Коментари - Политик изгори Корана в Копенхаген, след като Анкара привика датския посланик (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста радикални ислямисти има в Европа. Ще става интересно.

Този,, политик "сигурно е забравил че не само Турция вярвят на корабна, ами Арабските страни, Азия, Африка, САЩ, дали ще живее вече спокойно този тъпанар, имаше един журналист който си позволи да усмее Мохамед, още се крие, а заради подобна подигравка бяха убити хора от някакъв вестник у Франция, а колко атентата имаше, и още има заради такива,, политици ", какъвто и да си, нямаш право да се подиграваш с религията на хората, и особенно с мюсюлманите, този няма да живее много

Те затова ще ви колят, защото сте свине.

Не одобрявам горенето на книги връща ни в едни други мрачни времена през 20 век. Но притежаването на наръчника за тероризъм Коран би трябвало да се преследва от законите.

Корана?

Колкото е коран наръчник за тероризъм толкова е и библията.

Има нещо гнило в Дания.

Циркаджийски Номера

ЗА, да не се пуска нити един ебач на кози и камили поврче в Европа. Аз съч ЗА да се изгонят виичките камилари от където са дошли. Ама дс гориш корана е простотия и тъпотия. Едно стана ясно- съвместното съществуване не е възможно, но това не означава да им обиждаш религията.

Не-християните са бич за Европа. Лошото е, че с всеки ден стават все повече. Скоро ще има свещенна война. Засега само се снабдяват с оръжия от Украйна.

Щото в Афганистан и Сирия няма оръжия, нали?

Имам само един въпрос - откога Турция монополизира исляма?

Европейците се пробуждат от опияняващата омара и пропаганда на не-религията.

Този специално е събуден от желанието да вземе някой долар от Кремъл и да отиде на Варадеро, като Бялата Златка.

Отиде и НАТО и чл5 у кофата.

Това да се гори която и да е свещена книга е кощунство и няма да оправи нещата. Просто всяка жаба трябва да си знае мястото. Християнска Европа отдавна е почнала да се самоубива, както и новите пришълци също. Причината е ,че те ще дойдат на власт и Европа ще заприлича на страните от които идват. Ще има джамии и ходжи , но няма да има помощи и лежане по гръб, няма да има красиви и чисти улици и няма да има уредени държави. Всички ще са добре ако Авганистан заприлича на Европа а не обратното.

Всички знаем какви са фанатици чалмалиите. След тая провокация много моля след следващия атентат да няма "шокирани и потресени" политици. Все едно да отида да дразня някакъв луд, онзи да откачи и да ме наръга, а аз да си държа невярващо карантиите и да викам "е ся що тей прайш".

Това да се гори която и да е свещена книга е кощунство и няма да оправи нещата. Просто всяка жаба трябва да си знае мястото. Християнска Европа отдавна е почнала да се самоубива, както и новите пришълци също. Причината е ,че те ще дойдат на власт и Европа ще заприлича на страните от които идват. Ще има джамии и ходжи , но няма да има помощи и лежане по гръб, няма да има красиви и чисти улици и няма да има уредени държави. Всички ще са добре ако Авганистан заприлича на Европа а не обратното.

Апропо правилно е кУран, както е транслитерацията от мюсюлманското произношение, по неизвестни , ли по-скоро по печално известни причини в България се е наложила като правописна норма кОран, което ни най малко не отменя печално известните причини. Тънките и дълги минарета със заострения връх възбуждат инстикта за сипане на простотии, остава единствено да се чудим дали отдолу на всяко минаре има по два молитвени дома отстрани с обли кубета, където молещите се да вирят гъзове, тоест да се кланят на аллах

Две топки , за мъже и жени .

В Копенхаген е лесно (все още). Да отиде по на изток.

Вчера в Мюнхен мюсюлманчетата в нашето училище са малтретирали белите деца и това май става навсякъде. Познати в Щутгарт казаха същото. И това заради поредния евродебил който явно Европа поощрява щом не го спира. Европа загива каквато я помните. В Германия повечето деца в училищата вече са мюсюлмани между другото. Някакъв фетиш имат управниците да се самоубие Европа и подкрепата във войната за наркомана също го потвърждава.

Аре, трол, оч оттук

Докато гореше Корана този идиот,полицията го пазеше. Това е такава груба и нагла провакация към всички мюсюлмани. Запада е пълен с такива,и те са вече обидени. Не се правят такива обидни неща.

И хиляда Библии да изгорят мюслите на нас НЕ НИ ДРЕМЕ, защото сме над тези неща...Това е разликата между нас и първобитините мюсли - те ще колят и взривяват хора, защото КУРана е за това - да държи в ПОДЧИНЕНИЕ едни умствено недоразвити подчовеци!Питайте КОЙ ДА Е мюсли за лъжепророка им и неговата 6 годишна жена Айша и консумацията на брака със същата Айша, но вече като голяма и зряла жена - на 9 (!!! ДЕВЕТ!!!!) години!...И само гледайте каква злоба и бяс ги хваща...КУРана за тях, наред с друго, е и ЛЕГИТИМАЦИЯ НА ПЕДОФИЛИЯТА - за това и sиганите се ислямизират МАСОВО - за да си мандръсат 11 - 12 - 13 годишни!!!

11 - 12 - 13 годишни, че какво лошо има?

Ти да не си полицай?

Навеси не ви дреме ако изгорят библии защото сте без божници гототови да продат и маикаси за пари

Мюсюлманите- ИСЛЯМИСТИ са убили МИЛИАРДИ Християни от Европа, за да започнат да се ВЪДЯТ в Турция, Кослово, Албания и Босна...Тия са като ВИРУСИ.. И трябва да ги ИЗТРЕБИМ както ВИРУСИ. Да бягат обратно към Саудитска Арабия. Великолепен е бил Дракула, като е набучвал на колове Ислямистите.. А оня арабин- Сюлейман е отвратителен и е като за филм на УЖАСИТЕ..

да ми мачкаш резания

Ако двеста-триста идиота поскледват примера на този ненормалник и всеки петък горят по един коран някъде си, Турция спокойно може да настигне САЩ по БВП, чрез износ на корани. Печатат си корани хората, идиотите ги купуват и ги горят и всички са доволни!

султан Ердухан заклет ислямист усешта чи кръстоносците ша му използват поданиците като пушечно месо у Россия и ние съгласен да му дарат само Крим без Севастопол

ДемоСратите СЕ СТРЕСНАЛИ: "Посолствата на Съединените щати, Франция, Германия и Италия призоваха своите граждани в Турция към бдителност заради риск от нападения след изгарянето на Корана на антитурски демонстрации в Швеция и Дания," предаде Франс прес.

Западните педераси имат психологически проблеми.

Датчаните си ГОРЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА.

Добре, изгорил е Корана и какво е постигнал, освен да покаже колко е прост и ограничен.

Значи един леко луд ще превърне отношенията ислям-християнство в заложник. Пък скандинавците ще са извън НАТО! Един човек! Това не е ли нелепо?

Познай КОЙ го подбужда този "човек" и то не безплатно???? И КЪДЕ е най-голямата джамия в Европа-в МаZZква.....

А казахте ли, че този има връзки с Москва?

"Обиждал пророка Мохамед" Абе много обидчив бре. Аз си мислих, че пророците са над тив неща.

Ми супер, сега да ходи и във Финландя да го изгори и край с мераците им за членство на скандинвците. :))))

изпълненеие в стил екоактивист,да беше събрал последователи пред шведския парламент с искане за депортиране на мюслитата кой от къде е и забрана на създавене на нови джамии и гета .

Мохамед да не би да е шефа на НАТО?

се изходи по темата.

Преслушах песничките си от моето време,онзи ден станах на 58 години,но се оказа,че Сребърни крила са пели да няма война и децата да са щастливи,Джордже Балашевич и той се е молил само да нема РАД! Колко далновидни са били преди 30 години:( и колко ние сме тъпи:(((((

Правилно ! Но .... РАТ = война ! РАТНИК = войник!

ама мюсюлманската религия си е религия като всяка друга. На тоя дебел и нахален гъз определено някой му плаща за да провокира така подло и грозно. Щведите са пълни капути и историята им е пълна с масови убийци. Определено не ги искаме в НАТО и ЕС. Иначе и аз пошляпвам от време на време по някое турче ама да се е*ваш с религията на половината свят е меко казано малоумно.

про Чикатило?

Какво му е на Чикатило? Нормален руски православен човекоядец. Член на партията.

Днес този "политик" изгори корана в Дания заради това,че турците били извикали датският посланик,но там е малко на обратно,те го викат след изгарянето на корана,друг въпрос е,че той обещал всеки петък да кори по един коран в европейска столица докато не приемат Швеция в НАТО:)))Ерде Стамбул ерде Ямбул:))Та се сетих някой спомня ли си онова в Европа всички сме -как се казваше онзи френски вестник??? Там колко глави на държави отидоха за да се противопоставят на кое????Някой спомня ли си днес колко хора бяха убити в Норвегия от кого и каква идеология изповядва и в момента???Някой спомня ли си вчера какъв ден е бил и то забележете избран за световен и то в далечната 2005(а може и 2009)година световен ден на Холокоста:((((Европа е все пак трябва време да го осъзнае,и да се забрави кой е давал газа Цоклон4 на хитлеристите(американците)Бизнес-нищо лично.Май месец 2014 година 42ма живо изгорени в Одеса,онзи ден пребития македонец с българско самосъзнание-не е ли всичкото това звено от една верига????

След изгарянето на корана в Швеция преди няколко дни последваха нападения с нож във влак в Германия и нападения с мачете в 2 църкви в Испания. Предполагам, че след днешното горене на корана в Дания ще има нови подобни нападения от радикализирани ислямски идиоти. А тоя датско-шведски идиот, който гори корана на публични места би трябвало да не му дават разрешение за подобни демонстрации. А ако все пак ги направи да го вкарат в панделата за месец-два да си охлади темперамента. Тъпите му изцепки нанасят много повече вреда на Швеция и Дания отколкото на Ердоган. Да не говорим за невинните жертви на нападенията с хладно оръжие, които винаги следват след тия изцепки.

Tози много трудно ще си направи застраховка живот. Тъпак. Къде е корана къде е Ердо.Обижда повече от милярд защо.

Там, където горят книги, по-късно ще горят и хора.

Да! Има доста причини да изгори и библията, но всеки се приспособява към отровата която му се дава!

Абе защо познавачите тук не казват, защо Турция не дава танкове за Украйна? Нали е най-силната НАТОвска армия в Европа! Мислете! И да знаете - ако след няколко месеца ЕС е изпратил всичките си танкове на разстрел в Украйна, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТАВА ЕВРОПА ОТ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ?! Вече са си направили поканата за посещение! Вече до Ламанша! А остава и към тях да се присъединят и турските! Европа ще е смазана! (Турция хич не харесва ЕС и САЩ, които я тормозят! Ердоган само изчаква изборите да минат пролетта!)

Защото САЩ трябва да им позволи. Ако САЩ си изтегли инвестициите от Турция, държавата кръстена на пуйка няма да съществува.

Отчаяна постъпка-за съжаление, Европа няма шанс срещу консервативния ислям, защото отслаби консервативния католицизъм с признаване на еврейския юдаизъм за върховна религия със събора 1963 ....последваха години на секс революции и консумизъм, а от към 20 години ни закопаха с педераслък и джендъризъм ....Нямам отговор на въпроса, защо белите богати мразят белите етноси толкова много, че им устройват геноцид от 1945 насам

Не слушаш внимателно радио Давос явно. Белите им консумираме ресурса в пъти по бързо от черните,които са свикнали и готови да ядат дори сушени скакалци. Белите сме умни и изобретатели,което ще рече опасни.На Глобалистите комунисти им струва маса пари програмите за контрол над бледоликите,.ЕС е глобален консуматор номер 1 плътно следван от САЩ, АВСТРАЛИЯ,КАНАДА,НОВА ЗЕЛАНДИЯ И РУСИЯ.Премахвайки от уравнението най голямата заплаха остава един златен милиард роби,предимно деца и 1% богати.

Вижте какво - не се заяждайте с Турция! Тя е в НАТО, ние сме в НАТО, но никой не е казал какво става с 5-ти член между две натовски страни! Единственото, което досега имаме от влизането си в НАТО е, задължително унищожение на нашите войски - ракети СС-200, танкове, оръдия и самолети! Сега се молим да ни доставят "предварително платени" 8 харийки (били самолети- знаем ли?)! А същевременно ненатоска страна ни взима без пари всичко каквото си пожелае от нашето въоръжение! Това е ползата ни от НАТО! ВАСАЛИ СМЕ! ПРОДАЖНИЦИ СА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ! ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!

Кире ти ли си бе? то от тва изказване става ясно че си ти само киро тъпото може да не знае какво става ако една държава от нато нападне друга. то го има и в интернет бе Кире. Питай сенси злопутребата как да го намериш той има опит в търсачките

Турция и Гърция постоянно се захапват! Нямат нареждания от САЩ какво правят в тези конфликти! Ти имаш ли?

към момента, от масовите и известни религии, само две позволяват намеса на религията в светското. най-зле в това отношение е исляма, и по-точно Шариа-та. Де-факто цялото законодателство на ислямистите е религиозно и не подлежи на никаква промяна - това е за всички които дуднат за 'омекване' и 'адаптиране'. Шариа-та, обаче, дава пълно право да се имитира и лъже неверника, когато това е в името на оцеляването или Исляма. Другата подобна религия е юдаизма, която предполага расисткото, че има по-висши от висшите и те са тези, по рождение, с правото да ръководят другите, които са по-нисши от тях. Тази религия също поощрява лъжите и измамата спрямо неверниците. Разликата е, че там има граница и голяма част от светското управление - спрямо 'вярващите' не е религиозно и подлежи на адаптации. тъй-цък.

Турците нямат право на глас и без това във всички войни заемат грешната страна

Не е вярно: през ВСВ заеха най-правилната страна: неутралитет. Защото можеха да си го позволят.

Хахаха голяма цензура в този сайт бре. И какво казах .... Че ако сега Москва раздаде курабийки и РПГ-та на подтиснатите и репресирани мисюлмани в Европа, няма да има разлика от Украинската история .... и го изтрихте! Не е ли удобна аналогията .... какво ви заръчаха от Министерството на истината?

а ако не са курабийки, а хаймарси, ракети срещу кораби, мини, танкове, дронове? слава на Бога, че Русия е светска, а не като Турция.

Нискоинтелигентен глупак, на сайта има автомодератор, който трие коментари според ключови думи - нецензурни, обидни и т.н. Да не мислиш, че някой виси в 12 вечерта, да те чака да напишеш нещо за да го изтрие?

В коментара няма нецензурни думи нито полит-некоректни, има само една неприятна истина .... много бързо съдиш кой е глупак и кой не е, не съди за другити по себе си .... българска поговорка.

няма такова нещо, или то е избирателно спряно за определена категория хора.

Джо си наби як гуйй с Изсрайна..НАТО е в шок..

джо е на далавера - ЕС и Русия са върнати едно 50 години назад, а ЕС и украина са вече яко нагазили в блатото на дълговете.

За далаверата на САЩ си прав! Но да знаеш - Русия може и сама да се справи! ЕС и САЩ - НЕ МОГАТ! Те консумират само от останалият свят!

Нищо сериозно не е направил и без това Корана е измама , ама овцете си мислят че някой ще ги спаси

Целият ислям в Европа вече е заслуга на САЩ! Те направиха "цветни" революции в арабският свят, войни и терор! Стотици хиляди бежанци дойдоха в Европа! Меркел се изцепи, че са добре дошли и ги покани с милиони! Защо сега Нидерландия и Австрия ни се репчат на нас за Шенген, щото не ги спираме да стигнат до тях!? Цялата простотия идва от САЩ и ЕС!

CAЩ нe иcкaт cилeн Eврoпeйcки cъюз и зaтoвa гo нaтиcкaт да налага санкции на Русия(ЕС+Русия е кошмар за USA), както и да приема мигранти мюсюлмани и cтрaни c мюcюлмaнcкo нaceлeниe (Турция, Aлбaния и Ceв.Мaкeдoния) Нa пo-къceн eтaп щe нaтиcкaт и зa Кocoвo и Бocнa и Хeрцeгoвинa...

Ако в Турция запалят Библията така демонстративно тука в ЕС ще се побъркат, то ще са декларации, комисии, разследвания и какво ли още не. Но когато го правят сечено на Турция цяла Европа се прави, че не вижда какво става. А иначе говорим за свобода на словото и защита от насилие, ЛГБТ и т.н. Той този може и да го блъсне някой камион скоро време.

Цяла Европа и най-вече гарантите за мир - Германия и Франция, се правеха 8 години, че не знаят какво става в Източна Украйна! Сега заради това има война, а те се правят на невинни девици!

в Турция често се дискриминира спрямо нежелаещите да следва исляма. от проблеми до убийства.

тези приказки ги разправяй на джендърите, но ние българите, евреите и арменците знаем много добре колко е миролюбив ислямът. Възхищавам се на Израел , който показва на целия мюсюлмански свят, че е по-силен от него и много да внимават,защото притежават най-страшното оръжие, което е създадено от евреи.

РАССИА ФАЛИРА!

Източният фронт на НАТО е в колапс и НАТО е пред разпад. Време е да се престане с тези циркове покрай ретроградни терористични организации. Светът гледа в бъдещето.

Но да се гавриш със свещената книга за мусюлманите минава границата. Ако някой така демонстративно гори Библията, как ще се почуствате? Шведите не осъзнават, че не се гаврят с турците, а със целият мусюлмански свят. Скоро ще има отзвук, гаранция...

от научна гледна точка ислямът не е религия. Той е агресивна политическа доктрина.

Когато обаче им продават оръжия и им купуват петрола , ходят да им строят хотели и направиха в пустинята райски градини , защото ПЛАЩАТ ,а СРЕБРОЛЮБИЕТО е основна ценност както вече си забелязал - Тогава това по "ХРИСТИЯНСКИ"доста удобно се забравя - НАЛИ "НАУЧНИ ми СЪТРУДНИКО " ?! Ако обаче си се интересувал достатъчно , или пък изобщо си виждал книга в живота си , ще знаеш , че Исляма винаги е бил по-толерантен към светиите на Християнството , и ЗАПОМНИ едно нещо : Всеки човек има някаква ВЯРА , и ВСЕКИ ДРУГ е ДЛЪЖЕН да проявява УВАЖЕНЕИ към това , независимо дали я разбира , споделя или НЕ - Говорим за едно простичко УВАЖЕНИЕ ! Ако аз не проявявам чисто мъжко и човешко уважение към теб и дойда да посегна на жена ти ще скочиш нали ( само не ми се ежи , защото не ме познаваш и не знаеш че не можеш да ми се опънеш - ПРОСТО ти ДАВАМ ХИПОТЕТИЧЕН ПРИМЕР ) , - Без значение аз колко съм силен това ме превръща във ВАРВАРИН и ДОЛЕН ЧОВЕК , който не зачита нищо НОРМАЛНО - И точно затова НЕ бих го направил ! Так е и с религията - НЕ МОЖЕШ ДА ПОСЯГАШ НА СВЯТОТО за другите хора , защото утре ще дойде някой и ще посегне на твоето !

И как разбра, че не е религия, а политическа доктрина!?

иди и прочети основните концепции. ислямът - чрез Шариа-та, е политико-военна доктрина (законодателен свод + дългосрочни цели). Това е част от религията.

Тия с кураните да си седят в анадола, работа в европа нямат и там кураните се ползват за подпалки!