Афганистански полицай застреля 11 свои колеги

Афганистански полицай застреля най-малко 11 свои колеги на пропускателен пункт в южната афганистанска провинция Хелманд.

Обратно в новината

Коментари - Афганистански полицай застреля 11 свои колеги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скалъпено представена информация. Имало един неоткрит полицай и хайде той изтрепал останалите. Не че не може да е в комбина с талибаните, но не може така да разпространяваш фантазии. И какъв е смисъла на "оръжия със заглушители и ръчни гранати". И гранатите ли са били със заглушители? ;)

Полу автомат(Полицай) с автомат.....

Очаквайте най-новият холивудски хит "Дезърт илевън".

алах е велик

слагай единия минус

Какво благоденствие и щастие царят в Афганистан след демократизацията.

Нали? Друго си беше, когато руснаците утепаа Президентот им, изтепаа 3 милиона души и построиаа там СоциализЪмот!

Гледайки интервюта от Афганиста с местни хора, ясно се вижда носталгията им по онези времена. И като гледам, сега има беженска вълна, а не тогава.

нещастни неграмотници като теб. Такова е нивото на троловете, плащани от американските отрепки. Когато Русия отиде някъде, първо започва да строи пътища, училища, язовири и т.н., и може би това им е най-голямата грешка. /Между другото, тъпако, знаеш ли кой е най-големият язовир в света, построен на р. Нил, и кой го е построил?/ През онези години жените в Афганистан ходеха с къси рокли, всички деца ходеха на училище, имаше и кина, и всичко. Когато дойдоха американските талибани, забраниха всичко и забулиха жените, затвориха кината, Афганистан стана територия за производство на мак и бойно поле. Това го могат и го правят НАглосаксонските престъпници най-добре и от векове. Та това е разликата между тях и руснаците - англосаксонците грабят и трепят, руснаците строят и помагат. А СССР беше повикан на помощ от президента Бабрак Кармал, за разлика от американците, които пращат някоя ислямистка сган да разбива държавите. Същото го приложиха в Сирия, преди това в още доста държави в сев. Африка и Близкия и Средния Изток. Та недей да говориш глупости, тъпо тролче с промито подобие на мозък!

Маймуна с автомат ... Луда работа.... Тези оправия нямаатт... Не знам ,защо цивилизования свят се занимава с тази менажерия?

Моля, моля! Другарят Путин не ходи с автомат под мишницата! Той крие в гащите само 2 "Стечкина"!

Тия маймуни оправия нямат. Да се трепят и един да не остане!

А, някакви новини за убитите украинци от руския терор? За геноцида над кюрдите в турция? За геноцида над палестинците в Палестина от страна на ционистите? Или за шефовете ви или добро, или нищо?

преди да изчезне не а казал "sorry", както правят "демократите". Веднага си личи липсата на култура.

И изобщо не е викал "Алах Аклар"

И какво значение има дали е викал или не?