Скандален филм за Лечков пуснаха в Интернет

Скандален филм, пуснат в интернет, свързва кмета на Сливен Йордан Лечков с множество тежки престъпления, включително разпространение на наркотици, поръчкови убийства, проституция, пране на мръсни пари и кражби на милиони от еврофондовете.

Обратно в новината

Коментари - Скандален филм за Лечков пуснаха в Интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до ак ч7 като неси от сливен си траи, защото само сливналии знаят колко зулуми е направил на града вапросния плешивец. незнам герб ще градят, или ще грабят - маи второто. правителството застава зад гарба на явни мошенници,пак гласуваите за герб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами че то подобна, че и по-страшна е ситуацията в Дупница ... и в Правец, кой знае по Кърджали и околия там па какво чудо е.

Е, г-н ak_47, писали сте на 14.07.2011г ... кога за последен път бяхте в Сливен и видяхте всички тези булеварди и улично осветление, през '47-ма ли? И ако нямате категорично мнение, защо завършвате с "де да знам"? Според мен Лечков, освен всички останали интереси, които му се приписват, има още един - вероятно упраявлява автосервизите в Сливен. От две или три години един път месечно съм командировка в Сливен, единствено до неговия хотел може да се стигне по асвалт:) Можете да попитате местните жители кой булевард е кръстен "Лечков булевард":) - единственият неразкопан, за да може кметът да стига от дома си до кметството.

Ти въобще имаш ли идея за какво става на въпрос? Свинщината, която се твори в Сливен е дори по-голяма от това, което се споменава във филма. Иди в града и виж разкопките из центъра, който са от най-малко 6 години. Можеш ли дори да си представиш, че там живеят хора.

Ето там е работата, че има съд, който съди като в Търция преди 2-3 века. Там е проблемът я! Що се отнася до Лечков, има всякакви индикации да е истина изнесеното в клипа. Питайте хората от Сливен и ще разберете истината много бързо. В такива случаи не е слух онова, което гражданите ще кажат. Подобно е положението във Варна с ТИМ. На тези тримата хубавци никой до сега не е скочил, не посмя и смелият Бойко. Има още една страна, в която мафията е толерирана от ЕС и знаем, че това е Италия. Други освен Италия и България няма. Много ми е интерено как ще се равият нещата в следващите 10 години.

Всичко добре казваш,НО за съда и правосъдието нали знаеш, че не се мери с еднакъв аршин.

Дано не е вярно. Много високо мнение имах за Лечков. Не като футболист - като човек. И въпросът не е в моето разочарование. Би било жалко за самия Лечков.

Клиповете са в стил напреднъл социализъм от 50-60 години на миналият век! Коментарите за тях са забранени от този който ,ги е качил,демек-НЯМЯТЕ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТЕ ТВЪРДЕНИЯТА МУ!!! Пошло и неграмотно скалъпено по Бай Ганьовски типично за злите типове който гризат остатъците от страната 25 години.Какъвто и да е -тия не са на страната на доброто! Просто поредният съшит с бели конци комплот целящ да има хаос и страх....Знаем който дества така -Партизани!

един знаменит мъж на България, това е Данчо Лечков. Човека, който ни дари най-голямата всеобща радост в историята на България, като закова немците. Не бих вярвал и дума на цървула, който го пръска във "филма", на такъв могат да вярват само селски цървули като него и неуспели крадльовци, пак като него. Лечков не може да е като другите, защото никой от другите не можа да е като Лечков.

Извинявай BUl, ама ти къде живееш? Ей заради такива като теб продължаваме да страдаме! Това, че е футболист какво общо има с това дали е успешен кмет или политик? Направо за президент да вземем да го изберем, а Пената за министър председател и сме готови! Да си копаем по един гроб и да лягаме!

Ти си индеферентен глупак. Какво общо има успехът на българския футболен тим преди години с престъпленията, които един от онези футболисти извършва днес? Ако е така, да има дадем на 11-те футболиста индулгенция за грабежи и убийства и да ги пускаме да вършат онова, според коклото му е акълът на всеки от тях. Занем колко прост може да е един футболист, включително може съвсем реално да е склонен към престъпления. Ако си прост да не го разбереш, чудя се как можеш да четеш и пишеш?!

ЛЕЧКОВ Е НАИ-ЛОШОТО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ГРАДА. ПРОЧЕТОХ ВИ КОМЕНТАРИТЕ И ВИЖТЕ ТОИ НЕ САМО КАРА БЕЗ КОЛАН ТОИ НЯМА НУЖДА ДА СМЕНЯ И РЕГИСТРАЦИИТЕ КАРА С НЕМСКИ НОМЕРА ,ТОИ СИ ШМЪРКА ДОРИ НА ЗАСЕДАНИЯ БЕЗ ДА СЕ ПРЕТИСНЯВА НАПРАВИ УЛИЦИТЕ ДА СВЕТЯТ НО ПО ТЕЗИ КОИТО ТОИ МИНАВА.НАПРАВИ ДОРИ ЕДНО КРЪГОВО НА НАИ ПРОСТАШКОТО МЯСТО НО....ДА МЕЖЕ ДА СЕ ЗАВИВА ЛЕСНО ЗА НОВИЯ ХОТЕЛ.И ТН.....ДРЕБЕН КРАДЕЦ НО НАИ ВЕРОЯТНО МНОГО НАРОД ХРАНИ.

Те и скандален запис на Боко Тиквето пуснаха, ама какво от това?

Пак един, който не прави разлика :-) Идвате в повечко на България такива.

Двете крила на управляващите капиталисти се борят за европарите!Но не за да направят живота на ратаите(пролетариите по старому)по добър,а за да ги вземат-Европарите.

АМА ТОЯ Е МНОГО ПРОСТ. ЗАСТАНАЛА ГОЛТА ТИКВА ПРЕД КАМЕРАТА СНИМАЛ СЕ И БРЪЩОЛЕВИ. АЛООО ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ НЯКЪДЕ. КАТО НЕ ТИ ОТЪРВА ХВАНИ СИ САМОЛЕТА И ХОДИ ПРИ ИНДИАНЦИТЕ АКО ЩЕШ.

Лечков показа среден пръст на полицаите от КАТ София и ... нищо. Лечков показва , че за него закони, и държава няма, че е недосегаен и ... нищо. Пък за един колан в колата...

сигурно си минавал преди няколко години!!!!!!

ББ каза за Лече че е допуснал някой грешки в кметуването до сега, но в следващия мандат с тяхна/ на ГЕРБ/ помощ ще ги поправи. Каза и че много е направил за Сливен. ЦЦ каза, че негативните енергии около Данчо вече се разсейват. Какво повече искате да Ви се каже за "момчето къде рита топка с Бойко"?

във филма лечков кара автомобила си без колан.има ли истанция .която ще го глоби?

Ние тия работи много добре ги знаеме и то не от днес. Който гласува за него преди време сега да го гризе съвеста. Лечков е доказателство колко прост народ сме и как даваме властта на футболисти, пожарникари, учители по физкултура. Да ти серем и на държавата

..бе не сме на този хал заради футбилисти и пожарникари, нали?

Ами да покажат филма по телевизията, а не само да монтират компромати. В кръчмите се приказва какво ли не, но само част от приказките са верни.

Братле, що не дойдеш да живееш в сливен. Тогава ще запееш друга песен. Ей такива като тебе където се обаждат. Най ме е яд. Града умирааааа.

Аз имам много приятели собственици на фирми,но това не означава,че фирмите са мои.Всичко във филма може да е така,но това няма как да се докаже..тези писаници и филми само ще навредят на града ни.Цяла Европа ще ни обърне гръб и цяла България и не виждам как това ще оправи нашите улици.Единствено един човек печели,защото явно се страхува за себе си от нещо,а като има гласност,без значение за какво,си осигурява някаква сигурност..А сливналии..те какво ще спечелят от цялата тази дандания...

Редно е този човек който сам е документирал себе си и обвиненията,да му се потърсят документи и факти ,ако не може да докаже казаното от него-да бъде осъден с лишаване от свобода. Съжалявам,че Сливен-този град с вековна история и толкова видни личности от миналото се прочува с такива историй

Първо България е правова държава но в кавички и второ съд е изцяло обсебен от силните на деня и трето човека си е прав.

Като не харесвате Данчо Лечков, елате и вземете Кирил Йорданов от Варна - със сигурност сте дадем голям банкет. Може да направим и размяна - ако не друго поне ще имаме чиста Варна и къде децата ни да спортуват. Изобщо пълни глупости са това за Сливен, че било зле. идете и вижте, после пишете предизборни поръчки....

Ще ти спортуват децата на куково лято приятел ... 300 лева за месец да походят малко на тенис ...нещо си се объркал .. а ти ще се чудиш защо пред вас има изкоп шеста година ... в това време .. човека смърка пред целият град седнал на едно от собствените си кафета! :)

За радост все още има полиция ,прокуратура и съд . Накрая има и Европейски съд . Е тогава какви са тези обвинения , ако има доказателства има си органи . Дори и олимпийски шампион е осъден в България. Ако беше по-голяма или ефективна присъдата на фигуриста с какво щеше да се върнат нещата . Ва жен е принципът - има правосъдие нека да не му извиваме ръцете ! Не може да се поставя всичко под един знаменател . Много хора се възмущават но не забравяйте ,че ние няма как да се информираме в цялост с всички материали по делото .Журналистите ни иформират пестеливо понякога и еднозначно къде от безхаберие , къде с поръчка , къде от желание за сензация . Не може да се осъждат хора само по приказки .Нещо повече в римското право дори и един свидетел не е свидетел .

Да гласуваме на сайта за уволнението. Вече може да се гласува само по веднъж от IP адрес, за да спрат да квичат милиционерите. Освен това има и бутон за милиционерите, които харесват боко, да гласуват за него. Айде сега да се преброиме 1:1

Ама ще си плащате за маркетингови проучвания, стига с тази аванта! 20 години все на аванта карате - ха спрете се!

Някои написа,че трябва финансова институция да даде заем за да продължи финансирането и е прав,но те и банките се скриха...или нямат пари или се страхуват след тези обвинения и филми..от това губят само сливналии.Двама се карат,а третият/банката/ ще спечели,но дано се появи някоя,че наистина Господ да ни е на помощ...ще дишаме прахоляци с години..

Мутро-мафиотско правителство, мутро-мафиоска местна власт.

Не знам дали Лечков се справя със задълженията си, не знам с какво извън тях се занимава, но преди година бях в Сливен за 3-4 дни и повярвайте, нямаше улица, която да не е разкопана! Като казвам разкопана имам предвид от край до край! Просто влизаш в разкопки, излизаш в края на улицата и отново попадаш в разкопки! Направо ужасно! За площада да не говорим- там направо огромни плочи, безразборно разхвърляни, препъват пешеходците и се чудиш, как изобщо функционира транспорта в този град!!!! Сега не знам как е положението, имам приятели там и до колкото знам - нещата не са променени!

много де да знам

МММ да ,и аз имам едно клипче за моита комшийка червена бабичка.Брутален наемник на Станишев,поръчков убиец.Премахва следите си като изияждат труповете с другите бабета.Страхотно клипче

хехехе е оставаше и това да не направи на фона на всичко откраднато... ще се оправим когато започант да застрелват неспособните на мисловна деиност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, малко ли факти събщават?!?

Много навреме дойде този филм, даже и малко избърза. Защо да не е преди избори, даже вечерта преди изборите трябваше да е, да го видят този мошенник. За съжаление Радостин е същия като него, само дето стъпа накриво и затова Лечков го чупи имаче сега филма щеше да бъде за двамата, но то не е късно... Как може хора да сме толкова овчи град и народ и един тъпак да оставим така да ни се присмива, има една приказка, че всеки народ си заслужава управниците, на толкова ли се оценихме!?

Спорът за това - кой е по- и кое е по- по- най виновен и кой кого подкрепя е безсмислен. Достатъчно е да се погледне града на какво прилича ... Който не го е виждал скоро де , ние си го гледаме по цял ден. Вече 2 години. И няма сила на света , която да оправи нещата. Все нещо се чака , накой някого съди , някой печели някакви конкурси, другите веднага обжалват и пак се чака ... и така до безкрай. Някой решил, че точно в центъра на града , в единствената градинка ще строи МОЛ , даже 2 МОЛ-а... И не само решил, ами му и разрешили ... И така да вкара целия поток от автомобили в центъра на града ... Гениални благоустройствени решения !! Това само в Сливен е възможно.

ааааааа, може до паметника на хаджи димитар, точно варху паветата на площада шклиян да си направи административна сграда!!!!!! безобразия, подкупност, престапност!!!!! уяс те обхваща когато видиш сливен!!!! даваи боико, гласуваи му доверие!!!!! срамота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

викам, всички в бг да си одариме по две яица в очите и да ходим да пием студена вода.. защото, това което човека казва си е напулно изтина, но за цялата дурява, не само за сливен..просто в сливен е лечков, в пловдив е гергов, в варна е тим (булгаря направо) в бургас (тим), в софя (тим/борисов) и тук таме простите ора от бсп и тн.. комедя..пародя..няма по добра.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Събрали се мишките да вържат звънец на котката. :)

колега че и си ходил преди 10 г====сега сливен е като картофена нива= *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Срамувам се, че като сливналия, идвайки си в родния град, трябва да бързам да приключа с ангажиментите си и да се прибирам в София. Такива развалини и неуредици в целия град са непознати в историята на града. Няма по-лош и по-беден град в България. Това направи "най-добрият" кмет на Сливен в цялата история на града - Йордан Лечков. Хвала на избирателите и жителите. Аз си идвам в Сливен само по принуда.

дори има и страсчни конски зъби... ами щом не е виновен да съди де. още ще забогатее и то " п о ч т е н о"!!! браво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А може би това че някой си е снимал клип доказва че това не са слухове, и че чашата отдавна е преляла, а вероятно и че предположения обвиняем е толкова уличен че просто някой трябва да даде тон за песен. Също така в предишните правителства, такъв вид изказване на предположения не е имало от страх от посегателство, а със сегашното правителство , малко по малко надигаме глави. Споделяш ли мислите ми ?

е такива лигльовци да ни управляват.Българино, събуди се!

Браво! Макар и спестена голяма част от информацията и истината, е достойно да се изправиш и да говориш. Приканвам всеки достоен българин да се мобилизира и да направи филм за Нова Загора и кмета Николай Грозев, за ЦЦ, ББ и фсички палячовци които експерементират две години.

Усещам червената пиявица!!! Защо преди изборите се появява това изявление!!

Изтрябвали са му на футболния милионер Лечков нечии комисионни. Комунистите очаквам да му извадят и партийна книжка, като на Софиянски. Пълна газ на машината за дезинформация пред избори-това го могат, друго не.

"Милионите" му от футбола отдавна свършиха.... Сегашните му милиони са от други "дейности"...

Ако не е Лечков ще е друг. Не е въпроса дали, а кой ?

Дано да се появи свястна банка да финансира завършването на проекта защото Господ да е на помощ на гражданите на града

После иди доказвай, че нямаш сестра ... Булгарише оригинал!