Срути се част от стъкления покрив на хотел ”Шератон” в София

Част от стъкления покрив на втория етаж на столичния хотел „София хотел Балкан” (бивш „Шератон”) се срути.

Обратно в новината

Коментари - Срути се част от стъкления покрив на хотел ”Шератон” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в хотел Крадинела - на баира.

И един паметник на културата се руши вцентъра, но кметицата само заплашва няколко бабички, останали да доживяват в сградата, да си санирали сами, иначе-ееее!! Проглушиха ни ушите за някакви излишъци, а в това време библиотекари и музейни работници стачкуват, покриви падат, инсталации се късат, пътища пропадат, хора гинат по пътищата, деца бягат от школото и какво ли не, но нищо, свенливо се пази мълчание. Демек, щом са живи, значи още могат да си плащат. Незнайно как и откъде. И Астор недоумява.

Марш бе, лудия!

...ХА,ТАКА ЩЕ СЕ СРУТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО /ПРЕДАТЕЛСКО/ НА БОКО ТИКВАТА...

И сега бивш Шератон ли е или настоящ?Защото ако е бивш,адвокатите на тази верига може да ви разцепят за това заглавие....

В тази сграда отдавна не се помещава хотел "Шератон"...

Сетила се Мара да се побара! Срутил се стъкленият покрив. Тези дето пишат глупости и си правят евтина реклама на гърба на някого трябва да носят отговорност за писанията си. Глупости на търкалета. Виждали ли е този дето е написал гръмкото заглавие паднал покрив?? Определено е тъпанар без извинение. Парче от облицовката пада и удря стъкления покрив счупва стъклата и подбива конструкцията това е истината. А пораженията са такива защото пада от високо облицоващият камък И сега вече всеки се упражнява и отпрашва към политиката ,към фалиралата Гърция . То бива простотия ама нашето е осъзната позиция в живота!!

Бягайте от гръцко - каквито им банките, такива и хотелите - скоро всички ще фалират.

хотелът първоначално беше български "Шератон", после южнокорейци го купиха и беше по-изискан от българския - всичко на ниво. При приватизацията акциите му се продаваха високо, но корейците фалираха и го продадоха на гърци. Те само печалби гледат - стана като МОЛ. Затова и конструкции падат. Акциите се сринаха главоломно.

Нерде счупено стъкло, нерде срутен покрив... Важното е да звучи по-новинарски

Някакъв си гръцки хотел...

деер

Гръцки, руски, турски - важното ,че не е български - 25 години демокрация в България! Апропо - турските хотели в България , дори неподдържат уеб сайт на български! Честито нови османлий! 2030 година наближава. Обрязване по НЗОК ще има дори без потребителска такса - поема се от онези с мегафоните!

Предупреждение "отгоре"/"от началника" към банкерите!!! Да внимават какви ги вършат, да обоздаят лакомията си, че следващият път не се знае.....

Правилно е пророкуването Ви да си правят сметката и аз така мисля това си е поличба

Скапани хейтъри... А ако мине оттук един ураган с 300 км/ч? Как ли ще виете тогава?

Мутрата ще е виновна, нали, малоумници???

деер

Не ни трябва ИД, не ни трябва хибридна атака, ние сами сме си опасни за себе си....

Каквито са ни "БАНКИТЕ и БИЗНЕСА", такива са ни и ХОТЕЛИТЕ и ПОКРИВИТЕ

Е, орязват се разходи, оптимизира се печалба до степен, където е стига до пореден инцидент, който може да е случайност, но може и да е поредна мърлявщина и небрежност, която се разминава без жертви. А иде зима и е плашещо, как конструкции рухващи от силен вятър биха издържали повечко мокър сняг.

Ислямски терористи.

В кавички"ислямски терористи", няма ислямски терористи, има алчни гербери..... Сега ще се започнат едни ремонти, нали? Пак от фирмите на "черепа", нали?

Некадърници,Хотел Шератън в България НЯМА!Ако може да четете,застанете с лице към хотела и си запишете буквичките!

Това е нещо ново за мен. Веригата се е оттървала от него?

Благоразумно би било ако са го направили.

Дали под Хотела Шератон,Президенството,и Цум,има старинни ценостти,и да трябва да се съборят постепенно а???

Не, просто е ОПАСНО да се строи там. По добре е да се разкрият разкопките - така за красота и то естествените, а не някакви изкуствени да се слагат - кич.

krassikat@

Много специалисти се навъдихте. Особено по кича. Вчерашни селяци претендират за световна естетика... Претенциозни копелдаци, които един кокошарник не са сковали през жалкия си живот...

Направо да викат тежка техника да разчиства отломките на срутеният хотел... барабар с банкерите - кръвопийци.

Това е, защото хотел Шератон/ бивш Балкан/ е построен под старинни развалини на София. Затова и за да не се стовари на главата на някои глупаци трябВа да се разруши!

Това е хотел Балкан,бившия Шератон София хотел Балкан!Виж на фасадата!

И не е построен под а над старинни развалини

Колкото и лъскаво да е едно нещо -трябва да се ремонтира. Иначе може да си пляскате всякакви политически...

Хотелът трябва да се махне.

Народа се пита,до кога ще ни управляват шайка некадърници Гербаджии до кога???Пример Президента Чехльото една реч не може да каже без да чете от Лист,а Мутрата едно нормално изказване на Премиер не може да се изкаже пред чужденците,и винаги става за смях пред хората,но той си мисли че му се радват на тъпотиите.Кога ще се махат тези некадърници от властта,и кога най после ще има ппромяна във съдебната система,и намаляване на депутатите от 240 на 120,и кога ще се намалят парите за глас от 12лв на 2лв,и куп други нередности,като премахване на ДМС-та,и Депутатски Имунитети.зад които се крият въдещи затворници като Цв Цв.кога???Народа пита???

Керамичните плочи на фасадите рядко се чупят. По принцип материалът е крехък и може още при някой невнимателен монтажист да е заложена с пукнатина. Още повече и ако са търсили цена и са намерили евтини китайски или други такива. А стъклопакетите на покрива задължително трябва да са изработени с две или вече три стъкла, като горното е закалено, а долното е триплекс. Като гледам снимката, ми се струва, че стъклопакетите не са изпълнени така. Учудващо е колко здраво може да бъде стъклото, и ми се струва, че ако стъклопакетите са били както трябва, са щели да поемат удара на керамичната плоча и да оцелеят.

Тези за "Околната среда" би трябвало да си правят сбирките на Бонсови поляни. Отде накъде в Шаратон.

А бе тя държавата се срути, не чухте ли!?

Глупости! Ти май не слушаш за успехите на герб и не следиш рейтинга им?

Ами при този дебел мокър сняг дето ни е затрупал какво друго да очакваш ...

Някой предполага ли колко че ни мъчат мандата Герб???Че вече не се издържа,и може да се наложи всички до един без Соросоидите да емигрираме,кой където иска.само не и във Фащ:)

Абе, ти наистина ли се казваш Благовест и си осъден за кражба на водка, както вика един тука?

Неее. Снайпера е този с водката. За Благовест не се знае..

Изглежда взеха да падат разни части от прехвърчащи големи маси метални сплави на части по линията Москва-Дамаск

България,ако не беше членка на НАТО,И Е.С,ами да си бяхме останали задружни приятели със Русия,сега нямаше да се случват такива работи,щяхме да си имаме икономика,заводи,селско стопанство,мандри,Кремиковци,корабостроителници,тецове, и мн,дри,които Ран Ъп не позволява.

Смешник, Русия обяви фалит 1999 г., така че щеше да имаш слонски отзад, не че сега нямаш де.

Още оцеляваме благодарение на бай Тошевото иначе ГЕРБ строял...

Той и Биби-герба е от бай-тошовото ....

Тъпунгер ти може от това да оцеляваш ама това е щото си нагъл и прост. Инак от времето на Тошо само боклуци има останали. Фактите показват, че построените апаратаменти в София след 90 г. са повече от тези по тошово време въпреки панелното строителство тогава. Няма завод който да работи с машини от онова време. Дори трудно могат да се намерят машини след 90-та година. Боко се хвали и е така щото след 90-та година са построени 4 пъти повече магистрали.

Които още с построяването си са за ремонт

На конференция под надслов "Банките и бизнесът" априори няма как да има загинали хора,хахаха. Горното в кръга на майтапа. Пита се в задачката обаче това новина ли е? В такъв случай знайте,че в съседния вход се счупиха 2 стъкла при буря през уикенда и една мутреска беше в истерия,като видя къде са паднали.

То само с прибиране на пари не става, а? Сигурно някой философски суперквалифициран меринджей консултант сега ще почне да ръси мозък на килограм. В Холандия има къщи по на няколко стотин години. Да не са с ламиниран паркет, но да се запази нещо толкова дълго време, значи е правено с мисъл. Кажете ми нещо дори от бетон оцеляло дълго време?

Бункерите.

Още ли дъха вятър или тъкмо спря и се срути? Като протестите срещу Орешарски - скачаха скачаха, спряха и Орешарски подаде оставка.

Путин и Волен са велики! Долу другите!!!!

Да живей Обама, Меркел и Доналд Туск! Джони Уокър също!

Pusser's и Джак тоже да живеят. И рокендроло....

Само Левски!

Само Пирин!

Ако беше Волен това немаше да се случи!!!! Оставка на герб и Бойко! ОСТАВКА!

Този хотел сега е една най-обикновена комарджийница.

Можеше да го минат като терористичен акт и да въведат Закон за защита на държавата. Като нищо на присъстващите са им минали подобни мисли.

И по тоя повод да купим 10 хамерикански олющени изтребителя с ракети, комети, бластери и гаргалобластери...

Така е защото всичко ни е някакви паравани... винкелчета, окачени простотии и имитации....

Отвън "лукс", отвътре - кухо...кашони, фазери и талаши..да им падат на тиквите на банкерите

ДО НЕ-26ДЕМО-ПОДДРЖКА!-НЕ ДРУГАРЮ,КОМУНИСТИТЕ СИ НАПРАВИ "ДЕМОКРАЦИЯТА" И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ-МУТРИ!!!

От тази гледна точка - прав си, съгласен 100%!

каквито хората, такава и държавата! Щом най-представителната сграда е в това състоятие, какво да кажам българите, работещи за 400 лв., те как да си поддържат къщите?

Ама той хотела е частна собственост.. а и собствениците са гърци ?

Хотел Шератон отдавна в София няма, веригата се оттегли от София Хотел Балкан преди няколко години именно заради безхаберието на действащия мениджмънт.

Айде малко да се образоваш преди да говориш глупости! link

Кой взриви мавзолея кой???

Някакви откачалници! Лошото е, че тогава щеше да падне БНБ, но не и мавзолея! Е, сега ще падат конструкции от хотел "Шератон", утре от ЦУМ, а вдруги ден - от Президентството и МС!

цялото бг е в развалини заради европата и агентите и тука. да си направим балканската федерация и ще сме по-добре.

С кого ще направиш федерация, умнико, с Турция и Албания ли?! Или с византийците?! Пътят е на север и на запад!

оди си на север и на запaд и не се връщаи тука ..... вземи си и твоите хора....

кой те бръсне за слива на запад че си се забързал натам

е много жалко, това са едни от оригиналните неща останали в хотела.

Е.баси и "елитния" хотел, е_аси и качеството!

Построеното от комунистите е опасно за живота!

Не - забравяш 26г. демократична поддръжка!

Защото сегашното е много качествено!!! :))) Сегашното не може гаранционния си срок да изкара!! Смешник!

Напротив, демократе, все още не можете да разкатаете майката на направеното от народа между 1960 и 1985 години. Даже Бакърко, коскоджа ми ти вицепремиер, трябваше три пъти да взривява мавзолея!

Днес няма вятър, няма и метър сняг. По каква причина се е счупило това "парче". Може би още във фазата на проектиране и изпълнение нещо не е направено както трябва. Както се казва, хора много, подготвени кадри - НЯМА!

Ха-ха-ха, че то сградата е строена преди повече от 60 години и още стои, значи си е ок. Падаща мазилка, улуци и други фасадни и покривни елементи следва да повдига въпрос по подръжката......