Подпалвачът в Киото драснал клечката и викнал "Умри", жертвите вече са поне 23

На място е задържан 41-годишен мъж, който носел туба, разлял запалителна течност и предизвикал пожара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Япония като една от най-мощните икономики е естествено е на светлинни години от.нас. Обаче и те си имат кусури, които за нас е.невероятно, че.може да съществуват.

броят на жертвите е нараснал до 23 души, пострадалите са 36. Към момента на избухването на пожара в сградата е имало около 70 души, неколцина засега не са намерени. ужасна трагедия.

Мдааа, шефовете нямат представа, че с тяхната божественост могат много бързо да се окажат отдясно на Бога. Преди няколко години един велик началник спаси кожата на косъм, защото след "Кво ме боли за теб и семейството ти!", все пак успя да прочете правилно погледа ми и отложи, а после така и не изпълни уволнението ми, защото казах, че фирмата (в която беше служител като мен, макар и шеф) не му е бащиния. Ако не беше премислил, само след час и двамата щяхме да бъдем в новините. Понякога си мисля, че е по-добре такива възмездия да не се разминават, но пък от друга страна, сега подпалвачът е изверг, а най-вероятно заслужено наказаните от него са невинни божи душици и никой не си прави правилните изводи

И аз един го гоних да му извия вратлето. Плати си с лихвите. А ентусиасти, които да плюят срещу семейството ми открито няма, не им стиска на нещастинците.

вие двамцата с този отогре сте завършени българи. Злобни и отмъстителним=, вероятно някъде от Западна България. Само да ви кажа, че тази отмъстителност, дори и да ни е спасявала някой път - е лошо човешко качество, за което се плаща на тоя свят, а още по-лошо е ако плащането ви го разсрочат за на оня. Така че - радвайте се, че не се е наложило да проявите този тип злост. Ако мога така да се изразя - 'Господ е бил наблизо'

Страхливците слагат "-" на подобни изказвания за възмездие. И защо? . Казано е - ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ". Никой няма право да издевателства над друг, само защото в даден момент притежава влияние. Всеки да си получава заслуженото. Преди всичко - правдата! Ако ще да е наложена силом!!!

щом си толкова праволинеен, така ще ти го кажа: "Вярвай ми - не искаш цял живот да се въртиш в спиралата на вендетата", 'око за око' е именно този принцип, в момента е актуален на места като Албания, Чечения, Сицилия, място от което произлиза термина. Има хиляди начини, някой като е тъпак и е с власт да го заобиколиш по пътя си. Най-лесния е да го оставиш в глуха пътека. Точно това българите в момента са направили с 'властниците' - оставили са ги на 'самотек' и ще се убедиш как ще катастрофират. Вече дават признаци, че се чувстват самотни - Началника им Бойко се навира в живота на хората отвсякъде, но не му се получава. Хората не го 'еават' за нищо. Така постепенно той ще изчезне, властта му отслабва с всеки изминал ден. Властта е нещо, което е в главата - докато си мислиш, че някой ти е началник - той малко или много ти е, дори и да ти е противен. В момента , в който разбереш, че ти нямаш нищо общо с този човек - нещата се променят. Един умен човек е поне 10 пъти по-силен от един глупав. В българия има 10% умни, ако станат 11% - палачинката ще се обърне. Ще видиш.

Баси колко бързо се разпространява пожарът - от 3 етажна сграда очаквах всички да са скочили навън.

Извършителят е затворил и запалил двата аварийни изхода, след което е започнал да залива хората с бензин и да ги намушква на главния изход. Плюс факта, че са анимационно студио и е имало много запалими материали, особено хартия, на първия етаж. Това е планирано в ужасен детайл, и за жалост много голяма част от екипа е пострадал, от 150 души в момента поне 33 са загиналите и 40 пострадали, като се очаква броят да расте. Наистина ужасна трагедия...

а те и тука така живееха някой докато имаше заводи...сега и това няма и спят по улицата

къв материален статус , бе дърво? виж , че за 3 дни оправят цял кварал след поражения от природни стихии , атомни аварии и бомби.....материален статус???? че не карат БМВ на 20 години ли имаш предвид?

където хората нощуват в едни ниши със сгъваеми легла,поради невъзможност да наемат жилища. чак да те стане страх... - продължих предния статус,поради техн грешка от моя страна.

Алоо, ''БИСКВИТКИТЕ''! До кога ще ни тормозите , НЕ ВИ ИСКАМЕ !?

С какво те тормозят бисквитките?

че българите много често се възхищават от Япония.това е поради почти оскъдната информация за тази страна, в която всъщност битуват зловещи ритуали и ограничени интелектуално хора - имам предвид повечето хора.материалният им статус не е реципрочен на интелекта им.работят залудо , но личната им полза от това е много малка. мога спокойно да кажа,че това са хора с робска психика. има някои заводи

Япония и Сингапур са единствените яки държави в Азия! И за какви ритуали бълнуваш! А за бедноста ще го подмина с насмешка! Там се пенсионират млади със супер високи пенсии! И после само си гледат кефа!

За вашто село с хоремага пенсиите им може да изглеждат страшно високи, ама като си там, примерно в Токио, и плащаш наем 5-6000 долара хич няма да ти изглеждат толкова високи !

Колко години си живял в Япония, че така се изказваш?