Единият от убитите полицаи в Париж се оказа мюсюлманин

Единият от двамата служители на реда, които бяха убити от терористи при кървавата атака срещу френското издание "Шарли Ебдо", е мюсюлманин.

Обратно в новината

Коментари - Единият от убитите полицаи в Париж се оказа мюсюлманин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май пак ни вкараха в поредната постановка.В САЩ намериха непокътнати няколко паспорта на терористите-непокътнати, почти нови.Обявиха им имената на всички, но после се оказа, че са живи и здрави. След атентата в Сарафово пак намериха лична карта на единия терорист и пак никой не хванаха. Сега се оказа, че единият от терористите си е изпуснал личната карта в черния Ситроен и така са ги разкрили.Сега, вместо да се покрият, пътуват си из Франция и даже обират бензиностанция, за да насочат Полицията към себе си.От една страна ги изкарват много опитни и явно е така, от друга страна вършат глупости!А има и информации, че са се сражавали в Сирия с/у Асад. Да не се окаже, че още са си там....

Бог познава своите.

не знам, но от видеото на мен друго ми направи впечатление, много странно как така застреляха полицая от упор в главата и няма една капка кръв нищо, и защо накрая когато "камерата" следи колата се "извъртя" надолу като стигна до мястото където лежи полицая за да не се види нищо. не знам но съм бил в казарма и съм стрелял всяка седмица с калашник и знам какво може да направи ако стреляш по нещо отблизо ...

Кой е главния подстрекател - не е ли случайно бога на евреите Йехова - Господ - Аллах и пасмината му - Мохамед , пророци и т.н. дребни риби?

Е, СТРАШНО СИ "ЕРУДИРАН", ОСВЕН "РЕЛИГИЗИОНЕН" ИЛИ СИ НЕЩО ДРУГО?????

Богът на ранните евреи Йехова е имал три псевдонима - Йа, Адонай и Саваот. За християните това е Бог Отец, дал живот, чрез непорочното зачатие на Бога Син.

Какви са тези глупости !!!! Как може да се пишат такива измишльотини ! Какъв бог на евреите , какъв бог отец на христяните ?!? Какви 5 лева ! Това българинът е такова просто и неинформирано същество !!! До неуките: Еврит, христоянство и ислям са монотеични религии. Вярата е в 1 бог ( същият и за 3-те религии) , но следвайки различни пророци. Ислямът съдържа в себе си книгата на Евреите, Християните и посланието на пророка Мохамед! Мюсюлманите вярват в Исус Христос. Коранът съдържа голяма раздел с чудесата на Исус! За да си мюсюлманин , трябва да вярваш в Исус !Не пишете глупости , моля ви! От една християнка !

НА ДВАМАТА "ЗАПОДОЗРЯНИ" ПРИЛИЧАТ МНОГО НА МОИ СЪСЕДИ, ЖИВУЩИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, КОИТО АКО ГИ ПИТАШ, ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯТ, ЧЕ С БГ Е.Г.Н. И СА СИ БЪЛГАРИ. P.S.- ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ НЯКАКВО ЕГН ИЛИ ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС СА ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ /ОТ ЖЕРТВИТЕ В ПАРИЖ ИМА И МЮСУЛМАНИ/

Когато се подиграваш публично с нещо в което вярваш, означава, че не вярваш в него. Когато се подиграваш публично с вярата на друг човек, означава, че се опитваш да го унижаваш.

А може би искаш с най-универсалното средство смеха да постигнеш някакво пробуждане или въобще някакво мислене у другия. И в крайна сметка да направиш светът по-добър и за не го и за себе си. Винаги има място за тълкувания. Виж насоченият автомат и убитият човек значат само едно - СМЪРТ и това е точно антипода на всичко човешко!

Като толкова им пречат карикатурите да се пръждосват в пясъчландия и да си стоят там. Чий го дирят в европа.

На базата на историческия опит е доказано, че в идеологическо отношение исляма е много по- вреден и опасен от фашизма и комунизма взети заедно! Тоталитаризъм, геноцид, преследване на инакомислещите, жестокости и дивашки забрани на редица нормални неща са основата на исляма! Под знамето на тази религия вече 8 века се провежда системен геноцид, несравним по мащаби с този на Хитлер и Сталин. Да не би да не се помнят масовите методични кланета в половин Европа, арменския и българския геноцид, убили са стотици милиони мирни граждани и продължават да ги колят. Сирия, Ирак, Либия, Алжир, Кавказ, Авганистан. Нищо ново за исляма от векове това е същността му. Той няма да се промени, благодарение на толерастията на европейците!!! Крути мерки трябват!

единият ,,професионалист,, си забравил ,,личната карта,, в откраднатият автомобил???

Двамата френски полицаи са били нарочна охрана на редакцията на вестника. Охрана наложена преди повече от месец заради заплахи. От видеото личи как двамата полицаи като видяха арабите с калашниците драснаха да бягат, без да направят и опит за отбрана, въпреки, че са въоръжени. Онези обаче ги подгониха и застреляха в упор. Явно елитните френски полицейски части не са по- добре от спец. командосите им дето ядоха пердах в с.Коиловци преди време. Боже пази Франция, родината на демокрацията, щото както изглежда те сами не ще се опазят. Като пръдне джижадист всички полицаи се посират.

На един от клип после орязан ясно се видя ситуацията веднага след като бандюги излязаха от сграда;първо се чуваха единични изстрели,полицай отдясно тръгна към вратата на сградата, към него бяха отправени 3-4 единични изстрела 20-тина метра.полицай не се предпази и беше поразен.падна на тротоара,на ляво рамо и се захлупи по очи,един бандюга на бавен тичешком го наближи и май му викна нещо,полицай извъртя тяло и главата си към приблииаващия и вдигна дясна ръка за да му пощади живота.Изверг мина до него и го гръмна в главата.Този е изпечен убиец,Няма военна подготовка. ако имаше такава нямаше да убие ранения.Тоз аз го хвърлям в клетката при лъва, Другия при крокодила, третия при змиите или акулата.Който иска да си ги покани дома за толеранс.

На пирани също е добра идея! А жената на убития мюсюлманин да си смени религията!

Горкият Ахмет нито с мъчениците е мъченик , нито е жертва с жертвите . Кои ли бог ще се погрижи за душата му .

Истинският. Не този който проповядват в джамиите, църквите и синагогите, а онзи който живее в любовта и във всеки един човек.

ама ти не знаеш какви девици и реки от мед има в моето царство, требе само да си сложиш колана с бомби и да отидеш на църква...

Вместо руснаци и американци да се карат време е да им изсипят един ядрен арсенал. Трябва ли да ни пука , че ще бъдат и облъчени от радиацията някви джихадисти , които убиват и деца и журналисти. И да се прибират обратно по пещерите.

няма как за русия ИДИЛ са братска организация а най-големия враг за руския мужик е америка.

не си руснак, не можеш да знаеш, млъкни провокаторче гнусно!

М-м. Не позна. Тука не позна "сексоексперте".

Защо не чух нито една държава, където се изповядва ислям, да изрази възмущение от този варварски акт? Не само заради полицая, когото жестоко доубиха, а се оказва, че е от същия произход като тях, а заради цинизма да се посяга на човешкия живот по толкова груб начин! Мисля, че в техните храмове трябва да се говори повече за човеколюбие.

Две турски издания дори оправдаха атентата.

Тази "новина" се пуска неслучайно - виждате ли, мюсулманите са добрички, не са терористи, дайте да приберем още в Европа, че са ни малко П.С. Очаквам да ми изтрият

Това вече е трагедия. Да застрелят правоверния с приятелски огън. Дано тоя Ахмед не е Ахмед Доган.

днес ислям е синоним на агресия: "През януари 2014 г. турски ВВС 1 017 пъти са нарушили границата на Гърция - два пъти повече, отколкото през първата половина на 2013 година. Това обикновено се случва над гръцките острови в Егейско море"- пише Al Monitor, позовавайки се на турски военни източници

Никой никого не бива да убива за това, че не е съгласен, че Аллах е велик! Тия изроди трябва да се намерят и публично да се екзекутират. Ислямистите са бесни кучета и затях само зъл прът!

ОТГОВОР НА СС-НЕРЕГИСТРИРАН:ЩОМ ИМА СЪЗДАДЕНИ КАРИКАТУРИ НА ПАПИ ДА ГИ ПУБЛИКУВАТ В ХРИСТИЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ИНТЕРНЕТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!ЗНАЯ ЧЕ "НИКОЙ НЯМА ДА РЕАГИРА"!!!!!!!!!

всички твърдите, че мюсюлманството било не знам каква си кръвожадна религия, но ето ви малко храна за размисъл.... коя година е според тяхното летоброене? към 1386 някъде... Миролюбивото, хуманно и човечно, демократично и т.н. християнство - какво е правило тогава? Браво ако сте се сетили - Кръстоносни походи... Срещу "неверниците", нали така? Така че склонността към джихад на отделни представители, изповядващи ислям се обяснява много лесно - в такъв период са.

Е, няма как да стане. Ислям и мир не са сининими. Сори, пич.

Не на цялото христянство, а на римокатолическата църква......

и не всички мюсюлмани са се юрнали, а само по-крайните течения - уахабити и др. след около 200 г, ще имат и Инквизиция вероятно...

Я виж кой унищожава Константинопол и Византия на практика - Латинската империя, де факто кръстоносци католици избиват правослвани по религиозно''финансови'' причини.

И какво им е лошото на кръстоносните походи? Те са били проведени за да се освободи Божигроб от мюсюлманските окупатори.

една кула в Царевец - Балдуиновата... можеш да се поинтересуваш, защо така се нарича.... Явно леко са се пообъркали - сметнали са, че Божи гроб е някъде в България... Ама като няма джипиес така е...

.. и като са в такъв период - ние какво да направим, според теб??! толерантно да изчакаме да ни избият и изколят, докато им мине периода ли?

Искаш да кажеш, че манталитетът и цивилизационното равнище на убийците е някъде към XIV век. Обаче тогава не е имало толкова ефективни и страшни оръжия, каквито има сега. Не че изобщо има хуманен начин да се убива човек, но християнството отдавна е изживяло тези заблуди. Факт, щом никой никого не убива заради карикатури на папата. Религията е отживелица, трябва да има морал!

Тъп довод!

следя всички новини по света - не видях да има ПРОТЕСТНИ/СОЛИДАРНИ ДЕМОНСТРАЦИИ В МАРСИЛИЯ В АРАБСКИТЕ КВАРТАЛИ с осъждане на терористичния акт от страна на марсилските мюсюлмани. Нали уж те били миролюбиви и против тероризма.

И какво като се казва Ахмед? Християнска тъпотия. Те те убива,т ти се впечатляваш, че един от убитите се казва Ахмед.

НЕ РЕЛИГИЯТА И ИМЕНАТА УБИВАТ. УБИВАТ ТЕРОРИСТИТЕ.

зад всичко това е най-демократичната държава зад океана.Нов световен ред.Сменили са елита на западняците с праатлантически ценности,те са без национални.Виж Меркел,тя умира за арабеските

Иван ,Игор и Пьотр убиват Иван,Игор и Пьотр в източна Украйна. Този свят хептен е полудял.

с ценностна система палаво дупе да се огледат хубаво,да си напънат дебилните мозъчета и да направят това което направи навремето Елизабет Кастилска от времето на която тръгва Ренесанса в Европа........ама надали все едно да се сравнява лъвица с заек Да се поучат и от Кан Тервел,който самите те са канонизирали за светец

Ахмед,...Ахмед Доган! Тука е,тука е,тука е!!!

За да се справят с този проблем, франсетата имат възможност да приложат (в съвременен вариант) един метод от времето на "османското присъствие" - още на границата всеки новопристигнал да целува кръста - който не иска - аре у лево, и обратно! А тези, които вече са в държавата - врата у полето, поп, рота картечари и - същата процедура. Знам, че звучи фантастично - но друг действащ "хуманен" метод май нЕма. Е, има македонски (да ги сОкратим со Една глАва), или използване на изобретението на доктор Гилотен - но това, видите ли, противоречи на евроатлантическите ценности, както е модерно да се казва!

Не си шоп! Такива тъпаци у шопско нема! Извинявам се не разбрах, че шоп е съкратено от шопар.

Разбирам на мюслитата не им харесва, но това е положението. Газ на боклуците. Да не би в Саудитска Арабия да има църкви и да се молят християни в Мека. Като си дошъл у дома ми ще си оставящ кръвожадната убийствена религия в къщи.

Искаш да кажеш - баш шопар (според ника)? Интересно, защо пък не... Впрочем, да те открехна - в българския език "шоп" е синоним на дървена (неуправляема) глава, и на упоритост. Учи се бе, момче...

Смешно и тъжно е да слушаш коментари и тълкования за случилото се. Проблемът е в същността не религиите. За християните самоубийството е тежък грях, за мюсюлманите е точно обратното. И това е така над 1000 години.

Очевидно сте се информирали за тези две религии само от жълтите вестници. Има една хубава книга - "Световни религии" - препоръчвам ви я, макар да подозирам, че ще ви е първата книга след учебника за 8-ми клас.

Кой е авторът? Май ще се наложи да се ограмотим в тази насока.

И една добавка - за мусулманина немусулманина не е човек а гяур. Убийството му не е грях. Мусулманската религия е изключително нетолерантна и в тази връзка историята е като с наще цигани- имат права ама нямат задължения и трябва да си толерантен към тях, ама те към тебе не. Евроатлантически ценности му викат.

Написаното от вас, освен че е напълно невярно, е и срамно доказателство какво причинява неграмотността на човечеството.

След като коиловските селяндури пребиха елитни френски командоси, незнайно какво правещи в България, си помислих, че не може да е вярно. Не можех да повярвам, че има толкова неграмотни военни. След този случай си промених мнението. В столицата на държавата някакви стрелят 10 минути, идват двама смешни полицаи, терористите спокойно ги разстрелват и небрежно си тръгват. Най-вероятно вече са извън Франция и никога няма да ги хванат. Франция ми падна в очите !

И аз си го помислих, не знам дали 10 минути, но поне 5 минути е имало стрелба с автоматично оръжие. Тези двамата полицаи не са дошли, а са си били там доколкото разбрах. Имаше подобен случай с един обир на банка в САЩ, но там разликата е, че докато излязоха от банката отвън вече имаше 50 патрулки и накрая престъпниците лежаха мъртви. Това е столицата на Франция, малко несериозно са подходили откъм сигурността.

А се върти и една снимка, на която полицейска кола е приклещила колата на терористите в тясна улица....И никаква информация -онези назад ли са излезли или полицаите са ги пуснали?

Веднага да се осъществи възродителен процес в Европа. Който не е съгласен-да си смени името и религията - изселване обратно в Африка!

И в Индия, и в Индия !

Светът е една джунгла от интереси,те са движеща сила и на атентати и на всичко друго.Кой може да ти каже какъв е интереса в конкретния атентат?

Пълни глупости. Има неща, които са над интересите. Наричат са религиозни ценности.

Леле, колко неграмотна и зле потготвена е френската полиция!

Докато Русия, САЩ и Европа си играят на политика, под носа им се заражда много сериозен проблем, който ще ги ухапе всичките и това е именно Ислямска Държава, нейната идеология и множеството им терористи със западни и руски паспорти. Това е бумеранг, който в момента се обръща назад. Единственото решение е запада заедно с Русия, Иран и всички държави в Близкия Изток, да обединят усилия с една единствена цел, да бъдат размазани и изкоренени от лицето на земята тези изроди. Но това не го виждам как се случва заради дребнавото дърпане на чергата помежду им

Това е целенасочена атака срещу Франция заради изразената преди дни позиция на Оланд за отпадане на санкциите срещу Русия и започване преговори за Украйна .Има анализи на всички терористични актове случили се от много години назад до сега ,които показват че почти зад всеки случей стои нечия служба зад него .

Трудно е да се каже, понеже рейтинга на Льо Пен ще скочи до небесата, а като че ли той е по-удобен партньор за разговори на Москва. За сега не ясно, геополитически до какво води т'ва, за сега си е просто една трагедия....

Льо Пен и неговия фронт са финансирани от Москва, чрез руска банка. Руснаците подкрепят всякакви фашисти и терористи по Света и на това му викат износ на революция.

И какво от това че се казва Ахмед? В Близкия Изток бяха избити стотици жени и деца - също мюсюлмани.

Ето кой е помогнал на терористите - полицая мюсулманин. А после са го застреляли за да няма улики, че е вътрешна работа...

Във Франция убиха 12 души и се вдигна шум до небето, та даже водещите по ТВ нас навлякоха черни дрехи.В същото време в Украйна биват убивани няколко пъти по 12 невинни цивилни вкл. деца и нищо-ни звук ,ни стон.А колко измиат всеки ден в Близкия изток! И това ако не е демагогия и лицемерие......

А най-ужасното е, че с това противопоставяне на религиозна основа, което виждам все повече да се шири дори в нашия форум, ние всъщност наливаме вода в мелничките на тези корпоративни войнолюбци.

Така е! Всичко се прави нарочно. Французите не са могли да не знаят колко дълбоко бъркат в душите на вярващите мюсюлмани с такива карикатури.Тяхната свобода на словото е преминала в слободия.И на фона на огромното напрежение в момента се видя докъде се стигна.

ЗАЩО ГЛ.РЕДАКТОР ШАРБОНИЕ СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ НЕ Е ПУБЛИКУВАЛ КАРИКА-ТУРИ НА РАЗВРАТНИЯ ПАПА ОТ РОДА БОРДЖИИТЕ?НЕ ДА МУ СЕ ОСИГУРЯВА ОХРАНА ,А ДА МУ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ!ОЛАНД-О С Т А В К А!

Ако беше видял какви карикатури на съвременни папи е публикувал и че е сред загиналите дали щеше да осъзнаеш каква глупост изтърси... Съмнявам се...

Мюсюлманинът Ахмед е убил мюсюлманинът Ахмед по религиозни причини? Това е по-зле даже от думите на Путин, че бюджета на Русия ще се напълни, защото сега един долар струва 2 пъти вече рубли, отколкото струваше лятото.

Браво бе...отговаряш на ника си...къде пак успя да намесиш Путин...аре кажи нещо поне и за Обонго, че и за Тиквата - така и така си почнал!?

Какъв шоп си, щом като не даваш дума да се каже срещу Путин? Струва ми се, че не си шоп, а руски миризливец!

Западна Еврабия и Източна Еврома, тъжно но истина

То нашите евроми, ни тероризират всеки ден!

Франция може да въведе извънредно положение, тъй като два случая за 24 часа са много...

Някой упорито се мъчи да ни внуши, че религията има нещо общо с тероризма. Ако преброим жертвите на САЩ и НАТО, и то само в Ирак - 160 000 човека, то ще излезе, че мюсюлманите са пълни аматьори. Не се оставайте да ви манипулират - облъчват ни с религия напълно умишлено, за да прикрият интереси за пари и власт.

.." Няма по-голям износител на насилие в света от моята държава.Аз не мога да мълча" Мартин Лутър Кинг Апропо: разбира се, че терористите го убиха......

О, далеч не само САЩ - за съжаление! Европа хич не изостава, а тепърва и Китай ще навлиза в тази игра..

Да добавим и още две държави съсипани от американци, британци и французи: Либия - 30000 избити и безследно изчезнали 2011 и продължаваща гражданска война. Сирия - последните данни са за 170 000 жертви...

Ама, разбира се, за всичко са виновни хамериканците, кадните химпериалисти, Запада. оОООО, да и Иван Костов е виновен...

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани!!!

тъпо обобщение. не е вярно това! я погледни на север от арабите и мюсюманите да видиш най-големия терорист - путин, чиито наемници свалиха пътническия самолет. а после разграбиха багажа на загиналите.

Коригирам си тъпотията, не всички, 99% от терористите са мюсюлмани. Направете анализ на извършителите на терористични актове за последните 10 години.

Мъдро мислиш-значи украинците са наемници на Путин! Кой знае, може да се окажеш прав.

То за самолета всички вече разбраха че са го свалили украинците, само ти не си разбрал.

Сложи на мястото на Путин Обонго (той е мюсли) - и ще видиш, че Азь е съвсем прав!

Ти да не си свидетел на катастрофата?

Особено онзи от остров Ютьоя, той е баш мюсюлманин ...Няма религия, която убива, има хора, които убиват

Искаш да кажеш, че е просто съвпадение, че тези двамата са мюслита?

870 години Франция и Англия експлоатираха под формата на колонии 2/3 от света.То не бяха Почетни легиони, то не бяха яничари в Индия/сипаи/, то не бяха 80 млн. индийци убити от глад, поради експорта на 100% от зърното/Чърчил/, бурите в Ю.Африка, негрите в Америка и пр. и пр. Милиони хора бяха избити.Земята и богатството обрани. В момента колониите отмъщават на Метрополиите !! В САЩ африканските потомци отмъщават за зверската експлоатация 370 години от еврозаселниците. Забогатели върху кръв !!!

В този ред на мисли исляма отмъщава за кръстоносните походи. Ние какво да чакаме да ни изколят за да възстановим историческата правда

Пълен кретен си,Че! И името ти казва достатъчно...

От това,което става в Европа, печели най-много Америка.Всички ционистки организации са за толерантно отношение към малцинствата. това е естествено за евреите.Те и арабите са от едно племе-семити и са рязани....

В този ред на мисли виновни са евреите - защото според Стария Завет арабеските са произлезли от евреите!

Съдебните процеси и вкарването в затвора на няколко терористи не решава по същество проблема! Основата на злото, която ще генерира непрестанно тероризъм е ИСЛЯМИЗМА! Утре ще излязат не трима, а 30 хиляди джихадисти, с помрачено съзнание, жадуващи за кръв, по улиците на Париж, Берлин, Брюксел и София. Ще палят, изнасилват и режат глави по Шанз' Елисее, Унтер ден Линден и Витошка. И към тях ще има толерантност, защото не всичките били терористи? Може да не са всичките, но преобладаващата част мюсюлмани са такива! Злото е заложено в дивашката религиозна идеология, която от столетия се е доказала с терористичната си същност! Дано не стане късно докато пишман политиците по върховете се осъзнаят!

Днес печели още 10% гласове фронтът на Льо Пен, както печелят и онези, които го финансират от Кремъл. А милиони араби просто търсят спокойствие и сигурност в САЩ и ЕС. Както и милиони наши сънародници. И го намират. Дори стотици хиляди палестинци работят ежедневно в Израел - там се чувстват по-сигурни и защитени. А и по-добре платени. Демокрацията оцеля след две жестоки Световни войни, защото е по-силна и по-жизнена, защото няма алтернатива... Защото механизмът на моркова и тоягата в условията на демокрация работи най-успешно, в тези условия и е най-ефективен, най-рационален. Поради тази причина не е оцелял нито един диктаторски режим - нито на Хитлер, нито на Сталин, нито на Саддам, Милошевич, Кадафи...Няма да оцелеят и режимите в Северна Корея, Иран и Русия. Нито радикалният ислям е от вчера, нито много други фанатични и идиотски идеологии - фашизъм, комунизъм, маоизъм, расизъм..- Но оцелява единствено демокрацията. И не само оцелява, а просперира! "Фактор"

оцелява единствено "демокрацията".... само дето тази демокрация започва да си следи ТОТАЛНО всички граждани, да им взема биометрични данни, има милиони камери в САЩ и Англия там са 1 камера на 3 души - говоря за Лондон)! - С ДВУ ДУМИ -ИДВА ОРУЕЛ. мерси, но това не е демокрация вече!

е как така хем следи хем е изтървала терористите в париж. много си смешен. вярваш само на путинските теории на конспирацията и тровиш интернета с лъжите си.

Едва ли има заблудени, които да вярват, че в САЩ има демокрация! Там от доста време има касово разделение и потомствени политици, както и почти неограничена полицейска власт.... За никаква власт на народа не може да става и дума! Вендетата срещу клана Кенеди, който се опита да разбута тази система са съвсем показателни!

Оцеляват тези, които знаят кои са или за какво се борят. Вярно, че навсякъде по света се смеят на американския шовинизъм и половината свят заклеймява руския национализъм. Обаче т'ва е единствения начин да вървиш напред, като група.

За това си прав