Подобряват въздуха в 7 общини с над 111 млн. лева

Става въпрос за Бургас, Видин, Димитровград, Монтана, Пловдив, Смолян и Столична община

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един вид казаха следното: На всеки работещ, който не е на минималната работна заплата, му взимаме от 500лв от джоба, щото така сме решили! Обяснение за какво са тези пари, ще напишем в последствие! Смъртно наказание за кражба в размери над милион лева няма ли да има?

Пак едни хора ще вземат едни пари....

На най-богатата община - безвъзмездно финансиране. Това справедливо ли е? Събирайте им данъците на софиянци, ако искат чист въздух. Ако не искат - да не плащат.

Най добрите мерки са залесяване,залесяване и залесяване!!!! В момента протича поголовна сеч и тя не се стопира,няма как да се намали замърсяването на въздуха тогава!

едни 50-60 млн за прибиране от наши хора... докато доходите не позволяват "чисто" отопление - ток, газ, парно - все тая - пари на вятъра.

А как ще се подобри въздуха на т.н. Цветна борса на "Димитър Петков"- от ден на ден все по-зле.

Незабавно трябва да се забрани ползването на дърва и дървени въглища от кръчми,пицари и сръбски скари в София. За заведенията задължително само ток и газ. Безмислено е да се инвестира в екоавтобуси,когато стотици такива заведения бълват дим,пепел и финни прахови частици. В жк "Белите брези" има една механа-Двете халби,които замърсяват възуха и тровят живущите,а на 10 м есе намира и скъпарсктото училище "Дорис Тенеди" където родителите плащат луди пари та децата им да дишат дим. А след това от къде има астми идруги белодробни заболявания. Няма ли кой да въведе ред най-накрая. Ще има бунтове и за тези безобразия,назряват. Пък и Цацаров да потърси отговорност от Кмета на района какво прави,как го прави и защо не го прави. Носи се отговорност за действия ,но и забездействие,когато се уврежда здравето на околните невинни граждани. Никой неможе да упражнява права в ущърб на правата на другите.

Най-добрата скара е на дървени въглища. Училищата да се изместят на село, ако може. Откъдето са и повечето юристи в София.

Днес четох статия за разследване на журналисти от вестник 168 часа, за това че с договор правителството внася от Англия и Италия десетки хиляди тонове боклуци за изгаряне у нас. Представете си какво се изхвърля във въздуха над България!!! Какво се получава - правителството внася боклук и замърсява въздуха, който ние дишаме, а после от нашите данъци вземат 100 милиона за да пречистват въздуха!! Това правителство се ГАВРИ И ПОДИГРАВА с народа си!!! Тези хора нямат дори от собствените си деца срам какво вършат!!!

Дървата, пластмасата от контейнтерите и дрехите винаги ще са по - евтини от газта и тока. Така, че просто ще се повиши предлагането на отоплителни електроуреди в продавалника. Докато измервате на метеостанция "Копитото" мръсния въздух, а не на 30-40 възлови кръстовища постоянно, в София ще е сравнително чист въздуха... Хубаво е, че европейците не вярват безкрайно на лъжци и на крадци!

Ако ги беше грижа за въздуха и природата щяха да засадят дървета. Така ще има и полза за всички, не само за избрани.

Каквато и печка на дадете на Миню, той пак ще си гори боклука и автомобилното масло, защото няма как да биете безплатното. Докато не ударите Миню по джоба, Миню няма да се запре.

С 11 милиона как ще накарат бай мангал да не гори гуми и пластмаса? Във Варна е ужасно! Вечер не се диша, не се и вижда от дим.

111 000 000 ЛЕВА ПОДАРЪК ЗА ЦИГАНИТЕ !!!! ДА СЕ ТОПЛЯТ БЕЗПЛАТНО, КАТО ЧЕ ЛИ СЕГА ПЛАЩАТ ТОКА СИ !!!! ТОЗИ УЮТ ПРЕДПОЛАГА И ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ! Я ДА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ ИМ ПОДАРИТЕ И ДА ПОЧВАМЕ ДА ВИ ТРОШИМ НАГЛИТЕ КРЪТУНИ !!!!

Избори идат баце. Избиратели трябват, за да продължава лапаницата. Взимат се мерки - вдигат се данъците на колите и се дават помощи на избирателите.

Значи циганите ще получат ваучери за ток и безплатни климатици, които да пуснат в базар.бг Вече е отрепетирано....