Подобрява се състоянието на патриарх Неофит

Митрополит Гавриил изрази надежда, че скоро ще изпишат главата на православната църква от болница "Токуда"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

корави са това тия от КГБ-то

Както му нямаше нищо ... и започна да се подобрява ...

С ангелски глас.

Неофит не разчита на Господ,а на лекарите.

Попчето Неофит е доносник на комунистическата репресивна ДС!Да мре !

Аджибадем Сити клиник, Болница Токуда, и това изглежда е в София (не съм от там). Аз първо си помислих че е някъде в чужбина, откъде идват тези имена?

Доктор Токуда от Япония построи болницата и я продаде на турската верига Аджъбадем.

Подзаглавие: "Митрополит Гавриил изрази надежда, че скоро ще изпишат главата на православната църква "Токуда" ... Радостино ... Ама ти не си виновна.

В момента и аз имам някакъв грип или настинка. Може да е грип тип Б, че точно същото имах миналата година преди ковида, някъде февруари месец, а тогава говореха за грип Б. И как Мутафчийски казва преди, че грип Б е по-опасен от ковида. Пък после, че нямало грипове. Та този грип се характеризира, че много тече и от непрекъснато плюене не може и да спиш и те изтощава, плюс температура. Ковидът е основно сух, ако не е съчетание с друго. Но на 3-ти ден съм по-добре. При мен мо-та-мо същото от преди година и нещо преди ковида. Въпреки че в статия днес, се опитваха да изкарват индийският щам, че е такъв като грип.

Благодарил за вниманието и молитвите. А за докторите които са му спасили задника нищо. Толкова за благодарноста. Що ли не си го оставиха на хорско внимание и молитви и да видим до къде ще изкара.

В Библията пише, че който се мили пред публика получава това, което иска веднага - внимание.

Както е посочено в заглавието ,Православната ни църква се казва Токуда!!!Безобразно оформено изречение,като се предполага, че пишештите трябва да знаят по добре бг граматика от нас четящите!!!

Да е жив и здрав в най-скоро време !

Дано Бог го закрила и му даде ощ далги години живот,защото като дойде оня офицер от КГБ, В ДЪРЖАВАТА ЩЕ СТАНАТ МНОГО НА ВЪРХА, НА СВЕТСКАТА И ДУХОВНАТА ВЛАСТ ТОВА ИДВА ТВЪРДЕ МНОГО.БОГ ДА НИ ЗАКРИЛЯ!

И кой е офицера от КГБ?

Ми той не беше ли ДС агент отчето?