Подписаха договора за доставката на хеликоптерите за спешна помощ

Започва изграждането на хангарите, първият вертолет пристига в средата на декември

Обратно в новината

Коментари - Подписаха договора за доставката на хеликоптерите за спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като имаме хеликоптери, които сме щели да даваме на украинците, защо купуваме други?!

Рибата е в морето, а тигана вече се загравя. Не може ли когато дойдат хеликоптерите , тогава да се почне строителството на хангарите?

С брезент ли да ги покрият?? Разбирач

10 000 000 евра за бройка , сигурно е включено и горивото за 50 години напред

Какво мислиш че е цената на хеликоптер за медициско спасяване? Колко си поръчвал?

_stankow

Елитът си осигурява спешен превоз от жълтите павета до летище Враждебна, където чака Спартан-ът. Е, междувременно ще спасят и някой паралия до частна болница, така, за лице. Все пак народни пари са, трябва нещо и за народа да остане.

Е??? И кой модел са хеликоптерите??? Спесификация????

За тази цена са с характеристики като за арабските принцове.

че сладко захлебихме

Достатъчно. Купихме си медицински хеликоптери... "на хартия". И без друго повечето хора изобщо няма да ги усетят, освен като безполезен разход.

Като гледам го бройте, доставен!

Много миниатюрни тия хеликоптери !Не трябва ли да са по -големи?!?!? Иначе е жълт! Яко!

Такси бе, джанъм!

Аз се зашгубих в планината преди 2г. , и до днес чакам помощ с хеликоптер , защото съм ранен на върха на едни скали - Те сега подписват договорите за доставки - НИЩО де , мога да почакам още 2-3 г. !!! Както казваше Тодор Колев : " Вече се затопля - няма да замръзна Я ..." !!!!

Неграмотността не е порок, лекува се. Купуват се медицински хеликоптери тип въздушна линейка. Не се купуват спасителни хеликоптери за издирване и спасяване.

Това обаче да ти липсва чувство за хумор и да си опериран от мисъл - ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Се лекува !! Кой стои две години ранен на върха на скали и чака хеликоптер бе БУНАК ?!

яко ще се краде

С играчки от Джъмбо. Все пак напредък.

В САЩ ако те качат на такъв хеликоптер , олекваш с 50 000 долара веднага. Не се покрива от никаква застраховка. Така че, хора които са в съзнание като чуят че ще ги качват на хеликоптер до болницата и викат "не, нееее..."

Разбиром кой жмило ниже минуси. Нима не виждате ,че това е поредната подигравка с нас ? Навремето,когато се въоръжавахме с МиГ-29 пак имаше “генерали” дето искаха да се облажат и предлагайа да вземем МиГ-23 на подобна цена, момчето дето направи така че са имаме МиГ-29 го уволниха. Добре че руснаците сами проявиха последна какпка великодушие. България е красива страна и не заслужава гнидите ,които е завъдила.

Радвам се тоя път поне имаме жълта детска играчка за сега.... Само не ми е ясно ния хангари за хеликоптери немаме ли?

Гърция купи 30 или повече бойни хеликоптера за към 500 милона долара. Миналата година. Да не говорим че вече патрулират с някои от тях. Като обърнем валутните курсове и сметнем на бройка, дали пак не сме обрани?

А не, всичко е точно! Нали не излизат от личния ми джоб. Държавата плаща, а моето куфарче - пълно. Сделката е идеална.

излиза че сме на далавера 30 по 10 М е 300 М , а гърците дават 500. Разбира се това е по твоите данни. Има много детайли които могта да променят цената от модела на хеликоптера до обурудване

Ако имаше програма за развитие на България деветдесетте, можеше сами да произвеждаме. Сега се хвалим като сме купили продукт на кредит от друга държава.

и хеликоптери на макет!

lu4ka

Еййййй, тея не са на чертежи. Tея са от "Matchbox".

А екипажите? Иначе хубави играчки ни показвате. Дали няма да си останем само с тях, както стана с изтребителите. Или някой се заблуждава, че американците ще ги доставят?

България ще има медицински хеликоптери. 50 години след нормалния свят

140 МИЛѝОНЯ, кат сложите поне още 10 мильоня за хангарите дет пише че щяли да ги праят+ персонала + горива+застраховки сигур рабтата става едно кръгло 200 МИЛьОНЯ за удоволствието А колко ни струва един договор за наем примерно с Румъни или с Гърция да ползваме ако се наложи техни хеликоптери - ако има такава ситуация ??? Сложте и тая цифра на тезгяха Примерно на година за наем 5 милоня та да напраим сравнението струва ли си ? Ако наема на година е примерно 40 МИЛѝОНЯ има смисъл да се купуват оти ки са избият за 5 години Ма ако е 5 МИЛѝОНЯ рабтата ми мяза на хранилка Та даите и колко платаме за наем да си напраим сметката

Колега, не се мъчи, сметките не ти се отдават! Мисленето също...

Кирчовци и Кокорчовци дори ТОВА не успяха да направят.. дори това!

А, тиквата, защо не го направи за 12 години,а? Ей,тиквените тролове сте толкова смешни,чак сте жалки!

Ами НЕ е казвал, че ще го направи! Кирчо каза и не го направи. Нито мостове над Дунава, нито по 4 магистрали годишно, нищо Нито дори електромобилите! Ама имаше време за парапета!

Абе смешко, именно при ПП стартира програмата за закупува на хелитата. Провери преди да пишеш глупости.

Тоя хеликоптер поне го има на макет, а не само на чертеж.

Тоя път макети ли ще вземем?

Адмирации за Президента Радев , Адмирации . Този Човек успя за няколко месеца да направи това , което се дъвче от Партийците 34 години . Още веднъж - Аплодисменти .

Най после са успели да разпределят комисионните..

То това е ясно, но поне вече ще има нещо. Някой като закъса не му е толкова важно кой каква комисионна е гушнал, важното е да му спасят кожата :)

Защо мислиш че са разделили някакви пари ? Няма Парламент , няма Депутати - те са Генератора на Кражбите и Корупцията в България . Децата в Детската Градина го знаят . Браво на Президента НИ .

От тоя размер на снимката ли са?!

аз като гледам снимката - вече е доставен