ВКС: За юридическа смяна на пола не се изисква операция

От транссексуалните не може да се изисква да претърпят операция за смяна на пола, за да им бъде призната такава юридически.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдеее... и тука се почна с еврогейските измислици

РЕШИХМЕ СИ ПРОБЛЕМИТЕ !!! ЛИКУЙ НАРОДЕ !!!

Айде! И тук да очакваме космати чичковци да започнат да се смятат за момичета/жени и да ревнат, че искат в дамската тоалетна. При 4-5-10-годишни момиченца. Егати гнусотията!

победиха! Да живее умрелия!

влизаш да пикаш в мъжката тоалетна а там един брадатко си бръкнал отдолу и си сменя тампона. А бе изроди!

Абе Десо , в деня на рождението на Великия Ботев , в деня на Богоявление ...тази тема ли те вълнува ,че пълниш страниците на сайта с такава помия ?

За кой от всичките полове се отнася?

Мисля, че всички ние просто не си даваме сметка, колко е страшно всичко това, което ни насаждат отгоре, какви страшни увреждания нанася върху цялостното развитие на младите хора. Колко глупави бяхме, като скачахме от радост 1989 година ...

С тези еврогейски ценности България утива към финала на живот.

Браво БКС.Браво българска журналистико.Занимавайте се с психично болни .

А хромозомите за к`во служат? Ако това решение е истина, слага край на разделението в спорта на мъжки и женски!

Вие (главната буква е просто стечение на обстоятелствата) бяхте там и знаете? Мен гейовете не ме притесняват, защото кат` са се родили с пишка между краката, така си живеят. Е, някой си падат по възвратно-постъпателни движения, извършени откъм гърба им, но поне са ясни, а тия днес са мъже, утре са жени, после са печени тикви, след това са вафли-талашитки от 5 ст., кат` им скимне са пътнически самолети и всичко живо трябва да съществува в тяхна угода и да проявява разбиране. Струва ми се, че обществата проявяват повече от допустимата толерантност към една нищожна част от населението.

Тотално изпростяване

Това ще го преживея някак, но ми се повдига като си помисля, че разни педофили ще се декларират като жени и ще налазват дамските тоалетни в трепетно очакване да влезе нещо крехко под 12 г. (например).

Утива, ама не Омира

А нещо за правата на нормалните? Като например да не ми навирате в очите грешките на гените и да ме принуждавате да ги намирам за нещо хубаво! Аз никого не занимавам с това, че съм нормална жена и обичам нормални мъже!

Специялно, за Цецка: Тиквата на баницата! Мечта, на гербераста!

На ли това бе основната идея зад думата "транссексуален" че в крайна сметка от един пол ще преминеш в другият.Сега всеки с малко грим по лицето ще се прави на баш жена,като малоумните в Америка които искат да променят всички представи за половете внасяйки без чет ненужни термини и глупости.

Ей, браво! Най-после нещо разумно ищецът "следва да докаже, че провежда психо-терапевтично и хормонално лечение, които са сигурен показател за сериозността на желанието ѝ и степента на осъзнатост на намерението ѝ да се реализира като човек от другия пол". Само дето това не е "лечение", щото няма нищо общо със здравеопазването. А до какво води такова "лечение" при по-младите можете за разберете от мнението на Асоциацията на американските педиатри (САЩ). Потърсете с Гугъл статия: Педиатри срещу пропагандирането на трансполовостта при децата

Този сигурно се прибира отмъжкото хоро в Калофер ?!

Разсмя ме!

Баси държавата. Стига с тази гейщина бе. Това трябва да се забрани със закон. Ние изчезваме като нация, някакъв си искал да е жена. Баси. Аре бе.

Вярно е. Това с психически обусловеното самоопределяне на пола придобива уродливи размери. Във Фейсбук напр. са известни около 50 (петдесет) различни пола - така са се самоопределили всякакви малоумници...

На ясно съм,в тубата има много клипове по темата.

Проблемът е, че ни е налагат от ЕС и САЩ! Ето в случая, нашият съд се съобразява с решението на европейският съд по "правата на човека" в Страсбург, който с приоритет е разгледал оплакването на въпросният травестит, и е отсъдил в негова полза!

Единственото ни постижение от 10 години ЕС. ТРАНССЕКСУАЛНА помия с тонове

И в двата смисъла и сигурно в останалите над 50 баш пола :D

вкарайте го в затвора и когато забременее и роди го пуснете и му дайте апартамент като 13-годишното цигане, нали е жена...

Изчезваме като нация, заради огромната корупция, престъпност, бедност, липса на здравеопазване и скапано образование. От всякъде чалга ипростащина. Това с тези объркани хора ни е последния проблем.

Най-накрая в дир-а да публикуват снимка на щерев.

Що за безумие е някой да поиска да му сменят пола в акта за раждане? А и какво значение има юрдическият пол? Всичко е цирк, за да се докажат "правата" на едни хора и да се създаде прецедент.

Не ни занимавайте с лизаческите напъни на тия уродливи бангии с цели 7% одобрение т.н. вкс ;)))) Настане вечер , месец изгрее , звезди обсипят свода небесен , гора зашуми , вятър повее , Балкана пее хайдушка песен . Световна класика . Поклон пред великия Ботев ! Честито Богоявление , Българи ! ПС : Политкоректно честитя бангелвасил на целия неграмотен екип на дира и ханука на собственика на сайта :)))))

Добре де ! Аз пък искам да стана ЦИГАНИН ! Възможно ли е да си сменя расата по документ ! Май няма да стане ?! Българин съм и то ачик бял ! Ясно е защо го искам ! Всичко излиза без пари и закон те не лови !

Що за глупости! Това какво пише в акта за раждане и паспорта е според фактите. Може да иска да пише, че е патица, но няма ли физическите белези на патица, то това е невярно. ВКС да не иска да се правят документи с невярно съдържание? Тези документи трябва да описват реалността - например прасе с големи сини очи. ;) После като пусне търсене полицията да могат да го открият.

Тази/този иска държавната дминистрация да извърши документна измама. Актът за раждане документира ФАКТИ - пол, дата на раждане, родители. Факт е, че при раждането полът й/му е бил ЖЕНСКИ. Подобни юридически щения от страна на разни трансмегаултраполиквазихиперсексуални доказват, че повечето от тях имат нужда не само от хормонална, ами и от психиатрична терапия.

И това недорозумение в какъв кенеф пикае?

Предлагам съда да изиска доказателства, че пикае на писоар.

С какво ни занимават всъщност? Ами просто с едно заболяване и отклонение от медицинска гледна точка на едни нещастни хора. И вместо да ги лекуват и социализират, те им дават "права" и даже вменяват, че уж имало и трети пол! Би било смешно, ако не беше тъжно, жалко и на моменти гротескно.

Тъпаците от ВСС се основавали на ЕСПЧ?! Ако се хващаме за точката, транссексуалните не трябва да се асоциират с никакъв пол, защото основния смисъл на транс е "отвъд", "през" и "между". Според представителите на модерната евро-атлантическа линия, половете са отживелица, присъщи на общества с архаично мислене. Нали трябва да предпазим белите от раждане и стимулираме хуманно да си осиновяват/купуват изоставени животинки от цял свят.

Законодателите учили ли са някога някъде БИОЛОГИЯ? Такова третополово животно в биологията няма!Никъде в света няма третополов човек, който днес е жена, утре мъж и обратно! Само най-низшите организми могат да си променят пола, но това не се отнася за хората! А не нарушава ли тази законова разпоредба ясното разделение по пол, дадено от БОГА, във всички религии? Как библейският Адам може да стане "законодателно" ЕВА. а утре да стане "законодателно" отново АДАМ? Няма ли БОГ за тези "законодатели"? Не обиждат ли религиозните чувства на всички вярващи??? Аналното съвокупление е ГРЯХ според всички религии!

Престанете с дискриминацията и терора над ЛГБТ хората! ЕС трябва да наложи много тежки санкции на България за тоталното погазване на правата ни!

Подтвърждавам! И мен ме дискриминират, искам да ме признаят за негър, даже ходя на солариум, а тез сатрапи ми отказват промяна на расата !!!

LGBT - кои са ??? Искат да са по-хора от хората ли ??? Нещо не разбирам към какво се стремят, защо винаги трябва да има някой който се смята за по, по, най от другите! Защо ми тикате интимните си предпочитания, аз нали не ходя на паради за хетеросексуални и да искам нещо от Вас? Нали заради това се наричат интимни, защото не са за пред всички, а само за пред обичаният човек! Обичайте се както Ви скимне, но защо трябва пред всички?

Кабинките да са М - мъже, Ж - жени и Т - травестити. По цял свят защо се погазват права!

LGBT се размножават чрез паради ;)

Как къде? - където свари, нали най-новата ценност е да си щастлив и да не поддаваш на остарели норми...