Върнаха тялото на загиналия пилот в Русия

Тялото на загиналия в Сирия пилот на Су-25 бе върнато в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха тялото на загиналия пилот в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си беше стоял в Русия щеше да е жив

Доста жалки твари има в тоя форума, ама таке - истина е иза "матряла", и за "80 %" ! Поклон пред подвига на руския герой !

Поклон! Роман Филипов е герой не само на Русия, но и на човечността в битката срещу попълзновенията на ужаса, деградацията, диващината, дехуманизацията, разрухата и смъртта.

Иди го препикай , аз препикавам съветския всяка сутрин !

Сирийците убили руски убиец и какво толкова. Война като на война. Имат ракети ще свалят самолети. Нека да изравнят играта.

Вечна слава за руския герой и поклон пред подвига му !

Тоя по будиски или по мюсулмански обичай ще го копат ? Христянски поп не би го опел !

Почитайте героя на СССР. Станишко, узапти си булката Йосифова. Москва не вярва на сълзи и сополи. Ще ти нскъсат прашките скоро.

а били ми обяснил, от дека, та накъде, ние в европейска България трябва да почитаме "героя" на отдавна мъртвия ссср?

Можеш ли да обясниш защо има паметник на американските летци които са бомбардирали София?

Поклон пред паметта на един руски герой отдал живота си със злото на нашето съремие тероризма. Щатите и руснаците ще се разберат колкото и да се карат, но с терористите разбирателство е невъзможно и всеки човек на бойното поле срещу тях е ценен.

отдал живота си със злото! по тъп си от гордият сенегалеца дори!

Не обръщай внимание на дежурния серсем, той да бъде друг не може.

не бъди снизходителен към този ренегат и предател! как ще се разберат великите русские с тези кравари бе! до пълно унищожение на янките ще продължи борбата за световен мир!

Ако не беше Русия в НАТО и ЕС щяха да приемат Туна вилаети/Дунавския вилает/ на Турската империя. Русия ни освободи, а не НАТО, САЩ или ЕС. Тогавашния ЕС ни смаза в Берлин и вНьой, а не в Москва. ВЕЧНА НА РУСИЯ И НА НА РУСКИЯ ГЕРОЙ !

ако не беше турция да ни се притече на помощ 1916г, да изгоним руската и румънската армии от родината ни, днес България нямаше да съществува!

Жалко за момчето. Голямо мъжество показа, не се предаде уби себе си но и взриви арабите. Жалкото е, че офшорния милардер Путлер ги праща на заколение. Той е като един филм с Роуанд Аткинсън, където играеше войник през ПСВ.Там генерала имаше една реплика "Не бойте се, аз съм зад вас ". На това героят на Аткинсън каза - "Да, 20 км зад нас".

Ти не ги съжалявай БРАТЯТА. Те знаят кво правят. БРАТЯТА дадоха 37 жертви, а избиха 28 000 дебила като тебе.

чии братя са тия алкаши, ма сестро?

на донбасе ликвидирован павел яковлевич началник разведки вдв рф! русские навсякъде ги обичат!

Аз ги обичам, нещо против ?

нищо против. обичай си ги, но не ги трепи, ако не ти заплашват родината!

Много кефи като ликвидират руските свине!!

Герой и истински мъж! Лека му пръст!

разбираш от мъже ти! явно този не ти е бил първият!

Съдбата е безмилостно жестока: На следващия ден той допълнил, че загиналият руски пилот Роман Филипов е роден в Симферопол, Крим. "Той преди това служи в украинската армия и предаде родината си", пише Краснополски. В действителност Филипов е роден във Воронеж, служил в Приморския край в Далечния изток и няма нищо общо с украинските въоръжени сили. Същият ден, в неделя, Краснополски е загинал на една от улиците на големия украински град Днепър.

Ама как бе, Бог е само и единствено с Путин Даже статуята на убитият от Ленин император Николай втори мироточи само като се сети за мумията на Илич

това ми кажи, и повече не ме обиждай! краинският доброволец, участник в бойните действия в Донбас Леонид Краснополски е загинал в злополука на пътя ден след като се е пошегувал неуместно във Facebook във връзка със смъртта на пилота на руския самолет Су-25 в Сирия. Малко преди смъртта си Краснополски е публикувал на страницата си в социалната мрежа пост, посветен на падането на руския самолет в Сирия. "Свалили ли са Су-25... Тичайте да погледаме", гласи сентенцията на Краснополски.

няма начин да си украинец! толкова тъп индивид, който ще повярва на тази глупост що си цитирал, може да е само руски алкаш!

Не си украинец а тъп ватник-кацап. Да, с украинците имаш проблеми както и с поляци и прибалтийци. Най-се спогагаждаш с чеченци (ама щот си плащаш чинно рекета), уйгури, чукчи и буряти..

Значи аз да очаквам да ми падне тухла на главата направо от Господ ХА ХА ХА

Тя вече ти е паднала. А "ХАХАХАХА" е защото си бил с каска и до края на живота си само "ХАХАХАХА" ще изобразяваш.

УБИЕЦЪТ НА ДЕЦА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО! ХА НАЗДРАВЕ РУСОФИЛИ! ЩЕ ИМА ОЩЕ!

Последваха го 25 борци за мир с грешни униформи...ХАХАХАХАХАХАХ наздраве соросоиде!

Глупаци, дето се радвате за сваления самолет. Не ви ли е ясно, че Турция прави всичко възможно да не позволи самостоятелен Кюрдистан. Като заграби 1/3 от България, дали тези дето ви снабдяват с уиски, ще ви спасят да не станете рая. Ха, наздраве!

Дир, явно, че този който ползва ник ТОЙ е модератор и трие коментарите до вашата редакция, а нарича хората мърша. Вземете мерки- не е трудно да се напише до Президента или ЕУ за да се види къде е границата на невъзпитаните коментари. Както и да се криете накрая вашата шефка ще има проблеми.

не съм нарекъл никой човек мърша! става дума за руснак! а невъзпитаният коментар е точно тат твоя, написан от някой русолюбец като тебе! прочети го, щото ей сега ще го изтрия!

Трий каквото искаш, аз ще напиша коментар и до Президента и до ЕУ. Вярвай ми, едва ли Моника ще прежали себе си заради тебе. Записвам си и датата и часа на всичко.

ИДИ СЕ ОПЛАЧИ НА КУРНЕЛЯ ОТ КРУШОВИЦА, ХАХАХАААА

А това е най-големия кеф: Украински активист се подигра с гибелта на пилота на Су-25 и загина след броени часове в страшна катастрофа

ъхъ!

Важното е , че Русия се закрепи трайно в Сирия! Вече и с топ не можеш да ги изместиш!

ТУРЦИТЕ Я ИЗМЕСТВАТ КАТО ГЛЕДАМ, ХАХАХААААА

ブランド バッグ 財布 コピー 専門店 弊社は平成20年創業致しました、ブランドバッグ.財布コピーの取り扱いの専門会社です。 世界有名なブランドバッグ.財布を日本のお客様に届ける為に5年前にこのネット通販サイトを始めました。 全てのブランドバッグ.財布は激安の価格で提供します、 外見と本物と区別できないほど出来が良くて、質は保証できます、 弊社のブランドバッグ.財布は同類商品の中で最高という自信があります。 発送前に何度もチェックし、癖のある商品と不良品は発送しません。我社創業以来の方針は品質第一、 信用第一、ユーザー第一を最高原則として貫きます、安心、安全のサービスを提供致します。 ホームページ上でのご注文は24時間受け付けております

Мумифицирайте го, турете го у мавзолей, за да му се кланя подрастващата малоумна фашизирана руска популация. На мавзолея турете надпис: За Родину, За Путина!

Нека носим още срамът по челото! Синила от бича, следи от теглото!

Това май е поредната турска провокация, която ще остане без сериозни последствия за Ердоган и сие. Основание за това ми дават видео клиповете в тубата, които обхващат, уж случайно, всички неща, свързани със случая - от удрянето на самолета, през катапултирането и обстрелването на пилота, до неговата смърт! Почти идентична ситуация с предишното сваляне на руски самолет, когато убиха руския пилот във въздуха! Това само още веднъж доказва, че на турчин вяра не трябва да имаш. За тях ние сме и винаги ще си останем гяури! А ББ ходи и му прави редовно на тоя чурбан фелацио, братее се с него, че и пуска негови кораби и воиници на наша територия!!! Срамна работа!

А ПУТКИН МУ ВДИГА ОГРОМНА ДЖАМИЯ В МОСКВА И ГО КАНИ НА ОТКРИВАНЕТО, ХАХАХААААА

Нека подкрепим братушките в този тежък период!

ТОВА И ПРАВИМ, ВДИГАМЕ ПЪЛНИ ЧАШИ С НАЙ-ДОБРО УИСКИ, ХАХАХАААААА

Красная армия марш, марш в период!

МАРШ ВПЕРЬОД КЪМ ГРОБИЩАТА ВИЖДАМ ДОСЕГА, ХАХАХААААА

Неезнам, ама китайският червен комунизъм, залива света!

ПЪРВО ЩЕ ЗАЛЕЕ СИБИР, ПОМНИ МИ ДУМАТА, ХАХАХААААА

ало дира ако радев напише тука като летец нещо от това чего прославя за това че се е държaл като герои и него ли ще изтриете а ????

ФАТМАКА ФЪРЧИЛКОВ НАЙ-ВЕЧЕ Е ЗА ТРИЕНЕ, ПОНЯЛ РУСИФИЛИСТИКО?

Nikolai Vasilev

боже господи как може да има толкова боклук в бг ??????

веднага щом се самоубие, ще го произведем в герой! а какво означава: ...като летец нещо от това чего прославя за това че се е държал....

ХУБАВОТО Е, ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ СВАЛЕНИ САМАЛЬОТИ! ХА НАЗДРАВЕ, РУСОФИЛИ!

Жалък русофилистичен плач се носи във форума. Хубавото е, че всеки ден приключва позорния житейски път на комунистическата номенклатура, а наследниците им все така неуспели дращят съвеЦка пропаганда срещу дребни копейки.

Браво! Надминахте себе си с руската пропаганда. Какво им дреме на българите, че едни камилари са утрепали един убиец на жени и деца? Каквото търсел, това и намерил. Герой бил. Ръсил бомби от високо и безопасно, ама накрая изтеглил късата клечка. И няма да е последният.

добре е , че са върнали мършата на терориста обратно в россия! добре ще е и ако всички русские се върнат в россия! може и живи ако искат!

И това го пише най- голямата мърша в този форум. И да се подмазваш на твоите все ще си останеш мърша недоклатена.

На майка ти и баща ти пиянското семеизхвърляне е мърша! От най-смрадливите!

аз съм сираче! мама и тати ми са бкп и кпсс!

АКО беше оцелял, щеше да занесе в Русия една торба с пари. Така де, парите пак ще ги дадат на роднините. И наште момчета отидоха в Кербала, за да си купят по един голф с парите.

светът се върти неспирно най-големите терористи в историята - комунистите сега обиждат други на терористи

Затова ли ЦРУ вербува комунистите на Йоджалан от ПКК, а ?

а ми вероятно и заради това! дори приматите от пкк се досетиха, че бъдещето е в щатите, а не в коминтерна!

за всички изтрепани от болшевишките комуняги и до днес

малко са трепали трябвало е повече до 10 колято на такива идиоти като теб говно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Скрий се бе сопол утрепан.

междувременно москва призна, че вина за свалянето на пилота има и турция!???? по тъпо изречение едва ли може да бъде сътворено! първо, москва може да признае само собствената си грешка, че този пилот изобщо е бил там! второ, не е свален пилота, а самолета! трето, на турция изобщо не и е работата да пази руссийские самальоти в сирия, ама и в турция не и е работа да ги пази. и четвърто, русские апять обо.сралис, и апять други им са виновни!

Абе глупав Ганьо какво си седнал да надигаш глас от тинестата си дупка?

тъпи, тиня, кал, гряз и мизерия има само в россия! и само там има индивиди които живеят в бочки, землянки, и комуналки! в моята България няма!!

Те ли си,тя ли е, джендър ли си,но си кух галош !!! Не коментирай неща , които не си учел, чел и не знаеш !!

учИл! пише се учИл!

Шило

Проблемът е, че не са само вътрешни. Що гад налази света от тези инкубатори. Париж, Брюксел, къде ли не...

тъй си е! русские бягат от россия, и се заселват кой където успее да се докопа!

във виетнам не налазиха ли китайци и руснаци комита

Като закърмен русофил аз съм объркан и не знам какво да викам: Долу Ердоган или да Живее Ердоган...

Къде е новината която западните сайтове публикуваха вчера- ООН е отказало да подкрепи искането на американците относно използване на х оржие от правителството на Сирия.

Мир на праха на всички деца и цивилни бонбардирани от русски пилоти пилоти дали живота си за да можем ние да живеем спокойно.

Шило

боНбардиране? Ясно, явно набират вече от маалата...

Не се опитвай да хитруваш с така написан коментар, соросоиде, ако имаш чувство за срам в което се съмнявам.

Вечна памет на летеца-герой Роман Филипов!

Би ли обясник в какво се състои "героизма" му ?

Шило

трепе терористи от ан-Нусра. Чети

Време е вече и ние да свалим един руски самальот, когато навлиза във въздушното ни пространство, а това се случва почти всяка седмица. Алкашите трябва да знаят, че не са желани в БГ и не могат да правят каквото си поискат. Турция ясно им даде да се разбере, че всяко руско своеволие се наказва, затова е и наш ред да избомбим агресора Раша !!!

Шило

Вземай прашката и цели. Ама да не потрошиш стъклата на комшийката, че бой те чака.

повече свалени самалиота повече траби ша ни прокарат русските мазохисти,след турскя им жендарски опит

ама моля ви. те са поканени там. спокоино.

А ако се окаже, че оръжието с което е свален самолета е българска изработка? Руснаците такива неща не прощават и награждават с газопроводи ами комшиите не са прости еи -

Ко ще направят? Ще ни нападнат ли?

Шило

Има да обикаляш руските граници като бито псе...Да лаеш и да скимтиш, Щатите загубиха и Близкия изток.

турците директно свалиха руски самолет пък сега са братушки кво като някой е купил българско оръжие цял свят продава оръжие руснаците продават и на турция и на саудитска арабия айде стига с тея тролски истории

Шило

Проблемът е, че продаваме на терористи и с него избиват невинни. Толкова ли не виждаш разликата? Да продаваш на правителство- добре, ама на банди- не върви.

Шило

Оле майко, кой го казва? Поредният форумен смелчак!

Когато умира един пилот дори Небето рони сълзи за тях защото те са неговите деца. Мир на праха на всички пилоти дали живота си за да можем ние да живеем спокойно.

ма той е убиец!

Идиотино ниедни, явно не можеш да четеш- това е за всички пилоти по света. Ма, можеш да викаш на майка си, ако въобще си я имал и ако въобще те е възпитала в живота.