Софийските прокурори не са искали СРС-та за Танов

В Софийска градска прокуратура (СГП) не се води досъдебно производство срещу началника на митниците Ваньо Танов и тя не е искала той да бъде подслушван.

Обратно в новината

Коментари - Софийските прокурори не са искали СРС-та за Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мене ме повече интересува не откъде е изтекли тези разговори, а тяхното съдържание. И незнам защо нещо не ми се вярва всичко да е монтаж. Споменатите и нехният ръководител нещо по съдържанието кажете, стига сте разтягали локуми!

Разликата между управлението и командването е, че управлението е сложен високоинтелектуален труд, а да командва може всеки фатмак!

... ех, ако вземат да се объркат и не само да се чудят - СРС ли е или не, да проверят и дали са истински записите... че тогава, да видим как ще се оправдават определени хора...

Ама къде се навират между шамарите софийските прокурори. Кой ги базари за слива като ББ слуша "главния прокурор" на страната - посланика на САЩ. Сега ще излезне и ще каже че другаде го разследвали Танов и за това са СРС-та.....

Правилно. Правителствата са преходни, прокурорите вечни. Така е устроена тази територия.

Голямо оправдаване падна. А както знаем , този който е специалист по оправдаването не е специалист по нищо друго.

Искат да се оправдават и това е похвата на БСП. Сега следва да се види коя фирма колко СРС е доставила, колко е продала на държавата и колко на кои лица за други цели...Кръгът се свива и примката е на врата на глашатаите за "свобода на словото". Щом СРС-тата са свободни за ползване за неслужебни цели, следва, че оръжието и боеприпасите стават свободни за купуване и най-вече за ползване при ВСИЧКИ СПОРОВЕ.

Лелеее как се размирисааа!!! От какво ли?!

Така като гледам от доста време 80% от времето на държавния апарат отива да замазва гафовете на големците. И от това май не остава време да се управлява държавата

Най-напред Ваньо Танов призна по ТВ, че разговорите са се състояли и са истински. Сега казва, че са манипулация. Синът му също не е "пипан" от полицията. Господа, не си мислите, че сме толкова късопаметни и безмозъчни! Това ще го запомним до изборите.

Мислим, мислим ето какво казват социолозите днес... Това е единствената политическа сила, която запазва резултатите си, спрямо тези от изборите. "Конфортно абсюлютно мнозинство биха получили ГЕРБ, при провежадането на едни предсрочни избори. Прав е премиерът да плаши, че ако се проведат предсрочни избори, ще ги спечели", заяви още социологът Юлий Павлов.

Вчера бойко-тъпото се кълнеше по всички телевизии,че без прокурорско разрешение не е имало подслушване.Какви ги плещи софийският прокурор?

Дървена главо, а какво пречи разрешение са слушане на Танов да са взели от Бургас, Барна или Русе? Това, че Софийският прокурор не знае за токова разрешение , не означава че няма такова!

Вчера лично видях как докараха един камион подписани разрешения от Лом, за слухтене в София и чужбина.

Цецо си слуша да се натяга на кръсника (ББ), обаче Алексей (РЗС) явно има човек в ДАНСа и изнася матриалите. Само не разбирам защо съвестния гражданин Алексей(РЗС) се скара с кръсника (ББ). Каква гонка му устроиха покрай "Наглите" още не може да си излезе от къщата. Не го подценявайте кръсника (ББ), много хора са зад него, даже американския посланник, така че скоро Алексей (РЗС) ще си пати якоооо

докога ще ни управляват комунизирани селяни: ванио, анио, гоце, яне,..... няма ли интелигентни хора останали в булгаристан? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подчинената на изпълнителната власт Прокуратура пак измести фокуса-търси под вола теле.

Целта е постигната - темата се измести от важното "Политическия чадър над контрабандата" към маловажното: "Източника СРС ли е или частен разговор, кой го е поръчал и кой го е изпълнил и т.н. технически подробности..."! Очаквам после да се спори точно с каква марка техника се е направил записа, сякаш това променя смисъла на казаното... Да се върнем към основното, а? А основното е, пак повтарям - ВСЕ ОЩЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВСЯКАКВИ КЛЕТВИ, ОБЕЩАНИЯ И ПОПУЛИЗЪМ, Е НАЛИЦЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР ОТ НАЙ-ВИСОКО МЯСТО ВЪРХУ КОНТРАБАНДАТА В БЪЛГАРИЯ! Или това вече е толкоз естествено и нормални за нас, че не следва да го коментираме?

Така е. Целият апарат е впрегнал сили в тази задача. Но все пак не всичкия народ е прост и помни, и мисли.

Бойкооо, Цецооо... какво става, бе хора? Какви ги натворихте?

нещата вьрвят каьм пьлно и окончателно унищожаване на Мин.на ВЬТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ТОВА ГО ПРАВЯТ ДВАМА БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ,КОИТО ИЗРАСТНАХА ТАМ: БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. С НЕДОМИСЛЕНИТЕ СИ ДЕИСТВИЯ И ПОВЕДЕНИЕ ОТНОСТНО АГЕНТИТЕ На ДЬРЖ.СИГУРНОСТ ТЕ УНИЩОЖИХА ВЬЗМОЖНОСТТА ХОРА ДА ПОМАГАТ НА М.В.Р.ДО КЬДЕ ЛИ ЩЕ СТИГНЕ ГЛУПОСТА НА ТЕЗИ НЕКЬДЬРНИ УПРАВЛЯВАЩИ -НИКОИ НЕ ЗНАЕ,НО СЕ СЕЩА.ТОЛКОВА УБЬРКАНО УПРАВЛЕНИЕ ДО СЕГА БЬЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА!!!ДАЛИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ЩЕ УСЕТЯТ НЕКЬДЬРНОСТТа НА ТЕЗИ ???

Май объркания си ти!

Прокуратурата издърпа килимчето под краката на управляващите. Тука и посланик Уорлик не може да помогне - скандалът расте!

веднага се хвърли да запуши амбразурата. Не сме искали Танов да се подслушва, ерго някой друг го е подслушвал, не МВР. Колко удобно. Нещо повече. Той не е подслушван, а всичко това е монтаж. Колко удобно, но малко със закъснение.

Като че ли е време да бъде отправен призив към подслушваните и подслушвачите?! Хайде по-спокойно! Нали знаем, че нищо не остава "скрито-покрито"?! Няма недосегаеми и "шменти-капели"! Особено при демокрацията много често ролите се сменят! Който гроб копае другиму, сам пада в него! Ха сега си правете законодателството така, че когато се сменят ролите да не пъшкате от изпълнението на собствените си недомислия!!! Работете с мисъл за едно по-добро бъдеще за всички хора!!!

Хванали ЦЦ той ще иска от 2007 -2010 година.Пак ще търси начин другите да са виновни. Защо не отговаря за своите действия а намиса други пероди - ами защото е свикнал той да се облажва изтиквайки и прикривайки се зад други.

да..........КАШАТА ИМ СТАНА ГОЛЯМА . ОПРАВИЯ НЯМА

Колкото и да се парфюмират, фактите (СРС-та или не) пак си миришат. И това се усеща от все повече хора в БГ.

Прокурора вика "Може да има оклеветяване" пък Вано Танов че разговорите били истински - брех съвсем се ошашавих ????

Вместо да се чудиш толкова върни лентата назад и си спомни, че първо Танов каза, че не всички записи са верни (този с Менда бил абсолютно манипулиран ). Но освен това, факта, че части или целите други записи са истина, не означава, че задължително са взети от истински СРС-та, а може да са назначени от частна фирма. Т.е има наистина такива разговори, но не от оторизирани СРС-та, а от недоброжелателен поръчител.

Ти наистина не си наред! Всичко в държавата се случва против нейните закони, не ти ли стана ясно! Управяващите явно си вярват, че са над тях!

Градският прокурор с право е притеснен от обстоятелството, че се разчита основно на СРС. Агентурата е компрометирана от политиците, като ги нарича "доносници" и никой не желаее да сътрудничи на МВР. На оперативните работници, сигурно им е много трудно и разчитат единствено на послушване, но вече и децата знаят,че телефоните се послушват, така,че разкриваемостта на престъпленията ще се върти около 20%

Напълно си прав! С антинародния закон за досиетата беше ликвидирана имунната система на държавата! Разузнаване,контраразузнаване и криминална полиция останаха без агентура /мръсна дума=доносник!/ за десетилетия напред,а без нея те са слепи и глухи за това, какво става на улицата, по граници и митници или задграница!

Съжалявам че ликвидирах само 50% от досиетата - ако бях ликвидирал всичките вече щяхме да сме построили не една а две Мутрокомунистически Българии:)

1. Прокуратурата: "...не се води досъдебно производство срещу началника на митниците Ваньо Танов и тя не е искала той да бъде подслушван..." 2. Борисов: "...но има най-вероятно прокурорска проверка, по която има наложени мероприятия..." Хм... Добре де - не са подслушвали Танов, а Дянков, Фидосова, Стоянова и т.н.... Интересно също - КОЛКО ДНИ МИСЛИ И СЕ ЧУДИ ПРОКУРАТУРАТА ДАЛИ ИЗОБЩО ИМАЛО НЕЩО!!! А през това-човекът мисъл Борисов каза: "...аз казвам, че ще продължим да слушаме министри, който и да е той, дори по вестника да има сигнал службите са длъжни да направят така, че да проверяват това дали е така..." Забележи: ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЛУШАМЕ МИНИСТРИ!!! Защо не го питат Борисов КОИ министри е имал предвид???

Всичко е ясно - властимащите забъркаха огромна попара...

Ми то и Танов не иска да го подслушват.

Бих ви предложил едно словосъчетание от две думи. Може да бъде един универсален ключ. И то е: "Държавен интерес". Предлагам всеки спор или дилема да се разглежда през тази призма. Например, подслушването на МИНИСТРИ(не на всеки!) обслужва ли държавния интерес или не? Или пък строителство на магистрали? Или включването на всички бензиностанции към НАП. Каквото и да е, пуснете го през тази призма. Че от демагози вече идва байгън. . .

Навремето е имало ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТа-ЗЗД.С негова помош са избили един куп народ!

.. сега има ДДС .. и с него убиват останалите..

Да-а, за защита на държавата от КОМУНИСТИТЕ, тази напаст Божия... И след това - 1939 г., България е Балканския Тигър! За съжаление, този радикален подход сега е неприложим, иначе един Пиночет добре би се отразил на милото ни Отечество България...

Правилно, бе! Ами, така 1925 г. , когато поема "Септември" е застрашавала държавните интереси, авгторът и Гео Милев е бил ляиквидиран по бързата процедура, без съд и присъда чрез удушаване в казармите, където преди това е бил обесен Апостола на свободата. Така се пазят държавни интереси, агалар.

Аз пък предлагам управляващите да четат КОНСТИТУЦИЯТА и да зачитат законите в държавата ни.

Зависи на кого е държавата. В повечето цивилизовани страни това са хората, които живеят в страната.

Да прав си, мисля, че даже в училище трябва задължително да се изучава Конституцията и да се учат децата на това що са човешки права и закони.