Погнаха трошките във Варна

От общината са поставили стикери на зарязани коли във кварталите "Възраждане" и "Бриз"

Обратно в новината

Коментари - Погнаха трошките във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

13 от няколко хиляди. Разработили са се.

Хиляди са изоставените автомобили във Варна! Голяма част от собствениците им вече не са между живите, други с емигирирали далеч и не са се прибирали от много години! Макар и да имат регистрационни номера, тези автомобили никога няма да оживеят. Така че, трябва да се рециклират - неизбежно е!

Само на улица "Топола" във Варна има 5 такива коли ,а улицата е 300-400 метра.

Най-накрая от десет години се чудя кога ще започне една такава процедура. Сега само да не започнат да ги държат тия трошки на общински паркинги - с паяка направо в Трансинс за скрап и парите в бюджета на общината - ако бяха започнали преди десетина години, вече щяха да са натрупали милиони от това.

Става синя зона, затова, а и има коли, които гният от години и са опасни за деца

Ако съдя по подобни акции в София , то тия коли още 10 години ще останат там , даже и залепените стикери ще избледнеят и изчезнат :)

Ако колата има номер, значи човекът си плаща данъци и застраховки. По нищо не се различава от останлите автомобили, освен не не е в движение, което може да е временно. :-) Не разбирам на какво основание искат колата да се премести!!

По размера на бурените около нея и наноса на кал под гумите - бързо може да се ориентираш колко се кара и от кога е там.

Chefo77

А на теб кой ти каза, че наличието на регистрационен номер е признак за платени данъци и ГО?

Трябва да се измисли автомобилен паяк придружен с преса за автомобиликойто да обикаля и която кола не е паркирана правилно например на тротоара или на пътя неправилно паркиране веднага да се пресова

Трябва да си избие половината население за да намалят колите.

Това не трябва ли да е ежедневната работа на общината. Това е все едно да се похваля, че съм отишъл на работа.

Смешници, 4 коли? Изоставените коли са хиляди...