Нюйоркски съдия: АНС подслушва законно

Федерален съдия от Ню Йорк постанови, че програма на САЩ за масирано телефонно следене е законна, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Нюйоркски съдия: АНС подслушва законно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, това ми звучи като "честно си крада".

Това означава, че законите в САЩ са не демократични.

Това което се върши в Северна Корея също е напълно законно, според северно-корейските закони....

Как така е законно? Ами Ангела Меркел или Дилма Русеф и те ли са от Ал Кайда. Страшни свине са това "великите" сили. Всъщност не мога да се сетя точно какво добро са направили за света САЩ, Русия, Великобритания и т.н. Говоря в политически аспект. Нямам предвид нормалните, смислени и гениални граждани на тези страни. Страшно гадни копелета са политиците. А за нашите български полу-идиоти и полу-човеци да не говорим.

симо

засега не са.но когато стане необходимо---веднага. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подслушвали за да се "борят" с Ал Кайда, а в същото време от край време ги финансират и въоръжават-така е в Афганистан, Сирия и къде ли не! Ами нали ако Ал Кайда изчезне, ще трябва много от разходите за ЦРУ и кой знае кои служби на САЩ, да бъдат съкратени! Така е по-изгодно-финансираш си враг и харчиш да го бориш! Голям праз, чер се финансират убийци и че гинат и американски граждани-нищо лично, както обичат да казват, важни са парите, а не човешкия живот. За семействата на загиналите по едно знаме и едно театрално погребение......

Защо не излезе нищо от Сноудън и Уикилийкс, че САЩ са създали Ал Каида?

Без опиати, американската политика е направо умряла. За да се произвежда опиумен мак, се изисква и лицемерие, манипулации и жестока цензура. "че САЩ са създали Ал Кайда", означаващо "МРЕЖАТА", вече се знае от интересуващите се от политическият живот.

симо

те не ,,подслушват,,,ця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си тотално незнаещ. Какво си мислиш че знаеш? Знаеш ли че NSA не финансира никого с оръжие? Знаеш ли че NSA събира и обработва само информация за оперативните агенти на ЦРУ по цял свят? А знаеш ли какво ще стане ако тази информация изтече някъде? Ще загинат хиляди американски граждани и ще останат хиляди вдовици, деца сирачета и други опечалени техни роднини. Това ще стане, ама ти сигурно го "знаеш". Щото талибаните не си поплюват, ако разберат че сред техните бойци имат информатори и агенти на ЦРУ.

Ако им пукаше за загинали американски граждани, нямаше да водят войни по цял свят! А за финансирането, имах пред вид службите на САЩ, а не конкретната, макар че парите за всичко са от едно място!

Tи май си прекалил с кетчупа в МакДоналдс .

А бе нали ти написа човека?Ако не ги финансират те само ще си умрат ,талибаните имам предвид...

"Съдията" постановил: подслушването е законно. Да но според кои закони? Имал ли е предвид някакво международно право или само щатски закони, които тия наглеци се опитват да прилагат навсякъде? Мръсно племе!

Абе какво ти бъркат на тебе федералните и щатските закони та плачеш? Защо не се загрижиш тогава за руските закони в Руската федерация? Или за някои други закони? Ти в САЩ ли живееш или на друго място?

Какво да кажем за това решение на американски чиновник? Освен, че е израз на демокрация и независимост в едно. По американски .... А иначе нашите съдии били такива и онакива

Ами така е, какво искаш да кажеш? Трябва да вземем пример от САЩ, това е моя извод. Пример за истинска демокрация, защото там наистина има три независими власти. Много често тайните служби влизат в конфликт със съдебната система или полицията, но в случая показват че могат да съществуват съвместно. Браво!

Този съдия е типичен американски наглец!

Когато трябва да се оплюе САЩ, родните русофили стават всичко: демократи, ислямисти, анархисти ... каквото е нужно :-)

Питам, русофили-"радетели за демокрация", защо след сноудън и уикилийкс никъде не излезе нищо, че САЩ са си съборили сами кулите в Ню Йорк? Защо не излезе нищо за Хаарп? Защо не излезе нищо за белите следи зад самолетите? Защо не излезе нищо за Ран и Ът? Защо не излезе нищо за Илюминатския заговор? Що така бе, русофличета зомбирани?

Големи радетели за демокрация се изкарахте всички комунета-русофили :-)

САЩ винаги са прави. Прави са да нападат Ирак Либия Ливан и т.н.прави са да налагат демокрация по света прави са когато грабят от дължавите петрол пари умове ит.н. а сега дори са прави че трябва да подслушват всички дори ръководители на големи държави като Германия Франция и др.

Да, голямо зло направиха САЩ като свалиха психясалите диктатори, приятели на Русия: Садам и Кадафи

Пич, на теб тотално ти е промит мозъка, не можеш дори сам да мислиш. Даже и не ти минава през ум, че да нападаш друга суверенна държава и да променяш управлениети й, е нарушение на всякакви международни закони

Забравихте да споменете Пиночет, Сомоса и цяла плеяда Латино американски "демократи"

след това обама се чуди зашо мишел иска развод!!!тотално подслушване!!!бисша форма на демокрацията е когато народат казва -да на всичко което прави дарgjвата в името на народа и неговата сигурност!!!

Никакъв съд не е в състояние да спре онова, което вече се търкаля неудържимо. ЦРУ и ФБР са прибирали милиони долари, под предлог че воайорстват и на всичко отгоре са прекрачили всички граници на това.Това не е демокрацията за водеща световна сила. САЩ и Русия са мастодонти, които смучат целия свят под предлог, че го пазят. А този съдия не е никакъв съдия а мижитурка, която гази човешките права.

той съдията много обективен .....сигурно преди да подслушват са приели подходящия закон.....аз винаги съм се учудвал защо много българи искат да емигрират там .....федерелни служби, местна полиция, църква и общественото мнение на съседите.....като обединим службите за сигурност, като заместим църквата с БКП/ДКМС и съседите с ОФ организацията от квартала ....да Ви напомня на нещо това ???

Ха, та нима системата за глобално следене Ешелон им помогна да предотвратят 11 Септември. Първия голям скандал за неоторизирано подслушване датира от 1988 година, а Европарламента се занимава с въпроса през 1998 като оформя нещата в доклад наречен Технология на политическия контрол.

Е как да им помогне системата Ешелон, като сами си организираха тези атентати!?

Какво друго да очакваш от съдия-левандур от Ню Йорк :))) Интересното в случая е, че миналата седмица друг съдия, Ричард Леон от Вашингтон ДиСи, отсъди точно обратното -- че подслушването нарушава американската конституция. Ама лявопедерастичните медии нищо не казаха за това. А иначе, работата отива към Върховния съд.

Kalin

ми да си подслушват който искат там ама не и .....по света.

В "1984" на Оруел, за мисъл-престъпление към робската система и BIG BROTHER, наказанието идва моментално, направо от "министерството на любовта". Ще се забрави какво е било това съдебна система, защото ще има само полиция за контролиране на мисълта. Така приложена бъдещата система за контрол над съзнанието (то сега я има тази "полиция", но ни е оставена поне малка свобода за шаване в катраненият казан), ще направи невъзможни ни атентатите, ни войните. И каквото каже BIG BROTHER, това ще е законът.

Да, гласували са си го в някой закон и сигурно затова е законно да се подслушва целият свят. Но това е така, само ако се гледа от тяхната камбанария. Същото е със законността на смъртните наказания и лагерните издевателства в Северна Корея, другари и другарки! Надявам се, няма нужда да обяснявам, защо за нас този подход е неправилен. Светът в крайна сметка не е създаден в полза на американците и то само от щатите на двете америките! Създаваха войни заради нефт, сега не искат да си платят цената.

Сега в 21 век САЩ поддържат най-гадния концлагер в Гуантанамо, в който под претекста че са терористи държат много политически концлагеристи при нечовешки условия и мъчения! Отвреме навреме някой журналист повдитне въпроса и бързо бързо всичко заглъхва!

Вувузел

Що подминаваш факта, че в Русия съществуват над 800 концлагера от типа на Гуантанамо, замаскирани под нежното име "колонии". Над 700 000 "колонисти" са подложени на непрекъснат терор! А самият Гуантанамо е разположен в покрайнините на един от най-големите концлагери в света, замаскиран под името "Република Куба". А нещо да кажеш за Софийското Централно Гуантанамо, дето се "излежават" 10 пъти повече хора от Американското!

А ти,защо не упомена българските лагери на смъртта(Белене,Куциян,Зли Дол и т.н.),един поне от съветските,Гулаг...Нима не знаеш,че са били в пъти по-жестоки и по-мизерни от гуантанамо,за където не съм чула да ги дават на прасетата за храна,както е било в Белене,нито пък да затворят някой от затворниците си в желязна килия...Защо подминаваш факта,че в Русия или у нас никой не може да заведе дело (съди) за това,че го подслушват,а сега с модерните техники въздействат на психиката,на здравето(особено,ако си от "омразните" за тях независими от ДС Хора,дръзнали да се възправят срещу БКП-БСП системата),ха иди и ги съди - да,но ако си в САЩ,затова САЩ наистина е страната с най-развитата демокрация.Русия,ами...у нас е,като у тях май, с изключение на 1991-2г(около 11месеца).Пардон,по времето на правителството оглавявано от Костов не беше до такава степен масирано подслушването,но се възстановиха постановките с компромати и манипулирани записи...,заради което и паднаха от власт.Така,че нека се учим...

Аууууууууу недей ще ме разплачеш. Любимия ти Путин затваря нискостеблени момиченца за песничка, а САЩ затваря брадати главорези за тероризъм

Другарю, че си прав - прав си. Но смъртни наказания има на много места по света. Ще се изненадаш, но в една от най-напредналите държави в света има такива - Япония.

"АБСОЛЮТНИЯ МИР И ДЕМОКРАЦИЯ" В Америка и в Света могат да се постигнат много лесно Монтират се чипчета в главата на всеки индивид и ако прекали с гледането на порно, анти-правителствените изказвания по Интернет , изказванията против гейовете и лезбийките - въобще прави нещо което е забранено в Тората ии е против официалната политика - От Службите ти Дърпат Шалтера на чипчето и те вкарват в медитация за различен период от време :))))) Например - за използване на неприлична дума по интернет - 5 минути , за анти-семитско изказване - 3 дни и т.н . :)))

ееее, как само 3 дни?

Така като гледам, на теб вече са ти монтирали такова "чипче" :)))

Искахте "демокрация". Получихте я. Cheers!

Не искахме комунизъм и го изритахме на бунището. Cheers

Никога не е имало комунизъм, както и никога не е имало и няма "демокрация". Никой не ви пита какво искате. ха, ха, ха.......

Естествено!

АНГЕЛА МЕРКЕЛ, ДИЛМА РУСЕФ И СОНЯ ГАНДИ СА ОПРЕДЕЛЕНО ПАРТИЗАНКИ ОТ АЛ КАЙДА

Браво на съдията. Прав е. Човешкия живот е най-важен

Баба ти може да вземе емоционално решение, но един съдия е длъжен да съблюдава закона. Дори в "скапания" БГ закон на нашата "скапана" държава се съблюдават правата на човека (поне официално!)

Съобщението изпратено .за да бъде проверено и ако не отговаря на интересите ми ( хамериканските ми) няма да бъде побликувано.Супер !!Свобода на печата .дрън.дрън- ярина !!

Нагло, но не и неочаквано...

Можем да слушаме всички хамериканци , барабар с негрите.Хау (казах) ...Винету....

Американците създадоха терористичната групировка ал кайда.

Вече ще дишаме свободно!