Politico: ЕС ще полее със студен душ надеждите на Украйна за бързо присъединяване към съюза

Изданието е получило достъп до проектодекларация, която ще бъде оповестена на двудневната среща Украйна-ЕС в Киев на 3 и 4 февруари

Обратно в новината

Коментари - Politico: ЕС ще полее със студен душ надеждите на Украйна за бързо присъединяване към съюза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от Възраждане и БКП казват същото..ха.ха ЕС ще полее със студен душ надеждите Украйна

И бивши държави ли ще приемат в ЕС, вече?

Спирането на руските телевизии, нарушава както уставът на ЕС така и конституцията на България

след 2 години това,което е останало от окраината,може и да отговаря на критериите за членство в ЕС;)И без това западните области вече ще са в ЕС като полски територии;)

пропаганда на терористи е наказуемо.

Зелю нали обеща май месец да прави Евровизия в Мариупол, ко стана ? Как е тръгнало Май месец в Киев, Евровизия ще я посреща Русия !

Истината, истината дразни нацистите в ЕС.

той Еленски вее е полят със леден душ, след като отсвириха за аеропланите, и не само.Отсвириха го и за Олипиадата и за мерака му да досажда на италианците на фестивала в Сан Ремо. Стига е досаждал и нареждал на цялата плането като едноличен господар. хептен се взе насериозно.

И да си пидал е наказуемо

те и за финала на Световно го отсвириха.

ще ги приемат,ама след Турция;)защото Турция поне може да плаща членска вноска,а урките само ще реват и ще взимат...точно това ЕС-бюрократите няма как да го допуснат-не може някой да прибира повече пари от тях;)

Европата не ще да се разширява с укрите; Ще ги ОБУЧАВА, за ДА УМИРАТ...

Европа леко по леко започва да разбира,каква огромна грешка са направили като подкрепят фашиска Украйна.

И двамата на снимките да си платите сметките. На никой не му дреме, народът и от двете страни Ви мразе!

страх ги е ЕС от Путин от атомното оръжие, което ги прави слаби в очите на Путин.Жалко.

Как може в ЕС да бъде приета държава, която до няколко месеца напълно ще изчезне? Тя вече е изчезнала наполовина.

Андерс Фог Расмусен, бивш секретар на НАТО, отговаря в ЕП на въпроса на Елена Йончева: “Господин Расмусен, до каква степен очаквате ЕС и НАТО да се ангажират с войната в Украйна? Ако изпратените танкове не обърнат хода на военните действия, както и евентуалното изпращане на военни самолети, очаквате ли включване на военни сили от страните членки на НАТО? И кои ще бъдат първите държави, от които ще се очаква такава помощ? Можем ли да говорим за Полша, Румъния и България?” Андерс Фог Расмусен: “НАТО едва ли ще изпрати войски. Не мисля, че ще го видим. Но всяка държава решава сама за това, както и каква помощ оказва на Украйна. Според международното право - чл.51 от устава на ООН, Украйна има право да поиска помощ, а държавите - да предоставят. НАТО като цяло не е част от войната в Украйна. Отделните държави - по-малко или повече са част от войната, не трябва да го крием. Това е позволено от международното право”.

Пречиш на развитието на Европа ти от рас!

Зеленски ми вика : - Глиги, май до петък няма да приемат Украйна в ЕС ? Аз му казвам, тоя петък шефе няма да е, но следващият на 100% влизате !

ААА едеш ебеш бегаш

че окраината ще бъде приета в ЕС на лято....ама на куково лято;)

Оляся Иларисчук има грижата да убеди Бойко, да прати децата на Българив в окопитен а Украйна. Много опитна била с устата ..

Моята прогноза: Украйна ще бъде приета в ЕС до 1-2 месеца след приемането на Турция!

а Турция ще я приемат към 2058г.

Двата урода от снимката екзекутирани !

да ги приемат на нашето място. тъкмо ЕС по-бързо ще се разпадне!

Ще ги приемат, ама на куково лято, тия вече нямат и работна ръка за която да ги приемат, стигат им десетте милиона които няма да се върнат в Украйна. За какво им е една разорена страна, без работна ръка, без богатия донбас, без богатства за крадене.

За какво им е бедна и опустошена Украйна, която само ще гълта пари?!

Американският полковник Макгрегър нарече бягството на Зеленски в Полша единственият шанс за спасение. Полковникът предрече предстоящия крах на Украйна като държава и посочи Полша като единственото място за спасяване на Зеленски и неговия екип, където според него украинският президент „е време да бяга“. Според полковника Украйна се разпада и е пред крах, а Русия печели. Руските войници, уверен е Макгрегър, скоро ще „смажат това, което е останало от украинските въоръжени сили“. След това ще дойде ред да се справим с киевския режим. Освен ако дотогава Зеленски и приятелите му не са избягали в Полша или някъде другаде. Експерт от САЩ смята, че една четвърт от коренното население вече е напуснало Украйна, а Киев е изправен пред сериозен недостиг на мъжко население. А американците просто лъжат, добави Макгрегър, говорейки за несъществуващите перспективи за Въоръжените сили на Украйна. Лъжат открито и нагло.

Да е да ама не

Той Ердуган това и мисли да влезе в ЕС, та Фондерлан да му нарежда какво да прави.

Може и по-рано, ако преди това Германия и Франция напуснат ЕС, :)!

зеленски пак е неадекватен... Вика за 2 години ще ни приемете в ес, макар, да не отговаряме на нищо и да сме безкрайно по назад от Турция, която чака от 1999. Френския президент му казва - ще отнеме десетилетия.

Укровърхушката иска да влезе в ЕС за да яхне още по-здраво европейските данъкоплатци и да краде, да краде да краде, да краде...............................................

Че няма да приемат хохлите никъде. Никой не обича предатели и не ги иска до себе си.

Нали сте много солидарни,нали сте приятели,партньори....лицемери! ЕС са слуги на САЩ!

И ще гълта корумпирано, тоест нищо или почти нищо няма да отива по предназначение, Тя е затънала в дългове към сащ, искат еврогейския съюз ли да плаща на сащ дълговете на украйна?

ЕС си вкара огромен автогол с подкрепата за Украйна и това, че продаде управлението на кръгове, които защитават американските интереси. В какви граници ще влезе Украйна в ЕС? Защото не се очертава скоро Украйна да има някакви признати граници. Не мисля, че Русия ще спре с Донбас. А запада няма да позволи на Украйна да подписва мирен договор, защото за САЩ това са едни свежи пари за оръжия, а и потенциална инвестиция за стотици милиарди, защото всичкото загубено европейско оръжие, ще трябва да бъде компенсирано и заменено. А кой друг ще го произведе, ако не САЩ. Имат достатъчно марионетки, които ще купуват оръжие от САЩ в замяна на съветското, на каквито цени САЩ каже. Та за Европа нищо хубаво не се очаква. Има няколко смислени политика в управлението в Брюксел, но от тях нищи не зависи. Надеждата ми е основно в Макрон. Донякъде може би и Шолц.

ДБ какво прави?

А въй меня ещо не спрасили будет ли окраина

Свирки

Ясно, защо зеленски иска украйна в ес. Нямат нищо, нямат ток, вода и топлина дори. Затънали са в дългове, най-големите дългове са към сащ - ленд лийз. Тоест искат е ес, за да им плащаме възстановяването и дълговете към сащ. Насреща ес ще получи корупция. Кой печели?

Путя не дава Укропутекъ да става европец..Тц тц..

Да не забравяне, че Германия е окупирана държава със 119 военни бази на сащ на територията ѝ, което значи, че няма собствено мнение и там решава сащ.

Няма да ги приемат, но фонд за възстановяване на Украйна ще има. Още една възможност за западноевропейските компании да усвоят евробюджета. За Зеля ще остане бюджетното подпомагане със стотици милиони, което не е спирало в последните няколко години. Пардон, покрай войната може милионите да са станали милиарди.

Щото реално нема да има украйна. Сащ и ес липно нашиват нензин в огъня, който я изгаря. С такиваприятели, врагове не ти трябват. Лошото е, че са и наши приятели същите тия боклуци.

Този доста се увлече.Психясъл,поел ангажимент пред краварите да води война с Русия от която страда най вече ЕС.Предателите никъде не са уважавани,и когато зеления стане излишен просто ще го изритат. В ЕС никога,когато плати репарации на всички евро държави за безмозъчната воина която се хвана да води,играейки по свирката на световния жандар тогава.

Тия двамата са си лика прилика. Що не се вземат?

я сложи на диванчето-да разбере кой е петелът в курника;)

Да, войната е лошо нещо. Но хубавото в случая е, че накрая винаги доброто побеждава. Отначало Украйна губеше, но се намесиха с военна помощ Америка и Евросъюза. Тоест силите на доброто, които заедно с Украйна са на път да победят злото, олицетворявано от Русия. Това са последните отчаяни напъни на злото да дестабилизира свободния демократичен свят. Но този път злото няма да успее, защото за пръв път от векове насам силите на доброто превъзхождат във всяко отношение: икономика, модерни оръжия и средства за отбрана.