17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"никой няма да подкрепи ГЕРБ". Да се чете - всички са против ГЕРБ барабар с вожда и всички негативни квалификации, произтичащи от това. Примерно - ще натикаме вожда в ауспуха на джипката и прочее. Не лесно да се живее в България ...

На битпазар

Новият ще прилича на бардак.

да вкарат Мегаданс и е готов.

Предишния парламент приличал на мавзолей, а новия прилича на вертеп с кръчма! Не знам кое е по-лошо?!

Прекрасно, нека да се видят подлогите на новата власт- келепира

“много по-жив и реален от предишния“ Кое е по- реално и истинско - просташкия език, изказа на младите умните красивите или “ необременените от миналото” ли. Егати и поета ? Някой чел ли е нещо написано от него или поне името му да е чувал ?

Новият парламент прилича на сборище на хиени. Този така наречен поет, бед издадена стихизбирка, явно пише стихове в стила на чалгата.

Явно не четеш,а и не можеш да пишеш без правописни грешки.:стихоСбирка

Значи му харесва простащина. Тия глупости за джиткобибитко и т.н ги слушат и посланиците! Пълна излагация!

Поети, артиски и пр. попурковци.... оная от плажа на Доган още ли не се е появила да дели баницата??!!

Я ни прочети едно твое стихотворение! Заглавие "Глас от Дубай " Съдържание "Не бойте се деца, баща ви е невинен и ви натика ви у пърлъментито..."

Прилича на квартална кръчма

кварталните кръчми не са толкова долнопробни

Много подходящо име за психотеатърка - кръстена на дедо и Цветко и баба и Славка

Какъв е па тоя поет с тия не поетични сравнения?! Да не е възпявал на Гошо мавзолея, на царо чипа, на черепа гешевтите, на слави високото чело или на льотчока ушите???

От няколко дни тълпш влякакви неизвестни "психиатри","писатели","поети" и друга сволоч тръгнаха да се изявяват по студията,да ги запележат,та да се вържат и те до софрата.Бах ти ЕнтЕлигентвия мат,рял из Софията.

Глупости...