Никола Саркози се завръща в политиката

Бившият френски президент Никола Саркози обяви днес завръщането си в политиката.

Обратно в новината

Коментари - Никола Саркози се завръща в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай пич - върни се и СМАЧКАЙ ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ !!!!!!!!!

Излишно се напъва, никой не го иска. Мина му времето на тоя.

Иска да вземе участие И в груповото изнасилване на а Асад- Сириеца, но на по- предно място в списъка , не на 19-то, както го туриха "Революционерите" на реда за дупе на Либииеца Кадафи Дръш се, Сър Кози!

ВРЕМЕ БЕШЕ!ТОЯ СОЦИАЛИСТ,КАТО НАШЕТО ГЕЙЧЕ,КОГАТО СА НА ВЛАСТ ДЪРЖАВИТЕ ОТИВАТ В БАТАКА!!!

Време беше, че сегашния социалист се поосра малце :)

Саркози е държавник от класа. Политиката на Никола (наш човек!) е добра и дано да работи в полза на България. А дали е клоун, повечето от политиците са клоуни, само че с различни роли, които обществото не винаги лесно се разпознава. И това е което превръща много от гласуващите по време на избори в клоуни. Те мислят, че гласуват за едно, чрез някого си, а когато той дойде на власт не винаги прави това което е обещал. До сега политиката на Никола Саркози към България не е била клоуновска. И от нея българските политици могат само да се учат.

Тоя клоун ще довърши франсетата и измислената им република!

резервния играч Оланд се оказа за щатскостан много лош вариант: не знае къде да го вади, къде да го прибира, а и визията на забогатяло /неизвестно как/ нищожество не е добра реклама. Трябва да връщат друга издухана флигорна от верните /и държани с яки компромати/ "съюзници".

Факта, че е следствен и се кандидатира за ръководител на най-влиятелната партия във Франция говори за високата степен на развитие на демокрацията във Франция. Представяте ли си да се проведе дело срещу Пути или Медведев в Русия?

Трябва да сме благодарни , за съдействието на бившата му съпруга Сесилия при освобождаването на медицинските ни сестри от сигурна присъда а може би и смъртно наказание от Либииски съд . А що се касае до този човек и завръщането му в политиката то ще кажа следното: Един клоун също , като наш Бойко и единя и другия очевидно копнеят за власт с тази разлика , че нашата мутра е готова на всичко само и само да бъде във власта . Жалка работа

На фона на сегашния палячо Саркози е направо звезда!

Браво ! Една хубава новина. Саркози е един истински джентълмен.Политик от голям ранг.Освен за франция и Европа, направи много и за България и то, без да му е платено за това...

ОК, ясно. Да чакаме Бойко, Саркози и Берлускони отново на сцената.

Не бе,ша ривеми за Оланд,Станишко,Монти и Шулц ,да осерат и това дето не можаха да окрадат ! Дясното винаги създава и гради,лявото винаги краде и смърди!

Боклуците умора немат!

Сакрози е българския Бойко! Франсетата врякакаха че бил диктатор,ама там дето е минала социалистическа памина трева не никне,дългко има да бършат осраното! нали ривахте ,че биел арабеските и ви карал да бачкате повече бре,сега оня очилатия мухлю Оланд -Станишко,що не до искате веке?

Щото си имаме друг председател.

Няма успешно завърнал се политик. Горко им на французите за липсата на алтернатива.

алтернатива се казва Марин льо Пен

Много странни заявления, но наистина вярни: в момента Мари Льо Пен е единствения политик във Франция и Европа, който ясно и членоразделно заявява, че е необходимо връщане към "Европа на нациите", а не продължаване на политиката "Европа на щатите". Е, за някои това е ужасно, за други е цел!

...Марин льо Пен...би било фантастично за Франция и французите...Да живее Франция на французите, да живе Марин льо Пен!