Полицай отказа 2000 лева подкуп

Полицай, задържал перничанин с 30 мастербокса кантрабандни цигари, е отказал да вземе подкуп от 2000 лева, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицай отказа 2000 лева подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този полицай сега трябва да му дадат поне 1500лв от конфискуваните пари. Само така ще имат стимул да не са подкупни!

Пътят дето е станал случая е изолиран, черен, изровен, обрасъл, забравен, откъснат... На ден са минали не повече от две/три коли, обаче той свързва през една планина магистралата от Видин за София с друг път: Берковица - София през Петрохан. Този черен път успешно ползват хора дето искат да се скрият от полицията и да минат мужду капките, главно цигани без книжки и други документи, те се движат по черните пътища. Хипотеза: полицаят е стоял на този път с цел - засичане на такива дето се крият от полицията. Това обяснение е за непознаващите района. ИНАЧЕ БРАВО НА ПОЛИЦАЯ! ЗНАЧИ МОЖЕЛО - ЩОМ СЕ НАЛОЖЕЛО!

Баба Фет - за какво парична награда? Че си е свършил работата както трябва сигурно за пръв път в живота ли? Нали взима заплата за това? Тва да се дава награда на някой че не е взел подкуп е безкрайно безкрайно грешно.

За коя нормална държава става въпрос в случая, че не разбрах? А в нашата държава това е подвиг равен на този на Александър Матросов или Раймонда Дийен.

За българина угодия НЯМА ..... и България явно НЯМА да се оправи ако всички смв като болшинството тука. Що не взехте Вие да емигрирате ами все кадърните хора се махнаха ! Браво на полицая (защо го е направил няма значение) това, че вече се замислят също е напредък. Ако искаме да продължи така - парична награда и то не малко примерно поне 500лв. или дори процент от стойността на задържаната контрабанда!

Аурора, ти верно ли мислиш, че това е опит за корумпиране на полицай.Това е елементарна разработка ,активно мероприятие......... на полицейски жаргон. Затова не се е хванал главния инспектор. Все пак заслужава похвала, че не се е хванал на такъв елемнтарен капан. Аре стига полицейска показност и пичмасали. А заплатите да им ги повишат, когато започнат да си вършат работата и когато започнат да покриват нормативите по фп. Че наскоро в едно далечно ОДП изпитали по фп тези , които подписали подписката за увеличаване на заплатите. Резултат били плачевни..........за им резонния въпрос-Какво увеличение искате, вие едни нормативи не можете да покриете?

По случая с подкупа е повдигнато обвинение, а по случая с контрабандата?

Навсякъде има и свестни и честни хора. Друг е въпросът, че ще станем нормална държава, когато отказът от подкуп спре да бъде голяма новина, а приемането на подкуп стане сензация и предизвиква възмущението на хората. Има още много новини като тази да прочетем, докато това се случи. Дано е по-скоро. Аз съм оптимистка.

naglasena rabota

Вкарайте го в Червената книга, тоя бе...

Вариант 1 (50%) - било го е страх за кур-капан, заради новото управление, не се знае кой кой е, чий човек е... Варинат 2 (49%) - чист ПиАр.... Вариант 3 (1 %) - ченегето е било некорумпирано и това епротиворечало на моралаи и принципте му...

Сега е редно да му дадат парична награда, не по-малка от предложения подкуп. Така ще стимулират другите полицаи да не искат подкупи.

СТАРШИЯТА МИХАЙЛОВ е отказал подкупа защото е знаел че това е разработка. Едва ли такъв товар ще бъде превозван от лице без документи за самоличност,разапола с толкова джобни пари , има нещо съмнително. Къде между тези две безлюдни села такъв късмет на ДЕБЕЛИЯ ПОЛИЦАЙ , хоп кола с различна регистрация от монтанската и в нея такъв товар, АМИ АКО МИХАЙЛОВ Е ИСКАЛ ПО- ГОЛЯМА СУМА И НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ С НАРУШИТЕЛЯ ?

И до другите като него. Що не си завреш в твоя анус мнението си. Простаци с простаци. Нищо не ви уйдисва. Ако вземат-лошо. Ако не вземат - пак лошо. Ако вие сте България - то все ще сме си на това дередже. С нищо не сте по-хубави от от тези дето все плюете. Идете да си измиете устата, че вече вони от излиянията ви.

Да дааа, и един мармот завиваше шоколадите със станиол

Браво на полицая!

СУПЕР НОВИНА - ПОЛИЦАЙ НЕ ВЗЕЛ ПОДКУПА...

НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО НЕ ИЗПЛАЩАТ ПОЛАГАЩИТЕ СЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА ПОЛИЦАИТЕ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ?ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ

abe sigurno prowerkata e bila po signal i e niamalo nachin da wzeme shtoto i drugi sa znaeli kwo stawa

ОГРОМНАТА СУМА... аве репортерчето ти 2000 лева за огромна сума ли ги имаш ? полицая не гие взел щото тоя е нямал 5 000 ... иначе нямаше да я има тая новина ченгела си е направил сметката че за толкова цигари иска 5 000 две са малко :)

Щели са да хванат ченгето, затова е отказал. Де да можеше да ги вземе тайничко!!!

Яаааааааа. Това не може да бъде ! Това си е оперативна комбинация на ченгетата, или ония айдук с цигарите е бил техен човек и завалията го е било страх да не го натопи на началниците, та после да връща парите двойно барабар с лихвите !

Bravo! Dano ima pove4e BULGARI kato nego!

DAITE GI NA DIREKTORKATA OT XYMANITARNA VARNA TAM PRAZNO NEMA

ми що немаш точки бе сине? Кой ги взе?

Браво на полицая! Изобщо, полицията приятно ни изненадва последните месец и нещо, с това ,че си върши съвестно работата! Така да продължават, и да им увеличат заплатите, та да бъдат всичките неподкупни и да разберат, че им е по-изгодно да работят честно, вместо да рискуват с един рушвет и после да станат за резил и да се влеят в редиците на криминалния контингент! Полицаят да се награди, а за тоя тип - и по-рано осъждан, - най-строгото наказание, и да се огласи, за да се научат и другите! Никакви споразумения с прокуратурата и с тоя - оня! Свърши тая - престъпниците да се споразумяват с прокуратурата, а клатикурският съд да ги пуска на свобода срещу смешни глоби!!!

Сега е редно държавата да възнагради полицая, но не с усмивки пред строя, а поне 3-4 хиляди лева награда. Похвални са усилията на сегашното правителство, но заплатите на полицаите трябва да се вдигнат, колкото и да е криза, колкото и да е трудно.

Абе дедо попе. И нас са ни спирали полицаи бре. Последния път им викам: да ви почерпя момчета; Е колко, говори ми в цифри; Еми, гледам 3-ма сте, 30-40 лв стигат ли ви?; Абе ти луд ли си, отговарят ми те. По-малко от 100-тарка не става! И поспорих, поспорих, видях че с по-малко от 100 лв няма да се размина и ги оставих. Ми иначе акт ще пишат, а аз точки нямам. И 200 да поискат, и 200 ще дам. А нарушението - забравена книжка, 10 лв ми е глобата ... Та тоя - носи цигари за 40 000 лв, с 2000 лв ще се размине. Ми няма да стане я! Тея са нагли, да знаеш!

трябва да се награди с парична сума.

ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ПЛЮВКАТЕ ПО ПОЛИЦАЯ? ЧОВЕКА СИ Е СВЪРШИЛ СЪВЕСТНО РАБОТАТА,ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПОЛИЦАЙ. ТОЗИ ПОЛИЦАЙ Е ЕТАЛОН ЗА ГНИЛОЧТА В МВР.АКО 80% ОТ БГ ПОЛИЦИЯТА СИ ВЪРШИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА ЩЕ НАМАЛЕЯТ ЗНАЧИТЕЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ВСЯКАВ ХАРАКТЕР. ТОВА Е СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА,А НЕ КАТАДЖИЙТЕ КРИЕЩИ СЕ В ХРАСТИТЕ И БЪРКАЩИ СИ В НОСОВЕТЕ!

Браво на полицая. А онзи престъпник да гние някъде!

Абе мамка ви и продажни копелета бе, полицай не взел голям подкуп, а вие му се подигравате бе! Вие за закона ли сте тука, за защита на безчинствата ли или да се правите на интересни? Ако вие сте представителна извадка за България, жална ни майка!

predlagam momcheto za nagrada

Нарушителке,свирка ли си му въртяля,че ще те помни!Ха-ха-ха!

Суперлативи за Полицай Михайлов!!! Само така-чистата съвест е по-скъпа от скапаните мафиотски кинти. Но защо не напишете цялото име на този Л.Д. и защо не пуликувате снимката му, та да знаем кой кой е в крайна сметка????

е....и ако и на мен ми беше отказало тъпото ченге на околовръстното в 12часа през нощта,затова,че знака за 40км в час беше скрит.......сега сте си спомня дълго за мен

дали са малко или много няма да се разбере , дали е мислел че е постановка съща- факт е че полицая си е свършил работата а неверници и мишоци като вас ни докараха до това дереже - браво пак

и аз си върша работата всеки ден,но това не е сензация,нали

аз не мога да си обясня как въобще може да се напише такажа статия. то е пределно ясно че не тряабва да зема подкуп. щом го е задържал много ясно че няма да вземе подкупа . пък ако го беше взел никой нямаше да знай нищо по въпроса. ( браво на куката - май е доста доста луд!!!)

Какво,с тези единични примери искат да ни кажат ,че има и такива полицаи и да не даваме,преди да са си поискали,защото може да ги обидим с предложената сума.

DA SE NADIAVAME,CHE I PREDI TOVA NE E VZEMAL PODKUPI....

Интересно какво е правил на пътя Гл. инспектор? Та те не стоят там. Най-много до инспектор.

BILI SA MU MALKO,TOVA E QSNO

Чуства се здравата ръка на Бойко! Браво на полицая! И полицаите са разбрали, че трябва достойно да си вадят хляба!

Други полицаи, обаче най-нагло си искат рушвет. За тази цел застават там, където пътната сигнализация, не е както трябва. Например любимо място на двама униформени е на светофара до газостанция Рафа (следващия след светофара на Хит при движение в посока извън града). Там няма начин, ако влезеш на жълто при ляв завой, да не излезеш на червено, тъй като жълтата светлина свети по-малко от 2 сек.

Има ги и такива. както във всяка сфера на обществото ни. за съжаление са малко.

Браво!!!Малко са такива като него.

Браво на полицая.Трябва да се реши,в подобни случаи 20% от стойността на контрабандната стока ,за полицая,задържал престъпника.50% от глобата на замърсяващите околната среда ,също за полицая.Само така може да се пресекат нередностите-с материално стимулиране.

Браво! Да се награди.