , Просто "хочется Вам кушать"! Видно в этом "русский брат" Перед вами Вами виноват!" Только вот никак ребята Не поймете в чем тут толк! Мы ребята - не ягнята, Да и Вы не серый Волк!

5 начина по които ЕС може да си ритне столчето... Ха ха ха ха

Най -бързия и точен начин : ГРЪМНЕТЕ ДЖУДЖЕТО

тъпата статия. Поръчково писание за дебили.

И тебе ли като мене та ибът алабамските негри ?

Не става - ще дойдат по-радикални и ще стане по-зле

По-скоро анала ти ще гръмне, че много го порят черните брадъри !

Коментари - "Политико": 5 начина, по които ЕС може да помогне за прекратяване на войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари - "Политико": 5 начина, по които ЕС може да помогне за прекратяване на войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

1 начин - Оръжия за мир 2 начин - Още оръжия за мир 3 начин - Повече оръжия за мир 4 начин - Още повече оръжия за мир 5 начин - Хептен много оръжия за мир + санкции + гей прайдове паради + еднополови бракове + Истанбулска конвенция + легализация на марихуаната и някои други наркотици и задължителни тестове за ковид, маски и КПП-та

За малоумници!!! Това никога няма да стане!!!!!

5 начина трактори да газят брюкселските зелки!!!

Също и Ф35 в натовскките държави, действащи в помощ на украинската армия, Ф16 за украниците, ракети със среден обсег и стига сме лизали гъза на Путлер с ограничението да се атакува руска територия, рашистите следва да се бият навсякъде където ги набараме и шут в гъза на путлериста от Украйна и Крим, военни летища там да бъде държан Путлер изкъсо като за начало, да не забравяме че е и издирван престъпник

Твърдо са решили американците да закрият ЕС. Всичко което е написано ако се изпълни до една година съюза е фалирал и саморазпаднал. Инресно защо толкова ни мразят тези хора.

Значи плана е: "За Бога братя не купувате от Русия" :) Желая ви успех!! ЕС не е целият свят..........

И най-вече още повече оръжия, но без да ползваме енергия, метали и атоми. От нищо - нещо с услуги и печатане на пари.

Има много по лесен начин. 1. Да го духат украйнците, и без това жените им се раздат къде ли не. 2. Да им се инсталират броячи на всички дупки и така да си плащат заемите

6. ЦИДИБИЦИ 7. Цоциален рейтинг 8. Цинтетични миса 9. Генетично създадени треворляци 10. Цензура. Автоматично следене и класификация на непослушните с ИИ 11. Болеста Цекс 12. Деиндустриализация 13. Карбонови данъци, че пърдите и дишате. Кравите трепане. Свине и кокошки вируси и гътанката. 14. Затоплиска религия. Еко теророизъм. 15. Виар/Ейар овчици в Метавръза на Цукребръг и Ябълковите 16. Яко Перемога и Фараонизъм. Слава Швабецо. Слава Вангард Груп. Слава Лондон сити. Слава бе. Слава.

Готов ли си за 3-та световна война?

Фантасмагории! 6 милиарда народ подържат Русия, срещу има нема милиард самозабравили се, уж умни и красиви! Аре у лево!

Няма притежава нищо и ще мре за Вангардя, Билдербърго и Давося. Как ще остави господарите от Златната пирамида неодоволни. Нали за това го е родила майка му. Да обслужва ГОСПОДАРИТЕ.

Начини има, но световните рекетьори няма да позволят.

я кажи една държава граничеща с руската кочина да не е в конфликт с Кремъл..ха.ха ха

Давай, давай - още от същото и ще стане :-).

защо тоя "умник", който е написал това безумие, не обясни на евроГейците, какво ще им коства всичко това, ако се случи? Някакси не е много честно и почтено, да не се спомене, че Европа ще плати цената (както винаги) и тя ще се изрази в тотално разорение и мизерия за всички вкупом на "стария континент"!

Я да кажеш що Господарите ти от УСА си купуват от Индия рафиниран Руски петрол с надценка? А? А уранчето от де го взимат? От ануса ли ти? Мърши неграмотни и малоумни. Да не реши, че Сарматите и Посейдоните са 3д като Американските бомбардировачи шесто поколение?

lu4ka

За петрола: "Статистиката на Министерството на търговията на САЩ неочаквано показа, че САЩ са купували руски петрол миналата година, въпреки забраната, наложена на 1 април 2022 г. През октомври 2023 г. САЩ закупиха 36,8 хил. барела петрол от Русия на стойност 2,7 млн. долара при цена от 74 долара за барел." Нещо по въпроса??? Най-големият потребител на руски петрол са ФАЩ. С евтин руски петрол поддържат ниски цени на вътрешния си пазар, а изнасят своя петрол за по-голяма печалба. И те така!

Кучетата лаят, керванът си върви. А ния потъваме в инфлацията.Цените на Парно, Ток, Вода, Бензин и Хранителни стоки растат а заплатите стоят непроменени.

Единственият начин да се помогне на Посрайна е да се процедира като при безнадеждно болни хора! Да се спре апаратурата която поддържа изкуствено живота им, за да се избавят от мъките както самите те, така и хората които ги обгрижват, понеже общите им усилия не могат да доведат до благополучен край. Така ще е възможно в употреба да влезнат поне оцелелите органи от тях, които да бъдат присадени към други организми с по-висок шанс за оцеляване.

Предлагам авторът на тази статия да се замине доброволец и да убива гадните руснаци! Зад компютъра и от височината на Борис Джонсън е лесно - "нищо няма да подписваме, ще воюваме!". ...А тези дни се навършиха точно 10 години от началото на войната. Много хора вече удобно "забравиха" как и защо започна...

Трябва да Има Мир

За има има мир - САЩ в Сибир!

БРИКС в цифри: 26,7% от общата площ на Земята 41,5% от световното население (3,25 милиарда души) Общ БВП от около 26 трилиона долара 25% от световната икономическа продукция 4,5 трилиона долара валутни резерви (до 2018 г.) Ха кажете като как незначителния ЕС ще изтощи Русия, най-много да се досамоубие.

Пълни пропагандьорски глупости.

Шило

Много ми е интересно, ЕС ритуално ли ще се самоубие на някой площад, или неритуално- в някой храсталак!

Русия не може да купува нищо с тия долари заради санкциите. Нито може да ги държи извън страната, за да не бъдат конфискувани. Нито може да ги мести свободно из мрждународната банкова система. Колочеството долари непрекъснато се увеличава, но полза от него за Русия никаква. Как си мислите, че Европа, която няма никакви ресурси, а е добра в добавената стойност и виртуални услуги ще надделее над Русия, която е в голяма степен самодостатъчна ?

Даже със сегашните санкции Европа се самоубива. Икономиката в държавите от Южна Европа отдавна боксува. Особено в Гърция, Португалия и южните провинции на Испания и Италия. В Източна Европа последните години има много сериозен номинален растеж, но в реално изражение е силно ограничен от инфлацията. Французите отдавна вече не са водеща икономическа сила и влиянието им продължава да отслабва. Германия е водеща световна сила в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, химическата промишленост, производство на строителни материали, фармацевтика. Всички тези отрасли обаче изискват евтина енергия, която вече я няма - затвориха си атомните централи и не купуват евтини ресурси ор Русия. Резултатът е начало на една продължителна структурна рецесия...

Политико - "Пет начина за самоубийство на Европа"

Надежди Говежди. Слава Русия.

Какво да очакваш?

а можели Урсула с борелчо да си ебПМ

И той да спре с покупките на руски нефт, че някак си смешно изглежда.

има и повече от 5 ама нема да стане оти американеците нема да дадат

театрално ще повтори Милошевич в Хага.

"Източването на хазната на Путин е възможно - ако Брюксел наистина иска" Кажете ми името на една държава която има "хазна" а не заеми, МНОГО!

Тия дебилни санкции са много благоприятни за Русия и пагубни за ЕС. На руснаците хартийки не им трябват. Производството изисква ресурси, а не хартийки. Ако ставаше с хартийки в Германия нямаше да има толков много фалити. Щяха да си печатат евро и да процъфтяват, вместо да са в рецесия. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Тайната е ясно как ще приключи. Ами тези които сега най много подскачат да си вземат везелинче защото ще им трябва като се наведат накрая.

Значи американското Политико дава тези съвети на еврокретените, докато САЩ не спират да купуват петрол, дизел, уран за себе си, както и втечнен природен газ, който пък успешно препродават на еврокретените. Да се надяваме, че брюкселските зелки ще се вслушат в съветите на Политико

Щом говорим за прекратяване.

Тези от ЕС съвсем се изплискаха. Нека си спрат тока, водата и накрая въздуха, само и само за да накарат реката да тече нагоре. Сами си копаят гроба а САЩ им продава лопатите. Накрая ще ги заравят руски багери на руски дизел. Ето това е зелена зделка!!!

Не става дума за омраза, а за алчност съчетана с действието на закон при капитализЪма

Трол фермата на путинофилите веднага започва с лайната, даже и плюсове си бичат тъпаците.

Басня Русофил и Русофоб Повстречались как-то раз Русофил и пидорасть... Ой, простите - русофоб, Что-то мне вступило в лоб! Бородатый русофил В теплых валенках ходил, Самовар предпочитал И Есенина читал. А надменный русофоб Был, пожалуй, даже сноб, Кушал вилкой и ножом, Проживал за рубежом. И промолвил русофил: "Чем же я тебе не мил? Чем же русская душа Так тебе нехороша? Поставляем нефть и газ, Уважаем, вроде, вас, Что ж вы, матушку Россию Застращали напоказ?" Русофоб прищурил глаз: "А за что любить-то Вас?! Вы не слева, вы не справа- Вы идете напрямик! Не берет Вас ни отрава, Ни Майдановский блицкриг! Референдум провели- Украина на мели! Где ж теперь мы ставить будем Дяди Сэма корабли? В смысле дядюшки Обамы.., В смысле папы.., в смысле мамы... Мы несем Земле свободу, Мы - Мессия всех веков! Мы - трибуна всех народов, А не пьяных мужиков!!! Нету совести у Вас - Отдавайте нефть и газ!" Русофил вздохнул слегка... Русофоба- "земляка" По плечу рукой похлопал: "Эх, Америка-Европа! Если Вас друзья послушать , Просто "хочется Вам кушать"! Видно в этом "русский брат" Перед вами Вами виноват!" Только вот никак ребята Не поймете в чем тут толк! Мы ребята - не ягнята, Да и Вы не серый Волк!

5 начина по които ЕС може да си ритне столчето... Ха ха ха ха

Най -бързия и точен начин : ГРЪМНЕТЕ ДЖУДЖЕТО

тъпата статия. Поръчково писание за дебили.

И тебе ли като мене та ибът алабамските негри ?

Не става - ще дойдат по-радикални и ще стане по-зле

По-скоро анала ти ще гръмне, че много го порят черните брадъри !