17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да даде двоен, да не му я изпращат.

Да му прекопаят задния двор да я извадят и да го окошарват.

И по-богати хора са отвличани, може би не си гледал филма, но точно по Нова година го даваха по холандската телевизия: The Heineken Kidnapping с Rutger Hauer в ролята на Alfred Heineken. Става въпрос за аматьорско отвличане на Alfred Heineken през 1983 г. и искането на огромен откуп.

И то при условие, че искат само един милион долара от него. прочети още няколко пъти статията преди да знаеш толкова много

Ако се плати криптовалута всичко е свършено и никой не може да хване похитителите. А мултимилионер, който няма охрана е очевидно самозабравил се човек, който подценява света, в който живее. Няма как да имаш 174 млн и да не си мишена. Просто в този хищен свят трябва да си хищник и да убиваш хищници. Няма как негова фирма да не е печелила за сметка на разорението на други, няма как да не е печелил поръчки, които други да са желали, няма как да няма конкуренти и в същото време да не се е горедеел с успешния си бизнес. И то при условие, че искат само един милион долара от него. С това излиза много тежък недостатък на криптовалутите и тази новина не трябваше да се пуска.

И като плати с пари кеш, какво променят?

Щом ВВС е източник на информацията очаквайте заключение-руснаците са виновни,нямаме доказателства но е много вероятно да са те:)))

похитителят е самия съпруг и няма да има никакво плащане .той не е заподозрян понеже е от богоизбраната раса .

Не вервам да даде толко пари за винтидж, за по- малко кинти ще си вземе модел 96- та, 97- ма.

дано да се намери госпожата жива и здрава. Оформя се обаче пореден сценарий за скандинавска кримка, която скоро може да бъде екранизирана - на това са безспорни майстори, за разлика от "задокеанците".

Ами отвличащите не си падат по изхранване месец-два на жертвата. Искат подкупа веднага, щом са в безопастност. Това не е отвличане, това е само камуфлаж...на убийство!

после пак кажете че цените падат

Това е работа на Барневерн, явно средата на живот не е отговаряла на изискванията на демократично, неолеберасткото и целесъобразното норвежко общество.

Цацата да не е пусналтия нашите "Специалисти" ?

Видяхте ли снимката? Няма да плати.

- Разследването продължава оттогава, съобщи полицията, но получи "ниска оценка", защото през това време "бяха отправени много сериозни заплахи", предаде БиБиСи - Това на гугъл ли сте го превеждали, че нищо не се разбира ?! По-добре го пуснете на английски, защото Вие списвачите на тази статия сте абсолютни неграмотни глупаци..

А на мене ми прави впечатление друго изречение- В интернет се е водил ограничен диалог с похитителите...Е СЕГА РАЗБИРАМЕ СЪС СИГУРНОСТ ЗА КАКВО СЕ ПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ- не че не знаехме, но е добре да е потвърдено. Да не говорим пък затова, че е била ,,отвлечена,, от банята...дибидюз гола или като в филма на Хичкок?

От 1918година ли я търсят? Или аз ослепявам

Просто в дир-а пишат на сън.

Да бе,от 100 годи и я дирят дирниците!

Тоя на 172-ро място ли е или и то като 1918 година? А иначе има 1.7 мрлд а не дава 10 млн за женаси. Баси любовта.

Тая е изчезнала 1918 година, по ваши думи... за какво я търсят още? Това е кажи-речи преди 100 години, то и похитителите вече явно не са между живите. Да ви еба майката заспала!

1918 и още е жива?????? Лили Иванова не е сама :)))))

"Съпругата на норвежки бизнесмен мултимилионер е в неизвестност от месеци, след като е била отвлечена, потвърди днес полицията. 68-годишната Ан-Елизабет Фалкевик Хаген изчезна от дома си недалеч от Осло на 31 октомври 1918 г." Kакви ти месеци, тя от 100 години е в неизвестност... Предлагам на редактора една идея - отвличането е станало 11 дни преди края на Първата световна война. Та идеята ми е да направи едно журналистическо разследване, може би има някаква връзка с това.

68-годишната Ан-Елизабет Фалкевик Хаген изчезна от дома си недалеч от Осло на 31 октомври 1918 г. Повече от 100 години не могат да намерят женицата...

Мега зле сте, ДИР

Изчезнала на 31 октомври 1918 г> :-D. Те щом за един век не са я намерили...

Ба си, от 100 години я няма и час сега се разбра.

Да потретя "А4": 1918 г... "ми той умрял, ма!"

Изчезнала е през 1918 година???? Няма да я намерят със сигурност, хаха

Ан-Елизабет Фалкевик Хаген изчезна от дома си недалеч от Осло на 31 октомври 1918 г. 31 октомври 1918 г. 1918 г.