Подпалиха колата на скандалния районен съдия на Враца

Преди години магистратът беше разследван за поръчан побой над журналистки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се справи с мутрите с власт- туморите на българия

Може да се справи с мутрите с власт- туморите на българия

Прилича ми на сух спирт върху гумите, като гледам какви са щетите!

само чрез огън можем да се пречистим от тумора.....

В т.нар. "българска" "право"раздавателна система се въдят най-долните, мазни и гнусни морални мутанти.

Не анархия , а само ДИКТАТУРА ....ДИКТАТУРА на онеправданите може да се справи !

По-добре "анархия", безвластие, отколкото власт на мутрите, долни и гадни.

Не анархия , а само ДИКТАТУРА ....ДИКТАТУРА на онеправданите може да се справи !

"Очаквам от полицията да си свърши работата и да намери извършителите на това престъпление. " А ние очакваме съда да ги освободи след 24 ч. срещу 50 лв. гаранция.

"Очаквам от полицията да си свърши работата и да намери извършителите на това престъпление. " А ние очакваме съда да ги освободи след 24 ч. срещу 50 лв. гаранция.

Сега във Враца, скоро и на други места ...

политиците бандити,едрите бизнесмени бандити,прокурори,съдии,министри,депутати бандити- този народ на какво се надява ....

Съдията не е скандален. Скандално е, че не е в затвора.

наказание за доказани престъпни елементи- 1. понижение на заплатата. 2. мъмрене пред строя. 3. повишение в длъжност. 4. ... 5. ... и т.н.

интелигентната физиономия,както и какво е вършил и вероятно и сега върши,този не за шеф,ами трябва да бъде изхвърлен моментално от съдебната система.Престъпници има за съжаление и в съдебната система.А там за малки,средни престъпления на магистрат,камо ли за големи,трябва да ги чистят от системата.А за куриоз в Булгаристан ги правят шефове.

Работа на конкуренцията!?– На съдия ЛИНЧ!

Значи за него 15 бимберика не са голяма стойност, но ако откраднете повече от 7-8000 ще ви съдят за кражба в особенно големи размери. Жалко, че не е изгорял с колата тоя изрод.

Съдията е престъпник...

В България, днес, съдиите са за съд, прокурорите - за прокурор, полицаите - за арест, психиатрите за лудница, учителите за ограмотяване, лекарите за лечение... политиците за...

hahaha! e? kakvo sa penim samo i zeim? podai guzove smi si i tui e. kato ne iskas nesto da se slu4va se vzemat merki. zasto toz bukluk vaobste e na uridi4eska sluzba? hakai go vav truduv lager da vidi kak se ba4ka. i da mu scepiat guzencetotammanafite..

Политиците за Централния затвор

В тази държава нормалните хора сме изчезващо малцинство. Когато и последният си тръгне демократичната олигофрения окончателно ще победи. Може и член първи в Конституцията да се върне - за ръководната роля на Партията и пожизнено управление на Вожда и.

В края на 2009 г. Ганов беш наказан от ВСС с намаляване на заплатата, но това не беше пречка по-късно той да бъде номиниран и назначен за председател на РС-Враца. Той е на поста от 1 година. НЕ РАЗБРАХ НА КОЙ Е ЗВЪННАЛ ЗА ДА ГО НАЗНАЧАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РС-вРАЦА?

родна картинка , наречена съдебна власт.

Прави се на жертва.

Мутристан продължава да функционира безотказно.

Еххх,че не е бил в колата....

ши ба на държава!

народа малко му куца логиката вместо да запалят него , запалили няква трошка , ми той е престъпник , ще си вземе нова Терминал(НО)2

за един , а не си даваме сметка колко още такива има особено в провинциалните съдилища. Цялата система е прогнила от главата (Висш съдебен съвет) надолу.

За КИЯта де....

Враца е още в мутренските години от 90-сетте. Полиция, съд, прокуратура и местна власт са се срастнали с местната престъпност.

Малко справедливост, може би?

Не го жаля, мерси за такива представители на независимата Темида. До там води корупцията - хората, както и мутрите взимат власта в свои ръце.

".. не знам кой би направил това безумие" То и ние не знаем какви безумия си вършил, а лично мен не ме ѝ интересува, но някой определено е имал причина !

КАКВА Е ИСТИНАТА НЕ СЕ ЗНАЕ...ИЛИ НАРОДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ...ИЛИ САМ СИ Е ЗАПАЛИЛ КОЛАТА, НАЛИ ОЧАКВА ЗАСТРАХОВАТИЛИТЕ ДА МУ ИЗПЛАЩАТ....И ДА ПОВЕЧЕТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ПОДОБНИ НОВИНИ, НО КОМЕНТИРАМЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА , ЧЕ ЕЖЕДНЕВНО НИ ЗАНИМАВАТ С НОВИНИ КОИТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ НИ КАРАТ ДА СЕ ЧУСТВАМЕ ПО-ДОБРЕ ….

Евала. Нямали са вложителите правен интерес относно фалирането на КТБ!?! Този е малко пипалце на мафията. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Де да беше само тоэи.......

САМО КАТО МУ ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА И ДА ДРАЙФАШ...

10 ГОДИШНОТО БМВ НЯМАЛО ГОЛЯМА СТОИНОСТ ЛИ. Я ПАК ДА СИ ПОМИСЛИ. ОТ 2008 ГОДИНА БМВ СТРУВА 21 000 ЛЕВЧЕТА КОИТО ЗА ТОЗИ НЕ СА ГОЛЯМА СУМА АМА ЗА НАС С ПО 500 ЛВ ЗАПЛТИ НЕ САМО Е ГОЛЯМА АМИ ОГРОМНА.

Държава, в която няма ефективно заноизпълнение, закона е улицата - България в 21- ви век.

Това съвсем не е единственото в България престъпно лице маскирало се с тога!

В България съдебната система не е правораздавателната а правосъбирателна.Така че нищо не ме очудва...

Очевидна застрахователна измама.

Преди да паркираш, направи справка чии са колите до твоята !

Не трябва ли "скандален" и "съдия" да са абсолютно несъвместими понятия?

на милиционер комуноидната физиономия - определено му отива.

Когато праораздавателната ни система си затваря очите за скандални съдии с неясни биографии и користни цели, се е намесило провидението чрез ръката на съдът на линч...КОМПЕТЕНТНИЯ ОРГАН ДА ПОЧИСТИ СИСТЕМАТА ОТ ПОДОБНИ СЪДИИ ЗА ДА СЕ ИБЕГНЕ НАМЕСАТА НА ПРОВИДЕНИЕТО, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ И ДО СЛУЧАЙНИ ПОТЪРПЕВШИ......

Какво друго може да се очаква от човека на кака Кури...

Браво на вас хора! Браво! Много добро начало! За сега, обаче, си мисля, че е работа на негови престъпни конкуренти т.е. борба за територия, а не нормални хора да са започнали да правят правилното нещо. Нямам 15 хиляди, 10 хиляди дори, никога не съм имал и няма никакви изгледи да видя даже, а смрадливи изгъзляци като тоя ми тровят живота и тормозят сънародниците ми. Сега с факла, после с нажежен нож ще се среща. Прокълнат да си гнусен предателски изрод ганов! Да ти изгорят очите и да те лекуват 'доктори' колкото ти си 'съдия'!!!