Полфрийман с две забрани да напуска България

Не съм наказван в затвора за опит за бягство, каза по телефона австралиецът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местният комунистически продажник, типичен представител на червената буржоазия срещу австралийския изрод . Убиецът е плод на същата международна схема за ерозия на обществата, в която бащата на жертвата е активист в БГ.

Прокуратурата като прислужници на доносника Христо Монов

Ей, един път тромавостта и формализма на съдебната ни система да ми харесва - дръжте убиеца максимално дълго за зад решетките!

Отново правосъдната система на България стана за смях. Не може ли да се постанови един акт и да влезе в сила - бързо, ясно и веднага. Не може един задържан (та дори и убиец), да става играчка на жалката ни съдебна система. Или се освобождава, или не. Правосъдието на тълпата ли го върна обратно ? Свободен ли е, не е ли - какъв му е статуса ? Знам, че ще бъда обвинен -"дано не се случва на тебе и т.н.", мисълта ми е за яснота и прозрачност - или си тръгва, или не !

Казуса е съизмерим само с правосъдния министър Барни Ръбъл.

Значи този австралиец е с две забрани да напусне страната, една - да пребивава в нея, присъда за 20 години затвор и след това окончателна за предсрочно освобождаване, и от всички тези решения важели ... забраните! Да влезе убитият! Българското правосъдие в целия му блясък! Когато пак я осъдят България за поредните простотии и престъпления на пеокуратурата, някой от големите кресливи банаити ще се бръкне ли да плати? Достатъчно е само да се прегледат убийствата в България и какви присъди са постановени и колко от тях са вкарали убийци и поръчители в затвора за колко години, за да се разбере, че тези с тази поредна пошла кампания си вкарват голям автогол!

Да се бръкне педерастчето монов и неговите слуги от прокуратурата

Извергът не трябва да напуска затвора, камо ли държавата.

Полфрийман на кафево.БХК и всички демократични защитници на права-на сапун,копчета и настолни лампи.Резка смърт за всички продажници.Тежк рак за съдиите,които пуснаха този анархо урод.И за децата и внуците им също.А всеки,който защитава австралийският олигофрен ще му пожелая само едно:жена му стоножка да роди и цял живот само за обувки да работи.Казах!

Брутално погазване на човешките права, на закона, на държавността! Този случай трябва да се гледа в ООН и да се свика Съвета за Сигурност, който да излезе с единодушна резолюция! Прокуратурата вече не обвинява, а буквално правораздава!

Четох четох и какво разбрах от написаното. Някакъв Австралийски калъф с нож се сбил с 15 ултраса. Някой каза, че той ги бил нападнал, но това няма как да е верно. Виждал съм ги тия дрогирани уроди да пребиват невинен човек само защото ги гледал особенно. По време на схватката австралийския гамен наръгал двама наши гамени и единя умрял после. Проблемът се оказал, че умрялия бил дупетатско синче и тикнали австралийския убиец за 20г в затвора, което няма как да стане ако няма пострадал депутат, прокурор или съдя. Справка десетки дела. Пример: Пияна жена убива прокурорско дете и отнася 20г затвор, а Максим Ставитски пиян убива НЕ прокурорско/дупетатско/съдийско дете и отнася условна. А да и обратното прокурорско/съдийско дете убива двама души на спирка в София и получава условна. То не е ли убиец за затвора? Та по случая - съдът пуска след 12г австралиеца, който очевидно се е държал добре в затвора и бащата надава глас и с всякакви методи пречи на изпълнение на съдебното решение. Там даже цацата пише ли пише протест след протест....кой от кой по скалъпен. Нещо всичко ми изглежда съвсем по Български. Сега да видим хипотетично ако депутатския беше убил австралопитека - еми бащата щеше да скача, че е невинен и при самозащита е станало и дори на 3г условна нямаше да е доволен. Разбрал ли съм нещата?

боклук доносник

БХК и останалите соросоиди застреляни като бесни кучета !

Такава идиотщина може да сътвори само Свиня 2 и Кубе 1 -хранениците на Свиня 1.И като беквокал да им приглася шофьора на мутрите.Блестящ пример за идиотизъм в нашата правораздавателна система..Пак ще плащаме заради глупостите на няколко абсолютни некадърника.

А жената от Варна, убита от мъжа си, който получи 12г ,по маловажна ли е от сина на депутата? Законът е такъв-смотан! Защо съдиите да не го прилагат спрямо депутата, а за обикновения българин да се прилага!!Да променят закона,после да плюят по Съдиите. Законът се приема от депутатите

Стига умишлено сте пропускали факта, че Джок Полфрийман е наръгал и втори човек. Присъдата му дали е достатъчна за убийство + опит за убийство?

Ами те и вашите хора като газят по двама-трима съдът също умишлено пропуска бройката, нали? Тогава дали турбоВИПът е сгазил един двама или трима присъдата все си е условна.

Българите за пореден път доказаха,че за нищо ставават и не могат да бъдат самостоятелни и независими.Що за правен абсурд сътвори бездарната нация.В момента Полфрийван е със съдебна забрана да бъде на територията за срок от 5 г.,а той де факто я нарушава тая забрана не по своя воля и вина.Да ви питкам на територията,защото държава отдавна нямате и този абсурден казус го потвърждава.

Две забрани, пет му сложете ! Аман от тоя Цацаров, кога ще вкараш Шиши в панделката, никога, нали, само циркове разиграваш. Колко убийци са пуснати предсрочно - стотици и това е законно. Как си измисли процедура нова да вкарваш делото във ВКС ?клопка за Лозан Панов, нали :) ах ти колко си долен

Както върви скоро България пак ще бъде осъдена да плаща стотици хиляди обезщетение за некадърни действия на банда милиционери. Полфрийман е освободен със съдебно решение, неподлежащо на обжалване и всеки ялов опит да се демонстрира активност от прокуратурата е напълно незаконен

Съдът е незаконен, значи решението им е нелегитимно

Подобно изказване е достойно само за Сфинята!

Спокойно българино- Запада е лошо нещо- ни казваха преди комунисите- но пращтаха децата си на запад! Същото и сега строги с този австралиец, а за по-тежки престъпления, когато те не са замесени, къде бяха да протестират? Нах- големите лицемери са “дугарите” , пфу

Нещо не е наред. И децата знаят кои е бил виновния тогава( дрогираните неофашисти а не този австралиец). Това за съжаление ни е манталитета- оставяме главорези като “Атака” да дирижират политика(вместо те да са съдени за хулиганство, расизм. В същото време сме по- съгласно дете да бъде убито от алкохолизирани/ дрогирани “родители внесто да децата да имат право на живот. И е същото време не ни пука, че не дават никаква присъда на дрогирани убийци по пътищата, на убийци в семействата. Къде ни ъкъла?

Този Австралие е клал двама свои съграждани преди да дойде в България - рецидивист - ножар... Тук напада с НОЖ Българи, които не са му направили НИЩО!!! Нормалните хора не ходят с ножове за убийство в себе си - този в чужда държава се разхожда с нож!!! Наръгва два Българи - от който единия го убива!!! В затвора прави проблеми и буйства... Искал е да ходи в Чуждестранния легион - гнездо на отрепки и престъпници от цял свят... И все още има малоумници - които да го защитават!!! Дори и Австралийците го плюят и не го искат... Има само една две фейсбук групи от негови познати в негова защита... И те бълват всеки ден помии за България - може да ги видите и докладвате!!! И най-гнусното е че там има сороски безродници - които го защитават и им помагат!!!

А защо не кажеш нещо за ултрасите? За съжаление в България тях никой не ги контролира, нали така?

Доживотен затвор без право на обжалване за този гнусен Изрод от Австралия. Ако е в САЩ - може и да го шибне тока на електрическия стол. Недоумявам какви безродници има тук. Да защитават този нагъл убиец. Явно много пари имат сороските НПО - та

Напртив -в Щатите най- вероятно го биха клалифицирали като самозащита- много знаеш мещо за Щатите...

Глупости, австралиеца е нападнал момчетата, каква самозащита бълнуваш??

Защо убиеца на тригодишно дете Ивайло Московски не е подсъдим,или когато го е причинил ва собственото ди дете и си министър в булгаристан всичко може,къде е будната ви активна врява за този и безброй други случаи.

Чичко Монов старши се изтъпанил зад кака Кури и чичко Паргов докато последния обеснява как София се нуждае от смяна на модела и как само те милите и подопечната им сестра Галева могли да го сторят. Гледам и си мисля: Чичко Монов да си беше възпитал детето да не е гамен и да не скита назобено по нощите, вместо да ни баламосва с алабализми...

Той неслучайно беше освободен от поста си в агенцията за закрила на детето.

След 72 часа,ако няма решение на съда,никой не може да бъде задържан против неговата воля.Но законът в България се прилага по осмотрение.Днес срещу австралиеца,утре срещу вас и мен. Правова държава,ама друг път!

Аз може и да разлая още малко форумните песове, но искам да припомня едно не по-малко скандално освобождаване на боклук от наш затвор. Става дума за английския нарокман Майкъл Шийлдс, който се опита да убие български келнер в Албена, но успя само да го инвалидизира до живот, чупейки черепа му с паве. Келнерът е бил свален на земята с ритници от останалите английски дебили, а путката Майкъл е решил да извърши първото си мъжко дело след чекиите в пети клас, и е праснал по главата нашия сънародник с паве. Ето този изрод беше помилван от вицепрезидента Ангел Марин, в отсъствието на президента Първанов. Двамата съветски педерасти на "Дондуков" 2 извършиха това престъпление напълно необезпокоявани от неудобни журналисит, и прибраха по некой и друг паунд с леко неясен произход. Тогава пак имахме случай на пълно погазване на закона, на пълна подигравка с решението на българския съд, както и на общественото мнение в България. Както се вижда, гаврата с български жертви за сметка на чуждестранните им убийци не е от днес, нито пък е приоритет само на соросови или само на съветски НПО...

Само да те поправя, че тука няма нищо съветско....само английски паунди.

Балкански

А двамата педали Гоце и Марин какви са, да не са от Сорос? Айде по-серизно и без делене на съветски и американски изроди!

Цялата сороспия се изходи тук. Да го застрелят и да се свърши с наглоста му!

Ясно, това побъркано кенгуру ще ни го притоплят още поне два месеца. Докато забравим едни малки неразбории около конфликта между благочестивия наш Съд, и не по-малко благочестивата ни Прокуратура. А иначе, убийцит е редно да са в пандиза, не в централните емисии новини.

Ако този човек не беше австралиец надали изобщо щяхме да говорим за него толкова години. Ако не беше австралиец, не е ясно дали нямаше да го обявим за невинен и да ходим да протестираме защо изобщо е бил задържан преди 12 години. Всички помним рентгенолога-от Пловдив, който застреля крадец или изнасиленото момиче от дърт затворник, който тя намушка? Та хайде д асе успокоим и да дадем възможност на хората, които разбират от право да си свършат работа. Главният прокурор да не се прави на ощипана девица. Предсрочното освобождаване е станало след 3 открити заседания, на които е имало прокурор. Къде е блял и не е протестирал тогава?

Не си съвсем прав. Татко Монов няма току-така да се размине на който и да е това. Дете може да не може да възпитава, ама да итмъщава... Друг е въпроса, че българин щеше да подмине това, ние имаме идея как работи закона у нас...

Наистина, с какво синът на един комунист е по- различен от другите жертви на убийство ? Може би таткото е нагъл, а детето - глезено и мисли, че всичко му е позволено ? Целили са го с камъни и после се сърдят ,че има нож. Най- мразим мамини глезльовци

Schilo

С нищо, но убийците на другите не ги освобождават след ходатайство на НПО. И то, с остатък над 6 години.

Гледам си изписал доста коментари. Дечицата убийци на депутатите изобщо не влизат в затвора, ако си забелязал. Ходи така да се репчиш за техните жертви, които нямат пари, точно като този Джок. Смешни лицемери, много сте принципни, няма що

Да де, един убил жена си - 12 години, друг убил човек с камък в главата - 12 години, трети убил 16 годишен ученик посред бял ден в Борисовата градина - „грозят го 12 години затвор“, четвърти убил човек заради направена забележка посред бял ден в центъра на европейска столица пред десетки свидетели - пуснат под гаранция 1500 лева, пети убил сестра си - условна присъда. А наясно ли си, че 33ма осъдени за убийство въобще не са влезли в затвора?

Schilo

Гема, коментирана от пълни лаици! Днес, Полфрийлан трябваше да е в затвора, не в Бусманци!

Да бе, изкажи се и под тази тема. От всичко разбираш. Кой къде трябва да е. Хайде холан...

Две забрани за напускане на страната и една да пребивава. Да здраствует булгарский суд, самой самошедчий суд в мире.

Цялото БКП семейство срещу един обикновен човек !!! Искат комундетата да дадат урок на раята , да не им се противи дори и при самозащита в отношение 16 към един!!!

обикновен човек излязъл на лов с 20см нож посреднощ в чужда страна

чужда и опасна

е като е опасна какво на майка си тигела търси тук?! с 20см нож? аз ако отидза в аделаида и изпонарежа малко кенгурата каква ще е присъдата ми?

Schilo

Кое и е опасното? А, да-вероятността някой пиян британец , или дрогиран австралиец я да ти счупят главата с камък, я да те намушкат в гърба с нож.

Schilo

Зависи от разбиранията. За този касапин, явно е нормално.

Как ги измери тези 20 санта? В тубата има някакъв епизод на "ничия земя" по темата. Ножа, чиито снимки показват е 10-12 см, сгъваем, стандартен, какъвто доста хора носим. А и по снимките от процеса си личи, че е отнесъл доста бой този "ловджия".

Наистина няма такава държава,направо свински бълвоч.В какво студио Х си се вкарват самите институции,не е истина. Гледам и не вярвам на шапката си.Срамувам се, че съм роден тук.

Ми върни си паспорта и се откажи от българско гражданство! Какво чакаш?

Ами отивай в Австралия

Ами върви на майната си!

На майната си отивате вие,ама не го осъзнавате.

В понеделник се свързвам с Полфрийман, във вторник ще депозирам в Брюксел исковата молба и е въпрос на кратко време на осъдя всички видове бг власти и да смъкна обезщетение от поне 50К евра платими от ... всички нас. Лично аз ще се напълня с пари като коте с бълхи.

леко бе лешо, не пререждай кънев от бехакато.

ренегат

"И някакви полицаи, не знам откъде, от "Миграция" май, те са казали на служители от Австралия, че са загубени парите за билета, че те няма да ме пуснат да се прибера в Австралия. Аз съм длъжен да напусна страната." Лъже като дърт циганин, а уж се бил поправил. То е ясно, пе върховните съдии ще го пуснат, ама нека постои още малко на топло. А и е твърде препоръчително за него, ако иска да запази телесния си интегритет.

"...за убийството на 20-годишния студент по право Андрей Монов ..." Андрей Монов е бил убит, защото... А) е бил студент по право? Б) е бил буйстващ ултрас от агитката на Левски?

Бил е студент, кое не ти е ясно???? И е вероломно нападнат в гръб и намушкан, докато е правил забележка на циганите да не вандалстват.

LeGrandTulup

Аутопсията на Монов: намушкан е в гърдите. Един път.

Schilo

Собрич, аутопсията е цитирана в мотивите към присъдата и двете решения- на апелативен съд и на ВКС. Много добре е описано как и къде е удара. Не е отпред.

Не знам дали следите как чуждите медии отразяват случая и случващото се -във всички репортажи, които изгледах тези дни, се споменаваше “20-years old student”. Явно е нужно такова определение, тъй като само името не е пояснява достатъчно, понеже момчето не е било обществена фигура.

Нагъл и разглезен от богатия си чичо-паричко УБИЕЦ.Този,в някоя правова държава ще лежи в затвора до живот.Какво направиха германските правосъдни власти с нашия "мургавелко", който пиян ритна момичето в метрото?????8 ГОДИНИ в "единочка".Защото щяха да му се случат "чудеса" при другите затворници.А тук,ПРЕДАТЕЛИТЕ от БХК и един продажен съдия със слабост към убийци/случая от Смолян/,го изкараха австралиеца национален герой и....."мъж на годината".Че сега по живо и по здраво ще го изпратим при богатия чичо в Австралия,да си кара сърфа с кеф.ЕХ ,БЕДНА МОЯ И ПРЕКАСНА Родино......

Осъдиха го на 2 години и 11 месеца. Леко пак лъжете

Нагъл и разглезен от богатия си чичо-паричко УБИЕЦ.Този,в някоя правова държава ще лежи в затвора до живот.Какво направиха германските правосъдни власти с нашия "мургавелко", който пиян ритна момичето в метрото?????8 ГОДИНИ в "единочка".Защото щяхя да му се случат "чудеса" при другите затворници.А тук,ПРЕДАТЕЛИТЕ от БХК и един продажен съдия със слабост към убийци/случая от Смолян/,го изкараха австралиеца национален герой и....."мъж на годината".Че сега по живо и по здраво ще го изпратим при богатия чичо в Австралия,да си кара сърфа с кеф.ЕХ ,БЕДНА МОЯ И ПРЕКАСНА Родино......

Като изплати каквото има ако е освободен ще си ходи. Защо ще бъде освободен без да е платил? Това няма да върне момчето но присъдата следва да се изпълни иначе какъв е смисъла от присъди които не се изпълняват?

До изборите ще ни занимават с тази дъвка. Гледам и не вярвам на ушите си!

Чак забравиха да пишат за катастрофите. За едно денонощие загинаха петима души на пътя, но това е интересува никой. Войната на пътя бледнее пред нуждата от „справедливост“.

Какво става в тази държава. Вкарват чужденец /без нужните връзки / в затвора при явна самозащита. Обвинението трябва да е друго в този случай. Пускат го......не го пускат. Тук всичко става с телефонен разговор. Явно някой се е обадил да го върнат пак в затвора.

Е то затова когато жертвата е никой дават 10-12 години или по-малко, а понякога дори условна или даже и не съдят. Но щом пострадалият е от голямото добрутру гонят до дупка! Едва ли някой се чуди защо няма организирани протести с принтирани лозунги когато някой връзкар сгази пиян двама-трима и си излезе с условна присъда.

Тия забрани са само да досъдебно и съдебно производство. Пак манипулирате хората. Спрямо него не важат

Наще тотално се омазаха... Сега дори Джоки да е напълно виновен (в което ама изобщо не сме сигурни...) заради цялата бъркотия сътворена от наще органи, зорлем ще го изкарат потърпевш и ще трябва ние да му плащаме... А на това отгоре ще вземе да се окаже че е лежал в затова без да има защо...

Български херзинкси комитет - сиреч защитниците на мазните, крадливи и мързелиив цигани, срещу пари защитават и този убиец!!! Тази НПО трябва да се забрани в България за дейност сварзана с нарушаване на Конституцията и Законти те в Република България!!!

В това никой здравомислещ никога не е имал и най-малкото съмнение.

И какъв е смисъла от две?

Колкото повече толкова повече!

Какъвто е смисълът от две та и повече смъртни присъди за един и същ престъпник в САЩ. Наистина си баламурник.

и спет забрани да е че го пуснете кат попове и сетне че мънкате...

Вкараха човека не правилно в затвора, защото се защитил от некви кележчета.... Свобода за австралиеца!

Да не беше убил синче на депутат от БСП, от 12 години щеше да си вкъщи. Ама лош късмет! Те са специални, за тях дават други присъди, не като за българи.

Голяма излагация сме. Тотален кенеф. Пълна импотентност. Най-вече управляващите.

Надзъртат към Закона от различни кюшета и са тотално объркани!

Еееее, щом са цели 2 забраните може да сме спокойни :)

А защо така всички решиха, че не е правилно да бъде освободен предсрочно?

защото е удобен момент да не се говори защо Фантомас е единствен кандидат за главен прокурор и въпреки всичко да си го изберат после на същия принцип ще изпълнява поръчки този 20 години в затвора, а онзи защото е наш човек по масонска линия лапане на пишоци, той е невинен е така

На 23.10 пускат Полфрийман. На 24.10 Полфрийман лети за Австралия. На 25.10 са изборите. Познайте какво ще стане ? ГЕРБ ще загуби .