Ранен полицай при операция край Луковит

Полицай от РУ-Ловече прострелян при операция на МВР близо до град Луковит, област Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Ранен полицай при операция край Луковит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

новината няма тежест...., трябва да има замесени малолетни, интернет и др.. Не знам защо, но в новина, като тази, липсва инфо за везната с която мерили наркотиците. :)))) Има нещо гнило в цялата история !

Спрете с това 112, аз не съм 112 не съм видял и не вярвам. Това съ пълни глупости.

Опит за УБИЙСТВО на полицай - и тоя е още жив. В САЩ да са го надупчили на решето. Смешна картинка! Бандюгите пуцат по полицаите, циганите ги бият след 4-5 ракии..... Сега парите на данъкоплатците ще бъдат харчени за дела, разследвания и накрая престъпника ще бъде пъснат да стреля по хората наново. На колко да го осъдят след като не е убил никой? Понеже за убийство се лежи реално 5-6 години...

Ти пък така го казваш, сякаш полицаите ни не са същите бандити като престъпниците!

По тодорово време първо го заключваш,като успоредно с това му избиваш бръмбарите с малко налагане и чак след това му обясняваш,че си МВР!

Точно така! При бай Тошо милицията така се разправяше с престъпниците - вкарваха ги в ареста, прежълтели вътре ги правеха сини и на съд ги предаваха, червени.

обичаме по трудния начин да вземаме правилното решение. С оставките е същото.

Кат ранил полицая, оня утрепале ли са го?

Аххаха как така ще го трепят. А гласове на изборите от къдЯ ?

Нека ви е. Нека ви бият, стрелят и унижават всеки ден. А вие си ги пазете. Само да отблежа господа полицай, че заплатите ви се формират от нашите данъци. А тези, които пазите и ви унижават ежедневно данък мислят, че е нешо за ядене. До 15 години заплатите ви ще се формират от техните данъци ;-)

".... господа полицаИ...." Иначе съм съгласен напълно с поста !

Факт! Откога разправям, че тюфлеците ако продължават така, скоро и те самите ще почнат да изживяват онова, което им се струпва на цивилните като им се налага да разчитат на полицията. Сега вече ги бият цигани където ги хванат, бандягите стрелят по тях, а скоро и от прозорците по патрулките ще почнат да хвърлят бутилки и саксии с това високо "доверие в институцията" на 20-заплатните.

"обитател на къщата е стрелял с незаконно притежавано огнестрелно оръжие" Престъпниците винаги имат огнестрелно оръжие- и този, и избягалите от Софийския затвор, независимо от забраните и ограниченията. Защото са престъпници. За противодействие е нужно и всеки почтен гражданин да има такова за самозащита.

Като гледам какви шматки се назначават като полицаи, и ми става ясно защо тия не са стреляли по нападаща престъпна група, която ун информени. Иначе и самата държава и управляващите мутри имат интерес от такава полиция и Прокуратура, за да си останат недосегаеми!

Не са стреляли, щото за нашата полиция наркоразпростанителите са настоящи или потенциални бизнес-партньори. Припознават ги като свои, един вид.

А със стрелеца какво е полужението? В нормална страна щеше да е размазан...А в нашата - най вероятно полицаите са се разбягали и изпокрили. Че то, съвсем не отдавна, един откачил беше разпердошинил въоръженият до зъби отряд за борба срещу тероризма!

E, тук сме правова държава с независима съдебна система. Редно е престъпниците да бъдат надлежно регистрирани като "познайници" и да ги пускат. Да не им губят времето- при техния занаят е много пари.

Един от случаите, в които съжалявам, че не сме като Америка ... Там за такова дават 20 години. И никакво предсрочно излизане. Но не, тука не е Америка ... :(

В Америка конкретно Върховният съд постанови, че полицията няма законово задължение да защищава гражданите, станкоу! Но ти си съжалявай на воля, че тука не е като там, те дървените философи все философстват, преди да са поживели малко да разберат кое-как.

Кога ще почнем да четем ,че полицай е прострелял наркодилър,престъпник,бандит,грабител ???? Кога ,бе ,уважаеми полицаи ще почнете да си изпълнявате задълженията и да пазите нас,гражданите? Как търпите цялата престъпна паплач да ви се подиграва посред бял ден и навсякъде???

И за това съжалявам, че не сме като Филипините ...

бе-ха-ка-то няма ли да съди полицая?

papion

Полицаят е ранен, ясно, а бандита как е? Черпихте ли го с кафе? Не можахте ли да го отстреляте? После никой за нищо нямаше да ви обвини, той пръв е стрелял, а вие сте се защитавали, а така пак 1:0 за бандитите, докога?

Полицията трябва да ходи на обучение във Филипините. Да питат Дутерте как се борят наркоразпространители.

Там не ги борят, броят ги... мъртви. Мечтая за 1 месец Дутерте промоция в България.

Да не би стрелеца по полицая да е ма.нгал ? Щото там са само такива май в Петревене. Като минавам оттам и ги гледам стоят на тумби , на тумби.

Оправете я тая спортна секция бе! Не виждате ли, че нямате коментари??? "Съобщението не бе прието - banned IP address. "

По-добре. И без тва само се нареждате и псувате там.

Ние и тук можем ! Искаш ли да ти покажа? :D

До къде стигнахме! Да се водят престрелки с полицията!

Не че е нещо рядко по света... Например в латинска Америка наркомафията е близка по възможности до армията и се случва да влиза в престрелки с нея, когато защитава интересите на наркобосовете. Лошото е, че и ние заприличахме на латиносите и в това отношение, и като държава изобщо (шепа свърхбогати и маса от бедняци).

Стрелба по полицай и раняване на полицай би трябвало да означава, че полицията има право да разстреля на място престъпниците.

Спомнете си Емил Шарков и пак помислете какво имат право да правят органите на МВР. Управляващите много ги е страх от нормално функционираща полиция. Както се казва, че те ако започнат да стрелят по цигани утре може и депутат да гръмнат.

Надяваме се да научим и броя на ликвидираните наркотърговци!

С този министър - НИТО ЕДИН! По-скоро ще има мъртви и простреляни полицаи, а не бандяги и наркотърговци.

Не, няма да научим! Те са под специалната закрила на бхк и знайни и незнайни нпо-та. С тяхна помощ държавата ще бъде осъдена в съда за права на човека - задържането им е нанесло огромни психологически травми, доброто им име е било опетнено, груби са се държали с тях и т.н. Стрелеца ще бъде издигнат за човек на годината. Ако бъдат осъдени, то присъдата ще е най-страшната - подписка.