чумата

Прокуратурата повдигна обвинение на Алекс Караджов, син на полицая Венцислав Караджов, задържан за убийство на родителите си.

Обратно в новината

Коментари - чумата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, ама аз мислех, че във въпросния чл. 339, ал. 1, "държи" се тълкува като "съхранява" или "притежава"? Значи в тая държава могат да ти друснат две до осем години, ако не притежаваш синя книжка и намериш патрон на земята и го поднесеш към очите си да видиш какво точно е това, или ако само обвиеш пръсти около огнестрелно оръжие (дори като го отнемаш от някой, за да не нарани някого)! Браво бе, законотворци!

Това цялото семейство не е читаво и ми се струва че доста време са се подготвяли, Да се вземе имота от държавата и тия да се пуснат да се избият помежду си че са загубили парите. Да си правиш записи с телефона на всяко идване при родителите ти когато те предизвикваш???да се перчиш че си добър стрелец и няма да стреляш толкова????да показват камерите че жена ти сама излиза от двора а тъщата ти дето много мислиш за нея да казва че двамата сте отишли там???да убиеш кучето си дето ходиш да го ''храниш'' сякаш родителите ти щяха да го оставят гладно???Много въпроси за които ще трябва време за отговори но съм сигурен че това ''семейство'' има пръст в смъртта на възрастните от алчност

елементарно, Уотсън! Ако в милиционерската ни държава, в която делото Белнейски остава неразкрито с години, а патоанатомът го самообесиха на детска катерушка и купища мутри се разхождат по света и у нас с по 30 "висящи дела", законът се стовари с цялата си тежест до най-малки подробности върху ченге, то става дума за активно мероприятие в стил ДС.

Всички ченгили са генетично увредени!

Има нещо вярно. Системата на МВР прибира куцо, кьораво и сакато. Ако нищо друго не става от тебе в тая държава - ставаш ченге.

а бе тоз имот не трябваше ли да е на някой от шефовете на арестувания!? не ставаше ли дума за подставено лице,а в действителност парите ги е броил друг(шефa)!?

АЗ СЪМ ГИ УЧИЛ ДА РАЗСЛЕДВАТ УБИЙСТВА. НА МАЛКИЯ И КЛЕЧКИ ПОД НОКТИТЕ ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ.

Това май се превръща във филма на ужасите: "Да убием дъртите!" Полицаят- пазещ общественя ред, жена му и сина му...убийци на възрастните родители! Що за морал дават държавните служби и не се ли нуждят тези хора от психиатър през определени периоди от време? Та те са приели качествата на разбойниците, които би трябвало да преследват. Какво се случва в полицията през последните 30 години ?

До тук нищо не се доказва, а се изсмукват някакви обвиненя, че боравили неправомерно с оръжия. Работата отива към много скалъпена

Някъде към 80% от прокурорите са завършили дистанционно.Но мизата за назначаване е яка.Пълва лудница!

егати и обърканата история - алекс, който е на 15 г. е обвинен, че е убил майка си и баща си, които би трябвало да са полицаят и жена му, ама на снимката се вижда възрастен човек, и текстът под нея казва, че венцислав е убил родителите си, е къде е истината?!!!

След тази новина става ясно, че твърдението на жената на арестувания за тормоз от страна на полицията е истина. Тормозят ги с несвързани с убийството обвинения - че държал пистолет, че му го дал... А пък за жената не знам, но не за съучастие. Интересно съдът с какви мотиви е разрешил ареста? А журналистът знае ли резултата от следствения експеримент. Бил проведен. Щом не съобщават за резултата, значи е отрицателен.

от по-старото поколение самата държава ни буташе АК 47 в ръцете да гърмим с него по време на военното обучение,което се провеждаше за учениците в десети клас.........та те така-все още непълнолетни с автомат в ръце....а сега се заяли с момчето за пръдливия Макаров

ЗВУЧАТ КАТО ВИЦОВЕ, В БЪЛГАРИЯ КОЛЕГИ, ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦАИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ РОДНИНА, СА НЕДОСЕГАЕМИ И ОТ ГОСПОД

Ако обвинението е затова,че момчето е гръмнало с пищова на баща си, това означава,че прокурора,който го е направил си е за Карлуково.Между другото- непълнолетните не винаги могат да преценяват свойството и значението на постъпките си!Това обвинение е илюстрация,че и прокурорите не са в състояние да правят това.

Гледате ли Дисни ченъл?

Това си е чист полицейски тормоз. Бащата обвинен в тежко убийство и вместо да разследват и доказват това, тъпите ченгета тормозят жена му - арестувана и освободена без обвинение и непълнолетния му син "щото държал пищова на баща си". Жалки комплексари и некадърници. Вече съм 100% убеден, че това убийство е гнусна изработка за да се обвини полицаят, който някому е бил неудобен. Настъпил е големи мазоли. Уви, тъпите американски кримки се разиграват наживо в нашата полиция.

Но убийство все пак има, ко би обвинил за него?

поредното доказателство , че в милицията няма и не може да има свестни и почтени хора . личният състав там , както и в съда и прикриватуата се състои преимуществено от генетично обременени потомци на криминални елементи!

То бива тъпотия и простотия,ама това вече е върхът на айсберга, наречен "Цацаратура".

А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА 15 ГОД.МОМЧЕ Е ХОДИЛ В С ПИСТОЛЕТ В УЧИЛИЩЕ И СЕ Е ЦЕЛИЛ НА КЛАСНАТА В ГЛАВАТА.А ЗНАЕТЕ ЛИ ЦЕ БАЩА МУ ГО Е УЧИЛ КАК СЕ УБИВА ЧОВЕК .

А знаеш ли че става дума за фотомонтаж. като текстурите в снимката са от една игра наречена counter-strike. Ако става дума за същото - циркулираща снйимка в нета. Не знам кой е по тъп: куките с техните глупости или глупаците които им вярват

Ти да видиш - целил се с пистолет на класната в главата и до този момент никой ни чул ни видял. Нали ако беше вярно щяха да ни побъркат с "новини от мястото на събитието", бе дебил! Явно тъпите ченгета разчитат точно на такива дебили като теб и тях да повярват на идиотските им постановки.

15 годишен - малолетен с обвинение, за това че е взел пистолета подаден му от баща му и е стрелял няколко пъти в гората. какво очакват тези малоумници - да каже не тате това е престъпление и ако ме хванат ще лежа в затвора три години. абе тези вместо да си разследват убуииството се занимават с глупости.

vasil

Колегите му полицаи да си турят ръка на сърцето и да си кажат , ама честно, колцина сред тях(мнозина) са предоставялина децата си да гръмнат по някой патрон сред природата. Да, забранено е от закона, но на тая възраст 3 г,, евентуално ефективно е прекалено.

И ще го чакат да направи 18, за да приключат делото? Бойчиновци дали работи?

Важно в такива случаи е спазване на принципа, за назидание на малките мераклии за оръжие. И въобще като чета коментарите имам усещането че полицаи ги пишат, с деца с подобно поведение. нормално е да оправдаваш своето

Абе много се възмутили как били повдигнали обвинения. А никой не се възмущава как са убити възрастните хора. Нали се сещате, че неслучайно международна практика заподозрените първо да са най-близките, а на последно място непознатите!

Напротив, възмущаваме се. Обаче до сега нищо не виждаме, като доказателство срещу тях...ако са някакви други бабаити са го направили?

И от какъв зор други бабити са го направили???като няма нищо откраднато???Ако се замислите всичко ми се види добре организирано по ченгеджийския манталитет на сина. Ако прокуратурата иска да разкрие истината ще започне от парите дето тоя се репчи че е дал за закупуване на имота,,Може би с това обвинение на сина им се надяват да им е останало някакво родителско отношение и някой да пропее, И не го съжалявайте това ''дете'' толкова защото обстановката между тия меркантили дето е живяло няма начин да не е дала отражение

someone

и аз се учудвам колко малко жал има за 2 убити умишлено стари хора.

kaква практика, тези милиционери акъл за 10 стотинки нямат ;) Просто това ще бъде поредното неразкрито убийство, поредният провал на МВР и за да не се случи си бършат ръцете с който първо добарат - в случаят семейството. Нямат никакви доказателства, нито са ги засекли на камери, нито са намерили оръжието, нито са намерили свидетели, нищо! Най-малкото всички щяхме да знаем, така или иначе защитата трябва да е запозната с обвинението и всички доказателствени материали по делото според закона. След като отшуми всичко, те ще излязат чисти от съда и ще осъдят България ОТ-ДО в Страсбург, помни ми думата !

someone

на 15 никакво дете не е. но в случая вината е повече на баща му, отколкото негова.

То това вече на полицейски тормоз взе да прилича...да вземат да изкарат някакви доказателства, че повече на лов на вещици взе да прилича, от колкото на сериозна полицейска дейност.

Как да извадят доказателства, като тоя им е колега и знае как да се прикрие. И тримата си правят алиби и само ако някой не издържи психически, та да признае. Таткото няма да е, майката и тя караконджул, сега е ред на момчето.

Полудяхте ли бе хора? Съвземете се малко. Защо трябва да насаждате страх в едно 15 годишно дете? Вие деца нямате ли? За какво обвинение става дума? Нямам думи да го коментирам. Възмутена съм от дъното на душата си. Бащата и майката как да е, може и да са виновни, но какво искате от едно дете?

То от този страх имаме толкова мутри. Има си закони! Да се спазват! За носене на оръжие се изисква специално разрешително. А да боравиш с него пълнолетие. Много бързо свикнахме да е анархия в България.

someone

15 годишните са само формално деца. реално са млади мъже - някои по 1.80 високи и доста силни.

Не го е страх да стреля с пистолет и да го крие, а иначе е горкото дете. Не драматизирай толкова.

Като им четеш глупостите и без да си полицай ти става ясно, че в момента го пресират психически, като в началото тормозеха съпругата му, а сега са се насочили към детето , като очакват обвиняемия да рухне психически и да направи самопризнания. Този човек ако се окаже че не е убиеца, трябва да ги полилее в ЕС по правата на човек. Ако се окаже че е убиеца, пак трябва да ги попилее в ЕС -то защото намесват и дето му за да си правят актив прокурорите. Жалко само че обезщетенивята ще ги плаща целия български народ, както се случи и с акциите на Цветанов.

Най-много да съсипят и живота на момчето от безсилие, че не могат да направят нищо на държавата. Отишли в гората и бащата дал на момчето да гръмне три пъти по една тенекиена кутия... Е, много страшно, няма що! Сега момчето на 3 години в затвор за малолетни!!! Пълни тъпотии! Разбирам, че не е правилно, но три години в затвора ще се отразят пагубно върху живота на един млад човек, който все пак не е направил нещо кой знае какво. Каквато и мярка да вземат, трябва да е нещо от рода на "условно" наказание, иначе е бахти цирка!

Имах предвид, "че не могат да направят нищо на бащата", ама си мислех за тъпата държавна машина и написах "държавата".

и това обвинение ще пропадне, както и другите срещу семейството. Просто полицията е в безизходица и за да не се одpucкa тотално е започнала малка война срещу хората. Държане се дефинира, когато го държиш на съхранение, не когато го хванеш в ръце. Все едно да отидеш до оръжеен магазин, да искаш да видиш някой пистолет и да те осъдят че го 'държиш без разрешително' . Или когато го държиш на стрелбище, пак без разрешително.. Смешна прокуратура, още по-смешна милиция. Те на цигани за заколена и изнасилена бабичка по селата дават по 3-4 години затвор, убият пияни някой с колата пак 4-5 години затвор, на този ученик 3 години. Жалко ссамо, че накрая всичкият този цирк ще бъде платен от редовните българи, в Страсбург не ги интересуват милиционерски номера.

Махленски скандал ...

Ех, ако същите тези прокурори и полицаи бяха толкова проактивни и педантични към всички престъпници щяхме да живеем в истински рай

То и сега си е Рай, но само за тях !