Политическа декларация за Украйна "взриви" СОС, спасиха програмата за саниране

По време на четенето общинските съветници на БСП напуснаха залата на местния парламент

Обратно в новината

Коментари - Политическа декларация за Украйна "взриви" СОС, спасиха програмата за саниране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не посочи колко паметника на нациста Бандера постройха "милите" украински фашисти ? Даже улици кръстиха на негово име. Това нормални лие бе, Съветнико безумен. Или искате и улица на крадеца и доказан фашист Навални да кръсти ? Да се натегнете още повече ли ? Що не посочи как през 2014 започнаха да избиват руснаци в Донбас ? Като е такъв ербап, що Съветника не ходи да воюва там ? Егати безумието.

всеки влак си има пътници .. БСП електората им са дърти путлеристи .. що са путлеристи и какво общо има фашиста путлер с комунизма и социализма е отворен въпрос без отговор ... но явно електоралната ниша я има .. без тия лумпени трябва да закрият партията и няма да има тлъсти комисионни и няма да са общински съветници.

Как така ще напускат, нещо не им харесва ли? Нали покрепиха започването на работата на СОС, какво са очаквали, че няма да се говори за Украйна ли?

Къде са децата на тези, които напускат заседанието? Къде е сина на курнелия? Защо не отивам в раша, а в гадните капиталистически страни?

Да не казваш, че са в Украйна та трябва да слушаме за това от сутрин до вечер?

"Съветникът посочи, че България е убежище за хиляди бежанци от Украйна. В столицата на България ще следваме тази линия на ценности" Каква е връзката? Какви ценности, какви 5 лева? Тия изобщо имат ли връзка с главния мозък или само "Украйна дъра-бъра дъра-бъра Украйна Украйна НАТО евроценности, евроатлантизъм, дъра-бъра КПСС-БКП вечна дружба... опс, грешка". Само да отбележа - нямам нищо против бежанците от Украйна, ама какво общо има това със заседанията на Общинския съвет?

"Съветникът посочи, че България е убежище за хиляди бежанци от Украйна. В столицата на България ще следваме тази линия на ценности, пише в документа." . "80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага" . Без коментар, но нека напомня Пърденкофф какво каза за българската икономика и санкциите срещу Русия, кое му било по-важно! Да не питате защо нямаме детска болница и защо събираме капачки за линейки и кувиози!

да бе, не питай, а преди войната защо пак нямаше пари?

Една украинка всеки ден си извежда помияра за физиологични нужди пред гаражите на нашия блок. Не почиства и на направените забележки буквално скача на бой. Та да попитам - кога общинарите от ПП-ДБ ще дойдат да почистят след нейното псе? Ще се радваме ако калановски лично даде пример

Фашисткото украинско знаме до кога ще стои там?

Колкото е необходимо. Те нали казват, ще помагаме колкото е необходимо, затуй и знамето ще "краси" сгради всякакви колкото време преценят. Съвсем пощръкляха, стават и лягат с мисълта, какво още може да се направи за украйна. Дори зеления да не ги моли, пак се тревожат.

Тези дни един ужасен инцидент във Валенсия ни показа ЗАЩО НЕ БИВА сградите да са толкова близо една до друга. Ако това се беше случило тук, цял квартал би си заминал както сме един до друг и всички на газ. Дали този кошмар ще промени политиката на издаване на разрешителни за строеж едно до друго?

Винаги се чудя, как линейките стигат до болните при положение, че сградите са една до друга, да не говорим за пожарна, а и за коли паркирани кой където свари.