Призиви против рестарт на ”Бургас - Александруполис”

Национална асоциация Българско Черноморие (НАБЧ) започва подписка против рестартиране на нефтопровода “Бургас-Александруполис“.

Обратно в новината

Коментари - Призиви против рестарт на ”Бургас - Александруполис” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-ЛУДИЯТМАКС,по принцип имаш право,но недей да ми пречиш и да разколебаваш хората! Няма да ти обяснявам каква комисиона ще получа ако петролопроводът бъде построен,но имай предвид че в САЩ,където синът ми е студент,обучението е много скъпо!Освен това трябва да му купя и жилище там.

От чисто рационална гледна точка. Тази тръба стана задължителна , за нас. Не политиканствайте. Американците не идват тук, да ни пазят. Те си имат собствени интереси и ние играем ролята на пушечното месо. Ако са коректни към нас не биха направили това с Мариците. От 70 000 завода изнесени в Китай Индия и т. н. , колко има у нас? Един.

"Абе тези нямат ли си друга работа,че тръгнали пак да протестират?Руснаците ми обещаха че ако им съдействам проектът да бъде одобрен,ще мога да купя още хотели на синовете ми."

Трябва много добре да се обмисли проекта. Ако трябва с 5 нива на защита да бъде тръбопровода, 30 млн. на година транзитна такса малко е смешно низка. Плюс това местното население трябва да се съгласи. Не си въобразявайте, че западните инвеститори идват за да си подарят парите на Българите. Всеки идва за печалби и то големи. Аз съм склонен повече да вярвам на Братушките, отколкото на англичани, американци, германци и т.н.

Е, да, те руснаците са известни грижата си за човека. Те не идват за печалби, а от любов към православието. :))) Аз пък на руснаците най-малко мога да им повярвам. Лъжат ни толкова време и продължават.

Не вярвам нито на братушките, нито на брадърите. Но и не вярвам на политиците, защото не съм ги избирал аз!

Аз съм за Атака, не за Герб и БСП.

Нашите от АТАКА и колегите от ВМРО са ЗА ПЕТРОЛОПРОВОДА и съответно ЗА БСП, а колегите от НФСБ на Винкело (Валери Симеонов) са ПРОТИВ петролопровода и ще подкрепят ГЕРБ. А сега де ! Шах с пешката....следва: шах, шах,шах и три пешки метър ! :)

Бавно но славно комунизмът се завръща... Само кофти материал в този кенеф наречен бугария

Заминавай в Германския Халифат при Баба ти Меркел! Някой да те е вързал тук?

Ако дивите орки заграбят и българското Черноморие по кримско-донбаския сценарий,ти вероятно ще се криеш като червей или ще им станеш теляк.

Какъв александруполис??? Това си е Дедеагач, даден заедно с излас-територия на България на Бяло Море още от зловещия и заробващ ньойски договор.

Дедеагач би трябвало да ни се върне, не е справедливо България да е лишена от излаз на Бяло море. Тогава Бургас-Дедеагач става задължителен, за нас. Турция не би посегнала на тръбата която ще е и руска.

защо първо не накарат Гърция да върне на България Беломорска Тракия,пък след това да настояват за петролопровода. Рубладжийските историци твърдят че през 1944 г. българските войски са изтеглени от Беломорието по настояване на съюзниците.Обаче не казват защо Сталин не се е възпротивил на това искане.

Всеки път след управлението на комунисти/социалисти следва катастрофа в резултат на неописуемите им кражби! Всички крадат. Но никой не може да го направи толкова нагло и в такива мащаби ,като социалисти/комунисти. Справка - Румъния (България е ясна - комунистите я превърнаха в територия!)

Продължавайте да гласувате за БСП, АБВ, ДПС, Атака и т.н., да въздишате по времето на Тато и да милеете за "матушка Русия". На кои избори ще се усетите, че когато гореизброените вземат властта винаги следва катастрофа (купоните при Луканов, фалита на банковата система и на България при Виденов, спомнете си и Орешарски). Забравете и за пари от Европа.

И заменките на Станишев+Царя.

А за кой да гласуваме? За неолиберастките слуги на Сорос, Хилъри Клинтън и Баба Меркел ли? За пребоядисаните комунисти от ГЕРБ и за мекокиткените пребоядисани комунисти ,"психодесни" от Реформаторския Блок и техните костовистки отломки от Дай България, Деос,Зелените и Нова Република.За тях ли да гласуваме? Или за ДОСТ-ислямистите на Местан и Касим Дал?

Няма ли кой да напомни на Педерджиков, че е служебен премиер, на служебно правителство с ЕДИНСТВЕНА цел организация и провеждане на избори. Напомнете го и на матрьошката-генерал-президент!

Не, няма кой да напомни на Дедо Оги :) Вместо това ти напомняме на теб, че вашето ГЕРБ-еро -Реформаторско, Соросоидно царство приключи!Путин и Тръмп ще приключат в най-скоро време с вашия"гуру"Дедо ви Сорос...:)

Бургас ще се превърне в руско гето. Не ни стигат руснаците и руските училища ами сега и тръба разливаща нефт по плажа.

Те руснаците са си свине и навсякъде където стъпят става свинщина!

Орлин Данев

Щото нали "бежанците" и западните туристи(особено англосаксонските и германо-хазарските) са едни "културни"....културата им тече из крачолите! :)

На вас бургазлиите не ви стига Винкела (Валери Симеонов), ами ни го натресохте и на нас в ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ (АТАКА, ВМРО и НФСБ). Та сега може да се разпаднем до изборите...нищо,че са толкова близо :)

Е не може всичко да е за Сорос уса и ЕС, трябва задължително да направим БЕЛЕНЕ, БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС И ЮЖЕН ПОТОК! Това е за децата ни мислете с главите а не с гъзовете продажници

Канал до Тунджа и отдам до Средиземно море през Гърция. Това е решението за България.

Докога тези изчадия на Кремъл ще ни тормозят, не е ли време да ги изтрепем до корен?

Вие мекокиткените сподвижници на Дедо Сорос с какво ще "трепете",че ми е много интересно? С вибратори,или направо с голи дупета? :)

Руските тролове не разбраха ли че Бургас Александруполи е неизгоден и крайно неприемлив. 20 милиона долара и 100 работни места. Та дори Русия да върне Крим и Донбас пак няма да се строи. Това са смешни приходи и работни места на фона на туризма.

А вие соросоидните тролове не разбрахте ли, че вече вашите господари Дедо Сорос,Хилъри Клинтън и Баба Меркел " не пеят в хора"? Както решат Путин и Тръмп, така ще стане! :)

През 2016 година правителтвото на ГЕРБ, по молба на гръцката страна, решава да не ликвидира дружеството и се увеличава капитала му с 88 000 лв, за да се платят разходите на външната фирма, която го управлява Вистра" Б.В., Холандия, понеже дружеството няма свои приходи. Сега се прави абсолютно същото! Пуснете едно търсене Проектна компания нефтопровод Бургас-Александруполис и ще видите същото направено от ГЕРБ в 2016 г. Стига сте прали мозъците на хората с глупостите си!

Що лъжете хората и им промивате мозъците, не мога да разбера? Проектът си остава замразен, както досега, но дружеството не е ликвидирано още по молба на гръцката страна. Няма никакво рестартиране на проекта, няма никакво обществено обсъждане. Същото "увеличение на капитала" на дружеството направиха и ГЕРБ миналата година и това е свързано с покриване на годишните разходи: link

Като толкова искат да не минават през Босфора, да направят Черно море до Тунджа и през Гърция, но с руски пари.

Петролопровода Бургасж-Александропулис не бива да се строи- ползата от него е минимална и няма смисъл. Зарара е повече от ползата.

Аба къв невтопровод, каква нефт, я си кибичи на вьглища, хааа къв ти е проблема? Евтино, пушливо и миризливо, абе еврогориво бе:))))

Наскоро висш руски функционер установи, защо падат руските ракети. Причината е, че руските млади програмисти, които ги чертаят вземат под 250 долара на месец. У нас за подобна дейност плащат над 1500.

И какви ракети чертаят у нас?

И КАКВИ РАКЕТИ ПРОИЗВЕЖДА БЪЛГАРИЯ СОРОСОИДЕ ИЗГЪРБЕН ОТ ПРОСТОТИЯ ?

А на Черни връх ходи ли ти се?

Как се казва тоя висш функционер, руския де?

Другаря Рогозин!

ИМа откат от трасето..Региона не иска нефтопровода..Нарушавала се мощна охрана на ЕвроАЗИЯ обезпечавана от Биогеосистема...

СОРОСОИДНАТА СГАН ОТНОВО СЕ РАЗМЪРДА . ЗА ШЕПА ЦЕНТОВЕ СА ГОТОВИ И МАЙКИТЕ СИ ДА ПРОДАДАТ . ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ КОГАТО СЕ СТРОЕШЕ ДЕРИВАЦИЯТА ДЖЕРМАН СКАКАВИЦА ЗА ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ГОДИШНО 100 МИЛИОНА КУБИЧЕСКИ МЕТРА ВОДА В ЯЗОВИР ИСКЪР ЗЕЛЕНИТЕ НАДАДОХА ВОЙ ДО НЕБЕСАТА . ПОСЛЕ СИ ПРИЗНАХА ЧЕ ИМ БИЛО ПЛАТЕНО ПО 10 ДОЛАРА НА ЧОВЕК ЗА ТАЗИ РАБОТА. ТА В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ МАЙ ИМАМЕ СЪЩИЯТ СЦЕНАРИИ . НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧЕНО И НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО ДРАГИ МИ ПРОДАЖНИЦИ ГЕРБЕРАСТИ И ПРОЧИЕ КАЛИНКИ .

Мурзилките като чуят за шистов газ, получават микроинсулти и инфаркти. Но виж когато проекта е руски, винаги са за. А еколозите са си червени мекерета, начело с БСП и бялата лека Сидерка.

ХОДИ ТЪРКАЛЯЙ АСПИРИНИ БЕ СОРОСОИД МАЛОУМЕН .

Мда, парите правят чудеса. Само за Протокола от буйови терминали в Супса Грузия се товарят годишно над 15 млн. тона, от Новоросийск над 30 млн. тона. До сега разлив няма. Тези , които са против, са купени от Лукойл, защото той не участва в Проекта. Тези, които протестират като еколози са купени от кмета на Бургас, пак защото Лукойл не участва. Искането на Лукойл е да се строи стационарно пристанище, което да разшири възможностите на пристанище Росенец за приемане на танкери от порядъка на 150 хиляди тона, без Лукойл да даде и един долар, но да се възмолзва от Проекта. Цената на буьов терминал в морето е около 50 млн. долара, на стационарно пристанище около 300 млн. Дори и руснаците не са съгласни по икономически съобръжения. Ако Проекта се осъществи, има голяма вероятност България да си възроди танкерния флот и да транспортира 50% от петрола между Новоросийск и Бургас. Изводите оставям на вас.

Вие сте един предател, Вие предавате евроатлантическите ценности. Руските въглеводороди им вредят. В името на тях вечните и непреходни ние разрушихме всичко у нас само и само за да ги имаме, вие сега искате да работим срещу тях. Освен това не на последно място и моралното удовлетворение, че ние ще згубим, но руснаците ще загубят много повече от нас.

България НЯМА НИЩО ОБЩО И НАМА ДА ИМА С РУСИЯ! Какъв нефт, какъв газ в най-провалената държава на балканите.

Соросоидче, лежи си тогава в лай.ата.

Не може ли да се товари нефта близо до руския бряг и по нефтопровод да идва до Бургас и продължава до Александрополис.Така,ако има разливи ще са на руския бряг!По справедливо е!

Препоръчвам Ви лятно време да отидете на плажа намираща се пред входа на петролната база в Росенец. Плажът е любимо място на местните хора, които отлично знаят къде е мръсно и къде е чисто и с наслаждение се пекат и плуват на фона на петролните танкери.

Никакъв петролопровод няма да стане. ЯСНО ЛИ Е, БЕСЕПЕ-то и Царската сган

Абе, докъде има въглища и дърва, за какво ти е?

Гей, не се бой. Гларусите няма да те оставят.

В Никакъв случай. Руските въглеводороди вредят на евроатлантическите ценности. Освен това, най вероятно ние ще загубим, но ще отстоим нашата национална идентичност. Не случайно Нане казва я не сакам на мен да е добре а на Вуте да е зле

Гьобелс ряпа да яде: пълно е с неверни и измислени факти. ОВОСа на проекта е официално приет от МОСВ, БАН е дал положително становище, а "крилатата' фраза за човека не е от Сталин, а е зимислена от писателя Ан. Рибаков. Според бурзгазлии най-добре е в Б-ия нищо да не се прави, а хайдуцуте да правят, както досега!

Не на реваншизма, нека това сбъркано служебно правителство да се постави на мястото му и да му се напомни какви му са задълженията - организация на изборите!!!!!! Всичко останало, към което протягат алчни ръце, да се спре!

Мръсна бесепарска продажна сган Троен Майдан ще ви гризне животеца

Абе, къде е Радев? Великият спартан-летец Само Деси-ту лети наляво-надясно с охраната си Този изчезна, като Олигарски навремето

Смелчаго,още ли припадаш,когато ти боцнат пръстчето при кръвни изследвания :))

В община Поморие е проведен успешен референдум.На основание на какво се организира подписка!!?На гербавия Иван Алексиев!!?

Те тея по морето нали се скъсаха да плащат данъцииии.... С два-три месеца искат да избият за цяла година!!! То и затова 'глупавите' българи ходят в Гърция и не искат и да чуят за нашето море! Иначе че е възможен разлив и после всичко ще е съсипано си е самата истина!

само защо никой не се надигна да протестира и прави подписки при проучванията и идеите за добив на шелфов газ чрез фракинг?

няма такива идеи. А спомни се какво стана с шистовия газ.

Само пълен идиот би си помислил,че тези протести са заради грижата за природата.Защото няма обяснение,как така за проекта "Бургас Александруполис" има протести и местен референдум, а за "Бургас Вльора" няма нищо подобно !

Не мога да разбера, защо сега толкова критика ??? Че нали на изборите хората казаха че искат промяна ??? Ми те това си избраха - промяна. Днес петролопровод, утре ще приемем всички в партията, после ще вкараме всички в ТКЗС. Който не иска - на курорт в Белене.

... той ББ ви е писал програмата предизборната ба вас, червените мандрили, а някой май не я е чел, щом Ваши кандидат депутати взеха да говорят за премахване на тази точка от програмата.... ясно ББ е виновен, тъпанар

Неистовите стремежи на Русия да избегне препятствията по пътя на енергийната си политика удрят най-слабото звено в ЕС- България. "Южен поток" за да избегне Украйна, а "Бургас-Александруполис" за да избегне Босфора и Дарданелите/ех тези проливи!/ Обаче не и се получава. "Южен поток" никога няма да се изпълни в първоначалния вариант-най-много да изкарат на заглушка тръба за 15 милиарда кубика до Варна. А утре НАТО ще вземе такова решение за Черно море, което ще направи невъзможно изграждането на плаващи буйове в тази част. А ако хората от Бургас имат нужда от подкрепа само да дадат знак.

Черно Море не е собственост на НАТО,мили ми троле.

но териториалните води са. И тъй като по някаква причина Румъния, България и Турция са членове на НАТО ето ти отговора.

Като пукне изверга потисник, убиец и крадец Путин много народи, включително и Българския, ще си отдъхнат.

Газта май ви свършва. Ще крадете ли пак?

Ще пукнеш ти от студ в Сибир.В скоро време.

Червените уроди тепърва ще си плащате тежката карма трупана 100 години, споко още не си разбрал !

Преди 20 г. Свет.банка предложи 75% ликвидация икономишката на България и 25% приватизация. Виденов не подписа, подписа Костов. Виденов не продаде Нефтохим без пари на Вяхирев.Тогава Русия плащаше чрез Кюлев по 70 ДМ на студент. Крещяха-Кой нескача е червен.Сега си хапят задниците от глад , високи такси и наеми.Така свалиха Виденов Иван Костов продаде Нефтохим за жълти стотинки на Газпром.

Виденов, Костов... Ама все руснаците купиха Нефтохим ;)) Просто Виденов им е искал повече пари от Костов, което го прави честен човек във вашите очи. Костов продаваше без пари, а социалистите купуваха без пари.

по чие време беше създадено? Рем му каза на комсомолеца:Мога да мина с теб, мога да мина без теб, мога да мина през теб-ти решаваш. Жан беше толкова жалък, че дори го наричаше "Топенерго"

30 милиона годишна такса и 30 работни места. Освен това ще поразчистят 50-60 километрова просека от дървета, че много е обрасъл района, та чак на резерват е заприличал! Ще има малко тръби и малко риск да потече петролец, ама ако стане - събирайте и пълнете резервоарите, няма да го плащате! Е, ще има малко кредитче, но ще е с ниски лихви и за няма 35 години ще го изплатим, без да усетим тежест. Добри са условията, трябва да приемем!

Добра фантазия имаш, ама лъжеш като седесар оп 90-те. Тия 30 милиона как ги сънува - в рубли, рупии или черупки?

Абе и аз не вярвам да са чак толкова много, особено като се има предвид, че социалистите успяват да докарат до загуба даже Козлодуй ;)) Ама мижа и вЕрвам!

Руските крадци и техните подлоги от БСП/ДПС/Атака/Патриотичен фронт не одобряват прекалената логика във Вашия пост.

АБВ и Пръмова защо ги отписа !?

ДРУГО СИ Е НАЛИ ДА ТЕ КРАДАТ АМЕРИКАНСКИ И КАНАДСКИ ФИРМИ ... ИЗНАСЯЩИ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДАВАТ САМО 1 % ОТ НЕГО. ПРИ ТОВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВО НА ОДИТ . МНОГО ДЕМОКРАТИЧНО НАЛИ ? МАМКА ТИ СОРОСОИД ИЗРОДСКИ МЯСТОТО ТИ Е В ГРОБИЩАТА .

Кога е аванса този месец ?

Костов е червен задник като вас бе др0гаре.

И колко загрижени за природата има сега. В момента Странджа има безумна сеч, но нокой алармира. Направен кактонтрябва петроло провода не е опасен в ДАЩ 2000 мили изгражадт такъв. Е ква е разликата. Не знам защо за всичко ревем, и все чакаме някой да оправи работата.

Ама много ясно че на Ганьо не му трябват никакви мега проекти,нито петролопроводи нито газопроводи нито АЕЦ,нищо.Той иска да тъне в мизерия,да мре от глад и разбира се да се оплаква че на него му продават НАЙ скъпия петрол,НАЙ скъпата газ и НАЙ скъпия ток и че срещу него има световен заговор от всякъде и от всички щото той е най великия.

а сега ни обясни, защо магучая, като владее етвърт свят, има изобилие от въглеводороди и всичко що се сетиш в недрата на земята,газопроводи, атомни централи и петролопроводи тъне в мизерия вече 600 години??

Мизерия ли??? Колко имота купиха туха руснаците бе боклук?? К О Л К О??? А знаеш ли КОЛКО в Испания, Гърция, Франция, в Лондон и в щатите????

ТАМ Е РАБОТАТА СОРОСОИДЕ ЧЕ РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ЗА СВЕДЕНИЕ НА ОЛИГОФРЕНИ КАТО ТЕБ СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ТАМ Е 1300 ДОЛАРА .

По бедни и окаяни от "европейските" българи няма,платен реформаторски троле.

Щото като спряха да идват туристите от могучая по лайноморието и Булгар гъзарите ореваха че сезона им е провален е затова.А,и банкянския цървул рева за едни 80 милиона загуби от санкциите и искаше ЕС да му ги върне ама.......

Аве мошара тъпа, тебе 500 години турчин те е клатил, и командвал, за какви 600 години ми блееш точно пък ти, дет тая същата Русия, или тогавшна Руска Империя ти е нвписала името на държавата -България на картата на света! Аре (по руски) отвали на хуй и не смеши людей!

Ти някога да си видял проект на БСП да е започнал с разчет на икономическата ефективност? Не си видял и няма и да видиш, всичките аргументи на БСП са "по принцип". Малко преди да сдаде властта БСП направи поръчка за реакторите за Белене БЕЗ ДА ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР само и само да постави държавата пред свършен факт. Да казвам ли, че изобщо не се знаеше как ще се намерят парите, как ще се изплати, на кого ще се продава? Същото опитаха и с Южен поток - подписаха за строеж без да се зае нищо за икономическите параметри. Добре, че беше спрян навреме иначе държавата пак щеше да е пред свършен факт.

И кой има сметка от тоя нефтопровод !? Рашките че няма да плащат такси на Украйна , тук техните платени мекерета ще си блажат от комисионни , гърчолята ще имат по-евтин руски нефт , турчолята ще си пазят Босфора да няма инциденти и разливи на танкери , пък ние балъците ще получим толкова данъци колкото е платил руския Лукойл за последните години - Зиро , нула , нихт , капут !!!

Лошо е да си тъп, освен ако не си идиот. Лукойл е платил над 600 МИЛИОНА данъци за 2015-та година. Главно ДДС. Като хванете една лъжа, поне проверявайте дали отнякъде не може да се види истината!!

Рублашка , ДДС-то реално го плаща крайния потребител , тоест ние народа ! Кажи колко данък печалба е платил Лукойл последните 15 години ! А !!!

А колко са приходите и укритите данъци на Лукойл. Посочи цифра нали се представяш на много умен.

Договорите със американските централи са подписани първо от правителството на Костов,препотвърдени по времето на НДСВ,ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,Румен Овчаров също има пръст там.

1500 големи и средни предприятия бяха продадени за стотинки! Сега като се направи нова фабрика - три дена режат ленти и пишат новини - виж винпрома от Карнобат - в колко страници е новината!

Аве ДИРек сайта, да ви пикам на архив снимките. Защо не давате реални снимки от събитието, ами показвате някакви си мадами по потници? Явно пак са протестирали три ку...ви и пет пе..де..ра..са!

Боярщник взе ли си купоните от Путя за ядене, че ми се виждаш огладнял.

Нямам нужда, тва да не ти е БГ, дет гладните кучета изяждат нуждаещите се жени от бкзплатна храна направо на площадите из селата! (Козловец В. търновско) Марш, да чакаш каруцата ч хляба!

Ачик далавера, т.е. грубо съшита партенка от ГЕРБ с намерение на да предизвика предизборно цунами по черноморието. Тази НАБЧ къде беше когато разкошният Слънчев бряг беше бетониран, когато старият Несебър бе превърнат на долнопробен битак, а девственият Синеморец в клоака?

... той ББ ви е писал програмата предизборната ба вас, червените мандрили, а някой май не я е чел, щом Ваши кандидат депутати взеха да говорят за премахване на тази точка от програмата.... ясно ББ е виновен, тъпанар

мега грабителските руски проекти,подкрепяни от петата колона БСП,има само един път - чемодан,вокзал,Иркутск,Бояришник.Обикновеният българин няма да има никаква полза от тези мегапроекти или т.н.троен шлем,а всичко ще му се изсипе на гърба със години да плаща,дори и поколенията.

Бе той и от американски тец няма полза - ама ейго- вна - плаща си!

Те протестърите така си лаят по навик. Ако стане дума за АЕЦ"Белене" пак ще лаят. Даже още по-силно! Ако стане дума за "Южен поток" пак ще лаят. От девет кладенеца ще ти донесат вода за да ти докажат колко е вредно това за България. Нищо,че фактите сочат обратното. До сега са пропуснати ползи за България и то огромни! Същите тези "зелени" ми обясняват колко вредна е АЕЦ"Козлодуй" и как,ако гръмне...... Колко време трябва да чакам да гръмне? А иначе,като им вдигнат тока,започват да квичат! Ами,нека на вас ви продават само "зелена" енергия! От фотоволтаици и вятърни генератори. Ще ви станат главите на касетки!

И да знаете - като СПЕЧЕЛИ на 26-ти март, БСП ще ви избие децата, ще ви национализира имотите, ще ви изгони в лагери, ще ви вземе спестяванията, ще ви бие дет ви фане, ще ви изкара от нато и ще ви вкара в Русия и ще ви ... малиии, срам ме е да го напиша!

Това не е важно. Важното е, че ако хората вярваха, че БСП ще направи тези неща, БСП щеше да спечели с 99%.

Е да де - ама и при 30% пак това се очаква! Така казаха от козяк! как да не им вярва чиляк?

Какво толкова са се загрижили за българската природа !? Важно е аз и моите съпартиици да си вземем комисионните , пък че се раждали болни деца с увреждания - много важно ! Моите деца и внуци нали си се пекат на Малдивите !

Където Путлер има ръка трева не никн е.