Световни лидери ще участват в Марша на солидарността

Марш на солидарността в памет на жертвите от терористичните нападения във Франция ще се проведе в неделя. Световни лидери ще участват в него.

Обратно в новината

Коментари - Световни лидери ще участват в Марша на солидарността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това НЯМАШЕ да се случи , ако ЕС не вървеше по свирката на САЩ!!!!Европа "пожъна" реколтата посята от хамериканците в Близкия изток!! ИД е творение на ЦРУ и ФБР!!!!

От случващото се през последните дни, мисля си, че наближава Съдният ден...В резюме-едно вестниче, малотиражка, списвано от журналисти, левичари, злобстващи срещу една от основите на човешката цивилизация-религията, на което до момента малцина са обръщали внимание, изведнъж се превръща в тема на деня и повод милиони да шестват по улиците предвождани от правителствени лидери... защото дали по сценарии, или спонтанно някой ги изпозастрелял... ами, ако тръгнеш по улицата и псуваш всеки срещнат, вероятността един от десет да ти разбие зъбите съществува реално...ако не си даваш сметка за това... проблема не е на обществото...но, държавни лидери да оглавят шествие, подкрепящо хора гаврещи се с религия и вяра, за мен това си е победа на Антихриста...и безусловно "отгоре" ще последва съответната санкция...

Без значение е дали ги уважаваш или не. Те съществуват и диктуват в значителна степен икономиката на света (чрез петрола например). Може да не ги обичаш, но трябва да си толерантен и да приемаш съществуването им и правото им и те да имат своя вяра и начин на живот. Харесват ли ти или не... Противопоставянето не води до никъде. Резултатът се вижда. А и т.нар. цивилизован свят е виновен, че бръкна в гнездото на осите - главно да им окраде богатствата - нефт, природни изкопаеми, диаманти...Плодовете са налице. И няма да става по-добре с подобни на твоите мисли. Ние сме бедняци. Финансовите възможности са у тях...

НИТО ДУМА, КОИТО МАНИПУЛИРАТ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА И ТЪРСЯТ ЕЖЕМИНУТНО ДА МАНИПУЛИРАТ ЦЕНИТЕ НА АКЦИИ, ИНДЕКСИ И ВСИЧКО, ЗА ТЯХ НИТО "БУКВА"

Те си печелят защо да им викаме "на ръка"?

тези с парите, дето дърпат конците са зад завесата. в случая можем да се порадваме на техните марионетки, които ние уж избираме (един път едните, другият път пак същите) какви глупости говорят. при това така фалшиво звучат, че просто не знам накъде да гледам, докато ги слушам.

Ебда си и Шарли Ебдото!

Кой каквото търсил- намерил!!!

Като гледах някои от карикятурите ме хвана срам...Няма как са се защитава такова посегателство на релегиозни символи. Представете си само публикуването на подобни карикятури на Христос, как биха се почувствали религиозните християни? Вижте карикатурите и тогава коментирайте...А иначе стрелбата и убийствата са варварство, което наистина заслужава осъждане и преследване на извършители и организатори. Но за да живеем мирно, трябва да умеем да се уважаваме. В тома число и религиозните символи.

Аз

С извинение за саморекламата, ама писах по-долу - няма нужда да си представяте. Карикатурите на Исус са си там - вървете и ги вижте! И далеч не само неговите...

Да, ама това са карикатури на същото това списание, а не на мюсюлмански издания...Гаврата с вярата и верските символи е недопустима - независимо от това кой е на мушката и кой го прави.

Тези невинно ли загинаха ИЛИ са си го заслужили?? Отсъди ти ,Господи! Амин!!

Кой отива да види Свети Петър невинен ,бе Отче??! ..крушката винаги си има опашчица!....

Аз

Той господ ще си отсъди така или иначе - за пред неговия си съд. Ама затова ти е дал (господ, еволюцията - който ще да е) личен морал, че да отсъдиш за пред твоя си съд. И не ти е дал ни възможност, ни право да НЕ отсъдиш. Щеш, не щеш - отсъждаш. Въпросът е само един - с каква мяра...

А стига с философските конструкции!

Голем успех за Европата, бааа!!? А .. не е ли?

"Хубавото " на всичко това е , ЧЕ дьо Гол е покойник и хич не му се гледа Съвременна Франция от Отвъдното!!

Не беше ли де Гол онзи президент, срещу който бели, християни, французи, десни офицери, организираха 32 покушения през 60-те ? Против даването на независимост на Алжир ? Когато става въпрос за загуба на територии май всички религии ще одобрят някои много лоши работи.

Я добави нещо солено и за Покрайната и циганелите там!? Ба ,ние тука, сме "чистокръвни" в сравнение с ТАМ!?!?....

И едно време манифестацията не беше задължителна. Ама я да не се явиш - правят се сериозни организационни изводи и си стягаш багажа за село (Банкя). Та ще помаха Борисов на френското политбюро ...

Тези се нахвърлиха като бесни тигри върху Ръшата и ...Путин!?!?.... А Ислямът ги удари! А уж Падишахът и Ръшата са "вечни " врагове??! Ама ръшите пак направиха алъшвериша с нашите без кървища и надявам се - в прослава на Боговете ни!?.....

Гад ,мръсна! Ви затова държите Вселенската Патриаршия в Цариград!! В Коиловци , Плевенско трябва да я преместим!?

И да я преместят, Вселенците на дали ще "ядат" такъв бой?!... ма убав си беше боят!....

Франция отдавна на е тази, която беше през 60-те и 70-години...Всеки втори срещнат е представител на африканския континент. По принцип в това няма нищо лошо, ако представителите на този континент не наложиха манталитета и начина си на живот в тази иначе хубава страна...В желанието си да се сдобият с евтина и непретенциозна работна ръка французите си вкараха такъв...авто гол, че спасение май няма. Не по-различна е ситуацията и в съседна Белгия, която се атакува и от нашите и румънските цигани. Отгоре на всичко...Само в Гент те са над 20 000.

Марш, добре, солидарност - пак добре...Стрелба и убийства са недопустими актове в един цивилизован свят. Има съдилища, в т.ч. и международни. Но редно ле е, морално ли е да се гаври (който и да е) с религиозните символи на талкова много (в случая поне 1,5 милиарда) хора? И това свобода на словото ли е? Тероризмът е недопустим, но провокирането му също е недопустимо...

Най позорният марш в историята на човечеството.Политици участвали в разпалванито на няколко войни със стотици хиляди жертви ще покажат колко са милисърдни.Двуличие и лъжа ехти от всякъде на този марш.Този марш е гавра с историята на човечеството.

Да ви имам лидерите......

Аз

Имаш ги. И твоят отишъл там да осмърдява шанзелизето...

Моля Ви да прочетете във фактор.бг статията на един компетентен анализатор, експосланика в Москва Илиян Василев и тогаз коментирайте кой има интерес от сриването на Евросъюза ???

И министер председател на Израел участва?! хахахаха

..група ентусиазирани шарлитЧЕТА носят плакат с карикатура на Нюланд, която с цветни моливчета е изписала: Европа, успях!

Путин просто ги разпути !!Разчекна ги като швестери върху Сена, чрез собствените им произведения, талибани, ИД, джихадисти, чекиджисти и пр. изроди. Тов е шахматът. Мат с пешката !

Ако се принизим на битово - селско ниво, мога да кажа,че който не желае свинщини в дома си просто не бива пуска свине в къщата си!

Кое най-лошото нещо за селската къща?-Коза, циганин и комунист! Козата отъпче градината. Циганина изпокраде всичко. Комуниста съсипе което е останало!

Аз

Много интересно... Колко от вас са проверявали какво е Charlie Hebdo в гугъла? Ами проверете и ще откриете 2 интересни неща: 1. Не копирайте цялото име, ами го напишете буква по буква. Ще забележите, че независимо от цялата шумотевица в последните дни, според Гугъл по-интересни са темите "Charlie Sheen" "Charlie Harper", "Charlie Chaplin", та даже и "Charlie Austin" - футболист. Демек - на света ама наистина не му пука за карикатуристите - всичко това е буря в чаша вода. А защо е така: 2. Щракнете на изображения и разгледайте картинките. Аз съм агностик и антитеист - не понасям религиите и се отвращавам от тях, но дори и на мен не беше хрумвало да нарисувам Исус, надупил баща си Яхве-Саваот - бог юдейски, християнски и мюсюлмански, да го оножда отзад, сам той в този момент онождан от светия дух. За което, естествено - поздравления на автора! Обърнете внимание и на следната карикатура: грозен зелен дракон, със свастика на опашката и надпис "Ислямофобия" на търбуха, седнал пред гримьора, който пък загърнат със синьо-звездния парцал на ЕС, и поръчва: "Направи ме да изглеждам като това!" и сочи снимка на розово ангелче с надпис "Свобода на словото". Не знам за вас, ама в моите очи Charlie Hebdo се издигнаха след тази проверка...

Там просто са се събрали хора да отдадат почит на навинно загинали. Кво лаеш като гладен пес, кво искаш? Нямаш ли елементарно уважение към жертвите? Тюююю, да те.... у нещастника баш!

Аз

Всичко, което съм писал, е абсолютна истина, до последната запетайка. Няма мнения, няма предположения - само веднага проверими факти. Да не говорим, че съм изразил уважение към списанието. Та към кого, казваш, била неуважителна истината?

И аз не харесвам хора като теб и мазни журналистчета, които се подиграват с онова в,което другите вярват. Сага, когато описа карикатурата на Христос, меко казано ми стана много гадно. Възпитан съм в семейство на атеисти, но сега съм християнин, така, че знам как се чувстваш - над нещата. Но защо като си талкова широко скроен, не се присмееш над себе си?

Аз

Не съм я рисувал аз карикатурата. Карикатуристите са. Има я в нета. В гугъла излиза трета. Просто според мен, когато човек си съставя мнение, е добре да огледа от всички страни. Както съм писал - аз поогледах и списанието ми се издигна в очите. Като ти е станало гадно... от какво ти стана гадно? От кого? От това, че някой (и пак - не аз) е нарисувал подобна карикатура, или от това, че в нея има истина? Или, че другата карикатура осмива тебе? Сигурен ли си, че се молиш на правилния олтар?

Тва "антитеист" кво е?

наблюдаваме шоуто на чичо Сам Саурон - докато не бъде сринат североамериканския Мордор и кулите на ЦРУ, Пентагона и т.н. целия свят ще е във треска изродите си защитават печатницата и комфорта да взимаш без нищо да даваш в замяна - някой силен и спокоен в момента се опитва да им обясни че така няма как да продължава вечно и оттам иде всичко

След тези колесни наздравици, една разходка до Париж не е зле.Кво лошо има, това им е работата.

Да, така и викам на жена ми! Като и "обръщам внимание" само за Путляка Пиздин си мислим. Еееех, що не беше тоя некоя Наташка...

И американският посланик в София би се изхрачил върху всеки недодялан кретен, който не осъжда масовото убийство в Одеса.

А ну Ванка, почему так дорогой?

Защото акъла ти стига,колкото да се напишкаш сам,без чужда помощ.Хайде ,тичай на яслата смотаняко!

Брюкселските зелки маршируват в Париж. Изказват солидарност. В същото време не изказват солидарност за убитите 30 човека в Одеса, затворени и подпалени като добитък. За жени и деца изтребени с право мерене от укронацистите. За цинизмите на Яценюк, че СССР нападнал Украйна и Германия. Само Натаняху отговори на този изрод и го нарече пълен боклук. Т.е боклуците маршируват в Париж.Васалите на усационистите... Майка плаче.....

Аз

Не е вярно. Не само Нетаняху. Германците също го освиркаха, а по улиците съпровождаха кортежа му с викове "Фашисти". И германските журналисти го подкараха и го докараха до истерия, чак пяна му излезе на устата, като го питаха за зверствата на АТО. Та... Много хора виждат истината и не само сред хората в източна Украйна.

ДА СЕ ИЗХРАЧИ ВЪРХУ УСА ТРОЛОВЕТЕ ПИШЕЩИ ТУК ! ВЕДНАГА

Аз

Прави го, прави го... Ежедневно... От сички дупки, при това...

оказа се че световните "лидери" /с изключение на лидерите на БРИКС/ ще участват в поредното плоско събитие "за изразяване на съпричасност". На няколкостотин километра от България американците разпалиха и продължават да поддържат гражданска като досега само убитите деца са над 60 но това не смущава лицемерните смешници наричани "лидери". поне засега можем да минем само с пуканки докато наблюдаваме плоската тъповата игра - недай си боже да не станем и ние участници защото нашите североатлантически приятели и за миг няма да се замислят да ни жертват и подпалят ако им хрумне някоя роля и за нашия изстрадал и облъскан народ в техния изродски циничен спектакъл. Като гледам само Путин е в състояние да им развали картите и да им закрие цирка и така да намали рисковете за всички на тази планета включая и нас!

Исляма маршове не го трогват, нито впечатляват.

За пръв път толкова ръководители на терористи на едно място.

Вече ПРЕИГРАХА с този случай!!! НАЛИ ги приобщават?? Тези са трето поколение родени и израснали във Франция???Нали им построиха джамии , където да ГИ вербуват?? Я да видим КОЛКО катедрали или църкви са построени в арабския свят???- НИТО ЕДНА!!!!Във Франция на ШАН ЗЕ ЛИЗЕ е бъкано с жени с бурки, а арабския свят да сте видели някоя тяхна жена с минижуп????ПРЕКАЛЕНАТА толерантност доведе до тази случка!!!!!ИСЛЯМИЗАЦИЯТА т р я б в а ДА СПРЕ!!!

Този марш е една бутафория, както всичко около нас. Кои са добрите насилници в този филм? Терористите или полицаите? Не случайно се самоуби френския полицай.Замислете се хора!

Пак питам: Путляка нама ли да отиде да отдаде почит към загиналите? Или ще скача до тавана от радост?

Това не бяпа руснаци,бяха ди обисновенни хора от Одеса,които не искаха да целуват задника на хора със свастиките на хитлер.Бяха смели хора.Но незащитени дори и от Франция.А Одеса е основана от французин, направили са му и паметник.

Много умно, нЕма що! Сега онея откачалки потриват ръце и лъскат Калашниците. Представям си как псуват френските служби за сигурност

Ето така идва Новият световен ред! Стимулиране не тероризъм от нечовеците Ротшилд, Рокфелер и останалите изроди около тях, цру, моссад и други техни изпълнители, и после ще ви наложат световен военен ред, за да ви "защитават" от терористите!

Нас ни защитава Бонд, Джеимс Бонд! А Вас-Иванушка-Дурачок...

Аз

Ъхъ... Тия кой ги защити? Има едно клипче в тубата - 10на френски командоса се опитват да изкачат 3 метра затревен баир, под около 30 градуса наклон. Трябваха им 5 минути, за да избутат единия от тях за гъза. След което вдянах, че Коиловци не е парадокс, а закономерност. От двете страни на Атлантика е все същото... Защитавали го били...

Аз

...сТимулиране, но също и симулиране, без Т. Не се знае кое е повече.

Тва zwinge от сфинктер ли иде?

Нормалните хора ще участват в Марша срещу терора. В това време Пу -тин ще крои планове как да крадне нови земи...

Руснаците си имат Магандан,чий го дървят в Евронатовска,Украинска Одеса!

Тва през ВСВ ли?

Днес путараците за се заели да разпръскват сред широките народните маси ,безценните мисли и тезиси на Генералния Секретар на Комунистическа Партия Путака - Вова Пидеров от вчеращния сбирщайн на психопати,пубер дроги,клошари,изкукали фатмаци,червени бабугери и гащници!

Брюкселските зелки маршируват в Париж. Изказват солидарност. В същото време не изказват солидарност за убитите 30 човека в Одеса, затворени и подпалени като добитък. За жени и деца изтребени с право мерене от укронацистите. За цинизмите на Яценюк, че СССР нападнал Украйна и Германия. Само Натаняху отговори на този изрод и го нарече пълен боклук. Т.е боклуците маршируват в Париж.Васалите на усационистите... Майка плаче.....

А Путляка нама ли да отиде да отдаде почит към загиналите? Или ще скача до тавана от радост?

Да си припомним. 23 април 1999 г. От българската преса: В ракетно нападение на НАТО в ранните часове на деня срещу държавната сръбска телевизия в Белград са били убити най-малко 15 души и ранени двойно повече. Всички те са журналисти! Държавната телевизия в Белград, за която в НАТО твърдят, че е нервният център на сръбската пропаганда, е напълно разрушена. В момента на атаката зрителите са гледали интервю с югопрезидента Слободан Милошевич 15 убити сръбски журналисти. Двойно повече ранени. Унищожена е цяла телевизия. И никой не заплака... Никой не запали свещ... Европа не се потресе... Да, сръбските журналисти не са френски журналисти. Ракетата на НАТО не е Калашноков в ръцете на ислямски фундаменталисти ...

Демокрацията е смазочното масло на корупцията !! Следователно в демократичните държави можем да говорим за олигархия, мафия, монополи, жестока експлоатация, убийства и използуване на бели български роби... Сиктир !

Като не искаш демокрация, защото била равносилна на корупция (ама, че сравнение!), какво искаш? Халифат, султанат, самодържавие (при това руско!), тоталитаризъм ... Кажи, какво искаш щом така плюеш и си толкова гневен? Аре "сиктир!", давай, пиши !

Путараците на халифа абу долен газ пикаят от марша на солидарноста! Бат Бойко редом до световните лидери,а долен не го ебават за слива - с шайката на путя и ким !

Шарли воюва с всеки Бог ,шарли се бори със всеки Бог, шарли няма Бог, шарли не обича тези които обичат, шарли не обича тези които имат Бог, шарли се присмива, шарли иска власт над милиони човешки същества, шарли иска да живееш както той иска, да живееш по негова свобода,без бог ,да мразиш Бог, шарли най много обича да се преструва на ангел,шарли твърди, аз съм свободата, а ти си куче ! Шарли марширува в Европа за да защити правото си ,да те сочи ,че ти си тор а не човек. Шарли е настръхнал с писотлет в ръка и крещи, "не на терора" ,аз съм свободата ,аз съм свободата ,за нея имам право да убивам и с думи и с куршуми !

Аз

Сумалъка ти цели ще се съберат на малко пространство там... Дали ще се усетят амуджите... Амин! Дай боже...

Рандале Рандалееее, прост си на зелен боб, бабиното...

Аз

Не бъркай форума с цукалото, дъртооо!

Абе, що не дойдохте вчера на сбирката ни бе? Нашият лидер държа реч като Фидел Кастро! Толкова "умни" мисли изходи! И ни трябваха доброволци да държат масата! Другия път-сички на плошада! Ша има кифтета и дунер-кебап ала-атака! И студена водица!

Извади си устата от цукалото, не се подигравай с поклонение пред герои на България!!!!!!!!!!

Марш на лицемерието

Върха на лицемерието! Отвратително и гнусно. На никой от ЕС не му пука за загиналите жени старци и деца в Донбас, те явно не са хора за преялите и изпедерастяли европейци, не са хора и убитите в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан невинни хора! А да, те не искат да приемат "демокрацията и ценностите" на Запада и затова не заслужават да живеят. Явно "Свободата на словото" и върха на журналистиката за европейците са гнусните и пошли карикатури на Шарли Ебдо, които нямат нищо общо с журналистика, изкуство, свобода, съвест и морал. Този парад е върха на лицемерието на Европа и света, при положение, че повечето французи преди това са били възмутени от публикациите на този "вестник". Както се казва "за мъртвите или нищо или истината"!

Боже!!! Колко много дебили има в България....

ПЪРВА ДНЕС ЛАЙФ САЙТОВЕ . 11 Януари 2015 12:14 ч. Снимки Видео RSS Mobile Последни новини Главните Политика Общество По света Бизнес ТЕМИТЕ Световни лидери ще участват в Марша на солидарността Марш на солидарността в памет на жертвите от терористичните нападения във Франция ще се проведе в неделя. Световни лидери ще участват в него. Към новината 19:19 10 януари 2015 по тема: #Шарли Съобщението Ви бе изпратено и ще бъде видимо до няколко минути. Вярно е че сме дебили. Днес е годишнина от бомбардировката над София, извършена от американци и англичани.Убити са 2 500 души.Паметник няма ! Бомбардира ли са общо 5 града и 200 селища. Явно на сегашната пилитическа класа се плаща , за да си трае. но като народ сме роби и роби ще си умрем. Грешка на руския Император.На роб държава не се прави.Той е предател винаги.

Световните лидери ще маршируват в знак на съпричастност със загиналите Френски журналисти .....Това е абсолютна демагогия и лицемерие. Защо никой от тях не изрази съпричастност към хилядите загинали в Донбас или съвсем пресния случай със избитите в Нигерия 2000 мирни граждани от групировката Боко шарам ???

Например какво ще търси Лавро-в, посланникът на Кремълския Император от СССР-2 на това мирно шествие? Кога Рассия ще признае агресията си срещу съседна Украйна и ще заплати за стотиците хиляди прокудени украински граждани

Имам един въпрос към теб "Бегеец" - Асен Генов : От Американското посолство добре ли ти плащат за да пишеш откровени глупости ?

Пример за промит мозък, на който му е чуждо свойството да мисли и пълен с тъпа злоба