Показаха кадри от преследването на стрелеца от Прага, сред убитите няма чужденци

24-годишният Давид Козак се е самоубил, когато полицаите са го обградили на покрива на сградата

Обратно в новината

Коментари - Показаха кадри от преследването на стрелеца от Прага, сред убитите няма чужденци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът се превърна в глобална психиатрия... !!

На квадратен метър, сградите на площад Ян Палах, са мястото с най-много украински знамена в цяла Прага, а може би и в цял свят. Итересен факт е че Давид Козак извърши масовото убийство 666 дни след началото на войната в Украйна.

махнете го бе, тоя паметник и на негово место ще построите "наргиле-ханъм" клуб за да имат да шмъркате там .. на музиката на украинския химн изпълнен от зурни и дайрета. включая собствениците - бараточките с кораба "верила". то, където алма матер-там и педер-фатер! там и педалите с двете лица петер-павел... само без номера, като папите, а... ааахахахааа... а пък в храмът ал-невски, земете направете култово сборище на антихристите-билдерберговите бастуни и давоската гмеж на лузърите. с главен окултист клаус шваб, бил гейс и рушителите на света нормален - ротшилд и сорос - мъника. все хазарски отрепки, за които кръвта на децата е за миене и пиене, наместо вода. шмъркайте, шмъркайте! сестрите - собственички на верила! дето баща из гъз ви е раждал. як, тлъст, нквд-дс гъз! нищо не помага, запекът ви- лузъри! Бог не е с вас - богоборци и ще ви го дикажем - пак и отново, лузъри! ------ Бог с нас

Защо крият , че протестирал срещу помощта за Украйна!

И тоя как се е сдобил на 24 години с толкова оръжия!?

Ян Палах, Ян Палах, стани да видиш демокрацията , за която умря!

Няма значение, важното е, че не е свалил укопитекското знаме.

Много просто бе - yчиш ИСТОРИЯ НА СВЕТА (историята никак не е розава на човекоподобното от неговото му създаване), учиш философия (започваш да си задаваш въпроси от най- високо ниво) и съответно да им намираш отговорите отвъд вярата за добрия ДЕДКО, И ЕТО ТИ ИЗФАБРИКУВАН САМО ....Ц! НЯКОИ СА С ЕКСТРИ, ЗАЩОТО НЕГО СА ГО НАПЪХАЛИ В ТОЗИ СВЯТ (МАМА И ТАТЕ) + ОБЩЕСТВЕНИЯ НАТИСК, а нищо гарантирано не ти предлагат, само балалайкане. И ето - ВОАЛА! Украинците издирват всички извън страната за да ги въдворят в армията! Ама то горкото НЯКОГА ИСКАЛО ЛИ Е ДА БЪДЕ УКРАИНЕЦ?!!!!

Всеки българин или Чех трявба да утрепе някой цигански турчин- Ал Капоне, МАЗЕН Митьо, ИЗБЯГАЛ от Затвора... Един такъв олигофрен може да ИЗНЕРВИ с аларми кучета и китайски бомбички- 5000 души !!!

устройство , най-малкото може да се изучат грешките. А в България трябва да го турят на всеки държавен служител !

В ФАЩ професор откри масова стрелба в Невада.

Все повече масови убийства от учащи се-сащ, Русия, Сърбия, Чухия....което показва безпомощността на обучението във всичките му форми и нива-от началното обучение, до студентското.Защо въобще са тези вузове, да събират млади хора на едно място с цел повече жертви.

Друзя кажете нещо за трите самалета на вяликите космически сили на пуйлото, които украински пейтриът опраска на херсонското направление. Ощелка ги как орешки направо.

кво да кажем - като призрака куив - фейк. снмката от 2022...

Руските петоколонници много се активизират при такива новини исе опитват да правят внушения, а това че поради нехайство и корупция в русия умират десетки хиляди всяка година удобно го премълчават.

от едно превъртело еврейче до къде го докара ...

Напоследък говорят и за няколкостотин хиляди от една специална военна операция

Добре де тоя човек приятели нямал ли е, семейство, преподаватели!? Все някой би трябвало да е говорил с него, да е забелязал нещо. Как така си купуваш един сак с оръжия, професионална пушка с мерник (снайпер), боеприпаси и никой нищо нередно не е видял.

допреди пет, шест години търках тия стъпала , а стотина години преди това и е дин велик българин -бай Ганьо .

Всеки полицай е с камера. Не като в България да бият и да не се знае кой кой е.

Имаше една песен на Рамщайн "Всички живеем в Америка". Припева беше Кока Кола, МакДоналдс и Уондербра. Вече може да се добави и масови разстрели към текста!

Имаше навремето една песен - "Ти си просто идиот"

После колко зле били руснаците че паднал алпинист от блок в Челябинск. Ей тва..дето е в Прага, ще се случи и в България. Въпрос на време е само!

Ма то пък в Русия сигурно не се случва! Стрелецът е инспириран точно от руска ученичка!

РУСКО Кримска еврейка Алина Афискина

Безпътица - физическа и духовна.

И мулти култи педерастията

Какво трябва да ти се е случило, за да си млад, живота пред теб и да вземеш да изтрепаш толкова народ ...

За да ти отговоря на този въпрос, трябва да знам на какви хапчета е бил.

На квито и да е бил, очевидно ги е бил спрял.

и откъде е е 'очевидно' ? като я срещна тази дума, винаги е някоя кардинална шега.

Много просто бе - yчиш ИСТОРИЯ НА СВЕТА (историята никак не е розава на чиляка от неговото му създаване), учиш философия (започваш да си задаваш въпроси от най- високо ниво) и съответно да им намираш отговорите отвъд вярата за добрия ДЕДКО, И ЕТО ТИ ИЗФАБРИКУВАН САМО ....Ц! НЯКОИ СА С ЕКСТРИ, ЗАЩОТО НЕГО СА ГО НАПЪХАЛИ В ТОЗИ СВЯТ (МАМА И ТАТЕ) + ОБЩЕСТВЕНИЯ НАТИСК. ВОАЛА!

А онези,които ядът торти с човешки крайници,скоро ще стигнат и те до там.

Тия Кремълски ценности братче.

Не знам... Статистиката е факти и цифри. Май-май, първото място по масови убийства в учебни заведения е за друга държава, но шом казваш, че са кремълски ценности, така да бъде.

Бил си е луд за вързване, че не го е и криел, ама пусти либерализъм. Сега другата крайност - полиция, затворени университети, ...

Що да е либерализмът виновен за оставените по улиците луди, в това число слагам и буйстващите ЛГБТ+-*/? Ето, долу един капацитет казва, че било имало нацизъм. Само дето при нацизма лудите са... въдворени, да не кажа по-силна дума.

Неонацизма който силово се налага в Европа, води до отключване на психически отклонения сред хората и политиците. Този убива невинни хора, а у нас се появиха канибали, който с удоволствие мляскат стилизирани човешки и дори детски крайници. Време е този панаир да приключва.

Къде видя неонацизъм па ти, бе, поамериканчен тъмен балкански субект? В Европа властва либерален неомарксизъм и сме се вторачили във всякакви малцинства като в свещени крави. При нацизма малцинствата са намачкани по началото и гък не смеят да кажат и да се набиват на очи. Колкото има нацизъм в Народна Република Калифорния, толкова има и в Чехия.