Показаха финалната версия на Плана за възстановяване и устойчивост (документ)

Правителствената пресслужба разпространи презентацията ден преди посещението на Урсула фон дер Лайен в България

Обратно в новината

Коментари - Показаха финалната версия на Плана за възстановяване и устойчивост (документ) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 157.5 промени да направите по плана за възстановяване да направите, аз не съм имбесил и ви казвам: нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Радев”!

Хиперимфлация, и всички отначало.

Да изпращат оръжие на Украйна, за да подменим старите съветски железа с модерна западна техника както прави Чехия, Словакия, Словения, Литва и други източноевропейски държави.

Колко версии станаха вече и тая сигурно е предпоследната :)

Нали беше "АБСОЛЮТНО готова ...!!!! " и изпратена в Брюксел още преди месец ?

България никога не е имала толкова секси премиер като Кирил Петков!

Много мило!

Забележете снимката : голям майтап, парад на миши муцуни начело с плъшока Атанасов, свит м-у останалите "гиганти" на мисълта! И тези ми казват "да дишам или да не дишам"... Баси!

Ситуацията с плана е бързо крадем и бегаме, кво като съм прост премиер.Целта ми е не да ви оправям живота народе, а само моя и на някой и друг преближен.

Малко под половината средства от плана отиват в джоба на Прокопиев. За здравеопазване почти нищо, само за дигитализация. А то трябва да е един от приоритетите в плана. Това правителство ще краде най-много и за най-кратко време.

Никъде не видях зелено производство , нови пазари , износ Смешници .... Сега Бойко да публикува техния план , сигорен съм , че ще е по-добър !

Страхотен да ! Бъци искаше да затваря Мариците 2036

Кирчо ги затваря 2026-та - неоспорим факт.

Ако е разработка в детайли на това което е прикачено, ще пада голямо крадене по няколко направления. Вижте файла, интересно е къде им са приоритетите- няма нищо общо с предизборните обещания и програма .

Очень плохо ! Очень плохо ! Бойкa Барисава лучшей премиер ! Он построил наш турецкий паток !

Ако един блок няма избран домоуправителите етажната собственост и не е регистриран в община и МВР, може ли самодейна касиерка да си прибира колкото си иска и за каквото си поиска огромни суми от живущите, например измислят се ремонти в заключени частни гаражи и не се предоставят и фактури от фирмата, ремонтирала съответния проблем....няма общи събрания, нито общи решения за съответните ремонти, нито по три оферти от три фирми....т е. Пълен произвол от шибана безработна касиерка ...

Най- накрая някой да арестува наша в блока касиерка, която събира пари - общи нужди , всякакви ремонти - всеки от 1500 лв нагоре ...си измисля жената и си прибира парите и няма дори домоуправител блока и отчети за прибраните пари , като поиска някой - среден пръст получава ...

Най- накрая някой да арестува нашата школа Жана касиерка, която събира пари - общи нужди , всякакви теми нти - всеки от 1500 лв нагоре ...си измисля жената и си прибира парите и няма дори домоуправител блока и отчети за прибраните пари , като поиска няко - среден пръст получава ...

Какъв план, тези няма да изкарат дълго...!

я си сложете ръка на сърцето и кажете кой ви го написа , та да знаем заедно с кой ще крадете де :))))

Е предателство

предателство към рубленските ти началници и преданост към интересите на България

Поздравления за правителството ! Глупакът от Банкя искаше да затваря Мариците 2036 година.

Успех момчета!!!

тези са пълни идиоти хората ги ненавиждат

Кои хора? Хората на Бъци-Тиквоча и Мутрофанова

Въобще да не идва. Никой не я е канил

Цитат от Планировката ака Планът: "... Регламентиране на професионалното управление на етажната собственост и учредяването на банкова сметка на етажната собственост...." Аз искам да питам кой е шизофреника чийто мозък е измислил това ? 1. Частната собственост по Конституция е неприкосновенна 2. Няма как да принудят човек да наема " професионален домоуправител " за наследственият си имот и да му плаща залата ако той (собствнеика) категорично нежелае 3. Обща банкова сметка на живущите в един имот е меко казано лицемерие и минимум Цинизъм! Защо? Защото в един многофамилен имот живеят различнисоциални групи. Така събирането на пари от различни социални групи създава напрежение , защото за един 20 лв са джобни пари а за друг пари за лекарства. Товага кво правим с тия собственици които нямат финансова възможност ? Изселваме ги ? Национализираме им имотите ? Ние в 21 век ли живеем или сме още в разцвета на комунизма.

като не искаш да плащаш на равно с останалите, купи си еднофамилна къща. Там никой няма да те задължава да си назначаваш управител и да му плащаш заплатата. Можеш да хитруваш колкот си искаш и да не плащаш за поддръжката на общите части, без някой да те притиснява.

смешник ше викаш на баща ти ако ти стиска! иначе явно си на принципа покрай сухото гори и зеленото нали? Аз неговоря за тарикатите плюс минус в един имот в който хората живеят години наред всеки знае кой е тарикат и кой не. Въпроса е кво правим в нетарикатите които нямат ? Ще им национализират имотите и ще ги пратят на улицата ли ?

Кажи какво правим в един вход с 18 апартамента, в който в два от тях живеят тарикати и с години категорично отказват да плащат всякакви разходи. Как ще промениш това, с добро?

Пак ти казвам смешник на баща ти ако ти стиска, НО щом искаш аз ще ти отговоря! Даже без етажна собственост има начин от години наред в който при капиталови ремонти на общи части да изискваш парите от хора които според теб са тарикати! Не всички са тарикати , ама явно ти си от онези които мразят всички даже слунцето и луната! Тъ да то бясня щото си голем пич. Прави се ремонт на общите части и " тарикатите " ще си платят как? Фактурираш всеки разход после отиваш в районният съд и вадиш изпълнителен лист. Съдът решава казуса в едно заседания ако представиш годни фактури и после с изпълнителният лист при частен съдебен изпълнител! Ето ти " смешнико " как от години много години наред може да се бориш с тарикатите без бутафорната етажна собственост , пари за външни фирми на които ще плащаш и те забележи ще правят точно това което аз ти казах ама затова ти ще си платиш щото краката са ти къси и неможеш да се оправиш в един съд

Но все пак не сме във времената на Съветите, освен у вишето образование.....

Я го гледай ти, първо домоуправителите , ако искат пари от живущите да спазват правилата в ЗУЕС, а не да рекетират като мутри "дай пари и не задавай въпроси"...

до Я по- полека бе, Никола ли си, къв си (нерегистриран): Аз какъв съм това не е от значение. Да ревем че съм никой който има право да каже своето мнение. Ако четете правилно а виждам че нечетете правилно аз написах че без домоуправител можете да си изискате доброволно изпълнение на средства вложени в ремонт на общи части. Освен това нали не вярвате че на всеки домоуправител който си познава хората с които живее от години му се плаща ? А на този който ще ви го натресът от вън ще сте задължени да му плащате за да извъши това което и сами може да извъшите ? Питам и вас какво правите с хора които нямат финансова възможност да плащат за " професионален домоуправител " ? Изселвате ли ги ? имотите им на Търг ? Национализация ?

До Мерси за Съвета (нерегистриран): Това е възмжност която в момента я има и винаги я е имало и която ще ти спести да плащаш на някой за нещо което сам може да свършиш. въпреки всичко твърдя че неможе да определяш всеки който няма възможност да плати за тарикат, защото са много хората които цепят стотинката на две и за тях всеки разход означава ограничение на друг разход. В много от тези случаи това може да застраши здравето на човек , ако разход за общи части му отнеме средствата за лекарства а от там и адекватното му лечение. Аз затова говоря за групи като хора трайно безработни , пенсионери , семесйтва с един родител , инвалиди и тн...! Иначе за тарикати които всички във входа знаят че имат пари , но въпреки това неплащат тия са не са външен домоуправител а за съд и изпълнителен лист.

Вие не сте юристи и не спазвате никой от законите в ЗУЕС, за вас ,самодейци, правилата в ЗУЕС се оказват врата в полето, нещо пожелателно и то , ако го знаете,а в 80% от случаите дори не знаете какво пише в ЗуЕС..

Снимка на най-изявените национални предатели, добре че я публикувате, защото много скоро ще бъдат съдени!

Сериозно?! ТОВА ЛИ Е ПЛАНЪТ?! Това ли правихте 12 месеца?!

Може да си спестим четенето на статията, и тъпата презентация. В едно изречение: Няма да има хляб, но ще ни предложат безглутенови торти.

Това е шестата версия на плана: https://nextgeneration.bg/upload/63/BG+FinalRRP+2022-04-06-08-30+%28-TCA-%29.pdf Броят на опитите не е ограничен.

Да, версията на плана е 1.5 от 06.04.2022 https://nextgeneration.bg/14#:~:text=%D0%9D%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%9E%D0%9D%D0%90%D0%9B%D0%95%D0%9D%20%D0%9F%D0%9B%D0%90%D0%9D%20%D0%97%D0%90%20%D0%92%D0%AA%D0%97%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%AF%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%95%20%D0%98%20%D0%A3%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%99%D0%A7%D0%98%D0%92%D0%9E%D0%A1%D0%A2%20%D0%9D%D0%90,%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F%201.506.04.2022

Сменяме Гешев, сменяме КП КОНПИ и даваме кинтите на Прокопи. После бегаме, баце!

Търсете тук https://nextgeneration.bg/14. Това което са публикували от dir-a е някаква презентация...

Яаааа! Кирчо направил презентация! Това ли учихте в Харвард бе, момко? Тук десетокласниците ги правят същите, че и по-шарени. Много не я показвай, че скоро ще ти я върнат за основна преработка. Редизайн, както се казва по харвардски.

Една нация, която не се учи от грешките си, е осъдена периодично да ги повтаря. Как е Промяната? Продължаваме ли я?

този план не трябваше ли да бъде обявен за обществено обсъждане ? Или това е промяната за куроленция ! "Сто дни толеранция стигат ! радев, прибери си пуделите , само лаят в тъмното ...

Ако нещо не е ясно питай чичо ми Гугъл.

Урсула подписа ли го вече?

утре идва да го подпише

Ще ти пращам ДАНС, НАП, МВР, МО, КДС, ЦУМ и ТКЗС!

Бойко, Вади белия кон и се връщай, че тия бандити съсипаха държавата. Да им таковам промяната

Бойко трябва да е най-големия идиот ако се навие да се връща сега, за да мете наклепаното от комунистите и нищоправеца. Нека първо да си изконсумират народната любов както подобава. Банките отказват да дават нови заеми на България. ЕС каза - пари на превратаджии не дава. Настават интересни времена.

Бойко трябваше да го утрепат в ареста.. Сега още ще продължава агонията му..

За пръв път разбирам, че за национална катастрофа е небходим план. Трябват пълчища от ДС масончета и НПО Соросоиди, които им е гарантирано, че няма да има последствия за тях. От там и въвличане във война с най-въоръжената ядрена държава и обричане на народа на мизерия е просто логично следствие. Стягайте коланите, мизерията предстои. Все пак това е Големио Рестарт. Че се рестрартираме и ще заредим Уиндоус 95.

Беглият ми поглед видя, че оставаме със скъпия ток от Маришките централи, никаква атомна електроцентрала.

Като се замисля, че Джонката, Стършел, 112, Schilo, Жеков, Павел, 123, инфо, Ak47, Дядото, kkk, iСиктир, КГБ, Kenn1111, tonk11, Инженерче, _stankow, Без паника, ARKAN, LeGrandTulup, Любо, Владо, mISH0, Българин, Санди (с множеството женски имена) и другите руски тролове обработваха българския избирател преди изборите в България се чудя, кого ли сме си избрали? От наглост дори не си смениха и никовете като започна войната. Това ще го четете често.

Слава Кокаине. Дръпни още една магистралка. На аванта е явно.

ти си знаеш :)

С тез батерийки и фотоволтаици по покривите европейските парички ще изтекат към китайчетата, всичко се връзва с китайската връзка и прокопиевите идеи за готови пари от веи!!!

Мдам, само че няма да е баш към китайците

Това нищо не е. Друго си е Томислав Дончев да ти мърмори 10 години за електронно правителство и да ти "усвои" милиардче без никакъв резултат. Това вече е майсторство !

Електронното правителство го правят от времето на Жан Виденов.

58 милиарда по-добре звучи. И също толкова вярно. Само дето Дончев не е от 10 години в ГЕРБ, а от 7... Поне се опитай да изглежда достоверно!!!

Браво ! Добре че са само 7 години. Сега се чувствам много по-добре..

накъде е тръгнало електронното правителство. Ако не знаеш, погледни на сайта да видиш намеренията им - ще ползват специален шрифт незнайно за какво, думи нямам. Биба, бива дебили, ама чал пък толкоз.

Супер, значи 5 млрд за самолети на чертеж и другите за батерии... Долни ПОМИЯРИ

Само преди една година европейска България бе в чакалнята за Еврозоната. Днес, както се изказа президента "галопираме през каскада от кризи" и вече банките отказват да дават кредити на България.. Не знам защо се получи така. Вие знаете ли?

Скоро и без валутен борд

това е втората точка за действията на полезния идиот. Първата е РСМ.

mISH0 не ме издавай! Слава УКРАИНА е паролата , иначе не ме допускат.

разчитат вече на лични срещи и симпатии, а от тези пари българите няма да получат нищо, те са за управляващите, техните заплати и командировки, и за украинските бежанци.

Ние се пънем, че след една година писане, накрая сме извадили финална версия. Дали ще я одобрат, е друг въпрос.

Последно, Урсула за какво идва ? Както дираджиите твърдят "да потвърди подкрепата на ЕК за българския План за възстановяване и устойчивост (ПВУ)" или както Киро Шмекера ни казА оня ден "да подпише Плана у нас"? Или пак ще ни кУролира?

да вярвате и на една думичка изречена от прост Киро, Ленчето или някой друг от групичката идиоти

Красива опаковка на лайно !

зелената идея да се основе Институт за излдедване на роенето на търтеите ще стане реалност.

одобрената версия - кога?

България е като след 32 годишна война. За да се възстанови са нужни поне 10-15 години и много, много квалифицирана работна ръка. Възстановяването на индустрията, инфраструктурата, земеделието, животновъдството ........... ще са нужни поне 100 млрд. лева.

е България да се освободи от руски боклуци като теб.

Кирето се е наточил,утре Урсула лично ще подпише плана..На Кокорчо батерийките са най-силната част.хаха