Безредици в Лондон заради убит от полицай жител

Лондонската полиция е извършила 42 ареста по време на избухналите през нощта в северния лондонски район Тотнъм безредици, съобщи ДПА, като се позовава на Скотланд ярд. Ранени са 26 полицаи, като двама от тях са оставени на болнично лечение.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в Лондон заради убит от полицай жител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

избивайте подред - те са ви обявили война!!!!!!

Когато е в Лондон или Израел - е бунта, когато е в Египет или Сирия - Революция!А сега, къде е истината?А истината е показана във филма - "Измама Обама"

Във шибаното кралство съм бил 2 пъти свидетел на побой над полицай.Явно е било необходимо да се стреля ,още по-вече патрулните полицаи там са без оръжие

Английските полицаи по принцип не носят огнестрелно оръжие, а пистолети с електроди, които електроди блокират нарушителя, като попаднат в него. За да е застрелян, слдва да е било спец. акция. Следователно застреляният е заподозрян престъпник, който не е очаквал сериозен отпор от полицията и като е бил стреснат, е започнал да стреля на поразия. До такава степен англичаните са разглезили престъпниците си, че роднините им немогат да повярват да е възможно да бъде отстрелян техният човек. Това са вече крайности - липса на реална представа за действителността. Гледат мнго филми и се смятат за недосегаеми.

браво на ченгетата! отвърна ли са на огъня и са били точни. така са предотвратили да не пострада случаен минувач.

Така са свободните хора никои няма да търпи мицифайски грешки.Тука бият грабят и пазят бандюгите.Бои по тъпите кратуни трябва да има.Да вземат да ми запалят двете коли а аз да застрелям синчето на мицифая екзекутор честна размяна.

Дислоцираната полицейска част нямала проблеми с местното население??? Звучи много странно, все едно ми пишат за окупирана територия.

ти си точно от злобните бабички,които не могат да изтърпят това,че шибаната им партиика,отново е сритана от народа!Колкото и да пишеш измислени гадости,само ще ми го накривиш!Бойко е великан край тези лилипути-Сер-ГЕЯ,Ахмед Безбарбекюв,Гоце Мезонетов,Иван Крадлов,Яне Тракторолизачев!Не ти ли стана ясно,че Бойко и ГЕРБ няма сила,която да ги отмести от управлението,защото харизмата му е изключителна!

Хахахахахаха!

ха ха ха ама си промит мозък! на боко точно ти му трябваш! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

веднага да се изпрати помощ на бунтовниците и нато да предприеме деиствия за свалянето на режима в англия!за начало да се бомбардира лондон!

какъв е произхода на убития? циганин? или друг шебек? или бял фашист? за статистиката само ... Полицая при самоотбрана ли е стрелял?

че става дума за планов арест ,като убития разбрал,че е следван и при спирането стрелял,а куршумът попаднал в радиото в джоба на полицая,а други полицаи от срециалния отряд за борба с въоръжената престъпност простреляли смъртно 29 годишния тъмнокож /не се описва произхода/ ,като последният не е имал проблеми с полицията до сега,но се тревожел след убийството на негов приятел с нож ,а наличието на оръжие в него било изненада за приятелката му

браво на ченгетата! отвърна ли са на огъня и са били точни. така са предотвратили да не пострада случаен минувач.

Бонго от дървото,дошъл в Европа с лодка,иска помощи и бяла жена...

от 13години ,е чернокожа,а той самият на снимките е само тъмнокож,но не и чернокож,с 4 деца

не просто бяла, трябва да е руса.

в тоттенхам само ,на мен ми е в троиката на наи-шибаните квартали изобщо в лондон.всичките да ги застрелят,а англичаните като са ги пуснали в дарявата си-да се оправят.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе пич...стига с тоя Тоттенхам,няма такъв район в Лондон..има Тотнъм-място пълно с презрени отрепки от всички краища на света,предимно кюрди и негри...е тва е либерал-демокрацията,носиш патлаци и ножове,ама като те гръмнат или опандизят,плачеш за лични права и свободи...смешници са всички тук!Великата Британска империя си отива,потънала в ислямско-африканска смрад...

Затова ли след изборите статистически изследвания установиха ,че за ГЕРБ гласуват високообразованите,занимаващите се с бизнес,населението на областните градове,големите градове и най-малко от всички партии-тези с ниско образование!Така че,внимавай като ни поднасяш измислиците си!Да не се окажеш,че овцата си ти,но червена на цвят!

Последните проучвания показват, че БСП, ДПС и НДСВ заедно имат повече гласове от ГЕРБ....хм, защо ли така? Дали не е защото ГЕРБ са тотално некадърни и некомпетентни във всички области на държавното управление? А ако толкова мразиш червените - боядисай си задника червен, така ще получиш двоен оргазъм когато оня идиот с бабешките цаиси дойде да те ее. Той ее всички ни, за съжаление и заради "образовани и предприемчиви" като теб!

Ако бяха некадърни, след средата на управлението им щеше да има садаща конюнктура, а ния наблюдаваме подобряваща се - въпреки кризата. БСП, ДПС и НДСВ сътовориха влошаваща се конюнктура. Апропо БСП винаги довежда до провал в държавата и някой друг оправя бакиите им слд това. Напиши си при всяко управлние какво се случва (но бъди точен) и после си го чети. Явно не помниш.

Ха ха ти ме разсмя! Образованите не гласуват , да те светна по въпроса ако не знаеш. За ГЕРБ гласуваха всички лумпени, които за идеал в живота си имат мутрата и фолк певицата...

Защо не написахте, че убития от полицай се е опитал да стреля по полицаят. Защо също не написахте, че хората предизвикали безредиците са емигранти от африка и азия.

Защото не са българи или румънци-веднага щяха да пишат.А негрите и арабите защо да ги обиждат-толкова са "милички".И даже помощи получават-ми нямат с какво да си нахранят многолюдните семейства,не работят,защото ги дискриминират...Виж източноевропейците-българи,сърби,украинци,румънци тях може-много са нахални.На това,драги ми cockney,му се вика двоен стандарт или тъпотия,защото каквито ще да сме не сме толкова опасни и паразити като домашните им любимци от Африка и Азия.Am I right?

браво веси,обичам те... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мн добре казано Веси! Арабите дето крещят по Хайд парк и се опитват да конвъртват хора към исляма, пък после взривяват бомби в метрото и ограбват хора с ножове, за съжаление наистина са им по-мили на британците от нас източно европейците.

аха, четох че тоя е бил на 29 г и имал вече 4 деца... Тотнъм явно е английския вариант на Факултето... миналата година карах кола от Хайд Парк до летището в Станстед... малко след центъра почнаха някакви гадни квартали с олющени фасади и мръсни улици, май не беше Тотнъм, но ми беше достатъчно за да ми стане ясно каква е обстановката...

Разликата е, че у Факултето си имат Хелзински комитет, а тези в Лондон си нямат.

"Разликата е, че у Факултето си имат Хелзински комитет, а тези в Лондон си нямат" А тези в Лондон си нямат, защото английската нация не е нарочена за изтребване с всички възможни средства, както това се прави срещу българският народ.

дали да не им пращаме дръзките:)

Не го срам тоя полицай - как така ще отвръща на стрелбата ??? Па и точен !!!

Проблемите с агресивните и недисциплинирани чернилки ще се задълбочава, особено в колониалните държави като Англия и Франция. Те сами са си виновни.

Какво става? Миражите падат един след друг. Норвегия, Англия, мародери..... Къде сте Сън, Пън и Дръннююзз? Язък за образцовите "общества". И още ще има.

използват всеки повод да метнат отрова по премиера!Не смешници,а жалки страхливци!!

Любимият ти премиер е еманация на овчедушието на подкрепящите го...тази безкрайна пасмина, която ще гласува за всеки глупак, който обещае да го "оправи", вместо да се вгледа в реалността и да направи нещо за себе си.....

, че има и нормални хора!

полицайте в Англия не носеха оръжие? Нещата се променят явно ...

там,и не толкова въоръжени,естествено. Тук има и жандармерия-вътрешни войски,подобни на онзи вид полиция,която е отишла след кървавите сблъсъци,и най-вече след като явно убитият е стрелял и оставил куршум в радиото на полицая. Пишат,че убитият е бил от гангстрерска група,и е сниман

Ами то българите и румънците сме единствените народи в Европа толерантно допуснали циганите при нас и сега си берем плодовете.

Измислицата ти,няма да хване дикиш!Не те ли е срам да говориш лъжи!Никога на "Граф Игнатиев" не е застрелван човек и то от пиян полицай!Преди години полицай застреля циганин в "Люлин",който извадил пистолет и го насочил срещу полицая!И какво общо има премиера на България със безредиците в Лондон бе?

Имаще такъв случай, човека не лъже.

Мисля, че беше на бул. Патриарх Евтимий в частта до ул. Граф Игнатиев

Много ти е къса паметта! Търси в Гугъл: "Убиецът на Елеонора Димитрова" Ето извадка: Ст. лейт. Калин Кьосев (33 г.) от Икономическа полиция в VI РПУ е убиецът на 16-годишната Елеонора Димитрова в столицата, съобщи МВР. ....във фаталната вечер полицаят празнувал повишението си в длъжност инспектор. В кръчмата не е имало никакъв скандал, а Кисьов просто се напил и стрелял навън.

Да, ама полицая още на другия ден беше арестуван, и после беше осъден. И колкото и нелепо да звучи - това е било непредумишлено убийство.... Ама да помислим какво би станало ако по време на сегашното правителство пиян полицай застреля човек? Със сигурност ще кажат, че застреляния сам се е ударил в куршума.

В сравнение с най-изпадналите прослойки на западното общество, целият български народ е мърша! Преди години момиче на 16 години беше застреляно в главата (!) на Граф Игнатиев на пъпа на София, от пиян полицай, който стрелял за удоволствие, а ние нищо не направихме! Но така е, заслужаваме си съдбата заради малодушието си! Заслужаваме си милиционерската държава, защото вместо да се борим за правата си, пием шльокавица и гледаме колко е велик Цвъцко и Боко по телевизора!

,а за отговор на стрелбата от убития,при спирането му за ПЛАНОВ АРЕСТ ОТ СПЕЦИАЛНА ЕДИНИЦА ЗА БОРБА С ВЪОРЪЖЕНАТА ПРЕСТЪПНОСТ -ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ИЗВЪРШВАНИ ОТ БАНДИ С ОРЪЖИЯ ,като дори е стрелял при спирането

А представяш ли си какво щеше да стане ако беше невинно момиче, убито от пиян полицай, като у нас? Щяха да избесят полицаите по сълбовете вероятно, а у нас - нищо.

29-годишният мъж е убит в престрелка с полицията, по време на обир на стоки в хранителен магазин. Правел го е от глад. По време на безредиците, от протестиращите са обрани поредица от хранителни магазини. Хората с колички са изнасяли хранителни стоки. Сега надявам се ви е ясно за какво точно става дума ... и това, за което се премълчава в тази статия.

В Теско , Лидл , Сенбъри'с основните хранителни стоки са по-евтини от тези в България , а помощите на тая измет са двойно по-високи от средната работна заплата у нас. Така , че ни ни приказвай за обир на хранителни стоки от глад. Освен това е пълно с чарити кухни и организации дето да те нахранят без пари , ако съвсем си го закъсал.

Чаротитата, твоят приятел Д. Камерън им отряза бюджета и в момента буквално умират - камо ли да раздават безплатна храна. Чувал(а) ли си че в момета се предлагат/обсъждат законодателни промени за социалните помощи, предложени пак от същия твой приятел Камерън .... Ето някои от тях: 1) Ако на безработен му се предложи от бюрата по труда три пъти работа, която той откаже - спират му се помощите; 2) Правителството има право да ЕКСТРАДИРА хора, били безработни за период повече от 5 години, в райони, където се отварят повече нови работни места; 3) Помощите на многодетните майки да се отрежат с 70% .... още искаш ли, а многознайко ...?!

Верно си канарче. Пълни глупости си писал. Убития е гангста негърче, което е простреляло във врата полицай при проверка на автомобила му. След което са го застреляли. Какъв глад те гони бе ? Писнало ми е от комундета, защитаващи черните безделници.

Пълните глупости дето ги споменаваш ги гледам и слушам по BBC в директно предаване от Тоттенхам "на живо". Ранени са 26 полицаи. Явно бъркаш случая за негърчето, с този за застреляния собственик на заложни къщи в Обеля...

Измислици пълни. В Лондон някога живял ли си? Тотенхам е пълен само с черни и арабски (разбирай мюсюлмански) банди, дето се стрелят и трепят с ножове всеки ден. Обират магазини и хора ежедневно. Само опасни типове живеят там. Страдфорд и Шепардс буш са горе-долу същата история. Не пишете глупости ако не знаете за какво става въпрос.

Скоро един познат бил на гости в Лондон и вика - изобщо не ми хареса. Вечер като се мръкне и не смееш да си подадеш носа навън. Познай в кой квартал са били приятелите му :-))) Хиляди БГ-та живеят точно в тия райони , но за пред родата в България са вече преуспели лондончани...

Е не можеш да очакваш , че някое некадърно келеме от Позитано 20, ще знае за какво става дума Важното е да се пише нещо там , колкото е по лъжливо толкова по добре

Живея в UK от 11 години. Да, живял съм в Лондон , но не ми харесва и затова се преместих. Въпреки това съм много често там по работа. Други въпроси, велики мисли и съмнения имаш ли ?!

Пари за автомат има,ама за ядене дето струва малко - не !

Автомати не са имали, ама са разграбили кеш-автоматите !

Само не ми казвай, че не е могъл да си намери работа! Бил съм в Англия по време на криза и работа имаше. Само че много хора търсеха, защото това или онова не им харесвало. Този е поредното лумпенско изродче, което търси къде да пие бира по цял ден и му е свършило мезето. Гладни в тези страни има, само ако ги мързи. Има хора с 2 висши образования, които се хващат като чистачи, за да изкарат добре период на криза. След това пак обличат костюмите и продължават да работят според образованието си. Работническата класа бълва хрантутници, които с лекота запълват социалистическите партии. СЛе дкато 2 години управлява една социалситическа партитя, идва момент, в който започва 10 годишно възстановяване от лявото управление. Това е 'демокрацията' на мнозинството.

Щом е трябвало да го застрелят-застреляли са го!А тези ,предизвикали безредиците най-вероятно са с по-мургав цвят,родени да някъде на юг и изток,не работят,а разчитат на социални помощи,нискообразовани или без образование и създават проблеми на обществото с престъпления!