Погребаха патриарх Неофит с ритуали на президент (видео, снимки)

Тленните останки на Негово Светейшество бяха положени при гроба на екзарх Йосиф от южната страната на храм "Света Неделя"

Обратно в новината

Коментари - Погребаха патриарх Неофит с ритуали на президент (видео, снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше военно погребение. Защо.

Повечето коментирали тук, дето си изливат отровата, вече нямат нужда от лекар или психиатър. Имат вопиюща нужда от екзорсист.

Давам цял РОЛЕКС за едно място за Патриарх.

траурен марш е ''Покойници вий в други полк минахте''. Кой поръча музиката?

Първоначално Льотчика предложи ковчега да се спусне с боен хеликоптер ....

Къде се появи Мунчо блика простотия в изобилие ......

терзията, сиреч мултаците от дс, защо е забранил на украинците да протестират под прозорците на мутрофанова ??? . той дава ли си сметка, че дефакто - не е никакъв "кмет" на софиянци, слез като е избран с 10% от софияци, при това с чрез "машинките" ! . много взе да "забранява", това червено дс-куче ! тямаш електорална тежест, за да забраняваш ккавото и да е, щотго без хората* - ти няма на кого да се водиш "началник" ! . същото важи и за масонската дс-сглобка и целият т.н. парламент ! . шибани шумкари , ще ви свалим !

айде стига тъпа религиозна пропаганда

Един милиард “-“

намушкай си ги отзад еди по един ха, ха

Дядо Неофит нямаше дори телефон! Това в отговор на всички, които говорят за ролекси и разкош. Изключително скромен, изключително чист, изключително умен, добронамерен, спокоен и благ беше. На ДС е отчитал само за своята дейност и нито ред за постъпките на друг човек. Злобата и завистта ще ви довършат!

Браво! Кажете им го, защото толкова ничистоплътност има в коментарите

Дано го прочетат и да имат предвид че на Страшния съд ще отговарят за всяка своя дума.

много нечистоплътност има във връзката между политика и църква ...

който се е хванал да робува на ДС чист не е останал , а щом има и политици наоколо замирисва лошо ......

Но поне имаше много хора, браво

Не с ритуал на Президент, а с на Цар Борис 3. Отново държавната администрация се е намесила в църковния протокол. Само защо тази военна машина тегли ковчега, при условие, че на погребението на цар Борис е теглен ковчега от 6 коня. Не можеше ли да е по-прилично?

много интересно каква връзка има духовенството с военните ???? Не би ли следвало да са свързани с нещо по- смирено - чиста демагогия .......

Тагарев, говедо...

Всички попове с едни изцъклени очи и злобни физиономии. Един благ човек не видях на снимките. От религията ли е? От дрехите им ли е? Не са лицеприятни личности със сигурност.

Така е като те управлява триумвират от зелен чорап, мутра и свиня. Като някаква джамихирия погребват свещеник с бронетранспортьор. Трагедия. Тази нация е обречена.

Тленните останки на най-висшия български духовник разкарвани с бронетранспортьор. Кретена измислил тази гавра да се назове публично и да не се допусне кракът му да стъпи в българска църква.

Изключително обнадеждаващо е да се видят толкова много хора, които показват съпричастност към кончината на Неофит Патриарх Български. Показателно е също така отношението и на държавните ръководители. България е била във възход само когато духовната и светската власт си сътрудничат и работят в единомислие и синхрон, с цел постигане на духовно израстване и материално благоденствие на целия народ. Затова България е била и сега е, а и ще продължи да бъде истинска държава на ДУХА! Господи, помилуй блаженопочившия патриарх български Неофит! Света Троице - пази България и българите!

Изпратиха патриарха на гръцки език. Това е гавра с паметта му, с народа и църквата, борили се усърдно за отстояване на самостоятелност и служене на български език. Срам за тези, допуснали това да се случи!

скромен и добър човек не заслужаваше цялата бутафория с лафет, бронетранспортьор и топовни салюти. За духовник. Бог да прости дедо Неофит и негово да е царството небесно.

Вечна му памет и честито на новия патриарх Николай!

PEYTSCH

Ето, вижте колко народ е на преклонение при погребението на патриарха ! А новинарските журнуля се захласнаха с БФС или сглобкаджиите ! Не сте наред, уви ! При траур като този следваше да замре политиканството и запалянството...

Заминават си комунягите един по един всеки ден.

Вортоломей отсвири Мунчо. Остави го да гуляе с Митрофанова.

Кой, турското мекере ли, и да ми прави той опело, нахална гадина!

Все едно тоя е създал България, ебати перверзната церемония

Един живот по-малко на Планетата Земя. Всичко друго е цир, организиран от продажници!

че има(х)ме поне един висшестоящ сънародник, когото да го уважават както българи, така и чужденци. Дали е бил от ДС или не ми е почти все тая, важното е, че си е вършел добре работата на определената "длъжност". А масите от народа, които присъстваха на погребението, ми се иска да ги видя пак така сплотени и при други политически прояви в полза на България.

Какво ли не давам Патриархът да си беше жив, а Мунчо да беше закопан днес...

За всяко ченге от ДС - гроб !

Напиши го още 16 пъти.

Негово величество се оказа обикновена смъртна сглобка от разпадащи се клетки.

клетки дет са били живи поне 2 459 808 000 секунди (78 години умножени по 365 дни\година х 24 часа в календарен ден х 3600 секунди/час) - или в стотинки или в левове да бяха изразени: едва ли няма да стигнат за изхранване на гладните, да почива в мир, живи + здрави

което прави впечатление е прекаленете "забързаност" на прогребението ! . маскмим го държаха "за поклонение" близо седмица май ...а тук - в сряда умря ...в събота вече го погребват !?! . има нещо крайно подозрително в това очедавно "бързане" ! . за къде бързат шумкарите ...за дс-сглобка в понеделник ?! е па на 70% от народа не ни пука за дс-сглобката - сглугите на фашистите и масови убийци от кремъл ! . *защо не позволихе на роднините да п оискат аутапсия, за да се разбере от какво е "умрял" във ве-ме-а ??? . . да не би да бъразт да "продължат подмяната" - вече и в църквата , чрез "подходящата бодра смяна" имаща "подходящо" потекло от дс и с "подходящо" образовение - "духовната" семинария в бункера ... . ...и имащ "подходящ" афинитет към скъпи часовници ., също като куката - гундяев !

Кво толкова се чудиш бе, пич, ти малоумен ли си?! Дедо Неофит беше вече стар и болен - просто му помогнаха за по-бърза среща със Създателя. Бързат да го заровят дедо Неофит. Питайте за това генерал Годжи Майтапчийски - като стипендиант и прислужник на Сорос генерал Годжи много ги чува и разбира тия неща. Сега от Посолството ще си назначат техен си патриарх по техен образ и подобие и както в Осрайната ще си имаме 2-3 църкви и 2-3 синода. Примерно БПЦ, ПЦБ, БПЦ и т.н. Всичко требе да си е по натовските и евроатлантическите ЕС-стандарти и те така. БГ-раята ще хареса много това. Пък и кой ли я ебава раята за нещо.

На починалите им е все едно как ги изпращат. Човекът сега мачка килимявка на килимчето при шефа и се отчита за дейността си в ДС. Честно, не разбирам това някакъв цирк ли е или пародия, но по-голяма показна простотия не съм виждал.

Политически Сюрреализъм - руснаци и украинци поканени от България. Което ще има своите последици. Не-случайно в НАТО смятат България за най-слабо звено в съюза.

Показуха по руски модел! БТР с вирната картечница, фоеверки, ставаше и самолети да прелетят.... оф, ние нямаме нито един който може да излети. Върха беше Йотовица и Мара Гаргамел с развети коси на погребение!!! Я Митрофанката как спази канона по образец, с покрита коса, траурен цвят....

Хочу знать, ще има ли БИС за красного попа и колко пъти ще вадят на БИС?

Ами коскоджа бригаден генерал от ДС как да го изпратят в последния му път? Качен на магарешка каручка ли??

Брадат Корем с крака.

Милиционер, роднина, милиционер, роднина.......

По Ролексите ще ги познаете!

Добре де, този поп за какво е искал да бъде в ДС ?

трябва да търпиш Лишения и Изпитания. Друго си е черна Волга и държавна заплата .... без съвест. Истинските български свещеници са избити и прогонени от България след Девети 1944г.

Значи такива хора са съгласни и да ги еват за да се издигат или за облаги, и забравят за достойнството си.

Айде не задълбавай. Съвест, Гъз....нямат пол и морал.

Всички дето се покланяте на Сатаната от ДС РАК ДА ХВАНЕТЕ!

когато нац.херой ти е крадец и убие, когато патриарха ти е доносник, и от ДС, когато те управлява галя от козяк то това стадо няма бъдеще! за какво бе тоя цирк с брадатите пиНдерза и?

Чак пък. Чиновник църковен. Отделна власт са си църквата. Държава в държавата. Те го погребаха все едно супер герой.

Все едно отразяват смъртта на Английската кралица. Още малко и ще реша, че е заради пътната карта и Турски поток.

България има Единствен Архонт за такива почести - А Така борчето Славчо Бинев. Точно този гръкомански поп, ритнал разпятието, бе един от кохортата направили Славчо АРХОНТ на България....след "скромно" Славчово "дарение".

Велик и благ човек беше, само дето не си спомняме с какво е бил велик и благ.

Не помниш какво си закусвал, после претенции

Абе, вие хора ли сте пак обърнахте всичко на политика ???

това и политика не е а Гювеч. Монах е бил преподобният Матей Миткалото. Пръв приятел на Левски. Един от най-начетените и ерудирани българи в историята и. Втори Боян Магът. Целият си живот Миткалото посвещава на народът си, подобно на богомил неспирайки да обикаля и посвещава всяко селце, с торбичка на рамо. Една литургия не му посветиха Брадатите Кореми с крака, по ролекси и мерцедеси. Вече 10 години Дядо Добри трябваше да е Светец ОТМИВАЩ СРАМЪТ ОТ ЧЕЛЯТА на българите с неговият завет - ДОБРОТАТА и СМИРЕНИЕТО.

Отиде си последния читав човек на България.....

Моля не прибълзвайте....колко още ДеСа-ри и КаГеБе-ци ядат и пият доживявайки на държавни разноски. Примерно Другарката певица Лили Иванова получава ПЕНСИЯ НА ПОЛКОВНИК от МВР.

А певица с нейния ранг в любимия ти запад са милионери, нещастнико!

На Запад е самоубийство известен певец да получава пари от държавата. По Закон невъзможно. Държавата дере с данъци известните певци. Или да ти направя справка за Кристина Агилера че я гонят от Данъчните за МИЛИОНИ. Спортисти, артисти. Всички са голи и равни пред Закона, като пред теляка в банята. Докато в България плащат пенсия, че Лили е била Снаха Такова.

jingiby

Бог да го прости...

Не вярвам!

да погребат някой пРезидент с ритуали за патриарх.

Като го погребахте с ритуали на президент,сега му вдигнете и една пирамида на фараон!

Нормално ли е да богребваш мърши в центъра на столица ?

Не нормално мърша да коментира бягай в 95-ти квартал

СЕМЕЙНО!!!!!

Гроб за ченгето на ДС

Задължението на Неофит като "агент на ДС" се състояло в това, след като ходят в чужбина, да изготвя доклад, с кого са се срещали и за какво са говорили. Такива са били времената, нямало е как иначе. Тези, които за облаги са докладвали съседите си, че разказвали вицове за бай Тошо са друга бира. Сегашните управляващи се надпреварват да докладват пред посолствата, без никой да не ги кара.

си стоял в ТКЗС-то, нямаше да правят доносник и още можеше да е жив, щото трудът на чист въздух облагородява мръсниците.

Всеки мре, като му дойде времето. Само ваксинираните живеят вечно.

Ролекси ще има за всички от сърце.

Само за тези, които коленичат и приемат бога в... сърцето си, като Баба Гуси :))

Изключително обнадеждаващо е да се видят толкова много хора, показващи съпричастност към кончината на Неофит Патриарх Български. Показателно е отношението и на държавните ръководители. България е била във възход само когато духовната и светската власт работят в единомислие и синхрон, с цел постигане на духовно израстване и благоденствие на целия народ. България - държава на ДУХА! Господи, помилуй блаженопочившия патриарх български Нефит! Света Троице - пази България и българите!

За първи път от много години видях, че българският дух и православна вяра са живи -на 3 март тая година, когато ТАЛАЗИ, ТАЛАЗИ от обикновени хора пъплеха 13-14 км в тъмнината да стигнат върха и днес - на поклонението на Българският патриарх . Чест и слава на софиянци и на държавния протокол. ВЕЧЕН ПОКОЙ НА ДУШАТА НА ДЯДО НЕОФИТ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Затова ли 80% от децата са наркомани, жените 100% повлекани и се продават за жълти стинки, а мъжете алкохолици и некадърници?!!! Д....ба аз и НЕОФИТА СКАПАН! ОБИКНОВЕН СМЪРТЕН ЧОВЕК, КОЙТО БЕЗ ДА СИ ХАПНЕ И ПИЙНЕ Е ЕДИН ПАРЦАЛ...

Да му пикая на гроба на тоя комунистически боклук!

Боклук ще викаш на майка си

семейно!!!!