Москва: Санкциите не променят руската политика

Кремъл заяви, че подписването от Доналд Тръмп на закона за санкциите срещу Русия не променя нищо.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Санкциите не променят руската политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де бре, соросоидни измекяри, колко от вазе са излизали от селата? Не питам колко от вас са били в Русия. Гобеми "спецове", големо нещо. Като цяло- соросоид=ако!

Пий си бояришника и недей да пръскаш плюнки по монитора, ватник. Я стани виж, портрета на Путлер се е изкривил на стената. Намести го. Издухай прахта от сърпчука, дръпни пердето и виж не е ли акостирал Адм. Кузнецов на пристанището>

В Русия телевизора води отчаяна война с хладилника. Кой ли ще победи?

Дайте ни още санкции, за да процъфтим окончателно!

Тези санкции били слаби,та Кремъл се моли за по-болезнени,за да са доволни!Руски мазохизъм!

Санкций , Владимир Путин е винаги готов , ще го премести в другия джоб ! Русия има санкции от САЩ още през 1911 година до ден днешен и нищо ! Тези санкции съсипаха Българското земеделие , спряха ЮП от онзи с мозъчен тумор ! Сега купуваме пластмасови домати и чушки и искат да купуваме втечнен газ от САЩ и ОАЕ за 850 $ за кубик , а сега от Русия 215$ за кубик ! Това е икономическо -търговска Война на САЩ срещу Русия , в която ние сме вмъкнати !

Антироссийские санкции США подталкивают Москву к разработке системы, в рамках которой доллар будет отменен. Об это в интервью ABC News сообщил замминистра иностранных дел РФ Сергей Рябков. Политика США, считающих себя мировым лидером в любом вопросе, рано или поздно приведет к тому, что Европа выберет Россию в качестве основного партнера. А РФ, в свою очередь, на фоне разногласий США и ЕС продолжает развивать стратегическое партнерство с Китаем, поэтому возможность создания валюты, которая сместит с трона доллар вполне существует, что закончится для американского государства крахом всей финансовой системы.

Санкциите на САЩ са преди всичко удар срещу демокрацията!

Шантавите управляващи на САЩ започнаха търговска война срещу целия свят. Въпросът е, не дали, а кога ща започнат да бомбардират остатъка от света?

Това са глупости. Нещо се крои.

Дреме му на руския народ и Путин кви ги върши тоя клоун.

САМ НА СЕБЕ СИ ВРАГ!!!!!!!

санкциите винаги променят нещата! кога мекушавите и нерешителни руснаци ще разберат че трябва да освободят всичките континенти и дори планетата от западните окупатори т,е от морските народи, а? или ние да да отидем и да ги освободим, а? а наздраве за освобождението!!!!

С Бояришника!

че плешивия кво е виновен че на СЕНАТОР ДАЯН ФЕЙНЩТЕЙН маиката се дънила у градските тоалетни с армееца?

Подкупите на Москва не променят американската политика.

Платените постове не те правят по-умен.

Каква е политиката на САЩ? 1.хаос, цветни революции и войни в целия свят с цел дестабилизация и кражба на ресурси 2.печалба на силното лоби на военно-промишления комплекс на САЩ от износ на оръжие

аналитика!

?

Една фалирала държава САЩ тръгнала да налага санкции на великата сила Русия , богата на природни ресурси и с най-голяма територия.Янките съвсем откачиха. Путин е велик политик,Крим е руски, свикнахте ли? Развръзката в Украйна отсега престои-нищо хубаво не чака фашистката хунта в Киев.

Куку

Путин е велик политик,Крим е руски, свикнахте ли? Развръзката в Украйна отсега престои-нищо хубаво не чака фашистката хунта в Киев.

Тези санкции са ми малко мъгливи. Мерцедеси и Фолксваген ли спряха да изнасят за Русия, мобилни телефони и компютри ли, печки и перални ли, технологии ли, какво точно?

Санкциите без международна изолация не вършат много работа. А международната изолация очевидно е нежелана. Като крайна сметка се вижда, че които се подведоха по американците, немците и украинския национализъм пострадаха. Беше достатъчно да се посочат престъпленията на руската марионетка и режима му с ясно послание към Путин, че е нежелан в Украйна. Яценюк и Турчинов изгубиха големи територии и разцепиха Украйна като я подариха на руснаците от глупост. Сега се вижда как големите корпорации не искат и да чуят за санкции и бясно търгуват с руснаците. Ако украинците са умни ще се разделят с руснаците ще образуват две държави и да гледат да нямат нищо общо, за да се оправят и да избягат от мошениците в Кремъл.

Лузърът Путин, пак е неадекватен! Обърни си и другата бузка Путине! Хюсеин ще се окаже прав за регионалната сила. И не само регионална, но и страхлива! ПП: за тези с минусите! Вижте как изглежда всичко отстрани, и кого ще уважават повече в махлата, наречена Свят!

А каква е руската политика?Те нямат политика!Сталински модификации след 70 години,платена пропаганда ,агресия и отврат!Ще задминат Северна Корея по плиткоумие! Толкова са се изчерпали,че никой не ги понася! В едно предаване казаха,че ако излязат от Украйна,щели да се чувстват унижени,затова за тях е нормално те да унижават съседни държави!Тъпани! Но няма как да са доволни от новите санкции,колкото и да се правят!

Че какво прави Русия в ООН ,абсолютно безсмислено,дори нахално?Танковете,военните и окопите още присъстват в.Източна Украйна,щото алчни за територии,високомерни и надменно лицемерни.Налага си вето в ООН на безумията!

Един път са отсъствали, и се е приела резолюция на ООН за Корея. Ти недей така!

Руската политика е такава, която защитава националния интерес на Русия. Навремето Елцин беше гото да свали гащите пред запада, но Путин успя да вдигне Русия на крака. Което всъщност е добре и за България. Винаги когато сме били с братска Русия, сме живяли по-добре.

вие сте живяли по-добре, но ние не сме.

Путин и пасмина изгубиха Украйна, защто са безочлви крадци

Вземи си Украйна! Цялата! Ето ти я! Хак да ти е, заедно с газопроводите!

А уж вече нямало да пускат фейк новини... В Русия единствено посолството си е на американците, дори къщата в която живее посланикът им е под наем, да не говорим за складчето и виличката които също са ползвали срещу наем, така че руснаците няма как да конфискуват това което и без това си е тяхно, но ако им хрумне като нищо могат да пратят американския посланик на хотел или пък да го оставят да спи на бюрото си;)

е тогава руснаците в Америка ще бъдат ебани, бити и изгонени

На бачо Тръмп ще му приготвят нов лий харви!:))))) Ама тоя път не в Далас, а в Европа(що не в ДАВОС?):))))

Слава России !

Ако знаете каква веселба си направихме с гей-дружинката тази вечер... ха.ха...ха

пиехте Бояришник и играехте казачок

Германия,заяви че няма да се съобразява с санкциите срещу Русия,Иран и КНДР,защото те са в противоречие с меж.право.

путин обаче обърна палачинката .

...и резбата..ха.ха.ха

"санкциите калявали руснака"-такава простотия може да прочетеш от пишищете ну рубладжии ..ха.ха те така един габровец тъкмо научил кравата да не яде и...... тя взела та умряла..ха.ха

В отговор на американските санкции срещу Русия, които вредят на ЕС, ЕС реши да наложи нови санкции на Русия, с коиро да навреди на САЩ. Русия да си изтегли окупационния корпус от Донбас и Крим и да си плати за агресиятя

И аз та обичам байбе.

ти наистина си егати малоумния пиндос - нсамо да те запитам: а защо германия все още е окупирана територия от уса-то, а? след като ми отговориш на този въпрос, тогава повдигай гласче за крим.

Сега да изгонят молдовските, унгарските, румънските и после всички други дипломати. А Рогозин да се разхожда до С. Корея и обратно. Там няма "гадове" и русофобия. Макар да не е много сигурно.

БАЙ ТРЪМП ПУСНА НОВ ЗАКОН И ОТРЯЗА МУТРОПИТЕЦИТЕ ОТ САЩ ... ЩЕ ВЪВЕДЕМ ТОЧКОВА СИСТЕМА ЗА ИМИГРАЦИЯ И МАЙМУНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ИДВАТЕ :))

Да. Това се отнася и за руските имигранти.

ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ В СЕНАТА МРАЗЯТ РУСИЯ ??? .... ЕДНА ОТ НАЙ-ЯКИТЕ РУСОФОБКИ В СЕНАТА СЕНАТОР ДАЯН ФЕЙНЩТЕЙН - ШЕФКА НА КОМИТЕТА ПО ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА ТОКУЩО СИ ПРИЗНА ЧЕ БАБА И БИЛА РУСКА ЕВРЕЙКА ОТ ПЕТЕРБУРГ КОЯТО СЕ ИЗЧУКАЛА С ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ И ОТ ТОВА СЕ РОДИЛА МАЙКА Й :)))) БАБА И БИЛА ВРЕММЕНО И ПРАВОСЛАВНА ХРИСТИЯНКА - ПОНЕЖЕ !!!!! РУСИЯ ЗАДЪЛЖАВАЛА ЕВРЕИТЕ !!!! ....Dianne Goldman Berman Feinstein Feinstein's paternal grandparents were Jewish immigrants from Poland. Her maternal grandparents, the Rosenburg family, were from Saint Petersburg, Russia.While they were of German-Jewish ancestry,they practiced the Russian Orthodox faith as was required for Jews residing in Saint Petersburg

що с главни букви ве, алкаш???

И С АМЛКИ БУКВИ ДА ГО НАПИША , ТВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ФАКТА ЧЕ МАЙКА И НА ДАЯНЧЕТО Е РОЖБА НА КРАСНОАРМЕЕЦ ИЗЧУКАЛ ЕЕВРЕЙСКА КУРВА :))

Малиии големо дръво пак, за путеф и ко ха ха ха ...

Това е неверна или некомпетентна информация. От тези около 1235 души има около 900 обслужващ и поддържащ персонал. И те не са американци. Къде ще ги изгонят? И как ще намерят 755 дипломати, за да ги обявят за персона нон грата?

Американци са. Още преди години в отговор на една от санкциите забраниха на ам. посолството да наема руснаци.

Защо медиите /вкл. руските/ казват обратното? Сигурно някакъв русофилски селяндур не ги е информирал.

Путьо вреди на всякъде,то не бяха лъжи и хакерски атаки къде ли не вкл.и във Франция на скоро както и в Бг.Върха на нахалствотона тоя кагебешник е опита за САЩ. Сега вече американците му го нафърфолиха доволно и Путьо ще разбере,че с тях шега не бива. Каталясалата бензиноколонка беше ударена в сърцето -в енергийният им бизнес.От помпането рашка си пълни бюджета на 70%. Следващите години ще е интересно.

Татари,финландци, французи, турци,германци, японците... знаят и помнят, че с руснаците не могат да се ебават, ред е и накраварите да го разберат.

Напротив. Санкциите променят много, но недостатъчно. Останалото ще свърши глупостта на кремълската клика. В интерес на истината, в Русия има 335 дипломати. Останалите са руски обслужващ персонал. Такава е американската практика. Повечето от тези лица ще бъдат съкратени.

Дреме ми за Рашка Путинска

То па на кой ли му дреме че си жив!

На мен са ми малко страни тези санкции, американците с пълното съзнание правят санкции които са така формулирани, че да засягат трета страна, тоест държавите от ЕС. На практика те са поставени в положение без да изисква тяхното съгласие да следват снакциите по принуда.

Пальо,Големите правят играта,другото е пълнеж. Някой питаше ли през соца все във фалит бяхме и Русия ни прибра всичкото злато.Бяхме си бетер 16 република. След тези санкции отпадат надеждите тъпи на Путев: Сев.поток 2,Т.П за Ю. Европа,Ю.П. и Китайския отпадна. Кой ще яри путева като всички ПАТОЦИ отпадат!!!!!!???????????????

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

Чакалите водят война с Русия с различна интензивност вече 300 години и още не са победили. Санкциите почти без прекъсване са от 70 години. Какво да се промени?

Абе то и СССР бе нерушим съюз...

Идва ред на сащ:)))

Идва ред на сащ:)))

Санкциите са за ЕС той да ги спазва. Меркел вече даде знак. Ако пък самите УСА ги спазват - те ще загубят най-много. Но не вярвам да си наврат тарележ в гащите. Изобщо - празни приказки.

то и на ссср акъл не се даваше, и нищо не се променяше ,пък какво стана?? ссср умре, погребаха го, и никой вече и цветя не носи на гроба му!