Студът взе нова жертва, жълт код за виелици в 8 области

Жълт код за виелици, преспи и поледици е обявен за 8 области в страната. 76-годишен мъж почина от измръзване в Кърджалийско, а хиляди са без ток в Кюстендилско.

Обратно в новината

Коментари - Студът взе нова жертва, жълт код за виелици в 8 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля да сезирате обявата! Точно по обед няма как да почине кой да е посред село-населено място от измръзване. Човека е починал от друго!

Правилно,и аз така я карам:))) Буретата още не са преполовени,мръвка има.....е трябва да мяткам и с лопатата около къщата но е като фитнес:))) Гледам през прозореца как хубаво вали и вее....ще си направя за вечеря греяна ракия:)) Наздраве на всички на които не им пука от зимата.

Какво става в тази държава бе? Преди 25 години хората не умираха от измръзване или от глад или от неплатени сметки. Да ви сера в капиталистическата демокрация!!!

и нищо не може да вземе. Човекът е жертва на престъпното управление на червенобузестия невестул и ортака му с козята брадичка...

Жалко е когато в 21 век , в държава от ЕС, хора умират от студ. Още по-жалко е когато продажни медии ни заливат с информация за лошите условия в които живеят бежанците, а за българите в неравностойно положение, тези бедните, гладуващите, болните нищо не се споменава по новинарските емисии. Хора замислете в какво общество живеем, дали самите ние не сме виновни за положението в държавата ,не бойко, не станишко, не волен , не бареков, и други подобни

Сняг - ужас, няма сняг - ужас, ще вали - ужас, няма да вали - ужас. Що е то......БУЛГАРИСТАН !

За бежанците има подслон и храна,а за българите не,нека мрат по улиците... Няма такава пропаднала държава!!!!

бял код, зелен код, чер код и пр. Какви са тези идиотски кодове? При нас се казва: температурата спада до -20о или бурите ще достигнат до 100 км/ч , ще има преспи - транспорта ще е затруднен! А те ВАЖНИТЕ: код, код, код и баба Митра знае за какво става дума. Ха, Ха!

В КЮСТЕНДИЛСКО ТОКА Е СПРЯЛА МАЯ ОБЩАТА

за село. Щото пържорите в града отсъстват поради разни монополисти с техните сметки. Не всеки има ятаци на село.

Е-ех ,гражданино. Разкритикувай началството смело, и...стягай багажа за село! :-) Там богат едва ли ще станеш,но ако бачкаш както трябва ,от глад няма да умреш. Да си жив и здрав!

Три училищни автобуса закъсали... Чакаме и някой и друг ученик да замръзнат. Виждат какви са местните условия и пак с рогата напред.

Откраднаха парите за почистване при топлото време и сега никой не чисти. Министърката сама каза, че са усвоени 15 милиона лева. За какво са "усвоени" не съобши. И сега олеле зима. Крадлива червена измет.

След кана домашно червено вино никакъв сняг няма да ти се види, цялата отрицателна енергия в миг ще отлети за другата седмица или по- нататък. Виж зимата. Помисли, че това е миг от твоя неповторим живот, порадвай се на мига, той е твой и го пусни да отлети, защото времето не се връща назад. Преживей го по най- щастливия начин.

Човек се ядосва за загубен имот и имане, а му е все тая че живота му си отива безвъзвратно

Бутилка Мавруд е добър вариант.

...съобщи, че ще бъдат пренасочени в лятното почистване и миене на софийските улици:) - смях голям...

Сега е време за кана червено вино с пастърма, филе елена, филе трапезица или както се казва нещо сухо. Хич не е работа да се излиза навън, камо ли да се пътува до насред село. Който се е подготвял през лятото и есента сега тихо шушне на топло в мазето при мезето.

Ами зима е! Просто си дайте сметка, колко сме мънички, и с какви голеееееееееееми глупости се занимаваме всеки ден! Сипете си по едно и Наздраве на всички съфорумци!

БСП е на власт. Мая Манолова да каже защо се случват такива неща.Стига се е държавала като келнерка.

До оня ден - няма сняг, няма вода, язовирите са празни, ида суша, иде мор! Сега заваля, има да си връща и пак: оле.ле, много сняг, преспи, студ, мор. Абе, хора, вие знаете ли какво искате?

Само да питам: -Жълт код значи ли ,че пътното си е пожълтило гащите? :-) СнЕг се сипе на парцали- с други думи-вАли. ВЕтър клоните люлее- С други думи-вее. Много си е добро времето! все пак е зима. А вие ,ако чакате да валАт свинье- нЕма а стане! А на грипавите препоръчвам: Свински хапки и винени капки три пъти дневно дорде стомахче поберЕ , а за апетит-калциум джиброват!!! :-)

Свеж хумор! Но виж сега, някак си няма политическа насоченост! В последно време не мога да прочета и прогнозата за времето, без да има намесена политика!

Колега, не следите подтекста на новината. Путин е виновен, той насочи времето и вятъра в наша посока, едновременно да спре протестите в Украйна, и да докара върла зима в България, от която правителството наше златно, Орешарски и СИЕ, ще ни спасят с намалените сметки за ток и помощите за отопление. Оттам нататък, да вземем да се помолим на Путин, зер имаме и рускоговорящи граждани в управлението, да не бъде толкова строг, че до напролет, до новите избори, електората на Партията може да си замине бадева от студ и от глад. Това стигали да придаде политически отенък на коментарите, или да се задълбоча по темата?

Сега ще му придам и необходимото/Политика, работническа класа,утрешния ден дори и малко любоФФФффф.../: Той позвъни и тя му отвори и любовта между тях заговори. А навън двама работници с ЧЕРВЕНИ потници копаят канал Единият хвърли казмата и рече: Е.и му мамата ,и утре е ден! ;-)

Първо ти скриват коментара, после репликираш някак несвързано! Не се иска много да се сети човек кой е пияния или дрогирания (или и двете)!

Ужас! Януари е и вали сняг!Вече втори ден!Хора загиват в снега, родилки раждат в дома си и в автомобили.Стотина населени места са без ел.захранване,училища са разпуснати, влаковете спряха,Мишо шамара, закъса с джипа си на плажа, България е Содом и Гомор, а какво ли правят в Швеция?!

Шведски тройки,кво друго ...

Шести ден вали при мен,днес е върхът:)))За родилките...вчера мина снегорина и след него линейката...оправят се.Влакът за Силистра пътува...автобусите също,не ни мисли:))) А къде е закъсал шамара ми е през крачола.

зима,като зима по нашите земи,когато Дунава замръзва и румънски вълци пристигат на нашия бряг или когато дори Черно море замръзва.или както е казал поета"дърво и камък се пукат от студ".

ех, напомни ми за белите вълци от Турну Магуреле....ех....

Готвя се да окупирам пътя Айтос-Провадия! Оставка! Оставка!Безсрочно-до напролет-докато ме намерят! Оставка!

Ти си малоумник, това е важна новина за земеделието.

Добре е за пшеницата.Дебел сняг голям комат.Поне хляб да има за българина.Даже още да вали.