Полфрийман разказва за живота в затвора

Като част от кампания той разкрива за лоши практики сред служителите в местата за лишени от свобода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джок не е убиец. Убийци са долнопробните скинари, които са го нападнали. Гледах интервюта с ъс скинари те още през 2007 година. Журналистите ги ловяха на Луков марш тогава. Със фашистки свастики на ръкавите, в черни дрехи, типични скинари-разбойници.

Казусът Полфрийман се превърна в мерило за справедливост, каквото, когато и както да си говорим!

ами прав е.

А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ видя на стадион В Левски срещу кои се е изправил Полфриман. ХАРЕСВА ЛИ ВИ?

Нека този хубавец разкаже и за задгробния живот на убития от него човек.

ДС родител! Да ти обяснявам ли защо е така или сам ще се сетиш? Ако има с какво!

СОРОС.

Агент Г. Коритаров СРАВНИ УБИЕЦА Полфрийман С БЪЛГАРСКАТА СВЕТИНЯ Левски: "И ние имаме на герба си образа на един убиец – Левски, който убил едно ратайче за свободата на България." Коментирай, "Грешник"-о!

е воювал на страната на мюсюлманите а ние най голямата църква на него кръщаваме.

Уважаеми граждани, не съдете, има кой да съди. Вие, аз и австралиеца, всички сме грешници.

Всички СМЕ УБИЙЦИ, казваш?!

Грешник съм, но не съм убул никого!

КАКВО ПИШЕ ТОЯ И КЪДЕ Е ИСТИНАТА Е ЕДНО. КОЛКОТО ХОРА ТОЛКОВА МНЕНИЯ. НО ИМА ЕДНО НЕЩО КОЕТО МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА. СПОМНЯТЕ СИ СЛУЧАЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ЗА ОСЪДЕНИЯ АНГЛИЙСКИ ЗАПАЛЯНКО ЗА ОПИТ ЗА УБИСТВО, ПОСЛЕДВАЩОТО МУ ДЕПОРТИРАНЕ В АНГЛИЯ, КЪДЕТО БЕШЕ ОСВОБОДЕН НА МОМЕНТА. СЕГА ПЪК ТОЯ, Я НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗА ПОДОБЕН СЛУЧАЙ С ОСЪДЕН НАШЕНЕЦ. ТО КАКВО СТАВА, ВСЯКАКВА ЗАПАДНА ОТРЕПКА ИДВА ТУК БЕЗЧИНСТВА И НЯМА НИЩО. АКО ТАКА ВЪРВИ ТО В СКОРО ВРЕМЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СИ УСТРОЙВАТ САФАРИТА У НАС И ДА НИ ОТСТРЕЛВАТ.

Отрепка са 13 пияни и дрогирани връзкарчета .

Английския запалянко го осъдиха като футболен хулиган, а Полфриман го съдят че се е защитил от футболните хулигани, без да вземат в предвид побоя който са му устроили те.

Човешко е да имаш човешки искания. Но! Щом излежаваш присъда значи има нещо нечовешко в теб. Затворът не може да бъде хотел. Хотелът е за ХОРА. Затворът е за НЕХОРА до доказване на противното. затворът е начин, място, където да бъде съхранен животът на този НЕЧОВЕК, който е отнел живота на друг ЧОВЕК. В този смисъл НЕЧОВЕКЪТ трябва да е благодарен, а не да изисква и да е неблагодарен.

УБИЕЦ се оплаква от НЕХУМАННИТЕ условия в затвора?! Хах! Това нещастно човече продължава да се гаври с паметта на убитото момче и с мъката на родителите му. "Когато несправедливостта стане закон, съпротивата е дълг" според УБИЕЦЪТ. Справедливостта би настъпила, когато ПРИСЪДАТА НА УБИЕЦА ОТГОВАРЯ НА ИЗВЪРШЕНОТО ОТ НЕГО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ни повече, ни по-малко.

Присъдата на Джок трябва да е 5 години за самоотбрана най-много. Лежал е 7 повече И е утепал не човек а скинар

Престъпник да си в днешно време! Я държава ще управляваш, я медиен георй ще станеш, я някое държавно местенце ще ти намерят, я фирма ще си направиш ... Егати и държавата, правосъдието и морала ...

Пуснали са го на свобода, защото им е неудобен. Много истини разказва и след изборите ще го изпратят е Австралия, далечеееее. От там няма да може да пречи на игноратната администрация, лишена от социални идеи, закоравяла.

Що за пропаганда?! Всеки ден ли ще четем великите изпълнения на този? Не си заслужава да занимавате обществото с такива като него. Скоро ще чуем как е заминал за Австралия или извън България и никой не е разрал как е станало ... Може да ме изтриете!

Има 20-23 Трола, защитаващи убиеца. Да горите в ада!

Ех Ганьооо, прост Ганьо. А дали не си само платен...

Браво, доказват тезата ми с минусите хахахахаха

Соросаньо, ти НЕ си само платен...

Тиквата трябва да чете и да се готви за новия си дом!

От разказа става ясно, че персоналът в затвора е демонстрирал отличen професионализъм. Е увеличение на заплатата им се очаква...Това да не е почивна станция или хотел. Рум-сървиз ли да се предлага?!? Дай да не почна аз да обучавам персонала в Австралия....тези там май съвем са се побъркали. те някой си влизат на курорт по затворите за държавна сметка...

А Ставииски лежа ли в затвор изобщо ?

А трябваше, но поне не е предумишлено убийство

на Лудия Янко Ваташки – главен секретар

вече има разнообразие! една статия за истанбулската, една за полфрийман... не е като да четем само за истамбулската...

А за тарамбуките-изнасилвачи на деца в София не е позволено да се коментира. Ще им спрат дотациите предполагам.

Ей Дир-ниците, какви сте вие бе, професионална съвест нямате ли бе продажници? Давате трибуна на един хладнокръвен убиец, за който ние българите сме хора втора категория, роби. Превръщате един дегенерат в мъченик и по този начин подсилвате ефекта на обидите му, на крясъците му, че ние не сме хора. Кой ви плаща бе предатели прокълнати.

Голяма реклама на този убиец. Необходимо ли е? А коментарите за тарамбуките-изнасилвачи на деца триете? Какво целите, дирници?

Първо, да му е честито пускането, макар и частично, и да не среща родата на убития, че не е здравословно. Второ, тази брада за камуфлаж ли е, не се ли опознаха достатъчно със съкафезниците в банята и сапунчето? Ако имах власт, щях да освободя тия нещастни зачернени хорица поне от данъци, а тоя изверг и наглец да им работи ангария до живот! Но наште дебелос...ци се правят на демократи и законници и така хората да си чукат само главите. Леле-мале каква буря щеше да се разрази, ако жертвата беше дете на някой велможа или бонза!!!

Дж.П. говори искрено, така че не се опитвайте да четете между редовете. Осъден, излежал част от присъдата си с полагаемо право на предсрочно освобождение. Вникнете в думите които казва , в които има много правота. Чест му прави, че се опитва и говори обективно. Той е вече извън затвора, ще си отиде, но системата трябва да я променим самите ние.

Той да не вземе пак да заколи някой, че тогава платените лизачи трябва да си измисляте ново оправдание!

не е застрахован, дори и ако си отишъл на мач. И между другото опитай се да вникнеш в написаното от него. Утре може да се окаже че си на неговото място, а няма как да се оправдаеш, защото нямаш пари за адвокати или влиятелни роднини.

Чакайте малко, защо всеки ден има новини за него? Колко българи има по затворите в света и дори не за убийство, за които не знаем, не сме чули и тн. Камо ли да ни занимават с тяхните размисли и страсти и то не нас, а народа в тяхната държава?! Дали на някой му пука за ЕС, за нас, какво ще каже съседа, президента или който и да е? Не, има закони и се спазват. Айде стига с това д.педава.не!

Защото у нас е пълно с помияри. Затова сме и най-пропадналата държава в Европа.

Защото у нас само за една година се променят над 300 закона или техни допълнения. В Англия има закони от преди 400 и повече години и те се спазват, в Австралия също. Има на какво да се научим.

Тоя го направихте медийна звезда... ...

Този обикновен убиец го превърнаха в звезда!

Лошото е,че има много които са си свалили гащите за няко лев и го подкрепят. Здрава кампания.

Ако Джок е "обикновен убиец", ти си обикновен олигофрен. Само ако, нали.

Чудесно, ти очевидно, на фона на олигофренското войнство, си НЕОБИКНОВЕН...

Петолъчка с юмрука на Сорос. Сега разбрахте ли, кой и с колко пари го изкара от присъда за предумишлено убийство? Този юмрук бе на знамената на всички цветни революции.

Е, МОЖЕ БИ СИ НЕДОРАСЪЛ ПЪЛНОЛЕТЕН? МОЖЕШ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ, БЛИЗКИ, РОДНИНИ, СЪСЕДИ, А И ОТ ВЪЗПИТАТЕЛИ, ПРИДРУЖИТЕЛИ!

любовта в затвора :)

Точно Джок едва ли се е оставил на "любовта", предвид това, заради което Монов го вкара вътре. Нищо чудно точно заради това да са били мрънканията от страна на "неподкупните" ни надзиратели как постоянно имало конфликти с него.

ти знаеш повече

Направихте убиеца медийна звезда. Книга да издаде.

Няма да е зле! Да се види хубаво в България как един депутат стои над закона и плюе на правото на самозащита.

Хайде да видим сега как такива като тебе ще защитят правото на САМОзащита на шефа на ловната дружина от Ловешко! И ще го номинират ли за "човек на годината"???

НАКАЗАТЕЛНИЯ СБОРНИК НЕ Е ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ, ИМА ПРИКАЗКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЗА МАЛКИ КОЙТО СЕ ХАРЕСВАТ И ОТ ГОЛЕМИ В КАВИЧКИ

Ние, за голямо мое съжаление, сме народ, учен само да се подчинява, да не си търси правата, да търпи несправедливостите. И когато някой се бори за истината, повечето се дразнят. Искат всички (с изключение на робовладелците) да са винаги примирени и подчинени.

Убиецът иска в затвора "курсове, образование, спорт, работа, срещи с психолози"?!? Ами аз също искам в живота си тези неща и затова си плащам скъпо и прескъпо за тях, като работя за да си покривам разходите. А доста от работещите-бедни в България не могат и да си помечтаят за това. Но те нямат на кого да се оплачат, въпреки че също като мен плащат издръжката на затворниците. Не знаех, че трябва да влезеш в затвора, за да получиш безплатно всичко това. Престанете да правите герой от един ненормалник.

Че влез в затвора като толкоз си се изтормозил на свобода, бе!

Гражданите нямат официален достъп до доказателства по време на разследване, Това е за АДВОКАТИ И МЕДИЙ ПО НЯКАКЪВ ПРИНЦИП И БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ЗА ОБЩЕСТВА СЪС ПОЗНАНИЯ И ЯВЯВАЩ СЕ КРИТЕРИЙ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

ИДЕЙНО Е ЧЕ БЕЗ МОНТАЖ ОТИВА КЪМ НЕИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВЕЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ САМО НА ПРИКАЗКИ И ИЗМИСЛИЦИ ЗА ВСЯКАКВИ НЕЙЗВЕСТНИ ПОСЛЕДВАЩИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ И ЗАЩО НЕ Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТТА?

Говори по ясно

Нещата които описва са верни. Например “търсиш си правата по законен ред и в отговор получаваш още повече репресии”. Напомня ми за казармата. Просто не е знаел как да се бори - чрез адвокат и писмени жалби, които оставят следа.

А бе я иди в австралийски или американски затвор ,пък тогава си пея песничките...Или прочети за експреса.

ПРИ ЧУЖДЕСТРАННИ ГРАЖДАНИ, КОНСУЛ, ПРИ ЛИПСА НА ТАКЪВ СЕ УВЕДОМЯВА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО, И СВОБОДНИ СДРУЖЕНИЯ ЗА ПРАВА НА ГРАЖДАНИ.

Стига де, превърнахте един касапин в светец! Ама бил се защитавал, как пък все в такива ситуации попада дето ръга хора с нож? И в Австралия е ръгал хората.

Монов, не ти ли омръзна да лъжеш, бе?

Пише го в западните медии. нашенските разбира се му целуват задн.ика на Полфрийман понеже сме известни като най сервилната държава.

Точно обратното пише, Монов! Не ти ли омръзна да лъжеш по такъв ЕЛЕМЕНТАРЕН начин бе, Монов?

Остави ги тия кампанийни статии от лизачи като тебе. Ето една статия от времето на убийството:https://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/bulgaria-stabber-accused-before/news-story/9f83b91d4e03e40171425485c8c89e7e?sv=fa0712995ea6e409586f84c697355b68

Като оставим настрана откровеното малоумие да смяташ "Дейли Телеграф" за достоверен източник вместо за сензационалистки жълт парцал, дебело ти обръщам внимание, че там никъде не пише, че е бил осъден за намушкванията, Монов! В интерес на истината даже не са му били предявени обвинения след разследването, колкото и "Телеграф" да използва думичката "обвинен", Монов! Не ти ли омръзна така ЕЛЕМЕНТАРНО да лъжеш бе, Монов!

И какво като не е осъден? Кой нормален човек носи нож пеперуда освен разни престъпници? В България е убил един и е намушкал и друг, това е предостатъчно за да се разбере що за личност е. Не е убил първият път в Австралия и му се е разминало. Я си признай колко ти платиха за да му лижеш "цветето".

Андрей Монов не може да разкаже за смъртта. Правите реклама на един убиец и на организации за защита на убийците. Ще ви се връща.

Ако не беше обикалял пиян и надрусан в компанията на ултраси да напада хора безнаказано в центъра на София, сега щеше да ти разкаже как нищо не му се е случило.

НАДЗИРАТЕЛ, СЛЕДОВАТЕЛ, АДВОКАТ, И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОБЩЕСТВОТО - ЖУРНАЛИСТ ЗА ВРЪЗКИ С МЕДИЙТЕ.

Евала

МЪКАТА НЕ Е ПОСТОЯННО СЪСТОЯНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО, ПРИ НЯКОЙ Е ВИДИМО ИЗРАЗЕНО С ВЪНШНИ ЛИЦЕВИ БЕЛЕЗИ И ОБЩО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ И СЕ ЗАБРАВЯ С ИЗВЪРШВАНЕТО НА РАЗНООБРАЗНИ ДЕЙНОСТИ. ПОПРАВЯНЕТО НА ПОВЕДЕНИЕ ИСКА И ЖЕЛАНИЕ И ВЗАЙМОПОМАГАНЕ И РАЗЛИЧЕН ВРЕМЕВИ ПОЯС И Е И ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ТРУД.

Еиии тоя анти-български хелзински комитет си го направи тоя герой и това си е!!!

Ми то тия неща, дето ги разправя Джок, българската прокуратура постоянно ги споменава - надзирателите въртят търговия с дрога, мобилни телефони, изтърване на затворници, даже сами видяхме как рецидивисти си внасят пищови в затвора и излизат с тях през централния вход.

Ако на редакторите липсват идеи,ще Ви ги дам даром без нищо! Кой Ви накара да споменавате и името му.Нямате ли чувствителност да разбирате. коментарите . Ако смятате че ставате атрактивни и интересни,точно обратното е ефекта Познавате ли ефекта на доминото? Не си го и представяте,защото Ви липсва прозорливост. Краят не е за предпочитане ,няма да Ви го кажа! След 9 месеца ще се убедите сами.

Кой е тоя Професий? От Древен Рим ли идва?

tonk11

Тоя сега ще продаде права за филм и даже и пари ще изкара.

Ще му трябват доста пари,нали има да плаща кръвнина......

Няма да има проблем като си получи обезщетението за незаконните действия на българските полиция и прокуратура.

ИМА НЕПРОЧЕТЕНА ПРАВНА УРЕДБА КОЯТО МИСЛЯ, ЧЕ Е И ИЗЧЕРПАТЕЛНА Т. Е. ОБХВАТНА ОТ ОПИСАНИ ТАМ БИ ТРЯБВАЛО ДА ФОРМИРАТ МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ И ПРЕДИЗВИКВАТ И ДИСКУСИЙ И ОТГОВОРИ НА ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ А, Е И ВЪПЛЪТЕН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТРУД И МНОГОГОДИШНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ ПРОФЕСИЙ.

Не наясно с целите и същността на наказанието след извършено престъпление. Еда част е поправянето на което той настоява,но най-важната част от наказанието да получи възмездие и наказине за извършеното престъпление. Има елемент на репресия,нека чете прочете учебниците по наказателно право,каква е целта на наказанието. Не "лежане" и осъзнаване колко си бил грешен. Не е! Чукаш камъни и се мъчиш като в АДА на Данте. Иначе без страдание няма поправяне. В мъката и лишенията се ражда новата личност и се осъзнава.

А, извинявай, има различни режими за различни присъди и за различни периоди на изтърпяване на наказанието. Само за 12 дни, а не за 12 години всеки от нас ще се превърне в мекотело при първоначалния строг режим за отнелите човешки живот.

Точно така на Юрфака в МГУ -СССР се изучаваше Трудово-изправително право заедно с другата специална материя по наказателно право. Там всичко е обяснено за целите и начините на наказанието,което следва да е неотваритмо. Има такъв принцип в наказателното право-неотвратимост на наказанието, чтобы другим неповадно было. Ако в затвора е приятно и уютно ,няма да има ефект.

На мен много ми прилича на Къванч Татлъту