Камера заснела нападението над пребития до смърт полицай

Охранителна камера на столичния бар "Текила" е заснела побоя над 41-годишния полицай Цветан Младенов, след който той почина, съобщи bTV, която излъчи видеото. Неофициално полицаи потвърждават версията на близките, че в инцидента е замесен синът на известен петролен бизнесмен.

Обратно в новината

Коментари - Камера заснела нападението над пребития до смърт полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изказваите без да познавате човека! Полицаи-мафиот взел е топалките така става като се правиш на гангстер и искаш да изнасилваш жени

този "каратист" да му спретнат едно самоубийство най добре

За убийство на полицай,доживотна присъда,иначе ще почнат наред.

Момчето ни е допуснало една детинска грешка - да се счепка САМ в обкръжението на престъпници. Това, че охраната на петролния мошенник е сбирщина от пандисчии, е очевидна истина. Това, че мутрите са готови дори на убийство, без да се страхуват от тази деградирала ултрадясна държавица - също. Че 22 години тук вилнеят изпуснати от затвора отрепки - въоръжени, корумпирали полицията, съдът и органите, се видя дори от САЩ, само нашите бивши хора по върховете не проумяха. Че ще докарат нацията до истерия и самоотбрана - в това съмнение не може да има. Че няма случай в историята престъпниците да са завладяли цяла държава, че не може да не се стигне до спонтанен народен гняв и кръвопролитие, колкото и да не ни се иска, е неотвратимо и е въпрос на време. Когато децата станат жертви на подобни бабаити... Тогава вече нещата ще си дойдат на мястото.

Нощните заведения са къщата на дявола , там страстите се отприщват , алкохола си върши своето а наркотиците са за гарнитура - резултатите -трагични случаи - всеки ден ! Какъв е изхода , контрол и на контрола контрол , на вход , на бара , лукс нощни заведения и по-малко на брой . И в къщи можеш да се ,, нацепиш ,, но има шанс да си легнеш и заспиш , ако жената не те ,, заколи ,, . А за българския съд и законно направен видеозапис на престъпление няма да се хареса , защото не е хай дефинишън или не му е симпатичен оператора .

Съболезнования за съпругата на полицая. Искам само да кажа, че този полицай съвсем не беше света вода ненапита. Засичала съм го в много столични заведения и поведението му винаги е било цинично, арогантно и мутренско, виждала съм го да ходи по масите и да се прави бабит. По никакъв начин не оправдавам делото на убиеца и тоюи метод на саморазправа, но искам да е ясно, че този полицай в онзи нощ не е изпълявал служебните си задължения, а отново е ходил да се прави на голям мъж

абе ти под колко ника още ни пеистваш тъпите си коментари??? не бил изпълнявал служебните си задължения през оная нощ... тои не е бил на служба в момента, какви задължения има тогава? на какво се е правил си е негова работа, от онова видео се вижде че си стои с ръце в джобовете, а оня идва да го удря. какво правене на "голям мъж" е това, аиде затваряи си устата наи-сетне!!

Зъб за зъб око за око, всеки посегнал върху живота на друг - доживотен затвор.Иначе, ще продължават да убиват злодеите , като знаят, че няма възмездие за тях.Всеки би си помислил да отнеме нечии живот , ако изгние в затвора.

това ченге контролираше проститутките-манекенки през последните години в скупите заведеня в центара. проверете му имотите и сте разберете.висаж и жени калканджиева да каят за доминиканската...кущата в телиш..кущите в люлин...бензиностанциите на лубовницата му антоанета и фиктивня му брак с маря младенова. не на нас....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В кулоарите на Народното събрание трескаво се обсъждаше коя е фирмата, дала 4 млн. подкуп на висш служител от властта. Според депутати, членове на антикорупционната парламентарна комисия, става дума за петролната фирма "Инса ойл", Името на собственика на петролната фирма Георги Самуилов изплува и от СРС-та. ...По информация от Агенция "Митници" само за месец са открити над 50 милиона невнесен акциз. ..дружеството на Георги Самуилов продава високоакцизното гориво, което по документи се води "тежко гориво" и така спестява по 770 лева на тон... какъвто бащата , такъв и сина , но защо още не са в затвора

Не е важно, дали жертвата е полицай или обикновен гражданин. Проблемът е следният, че една умопомрачена мутренска класа се смята за всевластна и си позволява в днешните времена невиждано до сега своеволие. Убиецът е плод на 22 години извратена демокрация. Той не е видял възможността, че спорове се водят и под формата на дискусии, а не с юмруците. Но в страната на чалгата и мутрите интелектът е непознат.

Що си мисля ,че четох някъде ,че през татово време бащата -петролния бос е бил в панделата. Ц.Ц. ще си свърши работата в случая, но г-дата съдии ще ударят пак кьоравото.А шампиона май ще го обере...

Да си убиец в България, звучи гордо! Убиват с пистолети, забиват нож в гърба на невъоражено момче, премазват деца на пешоходна пътека, убийците са на свобода, жалко за мъртвите млади хора!!! ЖЕСТОКА ПРИСЪДА за всеки прекъснал човешки живот и най-вече на млади хора!!!!

В страната на цървулите на власт, селските биячи и нечестно забогателите простаци, такива събития са ежедневие. Така е било и така ще бъде. Събират се селските простаци в дискотеки и заведения, уж да се веселят, но всъщност да си избият комплексите и да покажат кой е по-велик. После се напиват и накрая започват да се изтребват... Даже маймуните са на по-високо ниво от проклетия българин.

Слава богу, че се махнах от страната на Борисов и Цветанов, мутрите и партийните олигархии (независимо от хубава работа, роднини и имоти). Тук вече не е място за живеене, да е жива и здрава Европа, която ме приюти! А това не би било новина, ако мутрата бе по-внимателна, такива инциденти са ежедневие. И така ще бъде, след като гражданско общество, средна класа и интелигенция са натикани в миша дупка, а сивата безмозъчна маса, наречена електорат, гласува първосигнално с надеждата да дойде на власт някой си ББ и да я "оправи".

Срам и позор . В каква държава живеем където всеки може да те нападне и убие.

Знам ги тези полицай като се напият в заведенията и започват да се правят на велики.Виждал съм много такива.

Още един петролен бос и неговото куче ще се измъкнат без никакви присъди! Това е положението тук в БГ. Даже съдията да беше там на мястото на случката, пак нищо нямаше да се получи. Тук така се процедира!

безспорно синът на боса е виновен, и псето,което му служи-също. поредната демонстрация на това, че не сме държава! но, и на полицая не му е много чиста работата-не го познавам естествено, но като му гледам снимката, има излъчване на нагла мутра. а, и като се вземе впредвид, че полицаите са най-приближени, и дори омешани с престъпния свят....

Нищо няма да му направят ... най-много условна...тия доказателства от камерите не важат в съда

Предвид това, кой е извършителя, наказани няма да има.

НЯКОЙ СЪДИЯ ПАК ЩЕ СИ КУПИ ВИЛА НА МОРЕТО ОТ БАЩАТА НА ТОВА КОПЕЛЕ -ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!

Може и яхтичка да си вземе, две в едно - само вила няма да е достатъно

Не знам съдия ,но да не забравяме че баща му е един от наи добрите приятели на Бойко.

То на баща му май всичките ни управници са му добри приятели, без изключения.Но на мен повече ми се иска да знам кой е бил управника по чието време е натрупано богатството му

Съболезнования за съпругата на полицая. Искам само да кажа, че този полицай съвсем не беше света вода ненапита. Засичала съм го в много столични заведения и поведението му винаги е било цинично, арогантно и мутренско, виждала съм го да ходи по масите и да се прави бабит. По никакъв начин не оправдавам делото на убиеца и тоюи метод на саморазправа, но искам да е ясно, че този полицай в онзи нощ не е изпълявал служебните си задължения, а отново е ходил да се прави на голям мъж

Никаква милост за престъпниците. Убит е човек, какъвто и да е той. Най-строго наказание за убийците. Намерили си извинение. Ами то, ако вземем да убиваме всеки, който ни дразни,то жив човек няма да остане...

Убийството на всеки човек без значение дали е полицай или не/всеки живот е безценен/ не е нормално.Но този полицай отива през ноща сам в едно заведение и там случайно са някакви си хора.Явно той е имал среща там и може би точно с тези биячи.Имали са някави взаимоотношения, нещо явно не са се разбрали и е станал скандала и са го пребили.Всички знаем за добрите връзките между полицаи и "бизнесмени".

И тука ако няма сериозни присъди, стягам куфарите и ще плащам данъците си на друго място

Е сега на съда доказателствата им са заснети с камера.Ако и сега каже ,че няма доказателства за умешлено убйство, съдебната система да се даде на концесия на бяла държава.

Аргументите на съда: 1.Качеството на записа е лошо и не може да се види в детайли как е нанесен смъртоносният удар. - Той може сам си е паднал и си е ударил главата Като допълнителен аргумент съдът ще изполва: 2. Камерата не е позлвана според закона, като специално разузнавателно средство, следователно не се приема като доказателство.

За убийство на полицай,доживотна присъда,иначе ще почнат наред.

т.3 Много са парите,няма начин.

Май е необходимо връщане на смътното наказание.... Щом в САЩ го има значи е демократично и има причина да го има - а именно да дисциплинира такъва изверги. - Не е демократично един изверг, които умишлено е убил някои, после да лежи на данъкоплатецът доживот на топло.

Толкова ли е сложно? Умишлено убийство и подбудителство към убийство за синчето и това е? Какво сложно има в този случай?

Цветанов отсега още пази малкото копеленце. Що бе Цветанов, да не би татко да ви е спонсор?

Искам да попитам пишещите галфони-журналисти две неща? 1. Значи ли това, че занапред охраняващите така-наречени футболни срещи полицаи, не трябва да реагират на животинските прояви на говедата запалянковци? 2.Това опит ли е да се втълпи на простолюдието, че има смекчаващи вината обстоятелства още от сега/има ли поръчка/?

Полицай пребит/убит от мутра до кръчма в късен час. Че то не звучи като новина! Да успее да купи тиквата един втори мандат от циганите, такива случаи ще са всекидневие, както и полицейския произвол, но над обикновени граждани.

60% от българската икономика е собственост на членове от бсп.

Синът на петролния бос е виновен. То ясно се вижда от камерите. А охранителят е само маша.

Плицайчето е пазил мач, и явно келеша-син на бизнесмен е бил от агитките футболно хулиганче. Та, това е причината да го претрепят - докато е цивилен. но старателно се замазва, защото ако се внесе така, убийството не е 'просто на един цивилен' а срещу полицай, който си е свършил работата. Нали, хулиганчета?

А като е бил женен и с деца, чий го е дирил по кръчмите сам? Че й в отпуска ... Вместо да вземе семейството и да прекарат заедно времето, той се забива по кръчми - не му е чиста работата!

Абе човек, ами ти като си женен с деца и например, на някое кръстовище както си отиваш на почивка с жената и децата, ако засечеш някой, той излезе, натупа те, ти паднеш на глава и починеш какво да кажем - че не ти е чиста работата, че караш кола по пътищата, и чий го дириш там?

Ами отиваш си на почивка, не на запой с кой знае кого по дискотеките. Като си имаш семейство обикновенно прекарваш отпуската си с него, не самосиндикално на дискотека!!!

Цар Киро ряпа да яде.Такива олигархчета са стотици.Тръгнете към морето по магистралите и ще видите колко джипа ще ви изтласкат от пътя или челно ще дойдат срещу вас и никой нищо не може да им каже.И само опитайте да се разправяте с тях.Те са по зли и безнаказани дори от башибозука през турско.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ: ВЯРНО И МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!

АБЕ , МАЙ ТРЯБВА ТАЗ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ДА Я ЗАКРИЯТ ИЛИ , ДА СТАНЕ КОЛОНИЯ НА ГЕРМАНИЯ НИЩО НЕ СТАВА И ГЕРБЕРИ И СДС И КОМУНИСТИ ВСИЧКИ СА ЕДНО ТЕСТО , НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДОЖИВОТЕВ ЗАТВОР ЗА ТОЗ БОДИГАРД И ПОДБУДИТЕЛА МУ ТВА МАМИНО КОПЕЛЕНЦЕ САМУИЛОВ , ЗА УРОК НА ДРУГИТЕ МАЛОУМНИЦИ

На записа от камерата, който излъчиха снощи по БТВ,ясно се вижда как"синчето"през цялото време направлява действията на бияча.Само дето Бисеров не иска в съда да се признават доказателства които не са СРС-та.Защо ли?

На всички чужденци навлизащи в нашата територия, трябва да бъдат раздадени брошури със следното съдържание:1. Престояването във всички заведения след 22 часа води до много голям риск за вашето здраве и живот. 2. За да можете свободно да се движите в страната и защитите своите права и живот необходима е да наемете лични охранители.3. Не очаквайте каквата о да е правна защита. 4.Единствения начин да прекосите тази територия, без каквито и да е загуби е транзитното преминаване с въздухоплавателно транстпортно средство летящо на височина не по-малка от 8000 м.

няма закон за полицаите! В САЩ не можещ да доближиш полицай ! Трябва да си на 15-20 м от полицая за да го попиташ нещо....А тук у нас мутрите ги бият ?????

Пипи, вслучая полицаят не е бил наа работа ,а в отпуск, т.е. обикновен човек. Мутрите само полицаи ли не трябва да бият, другите хора може ли да ядят бой?

Полицията да "респектира" синчето на петролния бос в стил "Чората" и проблемът да приключва!!!

просто да го спрат за проверка някаде. после да окаже сапротива и след като го опъкат да намерят пистолет и наркотици в колата и това е. да се пише един протокол и да сваршваме

"Общественият защитник" на престъпниците Иван Костов няма ли да се заеме със случая?

Сега ще видим кой УПРАВЛЯВА в България - МВР или МУТРОАГЕНТИТЕ им. От фактите св разбра, че вторите са по-яки.

Те не са ли комбина?...

имам братовчед който беше насинен по този начин има хора които само чакат повод за да се сбият или набият някой-малшанс е че е паднал на главата си.Виновниците трябва да си получат заслуженото и поръчителя и извършителя!