”Ранобудните” свикват поход на 10 ноември

"Ранобудните студенти" организират "Поход на справедливостта: общонационален протест" на 10 ноември. Тогава има и шествие на преподавателите, които ги подкрепят.

Обратно в новината

Коментари - ”Ранобудните” свикват поход на 10 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юмрука от плакатите на "Ранобудните студенти" го има във всички студентски революции спонсорирани от дядо Сорос....

Станишев е смачкан и унизяван от собствените си хора, те се гаврят с него, кръгът олигарси около Първанов и барисов, с подкрепата на американците просто искат да сменят власта за да си развяват коня. Утре и други като станат неудобни пак ще излезе нещо и за тях. Така , че станишев да се вземе в ръце и да се огледа кой го унищожава от обкръжението му. Другото е работа на избирателите като дойдат избори, дотогава нищо друго освен протести всеки ден!

ТИ КАКВО ПРАВИШ ТУК? Образованите и интелигентни хора са на пред Ректората. Тук са само платените драскачи.

Мноо рано бе! Не може ли към 12:30?

"Ако не искате да продължавате да живеете както досега: ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ОКУПИРАЙТЕ, СТАЧКУВАЙТЕ!". Знаете ли, какво означава това? Това, означава връщане на ГЕРБ на власт с Премиер лицето Бойко Методиев Борисов. Веднага след това ще последва промяна на Бюджета за 2014 год., ако междувременно се приеме, за да се спести на външният едър капитал и на българският такъв предвидените за 2014 г. увеличени социални разходи, заплати, пенсии, образование, здравеопазване. Сакън, да не се намаляват печалбите на едрият капитал,- предимно чужд! Обяснението на Борисов ще е просто! Бюджета на БСП и ДПС, беше популистки! Пари няма! Криза е! Комунистите и ДС са виновни, народа да е беден! И така още 4 години - цел мандат псуване на комунисти и Държавна сигурност, стягане на колани, за да се обогатява само едрият чужд и български капитал, а не народът! Гарантирано от ГЕРБ!

По време на тройната коалиция имаше ежегодно увеличение на заплатите и пенсиите! Имаше и тринадасета заплата! Имаше излишъци в бюджета! Бизнесът беше в разцвет! Държавата беше стабилна икономически и финансово! ГЕРБ пое държавата точно в такова състояние и само за 3,5 години съсипа всичко! Не даде нито лев индексация на заплати и пенсии, изтегли и профука 4 милиарда заем! Не им стигна това и профукаха още 4 милиарда от резерва и въпреки това средния и дребен бизнес беше убит! Профукаха и още 1,2 милиарда от сребърния фонд! Съсипаха напълно и здравеопазването!

Вот след вот,митинг след митинг - влез, излез. Можем и без цирка на Боко и компания. Крайният резултат е ясен още сега!

"Ранобудните студенти" май са обикновени Боковски тиквуняци!?

И това с митингите и вотовете на недоверие е изключително грозно! Но гербаджиите са неимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!!!

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!!!

ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ БОКО , МИ ТОЙ СЕ СКЪСА НАИСТИНА ОТ РАБОТА , ТО НЯМАШЕ ДЕН В , КОЙТО ДА НЕ СРЕЖЕ ЛЕНТИЧКА А ТО ТОВА СИ Е ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД. А СТАНИШЕВ , КАКВО- НИЩО ЕДНА ЛЕНТИЧКА НЕ Е ПРЕРЯЗАЛ А САМО ПО ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ ОБИКАЛЯШЕ . И СЕГА ИЗВЪН ШЕГАТА- БОЙКО БОРИСОВ НАИСТИНА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЪЛ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ТИП!!!

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца!"!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД!!!

Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същността на ГЕРБ, а неговите поддръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!!!

Наглия и циничен лъжец пак се появи да напомни за себе си. Орешарски има достатъчно работа да чисти авгиевите обори, които са оставили правителството на проф футболист на УЕФА, ген. от пожарната Борисов. Ама можеше преди да лъже пред медийте, бившия премиер да провери къде е пътувал наистина неговия заместник. Колкото до пътуванията на Борисов има ли смисъл да се говори??? ГЕРБ са в изолация не само в чужбина, а и в България!

Стига с тези платени червени драскачи ,седящи по цял ден пред клавиатурата.Не се ли срамувате че се продавате за жълти стотинки и предавате България?

Скъпа,отдавна народа ни се раздели не на червени и сини,не на леви и десни,а на про Бойко и анти Бойко.Впрочем той сам ни раздели на ГЕРБ и всички останали,Плевнелиев на красиви и грозни,така,че няма вече "червени "драскачи!А и комунистите нямат толкова много пари та да платят на всички анти Бойковисти!

Ако този протест е с ясно заявен апел и ясни искания, ако бъде така решен,че докато се провежда, започне да се губи от смисъл и употреба думата "ПЛАТЕН",а след това дори спре да съществува в съзнанието ни във връзка с тези изяви на гражданското ни общество, само тогава всичко си струва и ще.бъде достатъчно "истинско",за да започнем да променяме нещата и да повярваме в тях. Дано има тази сила! Досега я нямаше.

Долна цензура - тук се пускат само червени мнения, бсичко друго се отрязва. ЧЕРВЕНИТЕ САМО ТАКА МОГАТ ДА ДЕЙСТВАТ- НЯМАТ МОЗЪК.

Този юмрук е Копиран на 100% от в."Работническо Дело", или от документ на БКП от 60те !! Чиста Комунистическа Пропаганда ! В Син Цвят !? Таааа...Кои бяха Партиите в Ре/Деформаторското Блокченце Организирали и Подкрепящи Забраната да се Учи в СофУни ?? Кои са тези "демократи" с Коминистическо/Диктаторски Ген?

Ранобудните да си хващат пътя към анадола. Там тия хилки ще ги уважат.

Луканов и Лилов си заминаха. Да честитим празника 10 на двойният агент, на Гешев и на ДС, ген. Атанас Семерджиев.

Вече 24г БКП си прави вътрешно - партийни преврати и маскари демокрацията така, че никога да не се случи е България. ОСТАВКА!!!

Защо публикувате мненията само на червените?! Два пъти се опитвам да публикувам мнение и ... нищо! ЦЕНЗУРА!!!!

за синьото ти- непубликувано мнение:) то Костовите и Мостовите- не знаят, па ти:)

Ей, това е третият национален поход... Освен по отразяване на всички национални медии, по друго не личи... Ей го, Христо Бисеров разследван - властта сама взе да се изчиства. А вашият нов любим приятел - АКасим Дал, какъв пост ще има, протестъри?

Мисля, че СУ има уникален шанс да си вземе аулите:) (по време на похода) Какво мислиш, братчед?

Вярно.

Кой организира и плаща протестите?? Естествено който има интерес! Кой има интерес? Естествено който е загубил изборите! Кои загубиха изборите? ГЕРП, РЗС, СДС, ДСБ, Светльо, Митьо, Сульо и Пульо... Народа казва готен пич не мърка. Загубил избори, загубил по мъжки, на другите избори ще трябва да се старае повече. В края на краищата това е избрал народа, това ще ни управлява. И тука Волгин май е мнооого прав: ИЗВИНЕТЕ, ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А НЯКАКВА ПЕРВЕРЗИЯ. ПЕТ ПАРТИИ, ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ЗАРАДИ ИЗБОРНИЯ СИ ПРОВАЛ, ИМАТ ДОСТА НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ. Разбирам, че оттук-насетне всяка партия, която не е успяла да влезе в парламента, има пълното морално право да тропа по масата и да иска предсрочни избори. Ако пак не успее да влезе, пак ще тропа и пак ще иска предсрочен вот и така до безкрай. Ами че ако след предсрочните избори Светльо Витков, примерно, не успее да влезе в Народното събрание, и него ли трябва да обгрижваме, да го дундуркаме, да му съчувстваме и да плачем за непредставените му в парламента избиратели? Извинете, това вече не е демокрация, а някаква перверзия. Въпросните пет партии, вместо да се засрамят заради изборния си провал, сега имат претенции и планове за излизане от кризата. Ами че те хората само преди месец и нещо се произнесоха и за претенциите и за плановете им. Доста нахално поведение Българи, това е избрало мнозинството, спрете и дайте възможност на правителство и парламент да работят!!!

Кой предложи Пеевски? Къде е батко? (Пардон Бисеров) Казват, че имал малко зъбобол и отишъл да се лекува. Та за това не го издирват...

Каквото Бисеров беше при Костов, туй Цвинокио беше при Буда ..... и двамата осребряваха наркотици, контрабанда и проституция .... Чакаме резилтата и за Цвинокио !!!!!

Чyryниц

Бисеров сега го разследват. Корумпираната власт го разследва. А ББ що не го разследва?

link - ЕТО ГИ "РАНОБУДНИТЕ" - БЕЗ КОМЕНТАР

Ей не се научихте как се слагат линкове. Като не знаеш напиши "потърсете в чичко гугъл /еди какво си/".

Другарю Орешарски-Олигарски, трябва да знаете, че има живот и без рушвети, подлост и слугиньосване на зли хора! На Вас може да Ви се струва, че без изброените наркотици, с които се друсате всеки ден няма да можете да живеете, но това е заблуда! Погледнете лицата на тези деца, които не са надрусани с корупция. Те могат да мислят за разлика от Вас. Те могат да различават добро от зло за разлика от Вас. Не се опозорявайте повече и не си резервирайте в сърцата на българите място на вечна омраза и презрение... Подклепям студентите!Деца изпълвате с радост сърцето ми,радвам се,че България има достойни млади хора.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Брей то не беха плажове пред НС, то не беха разходки пред МС, концерти, разходки до морето, покоряване на комини, номерата на Еди Сугаридзе, какви ли циркове и концерти не беха, а сега и децата студенти не пожалиха дет народа не мое да им насмогне с ядене пиене и презервативи ...... и тия законно избрани управници не щат та не щат да си подават оставката, а изпадналите от ританките на предсрочните избори напират ли напират и постояно избират все нови и нови селски тарикатлъци...... абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!! А от президенството и медиите напъват ли напъват да ни убеждават, колко много са 100 човека, колко са красиви, умни, ЕнтЕлЕгентни.... един прф.Янакиев пък ни убеждава, че са малко, но качеството им е огромно и замества милиони..... Май сал един журналист Милен Цветков остана в БГ и сложи у шише всичките организатори и спонсори на протеста като Добромирова президентски представител, Прокопиева - олигархка, Асен генов спонсорен СОРОСОид и т.н. гаргамели..... ЕВАЛА МИЛЕНЕ!!!!! Интересно ака имаше още 2, 5, 10 или поне 50% обективни журналисти каква ли щеше да е България!!!!! Бог да пази България, но с тоя матриял, както казваше един учен специалист, затъваме поголовно!!!!

Времето ви свършва, нагли комуняги, Де-пе-сари, мафиоти и олигарси. Ще ви сгромолясаме с грохот!

Чyryниц

Вече 146-ти ден го слушам. Има-няма, още 3 год. и после - избори. Тогава ще се види.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

Ясно точно и веднага!!!! ОСТАВКА!!!! Оставка на протестиращите, за нищо не стават ..... елементарни ЦИРКАДЖИИ.... Да връщат парите и да си бегат за село....

Да, а Пеевски, Бисеров, Орешрски, Станишев, Овчаров остават, нали? Защото са нй-добрите от най-добрите? ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ВЕДНАГА!

МОЖЕШ ДА МИ СКЪСАШ Г...А ОТ ЦЕЛУВКИ!!!!!!

Ау-у-у, комунягите се активизирали в писането! Как сте платени писачи на Орешарски, Станишев, Доган, Бисеров, Сидеров, Пеевски и сие? Трудите се за хляба си? Вече имате и инструкции какво да пишете? Да не е зле след работно време да изкарате някой лев. Дерзайте нещастници! Ще си платите! СКОРО!!!

link - ето ги "ранобудните". Без коментар

Вече няколко деня тайно и полека Нова Бойкова телевизия ни облъчва как протестиращите лумпени не са партийно подставени подлоги. Първо господарите, а после и Бойковия агент, бореца за правдини Дикофф чрез Бенатова ни убеждаваха колко са безпартийни и спонтанни така наречените протестъри.... Да вземем само брадатото лице на протеста главен герой в предаванията човека с наргилето, може би, а може и друго да са шмъркали.... Е погледни го тоя брадатия ...света вода ненапита, пак за Буда драпа да го върне.... за ПАРИ ли......за много ли.... не се знае!!!! Не ви ли се струва, че въпросният организатор на студентската окупация Ивайло Динев е на протеста в защита на Бойко Борисов в клипчето по-долу? ютюб.ком/watch?v=vwUf-z5swJ0 А и пишете в Гугъл и за друг бисер: виктор лъчезаров димчев С потрес ще разберете как това мекере, измамник, "протестър", протеже на Цветанов е "студент - окупатор".

с тоя син юмрук няма да постигнете нищо, най-много да усетите отзад червен такъв с изпънат среден пръст

Такива като тебе ще се ипокрият като мишки, когато паднат "другарите".

другари , първа смяна групата на бисер петното да се прибира в базата ще застъпва втората смяна на мишо шалвара ! рублте ще ги раздава лично Гей-Сергей-еврей на заднят вход ....

Вижте им символиката - Син юмрук! Не искам юмруци, искам светлина и демкорация!

И аз! Затова: ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Нито сте много, нито сте силни, само сте кресливи и гръмогласни !!! Никой не ви обръща внимание освен продажните медии !!! А простата истина е ...... Писателят Марко Ганчев за протестите: Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

Кой беше тоя писател, че не си спомням нито една негова книга? А претендирам, че съм прочел доста през живота си. И защо не се изкаже нещо за Бисеров, примерно, а ръси глупости за студентите? Той да не би да пише повечето постинги на видните Позитански агитатори тук, във форума? В такъв случай ми е ясно що за писател е.....

А-у-у каква заплаха е падането на Орешарски! Отговорете на въпроса и посочете верния отговор: КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО ОРЕШАРСКИ ПОДАДЕ ОСТАВКА? а/ Слънцето ще избухне и после ще угасне б/ На земята ще настане потоп в/ Кокошките ще спрат да снасят г/ БСП и олигархическите кръгове ще загубят властта

Мразим комунистите и техните турски господари.

мене ми е през шмайзера

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1312 дена..... Ееееех как бързо минаха 148 дена.... и 16 деня от новото летоброене.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва.... Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... Студентите протестъри са сериозно брадясали, народа не може да им насмогне с ядене, пиене и презервативи .... новородените им дечица вече са на 2-3 годинки, но не могат да вземат майчински щото са безработни протестъри ....УДЖАС!!!! По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си повтаря плача за връщане на Бойко < link > ...... и СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спират За 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови протести в страната. Стотина се събраха в центъра на София. Хората развяваха български знамена. Имаше много велосипедисти, семейства с малки деца, възрастни хора, дори и домашни любимци... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

Блажени са верующите... 2017 - през крив макарон... Нещастници! Ще ви вземем скалпа! СКОРО!

Нищо няма да се получи от този похот(грешката е нарочна)! Вместо 150 души, най много да се съберат 1500 души, което не бута властта. А, напротив! Малко, по-малко я укрепва! За да се бутне властта, трябва като през февруари, да се съберат и зареват в София, поне 150 000 гърла, някой да носят бухалки, или сопи в ръцете си за респект! Но, за целта т.н. "Ранобудни студенти:, трябва да поканят алтернативната политическа сила на БСП, а именно ГЕРБ и лично ген. Борисов, да дойде на Похода със софийските избиратели, гласували за ГЕРБ, ако има такива, или повечето са били гласове от бюлетини - ментета! Защото, колкото и да канят "Реформаторският Блок", това ще са тези най-много 1500 души, които ще съберат от тях!

Спасе, грешката е вярна - ти си резултат от похотта. Вониш!

На 10 ноември комунистическата върхушка около Андрей Луканов с помоща на руснаците организира комунистически преврат и свали от власт Тодор Живков. По това време Иван Костов беше асистент по политическа икономия на социализма и учеше студентите на комунизъм. Михлюзите не знаят, че честват един комунистически преврат на който една комунистическа клика бе сменена от друга комунистическа клика и нищо повече. Тъпа и невежа студентска измет.

Това е алегория. Не се изхвърляй, по банкета...

Вчера им арестуваха началника а те излезнаха 80 човека вечерта се едно нищо не е било. Толко че са и похода!

ЧЕ видим...

Щели да организират поход "ранобудните" ...... Ей , смях вие очевидно не разбирате , че станахте за смях със всички простотии , които сътворихте. Я се прибирайте на село да копате и да садите картофи , защото очевидно университета не е ващо място. Селяндури

След червения фашизъм ни канят да подкрепим синьогербав фашизъм! Без мен! Аз искам демокрация!

Ранобудните свикват поход на 10 ноември..."Какъв поход, бе дебили, направо ще умра от смях, нали го правят вече 147 дни, и? Едно ГОЛЯМО НИЩО, тъпи селяндури, това сътворихте!!

Умирай! Няма да е голяма загуба...

Точно от такива като теб, сме в това състояние. Отвори си очите и се огледай!

Огледах се и какво да видя все комунисти: Боко, Цвици, Цецка,Роско, Ваньо и т.н.

Тези отрепки дори не знаят какво се е случило на 10 ноември. Форумната измет също на идея си няма каква е тази дата.

Обясни ни!