Слави Трифонов: Политиката не е мръсна работа

Слави Трифонов, както бе обещал, започна издирването на професионалисти в отделните области, за да влязат в политиката.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Политиката не е мръсна работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ОТ БАЛЕТА ЛИ ТИ ГО СПОДЕЛИХА, ЧЕ НЕ БИЛО МРЪСНА РАБОТА ПОЛИТИКАТА !??? СЦЕНАРИСТИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ УМНИ КОПЕЛЕТА . ЗНАЧИ ОТ БАЛЕТА СА ГО КОМЕНТИРАЛИ . НЕ ИМ ВЕРВАЙ , НЕДЕЙ !

Простият чалгар тепърва ще се сблъска с народната любов.

Ама тоя наистина ли си е повярвал,че може да бъде "политик" ? На такава озлобена и просташка физиономия можеш само да е изплюеш,какво остава да го приемеш за твой представител!

Предлагам още по-опростена система за избор на управляващи - лепене на съобщения по спирките на обществения транспорт, магазините и тоалетните със следния текст: "Търсим спешно министри, интелигентни, честни и неподкупни, истински патриоти, високи, синеоки с русси коси. Заплащане по споразумение" А за тази моя бляскава идея, искам нещо съвсем скромно - министър-председател, в краен случай президент.

Напразни напъни на празна глава. Открил върховната система за налагане на чиста и свята демокрация - един кухоглавец избира правителство. Слави, вземи се пенсионирай, не се мъчи.

Какви са тези уйчиндолски напъни за влияние и власт! Наистина са много смешни. Странно е, че медиите ни ги представят, като нещо сериозно! Всички тези изблици на Слави, особено с удобните за ГЕРБ и лично на ген.Бойко Борисов въпроси от Референдума, крепят това предаване в Би Ти Ви! Ако няма чадър от ГЕРБ, това ежедневно двучасово политическо предаване, водещо се уж за развлекателно шоу, за каквото му е даден лиценз, отдавна да е спряно от СЕМ, за Политическа, безплатна реклама!

Това е много ДОБРА ИДЕЯ! По-добре политиците да ги изберем в шоу.... отколкото да ни правят шоу, като ги изберем! Давай Слави!

Слави Трифонов:,,-..... Политиката не е мръсна работа...'' НО Е САМО ЗА МРЪСНИЦИ

Тежко му и горко на народа, ако си мисли, че създаването на управленски елит е като кастинга за реалити шоу. На Слави и екипът му не им стигна акъл да се консултират със специалисти по конституционно право преди да правят референдума и се излагаха пред цялата стана. Кой професионалист би тръгнал с тях?

Слави в политиката? Стига глупости, почва новия сезон на шоуто. И да, не бойте се, няма той да избира бъдещите политици. За тая работа има СМС-и. Демократично е някак си ... Пък лев и двайсе с ДДС дребни детайли.

Слави като начало трябва да махне тая негова любима физиономия сякаш току що е помирисал ла*но.

Слави щял да търси нови хора?!? Честни хора! СЛАВИ?!?!? Все едно Пеевски да почне да търси честни хора че да ни оправи. :( Бойко не е цвете, но по тоя въпрос съм съгласен с него - "Откъде бе???"

Вярно ли е, че съотношението между IQ и гръдната обиколка трябва да е по-голямо от единица при кандидатстващите от женски и трети пол, или на кастинга ще обръщат внимание само на броя прочетени книги и характера на диалектното произношение?

Политиката става мръсна когато се намесят такива като теб. Твоите авери ги претрепаха - не е забравено, не прави хората на глупаци. Гледай си чалгата там си силен - опростачи цяло поколение.

След краха на дудук Бареков, Славчо пипа по.внимателно. Иска да се докопа до големата лапачка, но да видим. Дано избирателите са поумнели и не се подведът за пореден път.

Подценяват те.

ТОЙ СЕ САМОНАДЦЕНЯВА!!! ТОВА НЕ Е КАТО ДА РЕЦИТИРАШ ГОТОВИ НАПИСАНИ ОТ ДРУГ СЦЕНАРИИ....ИЛИ ПЪК Е ТОЧНО ТАКА И В СЛУЧАЯ?!

стига наистина да го направиш - ето я младата учителка, изгонена от едно столично училище, защото си обича работата, но приета в друго - министър на образованието, кметът на с. Чавдар - премиер и тн. Все още има кадърни и почтени българи.

да давате.

за четвъртото поколение комунистчета-специалистчета и техни другарчета мутро-чалгарчета..

Не всичко харесвам на Слави , но лошото е ,че е прав и всеки ден става още по-лошо ; Примери много ,,пенсии на практика няма , защото се работи до смърта , статистиката показва за поскъпване на живота, особедно през последните 8 години .Просто няма на къде повече...

Наистина ли това лице от Учиндол е решил да става партиен лидер и то да привлече образованите и можещите?! До вчера беше главен чалгар и бард на милиционерите, сега реши да заложи на пряката демокрация и телевизионната популярност. Бедно откъм въображение мозъче, няма какво друго да роди. Не е лошо обаче тези, които го приемат за чиста монета да си зададат няколко въпросчета. Наистина ли някой си мисли, че мутрите доброволно ще си тръгнат от властта след избори и ще се запътят към затвора?! Защото друг път няма, наглостта и цинизма от последните години раждат реваншизъм, а те дори и да не са го разбрали, са го усетили. Наистина ли някой си въобразява, че лица, които цял живот са си изкарвали хляба с терор и принуда, точно на върха на политическата си кариера, изведнъж ще се откажат от насилието и терора и ще се оставят на някой спечелил избори?! Надявам се учиндолския лидер да се светне, че образование и можене са несъвместими с членство в неговото, казионно, герберско-милиционерско отроче. С една дума не е нужно да доказваш какво можеш, в момента в който решиш да си с чалгарите, вече всичко е ясно. :)

Кое е по лошо: 1.Да хвърлиш пари на ало измамници 2.Да гласуваш за партийни измамници Избралите точка 1. може да се обадят на Слави,да ги включи в листата за кандидат депутати.

Да не ме забравите.

СКРИЛИ МИ КОМЕНТАРА?! АМИ ПРОЕКТ СИ Е СЛАВЧО! ДОЧУХ,ЧЕ Е ПРОЕКТ НА ЕДНА ВЕСЕЛА ВДОВИЦА,ДЕТО СЕ СНИМА С БЕРЛУСКОНИ!!! А ПЪК НЕЙНИТЕ ПАРИ СА ...ОТ КУФАРЧЕТАТА,НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ?!

берлускони я онождаше. не са се снимали само...

Този с кривата глава Fatal Error искам да те попитам сигурен ли си, че Слави Трифонов е наркоман, или ей така, за заблуда. Може и да е вярно, но в съда се иска доказателства. А и на всички в политиката. Всеки има право да се кандидатира, а друг въпрос е дали народа ще го избере. Не само за Слави, но в Бг нещата са предварително според мен нагласени. Мен ме интересува следното и то е: АКО Г-Н ТРИФОНОВ БЪДЕ ИЗБРАН за депутат, искаме да знаем с кого ще е: с Герб или с БСП, ДПС, ДОСТ, Пеевски. Благодаря ви предварително, г-н Трифонов!

,,политиката не е ,,мръсна,, работа,,!!! имахме един вир с чиста вода ... докато пиеха вода други животни...??? след като налазиха в него ,,прасетата,,...!!!

ИЗДИРВАТ СЕ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ, свестните се "ТЪРСЯТ"!!! ЯВНО И ТОЙ ИСКА БАНДЮГИ.ХАХАХАХА

Като се сетя, че Кукунева му беше избора за президент, малко не съм сигурен в капацитета на Слави за подбор и оценка на политически лица.

Славчо, като ти гледам снимката - ЖИВ НАРКОМАН.

АМАН!

Скъпи Славчо, Приятелю, и аз искам да спасявам майка България. Само ми кажи, как ще делим плячката!? Ако в 50 на 50, участвам в играта, брат ми. То са европейски фондове, за усвояване, то са обществени поръчки, то са програми... Леле мале, ум да ти зайде. Яко бозане ще падне! Ама така правят всички бе, къде са тръгнали без теб и мен!? Ама ние ще бъдем Шампиони! Води ни Славчо, напред! Победа!

Не на анонимността. Не на платените тролове. За да разберем истината, а тя се изразява в следното. Име и фамилия по лична карта, ЕГН-първите две цифри, година на раждане и откъде пишете-България или от западни страни или от Щатите. Дезориентация в случая. Знаем ли може би са се включили против него само малцинствата/бай манго или бай Иван или глутницата на Пеевски, или целта ви е тази, да си останем у дома, или на гъби, или някъде извън дома -- в кръчмата от мъка, анадънму пеевски, и този дир-а и всички вестници трябва да знаем, кои са собствениците... Не харесвам чалгата, младите също, но Трифонов не е прост, какъвто го описвате, по-умен е, но ....... баба яга с тояга

Слави, мило, аз може ли да се кандидатирам?

Споко, накрая ще се прегърне с батката.

Да,съдиха се с Волен,сега са в коалиция,за рождения ден склуптура му подари.Тодоров написа книга срещу него,сега му е депутат.Славчо ще целуне на правилното място и ще бъде опростен.

Вашето "шоу" години наред сриваше авторитета на институциите и политиците.Вашето "шоу" насаждаше чалгата,като норма на поведение и морал и какво очаквате сега,да ви се доверим като на Кобурга,Барека, Магарешки и триото патриоти? Опитайте,кандидатите за слава още не са се свърши,все още наивници хвърлят пари от балкона на измамници.

Политици и институции в кенефа, никога не са имали АВТОРИТЕТ, просто нямат заслуги.

Едно само не е разбрал с тази обява търся свестни хора, няма как да стане. Свестните хора трябва да се издирват и да се положат усилия за това. Така пак ще събере поредните кариеристи и нищо няма да се получи. Освен това нали знаете, че няма как светните хора да се съберат около един човек със съмнителни връзки от близкото минало.

Като копаеш лайната няма ка да си чист..... ХА-ХА-ХА Слави, Слави съвсем си дал фира приятелю.

А на тебе ли да разчитаме ?

Ейй, ти на Славун плевенски, ако разчиташ, ходи се гръмни

По висока топка от другите. Нишата може да бъде твоя. На разбираем език.

link, моля свалете този неврастеник и ментарджия от рубриката. Той отдавна е отписан от всички тефтери и самото негово споменаване срива вашият имидж до кота нула.

Адмирирам! Разбира се, очевидно се готви голяма далавера мащаба на позабравената "Кобурггота".То затова се търсят алчни мекерета от типа на" царските" юпита, които завлякоха всичко до което се докопаха.Но от друга страна ,ще се извърши отново , напълно безплатно /макар, че сметката ще я плащаме по-късно/ прецизно преброяване на идиотите в България и сравнени с тези от предишните преброявания, редица учени ,ще бъдат рехабилитирани за трудове посветени на тенденциите в развитието на интелектуалния потенциал на нацията.

Кое завлякоха юпитата? Дунарит, ЕМКО, Мишо Бирата, външния дълг, частното ФБР или събираха рекет от всяка по-голяма фирма, или банките на Цветелина Бориславова дето изпраха милионите на терористите...??? Не сте нагли, а сте най-наглите, които са се раждали. Бог забавя, но не забравя, само на него се уповаваме вече. Няма да е първото ви управление, през което отчаяните българи се самозапалват.

ДА,външния дълг.Прочети юпито Милен Велчев как го трансформира.Приватизацията,също .Нямам време.А и тези не са китки.

ТИ ВЕРНО ЛИ?! НЕ ЗНАЕШ?! САМО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ КОЛКО ОТМЪКНА,ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО И ПР.! АМИ НИКИТО МЛАДЕНОВ,АМИ...ТИ НАИСТИНА ЛИ?!?

Завършили Оксфорд,Кеймбридж, Харвард,Пристън бяха Милен Велчев,Дянков,Николай Василев,Качакова и др.Спомнете си техния лозунг-"Срам ни е от вас".Сега си спомнете една снимка от Монте Карло на яхта-финансовия министър Велчев,министър Петров и по късния министър Севлиевски играят карти с Иван Тодоров -Доктора,най-крупния контрабандист,по-късно убит.Велчев сега е собственик на Виваком.Е това ни чака,кукловодите прожектират стари филми.

И мен ме е гнус, че ни управляват милиционер с образование за учител по физическо и рекетьор завършил пожаробезопасност. Всички могат да си спомнят какво се случваше с благосъстоянието на българите и с българската икономика по времето на НДСВ и какво се случва по времето на мутрите и техните мюрета като Славчо от бтв.

само едно нещо, лозунга с този надпис не беше издигнат от тях. по други хора го разпънаха в т.н. народно събрание. те бяха юпитата, които дойдоха да оправят българия и оправиха само себе си.

Май много бързо забравихте, че по времето когато физкултурника с многото апартаменти беше вътрешен министър съществуваше частното ФБР, масово се подслушваха и изнудваха бизнесмени, политици, взривяваха се редакции и коли на журналисти, служителите на ДОТИ чегъртаха с отверки записите по дисковете на цецомобилите, вещи лица и свидетели бяха застреляни на улицата посред бял ден, а държавата и до сега плаща огромни обезщетения на засегнати лица. Наглите?! Просто смениха Наглите с Безкрайно наглите.

Изпечи си работата стъпка по стъпка и тръгвай. Слави издигна толкова хора сега остана себе си. Политиката си е велико шоу. Направи го атрактивно и купи умовете и сърцата на хората. мислене и действие от сега още. С натрупване.

тоя трифонов е голем левак! от кога кражбата от бедни хора, чял беден народ всъщност, се е превърнала в чиста работа?!?

То и проституцията не е мръсна работа.

на снимката, това е гнусен долен и омразен изрод. Представям си каква помия се съюзи с него.

Тоя като малък явно е чел книжки / поне за оня римски император дето казал, че парите не миришат...../

че той Слави ще ни оправя за пореден път, едно време рекламира Станишев, после създаде Бойко, после се мъчи и Кунева да пробута, ама нещо не успя

ти го направи всемогъщ, всички той ги направил политици....хайде де по-полека, конците дърпат други, какви са, кои са, помисли ако имаш мозък

Славчо, като спечелят твоите избранници, ще си присвоиш ли градинката, дето ти я отказа Бойко? Злобарче, за тази гродинка ореш вече години! ХИТРАК Славчо!

аман от такива "оправячи" и "акъллии"! защо досега една дума не каза срещу агент гоце, или някой от другите бивши агенти, които сега му дърпат конците? онзи фъфльо младши зад гърба му също се прави на голям "ентелегент". всички се правят на скрити лимонки, защото комунистите им плащат под масата и им дърпат конците.