Коментари - Политическият връх в Северна Македония ще участва в отбелязването на годишнината на Гоце Делчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Наши политици и обикновените българи не трябва да ходят на това честване. Защото македонците предупредиха, че ще организират граждански барикади по пътищата и няма да допуснат българи да участват. А това може да доведе до конфликти, ако наши хора все пак решат да идат. Най-добре да си стоят тук. Че иначе може да изядат и по един здрав северномакедонски пердах. Като за "Добре дошли!".

Ти си баси и мижитурката. Мишка.

скандал и бая циркове ще станат ,ако че сермаците се правят на толкова сговорчиви.

Как да им обясниш на тия дебили, хората приживе са си казали, че са българи, с български майки, бащи, баби, дядовци..., те не та, СЕВЕРНОмакедонци са...!

Не може да намери покой зараьи тези боклуци, които са окупирали гроба му и не допускат българи да почетат един български герой. Но всичко се връща.

Kalin

Знамето за и под което се е бил и клел Гоце къде е!Тия парцали тама кво показват!?

Абе това е български офицер! Клел се е за България! Декларирал се е българин! Пръв приятел и биограф му е Яворов! Тези фалшификатори са луди!! Това е маскарад!

Евродепутата Джамбазки ще произнесе ли реч пред гроба на Гоце, когато иде да положи цветя? Сигурен съм че ще каже доста исторически истини, което ще впечатли макетата. Ако не ще пред гроба, Джамбазки може да иде до нашите клубове в Скопие, Битоля и Охрид. Там може да произнесе речи, от които на макетата ще им запушат главите.

политически връх в заглавието?! Да не би да използваме македонизми вече?

Освен дната „вентилатора“ на Северна РМ не виждам 22 Български знамена !