Поклонение в памет на баретата Емил Шарков (снимки)

Служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов участва в поклонението пред паметта на командоса Емил Шарков в Лясковец.

Обратно в новината

Коментари - Поклонение в памет на баретата Емил Шарков (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни правите на глупаци.Ето до къде водят партийните назначения,некомпетентни и си отиде един млад човек.Явно не правилно поставена задача,ако са имали малко ,,акъл,,нямаше да се стигне до жертви.

Баретата убита нарочно или случайно от колегите си след солиден запой през нощта и показен героизъм в часове на денонощието в които е забранено да се безпокоят гражданите в РБ!

У наше село прибирането на оръжието заради изтекли разрещителни ги правят кварталните мъж и жена дето заедно тежат 100 килограма. И са прибирали пушките на къде по- големи ербапи от въпросният Бай Петко. Без да се налага да викат подкрепление . А тука цирк. Тръгнали като на сватба баретите и се изпотрепали от некадърност. Шри такова изпълнение прябваше да хвърчат пагони като гълъбите на мира във вътрешно министерство.

Големи напъни да изкарат Петко виновен - засега, с тази калпава съдебна система, по-точно с липсата на правосъдна система, успяха. Да не забравяме, че в началото се опитаха да изкарат Петко и майка му луди, и по този начин да забършат лайната изсрани от глупака Лазаров, но благодарение на добрите адвокати на Петко, държава стъпа на криво. В играта вкараха некадърните ни съдии и те успяха да съшият дебилно обвение, с което изкараха Петко виновен. Но ще дойде ден и ще се разбера цялата истина, а Петко ще излезе невинен от затвора. Тия в Страсбург не са дебили и слуги като българските съдии.

Да бе началниците виновни.Баретите са били на терен кгато бай Петко ги опуква.Когато операцията е на такъв етап всичко е в ръцете на командосите.Те са трзи които трябва да знаят как да действат.Отишли като на сватба Всички служители на МВР трябва да знавт Социализма мина.Днес хората не са така послушни и невъоръжени Днешния полицай трябва да очаква всичко.Ако иска да се прибира жив и здравслед работа

Нормолно, имало е акция, имало е и реакция. Полицаите са отишли като на свадба. Бай ти Петко, откачалка, но агресивен, сложил главата в торбота. Жалко за Шарков. Почит на паметта му. Може би са мислили, аха ей сега ще го сгащим и готово, но да им е за урок и обеца на ухото. Дали има геройство в ситуацията или изпълнение на задача с лош край, съдба човешка.

Разбира се ,че само шефовете ,разпоредили операцията са виновни. Пратиха Шарков и другите му колеги на сигурна смърт. Защото не си направиха труда да извършат елементарен полеви тест дали щитовете ,зад които се крие щурмовата група командоси, ще издържат разпробиване от куршум калибър 7,62х54R , каквато е била карабината на Петко. А не да слушаме малоумните обяснения на главсека Лазаров, че Петко е открил "концентриран огън" по щита и той се е изметнал назад, като куршума впоследствие убива Шарков. Истината е, че куршума е минал като през масло през щита и убива командоса. Някой де се сети да иска снимков материал от злополучния щит и да пита аджеба защо има кръгла дупка в него? И защо всички мълчат като зашити дупета?

Къв полеви тест те гони оръжейнико.Тези щитове са сертифицирани от производителя.Това че не са очаквали Петко да е с долма си е ъехен проблем Не знам с каква пушка е стрелял бай Петко но ако е била някоя Манлрхера е можел да ги изтрепе през стената.За какви щитове говориш.

Точно главния секретар - малоумното протеже Светослав Лазаров е виновника за калпавата операция на баретите завършила със нелепата смърт на Шарков. Вместо да го натирят в затвора, те - БСП и ГЕРБ (с препоръка на мутрата БОКО) го гласят за зам. председател на ДАНС. Срам и съвест нямат тези катили управници.

kirchevo

Защо паметник, защото бай Петко Ви направи за смях СПиЦИАЛНИТЕ сили на Б-я, а сега се опитват и виновен да го изкарат , а некадърното МВР ръководство невинно?! Могат само да си го изкарат на някой баззащитен.

Чак пък и паметник му направили... Той полицай на служба ли е бил или герой - борец за свобода...?

Толкова неграмотно проведена акция. В Кауша министъра , Гл.секр. и планиралите и командвали акцията. Крайно време е полицаите да поискат това. Иначе да клявкат само за мъни ги прави помияри. Изправете се и поискайте тези виновници. Срам ме е от така тъпо проведена акция.Жалко,обикновенни отговорни хора,не полицаи не биха допуснали тази тъпотия.

Те и самите "барети" са действали като пълни малоумници! Оня се барикадирал като за война, а те застанали открити на терасата и го молят да излезе доброволно, знаейки добре, че е психо. Май само на умряло псе могат нож да извадят тия оперени (оперетни) "герои"!

проведи я ТИ акцията или си сложи ШЛЕМ и участвай сам ! Да припомня, ако не ме лъже паметта, че на времето - тогава обвиняваха Бойко за ПРЕКАЛЕНОТО използване на ОРЪЖИЕ в тази акция - и при това положение пак има един убит полицай, а други ранени. Добре, че не съм началник - с такива бих се разправяЛ единствено с тротилова бомба отгоре им!

Тази новина само болезнено ни напомня как заради нечии некомпетентни действия бяха нелепо погубени два живота - единият цял живот умрял, а другият в килия до живот.

Пандизчията ще избяга от затвора и ще тръгне да гърми адвокати, съдии и прокурори, вкарали го зад решетките...

Sm3hurk0

Да попитам : Спряхте ли им кабелната на командосите след този случай ? ... или да очакваме още екшън с фатален край ? Дано да са си извадили поука от "засадата" в собствения дом на Бай Петко !

Проблема не е в тях ,а в малоумните им началници излезе ,че бай Петко е най-страшния престъпник все едно с танк да газиш комар.

Sm3hurk0

Проблема е че ВСИЧКИ са малоумни. Викнали и телевизията да снима... Е... видяхме резултата... добър - лош ... това е.

сещам се как едни други командоси ядоха пердах в плевенско, та...

Извод 1: Никога не подценявай противника си. Извод 2: Никога никой началник в МВР не е виновен за нищо и уволнение/наказани/осъдени никога няма.

В СРАВНЕНИЕ с "ювелирната акция" на Къдравия

Свобода за бай Петко! И наказания за началниците на Шарков, които носят основната вина за случая.

За Светослав Лазаров ли говориш? Ако комунетата спечелят пак ще се покаже.

И Шарков и колегите му са действали изключително малоумно, за това не са им виновни началниците! А Петко е пълна отрепка и тия юнаци поне можеха да го гръмнат на място с пълно право и да спестят сума пари на държавата.