Френски полицай е застрелян в центъра на Париж

Един френски полицай е застрелян, а още двама са ранени в Париж на централния булевард "Шанз-Елизе". Един от нападателите е убит.

Обратно в новината

Коментари - Френски полицай е застрелян в центъра на Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът с либерализма е, че не всички хора обичат свободата си. Ако забелязвате против свободата са обикновено хора, които сами се стремят да си наложат някакви ограничение - дали религиозни или идеологически. Първо на тях, а след това на другите. Или ще са религиозни фанатици , или ще са хора, които не виждат своето развитие самостоятелно, а като част от някаква група, която да има Вожд, с чиито дела да се гордеят. И така групово да могат да се наложат над иначе по-силни личности от тях.

Мъдро мнение. За устройството на пп "Герб" ли намекваш?

...Това просто няма да спре... Да сегашните политичи в САЩ, Русия и Европа не могат да го спрат. Те бъркат като си мислят, че с убийствата/бомбардировките/, обучаването на местни войници, подпомагане на местни диктатори и продажба на оръжие в Близкия изток и по света могат да преборят тероризма. Арогантно определят и прекрояват граници и зони на влияние. Правят военни бази по сввета. Това води само до нови жертви и нови отмъстители идващи към Европа да си отмъщават. Но не само тук, те ще отмъщават и в Русия, припомнете си атентатите там. Като последния в метрото на Санкт Петербург. Също и в САЩ.

Проблемът е че не искат, а не че не могат. Един български професор по политология много добре беше обобщил въпроса преди година. САЩ намат никакъв интерес това да спре, а и не само те. На кой ще си продавт оръжието българските заводи и тн ? Иначе ако искат до 6 месеца всичко може да се прекрати.

погледнете зад кадър,атентат,избори,Льо Пен,излизане от ЕС,разпадане на ЕС.Познайте от пръв път кой има интерес от това.

В неделя избори и веднага опит за атентат от кгб! Всичко за да спечели изрусената овца на еврейчето от москва!

Това е руската хибридна война в Западна Европа! Не могат да вкарат армия като в Украйна, затова пращат терористи убийци.

така Кремъл подтиква французите да гласуват за протежето си льо пен

Ислямските червеи пълзяд навред и ако не ги спрем с крути мерки, без пощада и лигавене, те ще ни превземат. Свърши се с welcome и с мили картинки на сополиви арабчета и майки, зачулени изцяло, а под черния чаршаф скрит пояс с бомби. Връщане назад към подобно умиление няма - тези ислямски изроди не са за нашия свят!

Мари Льо Пен и Путин най-вероятно са организаторите, защото те имат интерес от това преди изборите.

Помагат на Льо Пен?!

"Малко преди 21 часа (19 по Гринуич)" - Франция не е ли само един час след Гринуич?

В момента не е, защото е в лятно часово време, а Гринуичкото време не се мести ;)

Не ни е страх! Терористите не могат да променят начина ни на живот! Да бъдем единни срещу терора и да победим с любов омразата!

Айде пак ще трябва да учим биографията на поредните терорсти!

2003та терористът осъден e на 20 години за тероризъм и след 5 години на свобода. до вчера си бше интегриран...

Нека пак да демонстрират срещу Тръмп либерал демократите ,че ограничава достъпа на терористи и строи стени срещу латино мафиотите ,колкото до терора във Франция замислете се кой последно се конфронтира с Европа ,кой е начертал стратегическата дълбочина за ислямизацията на региона и кой само преди дни взе цялата власт в ръцете си .

В ХАСКОВО БЪЛГАРИЯ ГЕРБЕРАСТИТЕ УДАРИХА 90 000 ЧОВЕКА С УРАН, ... ВИЙ ЗА ХАЛИФИТЕ ДЕТО УБИЛИ 1 МИЛИЦИОНЕР В ПАРИЖ ФРАНЦИЯ ГОВОРИТЕ :))

ЩЕ ГИ СПРЕ !!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ - ФРАНЦУЗИТЕ СИ ГИ ИСКАТ !!!

Нищо няма да направи и тя. Ще стане като със Саркози, много говорене и никакви действия.

БРЦК

Мюсулманските общности тайно подкрепят терористите. Затова за всеки атентатор трябва да се бута по една джамия и да се гони цялата рода от държавата. Това е едно на ръка. Другото е също важно: Франция взе дейно участие в разрушаването на няколко светски държави. За тероризма в Европа голяма вина имат и французите и е нормално радикализираните джихадисти да ги мразят и да им отмъщават. Това е.

Aux "Шанз-Елизе" Aux "Шанз-Елизе".....

И във Франция правителството си обгрижва малцинства, за да им гласуват пак на следващите избори. А те от нямане какво да правят, изперкват и тръгват да стрелят по улиците. Хора, този модел е порочен, системата трябва да се рестартира и навсякъде при избори да гласуват само работещите, след представяне на данъчна декларация за внесени осигуровки.

въобще не изперкват, а ходят да колят из Сирия и Ирак за едни пари в кеш. Които идват директно като 'помощ за бойците от умерената опозиция'. нищо чудно и нашите 2% да отиват натам... и като се върнат, някои от тях по навик - или за запазване на навиците - забравят къде са.

уточнение

Парите в кеш в Ирак и Сирия се покриват от същото "обществено" перо на същите велики демокрации, чиито гласоподаватели са тези. А че се настървяват за убийства и кланета по време на джихадистките екскурзии, спор няма.

Терорът ще продължава, докато французите, след всеки терористичен акт, излизат на мирни шествия да ронят сълзи и да гледат устремно напред, вместо да замерват с камъни министъра на вътрешните работи, който отговаря за разузнавателните им служби. Три години терор, а разузнаването само води статистика.

терор ще има, докато Франция храни и отглежда джихадисти, и ги гледа радостно как отиват да колят и после се връщат в отпуск. до следващото колене. Прочети за килърите от предишните изцепки - те си ги знаят, следят ги - както нашата полиция циганите. Пазят ги...

За това е виновен френският народ, който търпи тази идиотщина. А той - народът - гордо хленчи и смело се прегръща по площадите, вместо да хване винкела и да потроши кофите на отговорните министри.

Вие какво искате да се направи, гражданска война ли ? Много е лесно да се говори, когато гледате от далече. Знаете ли, колко атентата бяга избегнати последните няколко седмици във Франция ? Не може проблемът да се реши с едно щракване на пръсти. Доста е нагло да се смеете на страдащите хора, когато знаете, че български фирми в частност са отговорни за страданията им. Да не забравяме, че използваните оръжията са все български.

Какво да кажа. Президентът на страната инициатор на терора дава констатации и изказва съболезнования, а Европа предпочита да приема терористи от трети страни пред българи примерно, които все пак сме европейци и в голямата част сме добре образовани, дистанцирам се от разни български цигани, престъпници и неграмотни хора влезли в политиката.

"ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯТА" НА ЕВРОПА работи упорито срещу гражданите на ОБЩНОСТТА !! Докато това ДЕКОРАТИВНО понятие не се измени - промени ТО ДОТОГАВА ЕВРОПЕЙКИТЕ ЩЕ НОСЯТ ЗАБРАДКИ В АРАБСКИТЕ СТРАНИ, А АРАБСКИТЕ ЖИТЕЛКИ НА ЕВРОПА ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ У НАС С БУРКИТЕ !! ЗАЩО ?? ЗАЩО ДЕМОКРАЦИЯТА РАБОТИ ПРОТИВ НАС ?! ЯВНО ЕДНИ ДРУГИ ХОРА ИСКАТ ДА Е ТАКА...!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ В МОЯТА КЪЩА ДА ОПРЕДЕЛЯ ВЪТРЕШНИЯ МИ РЕД !!! КОЙТО ИСКА ДА ГО ХРАНТУТИ ЕВРОПА С ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР ДЕЦА - ДА ПРИЕМЕ И ДА ЖИВЕЕ ПО НАШИТЕ ЗАКОНИ !! ИНАЧЕ - ОБРАТНИТЕ БИЛЕТИ И ТАМ, ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ !!

Извинявам се на Форумците тук за едрия шрифт, но вече нямам нерви да търпя европейските ДЕБИЛИ, които ще Османизират Европа до 2050-та тотално !!!

Глей сега пич, Европа няма как да се ислямизира до 2050, даже и до 2500 просто няма как физически да стане. Проблемът е, че има достатъчно изтрещяли мангали да правят зулуми.

Пак ли по най-лицемерния начин всички ще сме Париж, а когато нещо по-голямо се случи в Русия: еее, ми те комуняжките, колхозите, не знам си какво, заслужаваха си го... бла-бла... Пък иначе всички пеем We are the world и т.н. и кво казвахте, всеки живот бил ценен??!?

зад това което се случва и в Русия пак стои Путин! Гледа да сплоти овцете.

цървул защо не се скриеш.

А за убитите в Египет и Етиопия пак ли Русия е виновна, бе лицемер мазен? Или щом не са от бялата раса, да мрат?

Хипотетично Марин льо Пен печели изборите във Франция и ако там не избухне гражданска война ще е истинско щастие.Хипотетично излиза от ЕС тя ще насочи своя интерес единствено към Северна Африка което напълно ще я ислямизира.

Дори и да е президент малко трудно ще излезе от ЕС, без парламента да я подкрепи.

Крайно време е мислиманите да се обединят и да ликвидират Путин. Злепоставя ги пред целия свят. Все той в дъното на всички гадории от тяхно име!

Tъп си като сиво искърско говедо.

Казва се като на гайда гъза. Подходяща метафора за Русофил.

Как пък един иракчанин или сириец не е участвал в атентатите в Париж и Белгия? Все белгийски и френски граждани, РОДЕНИ в съответната държава.

Има ли значение? Важно е кой го насочва по фейсбук или интернет? А това е КГБ! Той си мисли че говори с братя идилци, а те си седят в Москва.

Тъп си, ама какво да очакваме от украински военен псевдоексперт. Има значение! Защото това е в ресора на френските и белгийските специални служби, които са с десет пъти по-висок бюджет от нашите, а ефективността им е по-ниска от на нашите.

Дали това ще е последният терористичен атентат организиран от Путин преди изборите? Това което се случи беше предсказуемо.

стига тая мъка и тук там бум,няма,няма и пак бум.Да правят цяла Европа ислямистка,всички европейци мюсулмани,катедралите джамии и да се свършва.То бива ,бива шизофренност,но това положение вече е съшито с бели конци.Хем ги въоръжават ,хем ги дундуркат,мулти култи,хем квичат.Днес 1 полицай,утре 3 ма в метро .Набучвайте полумесеца ,та да се знае.Идиоти.

Когато тряба дв смачкат някоя държава, нямат проблеми, а с ИДИЛ голям резил. Гледат да оцелеят колкото може по-дълго. Ходи им вярвай!

Защо точно преди изборите? кой има интерес да се избере крайнодесена партия да управлява Франция? Кой има интерес Франция да излезе от ЕС? Кой има интерес ЕС да се разпадне и да стане слаба?

България! Ние искаме към Русия да се присъединим.

Ти искаш, ние не искаме!! Защо да се присъединяваме към пропаднала корумпирана държава? Я виж как са нейните приятели като Армения?

И децата знаят, че Путин е виновен. Нали така :)

Путин иска да каже, ако изберете ЛеПенката , ще спра да ви пращам терористи.

Майкоо, колко си тъп. Типичен психодесен либерал, вярващ в розовото евроатлантическо бъдеще. С какво ви друсат?

На Тръмп му се струвало!!Те последно време я карат само на усет. Ако беше се случило нещо по-на изток, щяха да знаят името на виновния бляд. Часа в който се е снабдил с предполагаемото оръжие и запис от раждането му. Сега само им се струва че.....

Съгласно доклад на ОССЕ от 15.02., през последните 15 години терористичните атаки и опитите за такива, са се увеличили 283 пъти!!! Очевидно е, че съществува единен център, който направлява и финансира тези атаки, като основната цел е тотална дестабилизация на Европа. Кой ли е този ценгър, че хич, ама хич, не мога да се сетя...

Кремъл!

Е, няма начин да не е Кремъл. А кой унищожи държавите в северна Африка? М? Либия, Ирак, Сирия?

всички хора се нуждаят от справедливост ,изключение правят робите или роботизираните .

Германските власти са заловили 28-годишен имигрант от Русия, заподозрян за нападението срещу автобуса на клубния отбор по футбол от Първа Бундеслига Борусия Дортмунд, съобщава изданието Bild, като се позовава на източници от разследващите органи, информира "Фокус". Съгласно представената информация Сергей В., който е живеел в провинция Баден-Вюртемберг, е издирван още от 13 април по подозрения за извършването на 20 опита за убийство и задействане на експлозия. Към момента руснакът вече е ареста, а в операцията по задържането му са били задействани специалните полицейски части за борба с тероризма (GSG 9), служители на Федералната криминална служба и представители на полицията в Баден-Вюртемберг. Поведението на мъжа е събудило подозрения в персонала на хотел, в който той е отседнал. Именно в него са били настанени и футболистите на Борусия Дортмунд. На тях им се е сторило странно, че при разпоредената евакуация Сергей В. не е напуснал сградата, а е отишъл в ресторанта на хотела и си е поръчал стек. При настаняването си също той е отказал първоначално предложената му стая и е поръчал такава с изглед към улицата. Изданието отбелязва все пак, че от нея той не е имал видимост към мястото, където избухна експлозията. Полицията обаче предполага, че той е задействал експлозива дистанционно, от хотелската стая, в която е бил настанен.

Баш истинските терористи са такива плиткоумници като теб, повтарящи едни и същи измишльотини по 1000 пъти белким станат истина!

който е срещу Асад го яде брадат! Само той се оправя с тия гадове от ИДИЛ.

битов скандал ясно е като бял ден