Бареков: Напускам политиката

Излизам от политиката, връщам се обратно в гражданското общество и медиите.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Напускам политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти чадо беше директор на медия, чрез която лично опорочи изборите - Котинброд!!! Пониш ли как се тръшкаше, че няма да доживееш сутринта, защото си разкрил опит за преврат и ГЕРБ до сутринта ще те убият. След такава простотия нормален човек не би се показал на улицата , а ти осмърдя ефира на републиката с присъствието си и свърши мръсната работа на БСП и ДПС - отне 4-5% от резултата на ГЕРБ за да не могат да съставят самостоятелно правителство! И ти си седнал да говориш за фалшиви новини!

но ти не ставаш дори за коледен шопар, щото шопара че е свиня е по-чиста от теб, а ти вониш от всякъде!!!

Точно тази подлога да ми говори за фалш, независимо дали става дума за новини или не е доста нахално и безцеремонно! Абсолютно неуспешен проект се оказа Бареков. Воден от жаждата за бързи пари и охолен живот се довърши сам. Просто Незнам как такъв ограничен и слабо-образован кадър се намърда в Евро-парламента. Знаем и за силният му английски. И сега пак дошъл да се прави на компетентен. Срам за народа си!!! Откакто му спряха паричките и корабът му потъна. Имам в предвид КТБ, Пеевски и Василев.

Se taia

С какво точно съм нарушил добрия тон, или съм бил извън темата? С това, че съм сравнил Баречката с п.дофил? Ок. Сега го сравнявам с Гьобелс. Баречката да ми говори за фалшиви новини е все едно Гьобелс да ми говори за свободни медии. Така по-ли се спазва добрия тон? А модераторе? Или имате нареждане отгоре да режете тези, които не си поплюват да нарекат истината с истинското и име? Аман от продажници!

Падението е за университета, че за няколко лева в повече допускат такъв на територията си. Още по-голямо е падението, ако студенти са присъствали безплатно. Дано дълго поне са проветрявали залата след това - чак на очите е лютяло предполагам

Всъщност - Политиката изостави Бюрека... много кисилини прави

БАРЕЧЕ ВЪРНИ СЕ МАЛКО ПО-НАЗАД:ЧУДЕСНИ ГЮБЕЦИ МЕТАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ В ЕДНА КАБЕЛАРКА;)

Не ми спечели уважението.

Кой е Бареков и защо бе момче там казват били парите?!

В речника срещу лъжлив корумпиран журналист стои негова снимка, копелето тръгнало...

FINANCIAL TIMES остан без Носачи... вече няма кой да го носи напред -назад с главата на долу..., тюх ;-)

ха ха ха! на този ша му внесат и гражданско общество! нали е европеец!

За да излезеш - първо трябва да влезеш

Интересно, защо ОТНОВО г-да россолюбците с червени гърбове от кръста надолу, са против това добро обяснение за технологията на "производството" на фалшиви новини? Бил го казал Бареков? Че какво от това? Точно той с неговите сутрешни интервюта в бТВ би трябвало най-добре да знае. Защо се дразните от истината?

Дудука рублажия милионер ще прави политика чрез телевизията. Който се е хванал с руснаците никога не се отказва сам.

ти кога си бил в политиката, бе, посерич?!

А кога този е влизал в политиката, че да излиза?

Изпълнителят на мръсни поръчки и фалшиви новини разказва как точно се прави... Сега ще прави структура от "честни" медии, които да манипулират новините от "честни" позиции. Няма кой да се върже на лъжливото овчарче.

Именно! Точно заради това съм склонен да му вярвам, а и техниката, чрез която се изготвят и разпространяват фалшивите новини, макар и крайно опростено обяснена, звучи логично и достоверно.

След като този е бил в ,,политиката,,...ега ти и политиката,ега ти и държавата:)))))

Бареков говори за фалшиви новини, смях в залата.

Този няма ли да го разследват, как журналист има сметка с няколко милиона в КТБ? За 10-15 години работа, колко трябва да му е била заплатата, че да спести милиони?

Според теб това ли е най-важният въпрос, повдигнот в статията и който тук се опитваме да коментираме? Я кажи нещо по новината. Например, дали е прав за начина, по който се "правят" и тръгват фалшивите новини? Дали наистина социалните мрежи са се превърнали в един междинен гостоприемник, легитимиращ "истинността" на лъжливите манипулативни новини? Според мен, Бареков много точно е описал начина, тъй като явно и той е бил инструмент.

Какво да кажа за новината, бре? Царят на фалшивите новини прави лекция в УНСС за фалшивите новини. Лицемерно е.

На жребия пак на нахуяриха.Ако излезнем от групата ши са нахендрим или на Испания или на Португалия.Пиздец

ааааа Гушката, гушкатаааа

фалшива държава фалшива политика фалшива новина ....

Дудукът щял да става гражданско общество

Молодец, наший человек! Виждате ли мизерни българи, как ние, русснаците, го можем! Първо ние сме генератора на фалшиви новини начело с товарищ Барекович, а после пак той ще ви казва как да се борите с фалшиви новини! Вот это да!!!

мошеник ще се грижи за "честните новини" ... хахаха .. това сигурно е виц!

Що, тебе кво те дразни? Лъже ли?

На този мазен продажен боклук дори не заслужава да прочета статията.

"Не съм чел новината, само заглавието. Но мога да кажа: хахахахахахахахахахахахаха ."

На тоз глупак Бареков му купиха депутатско място и си мисли, че е в политиката.

Един като падал от деветия етаж, минавайки покрай осмия и казал дотук добре, а барека сигурно ще каже бързам, бързам да сляза. Това е неговото излизане.

Обаче е прав, защото се намериха такива, които да "гласуват" за него! Охрани се, осъзна какъв боклук е и за какво точно става и накрая се направи, че е бил в политиката и сега видите ли бил се отказвал от нея... Пълен цирк, точкно като за нас! Истинският проблем не е в него. Ние създаваме такива кухи субекти! Ние.

Въпросът е дали това е нова поръчка от олигархията или просто стана излишен.

идва напускането на политиката без ракета - носител.

Не съм чел новината, само заглавието. Но мога да кажа: хахахахахахахахахахахахаха .

"Бареков: Напускам политиката" Че ти кога си бил истински в нея бе, момче?! Палячо-сребролюбец...

Изобщо не трябваше да влиза в политикта, защото преди това го считаха за сравнително читав журналист. След политическото му фиаско обаче, никой няма да му вярва като журналист! Политиката показва истинското лице на хората, а това на Бареков се оказа много, ама много, продажно!

Дано

Дудукът - борец срещу фалшивите новини ще бъде абсолютното дъно в БГ журналистиката. Наглият мазен дудук е символ на фалшивите новини. Един хубав пример (но не единствен) е "Костинбродската афера", където този индивид играеше централна роля. Самият дудук е един презрян фалшификат, който е готов на всичко за този който снася кинти. Баааси наглостта неземна!!

Дудука не е никакъв, освен изпълнител на роли с/у заплащане и по поръчка на невидимия кукловод.

Точно пък в УНСС! А защо не във Философскио факултет на СУ. Та нали истината е предмет на изучаване и неуморно търсене от страна на философите! Та, да му помогнем на Барековото в "благородното" му ново претворение, и да му предложим едно определение за "истина": В крайна с/ка истината е противополжното на илюзията на видимата реалност, в която човек е поставен да съществува. Ся, това определение не би се приело радушно, понеже то означава отказване от много неща, без които днешниот човек не може и не може да си представи живота си. Трудно ще му е на Барековото, но по-важното е да се върти воденицата и да се множат наивните овце, без които такива като проектът "Бареков" не биха съществували.

КЪДЕ СЛАГАШ ИМЕТО НА ПУТИН, БЕ ЛАЙНАР

проверява конкуренцията, гледа да не се излъже

патрашкова само се набутва горката

Бареков ,я кажи колко долари събра от нашите съграждани в Сан Франциско,?/поне за там съм информиран /Наглец такъв !

Като има балъци, нека дават ве.

ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ФОРУМ Е ДА СЕ СЛОЖИ ИМЕТО НА ПУТИН СРЕД ДИСКРЕДИТИРАНИТЕ ЗА НАШЕТО ОБЩЕСТВО СОРОС И ТРЪМП. БАРЕКОВ ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕШ ЧЕ СИ ОТ ОНЕЗИ 80% ДЕБИЛИ,КОИТО ЩЕ УСПЕЕШ ДА ЗАБЛУДИШ,КОПЕЛЕ МРЪСНО.

Като свършиха кинтите от КТБ, дудука се надява да застане на руска хранилка, като проводник на хибридните им новини. Незнам ДИРа дали ще позволи да бъде изместен толкова лесно.

Не съм се интересувал и досега дали това лице е в политиката или извън нея.Той сам си казва ,без никой да го пита.Щом е така, този господин сега трябва да сам да си каже с какво имуществено състояние излиза от политиката,така както половин България пуска декларации пред Сметна палата и къде ли още не.После ,ако иска да ходи не в гражданското , а в марсианското общество.Само че ако няма установен легитимен произход ,да мине през комисията за конфискация на незаконните доходи.Трудно някой би се доверил на неговата преценка коя новина е истинска и коя фалщива.Може би някой ром би го изслушал , но само ако му пържи кюфтета едновременно с лекцията.Критерият за истинността на една новина е практическата констатация за наличието или липсата на даден факт.Не се нуждаем от неговите становища по този въпрос.

Дудука ще прави честни новини? Баси майтапа!

Само лоши новини. Не знам как я караме без него.