Полицай, уволнен за побой, се връща на работа

Административният съд в Плевен отмени заповед на шефа на полицията в Плевен, с която служител на РПУ-Долни Дъбник бе уволнен дисциплинарно за тежко нарушение.

Обратно в новината

Коментари - Полицай, уволнен за побой, се връща на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бития сам се удрял в палката на полицая и произнасял с неговия глас обиди към себе си.Спокойно момчета трепете народа Цветанов ви пази.Те хората ще започнат да им взимат пистолетите и да се гърмят сами!

това правителство излезе наи некадарното.до сега чудяце какв глупост да измислят като немогат да се справят с тях, за саяление и аз гласувах за тях но с сигурност няма да повторя тая грешка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много жсно,че ще оправдаят скапаня полицаи!! значи от всеки дето за нищо не става става полицаи , и после започва да се мисли за бесмартен няма полиця в балгаря само ги вище физическите дани на полицаите ебати мишкитееее ,една лицева опора немогат да направят камо ли да арестуват някоя мутра!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мазнико ти колко лицеви опори можеш да направиш.защо викаш полиция когато например ти оберат къщата.аиде успех с фитнеса

парвото аз не сам мазник и никога не сам викал полицаи щото сам мога да се защитавам от престапниците и второ мога да направя 1000 лицеви опори и ти нещастнико бягаи да се страхуваш от сянката си!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти "мутра" ли си , че знаеш , че не могат да те арестуват??? Като си голям мАж иди удари един шамар на дежурния в районното!!! Обикновен боклук и жалко олицотворение на човешко създание си ти...хахахаха . Има справедливост не може разни боклуци да те унижават , а ти да им се кланяш!!! Трябва желязна ръка за всички плюнки дето изплуваха и се мислят , че имат права!!!

не не сам мутра мишкооо!!! на диюрня няма да ида да му одаря шамар ама на тебе с наи голямо одоволствие бих ти зашлел един да напалниш гащите!! еии от сянката си ви е страх и пак ти казвам невярвам на полицята сички са мамини синчета там и да ти кая се страхуват от мутрите защото нямат подготовката да се исправят срещу тях!! единствено баретите са истинските полицаи в балгаря защото там не се влиза с враски а с физически дани!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще го върнат та-Нали Премиера е бившо ченге!Циганска Държава!Няма Съдебна система!Какво си приказваме въобще!Всеедно Станишев е на власт!Комунисти радвайте се!Всички сте едни боклуци!

A тука казват, че който се бие, не e в ред с психиката си! мястото на хулиганите е в ареста, ако трябва принудителен труд и глоби! Aло, полицията н я м а п р а в о да бие-ами нали сме вече в Eвропа???

Браво на съда! Какво, голяма работа, ченгето си беше право, разни боклуци може да те обиждат, а ти да се правиш, че не чуваш само и само, защото някакъв гамен, поради това че има човешки облик има права, е да ама не! малко го би!!

Човек с милиционерски манталитет не може да стане полицай.

Тая лайнена държава не ма оправия...Още не се е родил този който ще пусне казанчето !!!

Забравили сте да споменете обаче 2 хубави факта от родната действителност.1 че този уж "битият" е циганин и преди това е счупил стъкло на кола, ей така за кеф.И 14 дена след случая е осъден за изнасилване на 50 годишна жена!!!Пишете цялата история де!!

Значи единия си е получил заслуженото. Сега чакаме и престъпника-милиционер да си го получи.

Нищо ново!СИСТЕМАТА винаги е пазила кадрите си. Някой да е чувал служител на КАТ в БГ да е получил фиш или акт за глоба за нарушение на правилата за движение????

Е как да няма данни? Нали има цял видеоклип? Оправданието че е сниман с цел да го дискредитират няма основание. Всеки полицай е длъжен да се държи уважително към хората! Другия път като някой полицай си прави своеволия какво да му кажат, че го снимат ли...

Сигурно ще е вътрешен човек в акция "Магистрат"?!

"снимането на скандалния любителски видеоклип е подготвено предварително с цел да го дискредитира" Възниква въпроса:Как снимането е било предварително подготвено с цел да го дискредетира?Може би някой отстрани е движил ръцете на въпросния полицаи за да бие арестувания?

Не се нуждае от коментар! Това е България все пак, страната на неограничените възможности!

Така си , доскоро всеки престъпник тук можеше да си развява коня както си иска Сега много неприятно, някой почна да натиска полицията и съда да си вършат работата за която са създадени и получават заплати Ако за бой уволняваха , я мини през някое районно след мач да видиш трамвайчето с лумпените запалянковци / фенове/ закачени на него Само чистачките не ги бият , и то защото ги болят ръцете Боят е най малката мярка срещу такива идиотизирани начинаещи престъпничета Ако можеха да се оправят , аплодирам по три пъти на ден да ги бият А че ти си смотаняк то е ясно и за африканските маймуни

Абе съдът май е прав в случая. Гледах видеото, малкия наистина дразнеше полицая. Друг е въпросът, че в нормална държава това поведение на полицая би трябвало да се счита за несъответстващо на положението му. Та полицаите ежечасно рискуват да срещнат гаменчета, ако си изпускат така нервите, трябва да ги пенсионират на 5 г. служба.

Не мога да повярвам - съдът застанал на страната на полицая. Престъпникът не си е платил или подписката и общественото мнение са били фактор? Прокуратура, съд и народ на едно мнение на страната на полицая - да се отбележи! Браво на полицая, а началникът му да не е толкова страхлив.

Так и трябва да бъде! Нека тази навина да накара простаците и самозабравилите се гамени да се замислят, дали могат да си правят каквото си поискат!

И при социализма посбийваха, а подписката я бяхме маправили авансово.

Чудесата продължават.При Герб,както е видно,всеки може да бъде пребит от полицай и виновния винаги е бития. Нищо,че полицейския произвол не е разрешен,важно е неудобните на режима да бъдат сплашвани!

да не му се е пребило пак? Така е, като си нямате по Районните и другаде печки с твърдо гориво - ако го бехте накарали да ви нацепи дървата за зимата, ще видите ще мисли ли за друга, даже ще забрави и за секса с колежки и в къщи официалния. Хората мъкнат, влачат, а те - едри юначета киснат по ъглите без работа и зяпат...Поне да им бехте дали да раздават листовки за борба с комарите, а то и това нема. Ми ще си ги търпим и да продължават да бият, може пак да идат да попушат мълчаливо и да пинат водица срещу прозорците на министерството си. Колко беха - май на всеки от нас се падат по 4 или 5. Майко мила, дупе да ни е яко!

Съдът показва, че не се влияе от ченгеджийските псевдоправила! Така трябва да бъде, защото почицейските началници се изживяват като богове и жертват редовно редовите полицаи, за да си запазят местата!

Как беше в "химна" на онзи молоумник -"...родната полиция те пази..."!!! Значи той набил някой, защото той го бил предизвикал?!? Ами като са му слаби нервитеу няма място в МВР. Утре някой ще го изнерви и този "пазещия" полицай ще вземе да го застреля с повереното му служебно оръжие. Пак ли ще го оправдаят? Утре изобщо няма да се удивя ако оневинят и полицаите биячи убили Чората, защото бил заподозрян. А бе изобщо - родната милиция ни пази.

Егаси! Това не може да е вярно! Този съд определено прекалява!

Прекалява, защото не е вкарал хулиганите и крадците, които тормозят селото, в затвора.

Ако побоят е бил върху беседепендсвар,тогава му е било простено...Ето защо са го върнали на работа.