Подвариантът на "Омикрон" - "Кентавър", вече е в България

Пробите са взети от пациенти с COVID-19 в периода от 2 август до 2 септември 2022 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пръскаха интензивно в небето и сега обявяват какво са ни изпратили мръсниците.

Пуснаха магарешката кашлица в обръщение! Тръмп индиректно затова каза да се взимат лекарства за коне!

Кентавърски КОР е открит в гъ... на Кокорчо, точно когато мощно е изригнал бяла зараза пълна с вируси и какво ли не още.

Защо триете бе, дирци? Защото каазах, че изобщо не ме интересува ли? Жалки сте! Направо сте не за смях, да ви оплаче човек

Ало, Маркото, троле руски, Хем не те интересува, хем упорито настояваш да го кажеш и следиш дали те трият. Представям си какво щеше да е, ако те интересуваше.

Не следя. Написал съм си скрипт, който прави всичко вместо мен.

дават даже да се коментира

Това е вариантът 2.75, известен с това, че избягва още по-успешно имунитета в сравнение с BA.5. Но няма вирус, който да е мутирал да избягва маските N95 или N99....

Да ви е честито, днес КЕНТАВЪР , утре - МИНОТАВЪР ! :-)

хахахах абе как ги измислят тия имена кентавър... отдавна не се бял смял така...

Американците ли наредиха да пуснете новия "щам" и в България? И тук ли ще се прави лаборатория като в Усрайна?

5+

няма и седмица откакто започнаха детските градини и веднага карантини заради цифката. Как не ви омръзна да тормозите хората? И няма спирка на тази диващина.

Нали знаете, че точно в този център , от където идва новината, се намира американската биолаборатория? Проверете..

Щото старият беше за мегартора. Уловката е, че за разлика от софтуерните програми, тук не може да си сложиш направо последната версия, трябва да си набиет от всички вакси - от версия 1,0 до ... ъъъ не знам колко станаха, някъде 5,1 е сега.

ОТ ДВА ДЕНА НИ ПОЛИВАТ С ОТРОВИ САМОЛЕТИТЕ СИГУРНО ЛЕТЕЙКИ ОТ БОЖУРИЩЕ ДНЕС НЕБЕТО НАД СОФИЯ Е ПОЧТИ КАТО МАТЕНИЦА ,ЕКАК НЯМА ДА СЕ ОТРОВИМ ....

абе я си пий хапчетата бе психопат...

Пръскат с комбиниран препарат против комари и вече ненужни тролове, а след изборите ще засилят още.

Представи си зимата, как дъхаш в студа и излиза пара, сега си представи t на въздуха -60С, и t на изходящите газове при около 700С, сега спри с тъпотии за кемтрейлс и т.н. глупости

3евзек

Аз си представям как ръсят с отрови, които не образуват аерозоли. Какво ли ще стане, когато бедните кемтрейлс маниаци научат и за тях?

Ах , да ви ЕПМ. Заврете си в гъза тая идиотска снимка и глупостите за тоя вирус .

не забравяйте на 2-ри за №14 и забравяме за кентаври динозаври мегатрони омикрони и други...

Вакса у гзо

Поредната простотия

Тази година Кентавър догодина Минотавър...Мама ви проста няма ли да се спрете с тази фалшива измислена пландемия?!? Жалки сте жълти "медии"

По-догодина горгона медуза... Все митология...

Следващия посред зимата ще е Z.001 "Окрайна" - признаци : студ по цялото тяло тръпки от глад в стумаха световъртеж от ценовия скок на стоките умопомрачение от въздействието на медийната пропаганда гадене от пртийни коалиции Който издържи да пие от сега йод !

Напълнихме им джобовете на тия мафиоти. Да ни върнат парите за маски и сапуни...

Мръсни гадини... преди няколко седмици даже байдън официално заяви че пандемията е отминала... тия мафиози продължават да пишат куци и сакати за болни за да крадат парите от здравната каса и да ни тормозат.

Байдън го обяви за САЩ. И как няма да е приключила, след като населението е ваксинирано?

Данните от последните 7 дни записани показват 1 518 починали в сащ и е обявен краят на ковид там, защото са "ваксинирани". Тук имаме 22 починали за същия период, но не е обявен краят тук, защото не сме...

Интересно как е приключил, като по данни от днес 26.09 на СЗО, САЩ само са отстъпили водещото място на Япония и са втори с над 1 млн случая за последните 28 дни https://www.arcgis.com/apps/dashboards/85320e2ea5424dfaaa75ae62e5c06e61

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Това е все още лятна картина. АКо есенният сезон е като предишния, то след ваксинацията против омикрон в САЩ пак ще имат по 1500 на седмица, а тук ще са по 300. Разликата е, че населението на САЩ е не 5, а 50 пъти повече от българското. А ти пак си трол.

3евзек

Г-н В.З. Епидемията не продължава ден или седмица. По-дълга е. Моментното спокойствие не означава непременно край. Според вас епидемията беше приключила още през юни 2020, след това през януари 2021, след това през май 2021, след това през март 2022... Има голям шанс за предстоящ резил и пак у нас, не в САЩ.

Резил у нас няма да има, освен, ако не пуснат нов вирус (от двете нови биолаборатории на сащ в България), данните го показват. Това ви е тактиката на пландемичните тролове на ковид истерията, да всявате страх, най-вече чрез спекулации и заиграване с неизвестното бъдеще.

ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА

По щеше да му мяза на омикрона - уникорн (еднорог), но на тези им липсва фантазия.

Да връщат лосиона за след бръснене "Кентавър" на Ален мак и нема грижи.

Майка им да ева на всички COVID-крадци! Корумпирани боклуци!

Кентавъра въобще не е за подценяване! Освен носител на о-микрон ядро, кентавърът лесно пренася и маймунска шарка. За по-добра защита трябва да се използват кожени плътни маски във формата на седло.

Сега на четери крака ще ходим.

Скоро на 4, а когато се напием, тогава и на 6.

Получовеците сега да си сложат една кентавърска ваксина.

Айде, веднага нашите старчоци, от десетилетия загубили знания по темата, но нагло назидаващи от медиите, да се активират с всички сили с призиви за нова игла - 5, 6, 7 и т.н. Кукунчев, Алко Кантара трите изкуфели бабички, Рада, Мира и Ива, както и продажните мисирки, да се показват всеки час по екраните и да агитират за повсеместно ваксиниране. Бизнесът на фарма мафията не трябва да спира!!!

Свършиха им гръцките букви и подкарахме на митични същества....

Явно трябва да има пълна мобилизация в Русия...

Все някак Путин трябва да защити Нобела за медицина или да го връща.

Ей, няма да се спрете с проститиите... малоумни журналя такива. Дано с парите от тия статии да си купувате погребални свещи.