Коментари - Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай | Днес.dir.bg

Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай

Синът на популярния петролен бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да пребият полицая пред бар "Текила" в нощта срещу 2 март.

Обратно в новината

Коментари - Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай | Днес.dir.bg

Коментари

Прави ми впечетление, че единственно вестник ''Галерия'' разкри цялата фактическа обстановка около инцидента. Полицаят е танцувал пред масата на Младен Самуилов ( син на олигарха Георги Самуилов) , той се е издразнил и пратил охраната си да го респектира. Само,че онова селско комплексарче се е престарал и сега ще лежи доживот ( надявам се) , а с поръчителят какво ще стане ?????? Вече повече от седмица никоя медия не се осмели да напише цялата истина , освен вестник ''Галерия''. Никъде не се споменава защо е пратен бодигарда , заради мутресата Руми Пеева. Сега ще изкарат, че му имал зъб от футболен мач , алоооооооооу ние не сме от село Куртово Конаре , като убиеца !!!!!!

Факта е че Цецо е в Пирогов и бере душа с черепни фрактури. Ще остави 2 деца сираци а вие оправдавате 25 годишно лайно което е поръчало смъта му. Дано ви се случи и на вас или ваш близък да видите какво е. И лайното Младен Самуилов ще остане безнаказан защото тати е дружка с Бойко Борисов. Цецо е мой приятел , има две деца който остават без баща. Конфликта изобщо не е между него и въпросният Цветан Петров. Цветан Петров е охрана на сина на Георги Самуилов, един от петролните магнати в България, приближен на Бойко Борисов. Конфликта възниква между сина на Георги Самуилов - Младен и полицаят Цветан Младенов в Текила петък вечер. Цветан си тръгва часове по късно като след него а изпратени трима охранители на лицето Младен Самуилов , който го настигат на улицата и го пребиват до смърт с боксове. Няколко часа по-късно Цецо е в Пирогов с 2 черепни фрактури , масов кръвоизлив и опасност за живота.... Случаят е потулен часове по-късно като един от охранителите се признава за виновен и се предава в полицията.

Този е бил в отпуска,бе пич..Първо чети или слушай,тогава пиши..Какво да очакваш от "дечицата" на такива "новоизлюпени богаташи"..Мислят,че законите не се отнасят за тях и всичко им е позволено..Даже да отнемат човешки живот !!Нещастници !!

този синковец да падне за малко в ареста или затвора...там ще види какво какво е

Господ създаде богатите и бедните. Роди се Колт и ги изравни!

Не мога да чета тази помия. Хора като вас, 643.34 ст. след осигуровки. Просто нямам думи. Изкривена история без капка истина. Продължавайте все така. Комплексирани злобари и нехранимайковци. Жалки сте, затова ви пожелавам всичко най - друго не заслужавате.

Хаха нямало БАЛЕРИНИ в Милициятта, айде бе не се спряха да ни лъжат

Уплашили са се да не вземе и наградата "Танцьор на годината" :) По правило повечето служители на реда, както и контингента с който работят, обичат нощните заведения, алкохола и леките жени. А жена му сигурно е сервитьорка. Типично.

Ей хора, разсейват ни с престъпленията, с бонуси и разни там яйца и др.наглости Изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

Взимай 2-3 кила динамит и се взриви в Парламета по време на парламентарен контрол.

разглезени синчета на нагли богаташи! до кога? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво друго може да става в една курвенско-чалгаджийско-манекенска държава?

и ченгеджийска също. Полиция и контингент - никаква разлика.

Не вярвам на нищо вече ! Големо меуе да стане без участие на пернишки "винкеу ", това не е възможно, уважаеми зритеуи ?!Перник да отстъпи на некакво пуовдивско сеуо, идва края на света, не се съмнявайте !

Някои коментари са преднамерени...само злоба се излива тук а не се търси истината и този Живко явно е доста запозната със въпросната двоика..да не ги следи по заведенията

Докато в РБ не се разреши правото на СВОБОДНО предобиване на лично огнестрелно оръжие/разбира се само след ЗАДЪЛБОЧЕНО психологично обследване ВСЯКА ГОДИНА/за самозащита ще е така.Какво е това ПРЕВИШАВАНЕ пределите на неизбежната отбрана,тежиш 7080 кг а ти налита 56 150 кг мутро слона как да се защитиш?ТРЕПЕШ НАРЕД идругите мутро слончета следващият път ще се замислят!!!!!!

Явно другаря милиционер е намерил каквото е търсил. Този "пикльо" според някой,не е от безбройните хора не можещи да се защитят от полицейския произвол. Защо пишете,че това пиянде е полицай? Не е бил на работа,тогава е най-обикновен простосмъртен,но май го е забравил...Toй е Багата горкия беше добро момче ама май не съвсем.

На пълно споделям мнението ти. Стига с този полицийски произвол, писна ни от пияни, кухи милиционерчета с фуражки.

тарсил не тарсил - този е сополанко, дръгя е власт. да се пратят баретите уж да се спанат вархъ него. даначно и митнически на бащата и така нататак. сащо и на охраната. бои до дъпка. тези боклъци от дръго не разбират. ааа и манекенката за проститъця малко из ареста

жалко че никога няма няма да го пратят в затвора тоя...за такива като него закон няма.

абе страшна работа сме . да не ги срещаш по дискотеките

Този сополанко жив ли е още?

ЧЕТЕТЕ ПРЕДСМЪРТНОТО ПИСМО НА ЛЕВСКИ И СИ ОПИЧАЙТЕ АКЪЛА!!!!!

ами оня газар младен самуилов .не ходил в казарма откаде да го знае тои това .знае да харчи парите на баща си .на 2ш години потен вода не е пил.учил в гарция в лондон и виж какво е научил

Защо ще ходи с охрана и ще праща охрана? Този да не е от Политбюро или депутат? МВР вземете се в ръце, излагате пагона.

Цецо няма пагон-възпитател по физическо е. А Калинката Георгиев има акселбанти от оперетен костюм. Не тъжи-радвай се че,вече не си там да се срамуваш.

Блатото България става все по-зловонно и всепроникващо! Пощадени няма да има както се вижда.

Какво си мислят разглезаните синчета на олигарсите-крадци.Така е като няма действаща съдебна система. И те са недосегаеми като бащите си.Щом има толкова тежка травма,трябва да има и подходящо наказание. Не разбрах да има някои ранен от полицая.

Простете, че питам, ама някой да ми обясни, защо му е на въпросния пикльо охрана?!!! Сигурно не съм разбрал, ама той VIP персона ли се води или тате е решил понеже си знае нефелното чедо да му купи биячи дето да се разхождат с него.

нещата са много прости. няма значение кои е прав кои крив. ако сме нормална дарява охранителя, бащата и синчето сега трябва да ядат як бои от барети. ако сме мутринска даржява полицая ще пие една студена вода - това е. просто и ясно

Всъщност не разбрах каква е разликата между нормална и мутренска държава според твоето гениално изказване.

в нормална дарява боя го раздава полицята и садебната система. в мътренска - всеки които е решил че дарявата това сам аз. просто като фасъл.

весо.а познаваш ли румяна ,,самуилова,, тя е в основата на този скандал ако си беше седяла при сапруга си нямаше да се случи тази трагедия и какво е виновнно момчето от охраната казват му какво да прави и тои го праави .

Какво е виновно момчето от охраната??? Казват му да убие човек и той го убива. Естествено, че не е виновен. Бахти и боклук нацията дето сме.

Момчето от охраната не е малолетно , за да не мисли с главата си. Още в армията са ни казвали, че ако една заповед счетем за престъпна от гледна точка на обществото ни, то ние можем да откажем изпълнението и. Тук става дума за нападение над човек, а не за сритване на куче.

Приятел,наистина не познавам никой от тези които са участвали,но все пак ми се струва,че вина има и от двете страни.

Не си бил там, не ги познаваш, ама знаеш всичко! Онли ин БГ!

Корумпираната съдебна система и този път ще оправдае синчето, ако изобщо се стигне до съд! А, после защо холандците ни стопирали?! Ето заради това - АБОРИГЕНИ сме българите! Корупция и безнаказаност върлуват по тези земи и няма оправия! Прост народ - корумпирана мутренска държава!

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА..............

Защо си мислим всички че въпросния полицай няма вина?????Лично аз съм попадала в ситуция в която полицаи, разбира се цивилни и предполагам извън работно време, в заведение след 2-3чашки започват да досаждат, и то ДОСТА ВУЛГАРНО И НАХАЛНО на семейни жени или момичета нищо че съпрузите или съотвенто приателите им са там. Така че , "монетата има две страни" , от къде да знаем какво точно е правил пред масата им ??? Честно казано ДО НЯКЪДЕ подкрепям въпросния "олигарх" и охраната му. "аман" от полицейщина и превишаване на правата в тази държава!!!!! Не носил служебно оръжие ---- ако носеше какво щеше да стреля така ли---е ха като в дивия запад---че как иначе той е полицай на "тях всичко им е позволено"!!!!

приятел,дори и така да е както го описвваш,в нормална държава си има ред за досадниците,това което е станало са го правили диваците преди 500 години....

"в нормална държава си има ред за досадниците" .... да в нормална държава е така.... НО явно тук не сме нормална държава, нормално ли е полицай да досажда на други клиенти в заведение !?!?! --- май не е нормално , както разбира се не е нормално да бъде пребит от въпросната охрана, но в конкретния случей имаме --- каквото повикало такова се обадило.

Напълно си прав.За какво му е лично оръжие,когато не е на работа-за да убива или да си чисти посраните гащи.Това,че е полицай-не означава,че по-презумция е прав.Само те си знаят,каква е работата,но за полицията -или добро или нищо.

Ей госте като те хванат мангалите да те праскат да не звъннеш в полицията. Обади се на мутрата да те защитава и да ти прати бодигард.

Познавам хората от ИНСА.Много точни и коректни.Познавах и момчетата от охраната,поне до 2008.Само хубаво и за тях.НО! Смятам, че работата на бодигарда не е само да бъде бияч а и да предпазва от грешки тези млади и неопитни момчета.

Ролята на бодигарда никога не е била да е бияч, а охранител. В БГ бодигардове няма. Има мутри.

Не съм бил там и не е редно да взимам страна.Но това е като при развод-и ДВАМАТА имат ВИНА.

Не трябва да се допускат комплексираните пловдивчани до идеалния център на София. Още по-малко идиоти с крадени пари. Такива Народния съд ще ги оправи! Жалко, че не съм бил там, сега майните щяха да реват, че са пребити и най-много синчето.

Какви пловдивчани са тия бе? Все едно хората от Волуяк а ги наричаме софиянци!

Тъп шопски селяк!!!

Профи биячи пребиват един човек. Всико останало са подробности Ако вие не виждате нищо нередно в случая, то проблема си е ваш и е голям, може би неразрешим. Жалки сте

Българските форуми са пълни с комплексари и инфантили. Не си трови нервите заради тях. Същите тези и втори мандат на Бойко ще дадат.

Мръсна, гадна пасмина...- синчета на олигарси и други идиоти... Докога в продажната ни държавица ще търпим такива малоумници да всяват страх със самочуствието, че са безнакакани????? 30 години за такива изроди. Дано поличаят се оправи по-бързо. А на нас българите- бог да ни е на помощ с такова правосъдие.

Абе, неидентифициран д-д! Колко от тук пишещите познавате Младен? Това момче го познавам от дете и много добре знам какво представлява! Кой-каквото си потърси това намира понякога! И аз не съм бил вътре, но знам че в никакъв случай не е така, както е написано в статията! И да светна част от тук пишещите: Един от първите членове на ГЕРБ съм, и тук не виждам нищо политическо!!!

Така си е.Най-големия спонсор на ГЕРБ в южна България са точно инсаойл!Избраха кметовете на целия регион с парите и помоща на Самуилов старши!Дали ще му направят нещо на готиния Младен?

Значи, според теб, е нормално човек да бъде убит с юмруци и ритници от професионални биячи, така ли? Означава ли, че мога да те застрелям, защото си ме настъпил на улицата и си ме напсувал?

Така е,когато съдебната ни система е зависима и подкупна.

ако е бил с униформа - да го съжалявате,ама като не сте били там, пък знаете що са го били-себе си съжалявайте и кой не знае че няма престъпление в което да не е намесено ченге

Да щото в правовата държава България има случаи когато МОЖЕ да ПРЕБИВАШ хора. Един вид пребил си някой, ама ако си го "заслужава" моооже. Това само мутренска тиква може да го роди

Е какво се очудваш. Това е мат'реала на България. Виж ни министър-председателя и ще ти стане ясно. Човека с все още най-големия рейтинг в страната.

НЯКОЙ КАЗАЛ, ЧЕ ЧУЛ, ЧЕ ДРУГ КАЗАЛ......И КЛЕПАНЕТО Е ГОТОВО! ЗА ДА ОБВИНЯВАШ НЯКОГО , ТРЯБВА ДА ИМАШ ПОНЕ МАЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВА, ВСЧИКО ДРУГО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА. всеки може да каже....."чух, че "......." ООД пере пари.......и става ОЛШЕЛЕ!!!

Току виж са ти показали видео запис, как изрода, който защитаваш , пиян залян си поръчва поредния побой. Иначе се радвам ,че мутрата има защитници и по форумите. Явно освен на биячи са почнали дап лащат и да относително грамотен персонал - четат и пишт даже

За какво става дума просто ,да пребиешполицай,що за Държава е това ,това го няма и в Ирак даже ,пълна анархия е на всякъде

.....След като не я познаваш!!!! Тъкмо анархията поставя на ред нещата. И на място такивата пребивачи и изкормвачи.Анархията не е безредие и беззаконие каквото е сега.Не мисли че анархията е бъркотия,до сега никой не е живял в анархия но всеки я мрази,явно много се страхуват от нея.

Много страно-полицаят,играел пред масата им....!За какво говорим бе?!Този да не компаньонка, или чалга певица?Като е бил цивилен,откъде да го знаят че е полицай?!

В бара никой да не играе пред масата ми без да се легитимира! От къде да мога да знам, кого и колко да пребия?!

А , недей да се възмущаващ много , а? Или полицаите нямат право да отидат на бар или дискотека ? Не са и те хора като всички останали? Или може би като влезем в нощен клуб първата ни работа е да се осведомим има ли разни олигарси, синове на олигарси и прочие босове , къде са седнали, къде е най- удачно да танцуваме за да не им пречим и да не ги дразним. Ти ако искаш го прави . Аз пък съм възмутена, че някой ще ми налага къде да танцувам . И ако на този младеж толкова му пречат другите танцуващи хора - да си направи частно парти и да си плати за това , нали е голям баровец . За пръв път чуват такава идиотщина - пребил го , защото му танцувал пред масата .О , свещенна простота. Това го няма в никоя дискотека в Германия. Като си е платил входа - да си танцува където си иска. Не го разбирам аз това феодално право в БГ.

..не е носил служебното си оръжие? Той е длъжен да ни защитава и нас, а някакъв си парвеню поръчал за десерт да го причакат и смажат! Е как да не вземем оръжието? А, господа магистрати?

Как си позволява някой да разваля кефа на олигархчето?? Да му диша от въздуха и да му замърсява обществото?! Не се научиха тия булгаристанци че в компанията на олигарсите могат да са само: Кръшни девойки, готови на всичко. Сервилни биячи. Наплашени туземци плащащи си рекета. По всички други да се стреля на месо амммахаааа!

олигарха и урудчето му да отиат в коя да е друга страна (примерно Германия, САЩ, Ю Кей и т.н.) и да се опитат да набият някой полицай щото им се видял излишен в заведението в което си правят кефа... Ще идат ама нъцки. Подобни дерибейщини вървят само на наш гръб..

ами да видим какво прави руми пеева която е маика на две деза .женена и е на з6 години с младен самуилов които е на 2ш в 3 през ноща в текила и след побоия в наит флаии

Според мен Олигарха заедно с изродчето си трябва д абъдат елиминирани за 30 години в пандиза. В Америка е по-лошо. Там стрелят направо.

Трябвало е някой медицински специалист да предупреди олигарха да не се размножава - предвид неминуемите проблеми и разочарования, които това ще му създаде.

А може би , кофти танцувайки е запял и химна на Веско Маринов ... Щом и съпругата е разбрала защо не е дръпнала мъжът си : "Доколкото разбрах, Младен Самуилов се е подразнил, че мъжът ми танцува пред масата им. " Само не разбрах защо полицая му е играл ...

Коментари - Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай | Днес.dir.bg

Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай

Синът на популярния петролен бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да пребият полицая пред бар "Текила" в нощта срещу 2 март.

Обратно в новината

Коментари - Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай | Днес.dir.bg

Коментари

Прави ми впечетление, че единственно вестник ''Галерия'' разкри цялата фактическа обстановка около инцидента. Полицаят е танцувал пред масата на Младен Самуилов ( син на олигарха Георги Самуилов) , той се е издразнил и пратил охраната си да го респектира. Само,че онова селско комплексарче се е престарал и сега ще лежи доживот ( надявам се) , а с поръчителят какво ще стане ?????? Вече повече от седмица никоя медия не се осмели да напише цялата истина , освен вестник ''Галерия''. Никъде не се споменава защо е пратен бодигарда , заради мутресата Руми Пеева. Сега ще изкарат, че му имал зъб от футболен мач , алоооооооооу ние не сме от село Куртово Конаре , като убиеца !!!!!!

Факта е че Цецо е в Пирогов и бере душа с черепни фрактури. Ще остави 2 деца сираци а вие оправдавате 25 годишно лайно което е поръчало смъта му. Дано ви се случи и на вас или ваш близък да видите какво е. И лайното Младен Самуилов ще остане безнаказан защото тати е дружка с Бойко Борисов. Цецо е мой приятел , има две деца който остават без баща. Конфликта изобщо не е между него и въпросният Цветан Петров. Цветан Петров е охрана на сина на Георги Самуилов, един от петролните магнати в България, приближен на Бойко Борисов. Конфликта възниква между сина на Георги Самуилов - Младен и полицаят Цветан Младенов в Текила петък вечер. Цветан си тръгва часове по късно като след него а изпратени трима охранители на лицето Младен Самуилов , който го настигат на улицата и го пребиват до смърт с боксове. Няколко часа по-късно Цецо е в Пирогов с 2 черепни фрактури , масов кръвоизлив и опасност за живота.... Случаят е потулен часове по-късно като един от охранителите се признава за виновен и се предава в полицията.

Този е бил в отпуска,бе пич..Първо чети или слушай,тогава пиши..Какво да очакваш от "дечицата" на такива "новоизлюпени богаташи"..Мислят,че законите не се отнасят за тях и всичко им е позволено..Даже да отнемат човешки живот !!Нещастници !!

този синковец да падне за малко в ареста или затвора...там ще види какво какво е

Господ създаде богатите и бедните. Роди се Колт и ги изравни!

Не мога да чета тази помия. Хора като вас, 643.34 ст. след осигуровки. Просто нямам думи. Изкривена история без капка истина. Продължавайте все така. Комплексирани злобари и нехранимайковци. Жалки сте, затова ви пожелавам всичко най - друго не заслужавате.

Хаха нямало БАЛЕРИНИ в Милициятта, айде бе не се спряха да ни лъжат

Уплашили са се да не вземе и наградата "Танцьор на годината" :) По правило повечето служители на реда, както и контингента с който работят, обичат нощните заведения, алкохола и леките жени. А жена му сигурно е сервитьорка. Типично.

Ей хора, разсейват ни с престъпленията, с бонуси и разни там яйца и др.наглости Изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

Взимай 2-3 кила динамит и се взриви в Парламета по време на парламентарен контрол.

разглезени синчета на нагли богаташи! до кога? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво друго може да става в една курвенско-чалгаджийско-манекенска държава?

и ченгеджийска също. Полиция и контингент - никаква разлика.

Не вярвам на нищо вече ! Големо меуе да стане без участие на пернишки "винкеу ", това не е възможно, уважаеми зритеуи ?!Перник да отстъпи на некакво пуовдивско сеуо, идва края на света, не се съмнявайте !

Някои коментари са преднамерени...само злоба се излива тук а не се търси истината и този Живко явно е доста запозната със въпросната двоика..да не ги следи по заведенията

Докато в РБ не се разреши правото на СВОБОДНО предобиване на лично огнестрелно оръжие/разбира се само след ЗАДЪЛБОЧЕНО психологично обследване ВСЯКА ГОДИНА/за самозащита ще е така.Какво е това ПРЕВИШАВАНЕ пределите на неизбежната отбрана,тежиш 7080 кг а ти налита 56 150 кг мутро слона как да се защитиш?ТРЕПЕШ НАРЕД идругите мутро слончета следващият път ще се замислят!!!!!!

Явно другаря милиционер е намерил каквото е търсил. Този "пикльо" според някой,не е от безбройните хора не можещи да се защитят от полицейския произвол. Защо пишете,че това пиянде е полицай? Не е бил на работа,тогава е най-обикновен простосмъртен,но май го е забравил...Toй е Багата горкия беше добро момче ама май не съвсем.

На пълно споделям мнението ти. Стига с този полицийски произвол, писна ни от пияни, кухи милиционерчета с фуражки.

тарсил не тарсил - този е сополанко, дръгя е власт. да се пратят баретите уж да се спанат вархъ него. даначно и митнически на бащата и така нататак. сащо и на охраната. бои до дъпка. тези боклъци от дръго не разбират. ааа и манекенката за проститъця малко из ареста

жалко че никога няма няма да го пратят в затвора тоя...за такива като него закон няма.

абе страшна работа сме . да не ги срещаш по дискотеките

Този сополанко жив ли е още?

ЧЕТЕТЕ ПРЕДСМЪРТНОТО ПИСМО НА ЛЕВСКИ И СИ ОПИЧАЙТЕ АКЪЛА!!!!!

ами оня газар младен самуилов .не ходил в казарма откаде да го знае тои това .знае да харчи парите на баща си .на 2ш години потен вода не е пил.учил в гарция в лондон и виж какво е научил

Защо ще ходи с охрана и ще праща охрана? Този да не е от Политбюро или депутат? МВР вземете се в ръце, излагате пагона.

Цецо няма пагон-възпитател по физическо е. А Калинката Георгиев има акселбанти от оперетен костюм. Не тъжи-радвай се че,вече не си там да се срамуваш.

Блатото България става все по-зловонно и всепроникващо! Пощадени няма да има както се вижда.

Какво си мислят разглезаните синчета на олигарсите-крадци.Така е като няма действаща съдебна система. И те са недосегаеми като бащите си.Щом има толкова тежка травма,трябва да има и подходящо наказание. Не разбрах да има някои ранен от полицая.

Простете, че питам, ама някой да ми обясни, защо му е на въпросния пикльо охрана?!!! Сигурно не съм разбрал, ама той VIP персона ли се води или тате е решил понеже си знае нефелното чедо да му купи биячи дето да се разхождат с него.

нещата са много прости. няма значение кои е прав кои крив. ако сме нормална дарява охранителя, бащата и синчето сега трябва да ядат як бои от барети. ако сме мутринска даржява полицая ще пие една студена вода - това е. просто и ясно

Всъщност не разбрах каква е разликата между нормална и мутренска държава според твоето гениално изказване.

в нормална дарява боя го раздава полицята и садебната система. в мътренска - всеки които е решил че дарявата това сам аз. просто като фасъл.

весо.а познаваш ли румяна ,,самуилова,, тя е в основата на този скандал ако си беше седяла при сапруга си нямаше да се случи тази трагедия и какво е виновнно момчето от охраната казват му какво да прави и тои го праави .

Какво е виновно момчето от охраната??? Казват му да убие човек и той го убива. Естествено, че не е виновен. Бахти и боклук нацията дето сме.

Момчето от охраната не е малолетно , за да не мисли с главата си. Още в армията са ни казвали, че ако една заповед счетем за престъпна от гледна точка на обществото ни, то ние можем да откажем изпълнението и. Тук става дума за нападение над човек, а не за сритване на куче.

Приятел,наистина не познавам никой от тези които са участвали,но все пак ми се струва,че вина има и от двете страни.

Не си бил там, не ги познаваш, ама знаеш всичко! Онли ин БГ!

Корумпираната съдебна система и този път ще оправдае синчето, ако изобщо се стигне до съд! А, после защо холандците ни стопирали?! Ето заради това - АБОРИГЕНИ сме българите! Корупция и безнаказаност върлуват по тези земи и няма оправия! Прост народ - корумпирана мутренска държава!

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА..............

Защо си мислим всички че въпросния полицай няма вина?????Лично аз съм попадала в ситуция в която полицаи, разбира се цивилни и предполагам извън работно време, в заведение след 2-3чашки започват да досаждат, и то ДОСТА ВУЛГАРНО И НАХАЛНО на семейни жени или момичета нищо че съпрузите или съотвенто приателите им са там. Така че , "монетата има две страни" , от къде да знаем какво точно е правил пред масата им ??? Честно казано ДО НЯКЪДЕ подкрепям въпросния "олигарх" и охраната му. "аман" от полицейщина и превишаване на правата в тази държава!!!!! Не носил служебно оръжие ---- ако носеше какво щеше да стреля така ли---е ха като в дивия запад---че как иначе той е полицай на "тях всичко им е позволено"!!!!

приятел,дори и така да е както го описвваш,в нормална държава си има ред за досадниците,това което е станало са го правили диваците преди 500 години....

"в нормална държава си има ред за досадниците" .... да в нормална държава е така.... НО явно тук не сме нормална държава, нормално ли е полицай да досажда на други клиенти в заведение !?!?! --- май не е нормално , както разбира се не е нормално да бъде пребит от въпросната охрана, но в конкретния случей имаме --- каквото повикало такова се обадило.

Напълно си прав.За какво му е лично оръжие,когато не е на работа-за да убива или да си чисти посраните гащи.Това,че е полицай-не означава,че по-презумция е прав.Само те си знаят,каква е работата,но за полицията -или добро или нищо.

Ей госте като те хванат мангалите да те праскат да не звъннеш в полицията. Обади се на мутрата да те защитава и да ти прати бодигард.

Познавам хората от ИНСА.Много точни и коректни.Познавах и момчетата от охраната,поне до 2008.Само хубаво и за тях.НО! Смятам, че работата на бодигарда не е само да бъде бияч а и да предпазва от грешки тези млади и неопитни момчета.

Ролята на бодигарда никога не е била да е бияч, а охранител. В БГ бодигардове няма. Има мутри.

Не съм бил там и не е редно да взимам страна.Но това е като при развод-и ДВАМАТА имат ВИНА.

Не трябва да се допускат комплексираните пловдивчани до идеалния център на София. Още по-малко идиоти с крадени пари. Такива Народния съд ще ги оправи! Жалко, че не съм бил там, сега майните щяха да реват, че са пребити и най-много синчето.

Какви пловдивчани са тия бе? Все едно хората от Волуяк а ги наричаме софиянци!

Тъп шопски селяк!!!

Профи биячи пребиват един човек. Всико останало са подробности Ако вие не виждате нищо нередно в случая, то проблема си е ваш и е голям, може би неразрешим. Жалки сте

Българските форуми са пълни с комплексари и инфантили. Не си трови нервите заради тях. Същите тези и втори мандат на Бойко ще дадат.

Мръсна, гадна пасмина...- синчета на олигарси и други идиоти... Докога в продажната ни държавица ще търпим такива малоумници да всяват страх със самочуствието, че са безнакакани????? 30 години за такива изроди. Дано поличаят се оправи по-бързо. А на нас българите- бог да ни е на помощ с такова правосъдие.

Абе, неидентифициран д-д! Колко от тук пишещите познавате Младен? Това момче го познавам от дете и много добре знам какво представлява! Кой-каквото си потърси това намира понякога! И аз не съм бил вътре, но знам че в никакъв случай не е така, както е написано в статията! И да светна част от тук пишещите: Един от първите членове на ГЕРБ съм, и тук не виждам нищо политическо!!!

Така си е.Най-големия спонсор на ГЕРБ в южна България са точно инсаойл!Избраха кметовете на целия регион с парите и помоща на Самуилов старши!Дали ще му направят нещо на готиния Младен?

Значи, според теб, е нормално човек да бъде убит с юмруци и ритници от професионални биячи, така ли? Означава ли, че мога да те застрелям, защото си ме настъпил на улицата и си ме напсувал?

Така е,когато съдебната ни система е зависима и подкупна.

ако е бил с униформа - да го съжалявате,ама като не сте били там, пък знаете що са го били-себе си съжалявайте и кой не знае че няма престъпление в което да не е намесено ченге

Да щото в правовата държава България има случаи когато МОЖЕ да ПРЕБИВАШ хора. Един вид пребил си някой, ама ако си го "заслужава" моооже. Това само мутренска тиква може да го роди

Е какво се очудваш. Това е мат'реала на България. Виж ни министър-председателя и ще ти стане ясно. Човека с все още най-големия рейтинг в страната.

НЯКОЙ КАЗАЛ, ЧЕ ЧУЛ, ЧЕ ДРУГ КАЗАЛ......И КЛЕПАНЕТО Е ГОТОВО! ЗА ДА ОБВИНЯВАШ НЯКОГО , ТРЯБВА ДА ИМАШ ПОНЕ МАЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВА, ВСЧИКО ДРУГО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА. всеки може да каже....."чух, че "......." ООД пере пари.......и става ОЛШЕЛЕ!!!

Току виж са ти показали видео запис, как изрода, който защитаваш , пиян залян си поръчва поредния побой. Иначе се радвам ,че мутрата има защитници и по форумите. Явно освен на биячи са почнали дап лащат и да относително грамотен персонал - четат и пишт даже

За какво става дума просто ,да пребиешполицай,що за Държава е това ,това го няма и в Ирак даже ,пълна анархия е на всякъде

.....След като не я познаваш!!!! Тъкмо анархията поставя на ред нещата. И на място такивата пребивачи и изкормвачи.Анархията не е безредие и беззаконие каквото е сега.Не мисли че анархията е бъркотия,до сега никой не е живял в анархия но всеки я мрази,явно много се страхуват от нея.

Много страно-полицаят,играел пред масата им....!За какво говорим бе?!Този да не компаньонка, или чалга певица?Като е бил цивилен,откъде да го знаят че е полицай?!

В бара никой да не играе пред масата ми без да се легитимира! От къде да мога да знам, кого и колко да пребия?!

А , недей да се възмущаващ много , а? Или полицаите нямат право да отидат на бар или дискотека ? Не са и те хора като всички останали? Или може би като влезем в нощен клуб първата ни работа е да се осведомим има ли разни олигарси, синове на олигарси и прочие босове , къде са седнали, къде е най- удачно да танцуваме за да не им пречим и да не ги дразним. Ти ако искаш го прави . Аз пък съм възмутена, че някой ще ми налага къде да танцувам . И ако на този младеж толкова му пречат другите танцуващи хора - да си направи частно парти и да си плати за това , нали е голям баровец . За пръв път чуват такава идиотщина - пребил го , защото му танцувал пред масата .О , свещенна простота. Това го няма в никоя дискотека в Германия. Като си е платил входа - да си танцува където си иска. Не го разбирам аз това феодално право в БГ.

..не е носил служебното си оръжие? Той е длъжен да ни защитава и нас, а някакъв си парвеню поръчал за десерт да го причакат и смажат! Е как да не вземем оръжието? А, господа магистрати?

Как си позволява някой да разваля кефа на олигархчето?? Да му диша от въздуха и да му замърсява обществото?! Не се научиха тия булгаристанци че в компанията на олигарсите могат да са само: Кръшни девойки, готови на всичко. Сервилни биячи. Наплашени туземци плащащи си рекета. По всички други да се стреля на месо амммахаааа!

олигарха и урудчето му да отиат в коя да е друга страна (примерно Германия, САЩ, Ю Кей и т.н.) и да се опитат да набият някой полицай щото им се видял излишен в заведението в което си правят кефа... Ще идат ама нъцки. Подобни дерибейщини вървят само на наш гръб..

ами да видим какво прави руми пеева която е маика на две деза .женена и е на з6 години с младен самуилов които е на 2ш в 3 през ноща в текила и след побоия в наит флаии

Според мен Олигарха заедно с изродчето си трябва д абъдат елиминирани за 30 години в пандиза. В Америка е по-лошо. Там стрелят направо.

Трябвало е някой медицински специалист да предупреди олигарха да не се размножава - предвид неминуемите проблеми и разочарования, които това ще му създаде.

А може би , кофти танцувайки е запял и химна на Веско Маринов ... Щом и съпругата е разбрала защо не е дръпнала мъжът си : "Доколкото разбрах, Младен Самуилов се е подразнил, че мъжът ми танцува пред масата им. " Само не разбрах защо полицая му е играл ...