Коментари - Екскметът Петко Дюлгеров е посредникът в аферата ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОСРЕДНИКЪТ Е В ОСНОВАТА....."След като вече отидоха в колата на кметицата имаше обаждане от посредника, който се обади на лицето, което свидетелстваше пред нас и каза всичко е наред няма да имаш повече проблеми", каза председателят на КОНПИ.

Главният архитект на София каза, че имало десетина жалби в голяма община за непроцедирани преписки от районната администрация. Тези инвеститори да завеждат сега дела за претърпени щети и пропуснати ползи срещу кметицата. срещу конкретните експерти, което за послужи за урок за всички, които си мислят, че могат да злоупотребяват със служебното си положение!

Пичове,добавете в/ПОДРЕДИ ПО:/ И СЕКТОР ,,ПО ДНИ,,/или нещо подобно на бившите страници/....Има новини ,които стоят няколко дена ,като актуални и коментиращите си,,ровят,, в мненията,коригират и добавят...Пък и ако... ЯРКА новина събере 1 000 коментара за няколко часа какво скролене напосоки трябва.СТРАНИЦАТА е много удобно за ровене в ,,миналото,,.КНИГА бе,КНИГА--отваряш съдържание намираш страницата ВЕДНАГА.

СТО чиляка работили по случая!!!!не знам колко време...Бах маааму,щом за ТАЗИ,КОЯТО Е БЕЗ ГРЪБ,мижава женица отделят такъв ресурс,то представяте ли си за ЗНАЧИМИ!!! С ВРЪЗКИ ХОРА !!!що ресурс и хора ще трябват...Явно на държавицата силиците и стигат за ...кокошките.....което си е нормално за този/неолиберален,пазарен /тип ,,държава.

изобщо не е мижава женицата и изобщо не е без гръб, в това бъдете сигурен/а

на бесилото веднага

Цъфна и изпълнителя- бившия кмет от ГЕРБ. А сега нека чуем и името на бизнесмена с европейско възпитание. Стана като В ТУРСКИ СЕРИАЛ.

Сега от 03.май 2010 год.В петък на отчетно събрание районната организация на ГЕРБ свали политическото си доверие от Дюлгеров, като над 2/3 от членовете й са гласували против него. Основните критики са, че кметът редовно пропуска сбирки на организацията, не се отчита и дори се разграничава от ГЕРБ. "Проблемите са от година, година и половина, но вече решихме да се разграничим от него, защото искаме и следващият кмет на район "Младост" да е от ГЕРБ", обясни Албена Йорданова, член на местната организация. Тъй като Дюлгеров няма намерение да подава оставка, от ГЕРБ разчитат прокуратурата да поиска от съда отстраняването му.

Парите са предадени в кафене. Били са в кашон. По ръцете на кметицата уж имало следи от парите. Пита се в задачата: как така тая немалка сума е предадена на ръка, а не е преведена по някоя измислена сметка, чиито следи са трудни за прослеяване? Как така без всякакво притеснение кметицата посред кафенето е отворила кашона и е бърникала из парите (нали имала следи по ръете)? В такава ситуация най-логично би било само да надзърне. Как така като я следят от толкова време не са я спипали в момента на предаване на парите, което би било най-логично и правилно, а са я оставили 2 часа да пие кафе с посредника и изнудвания, после да ходи някъде с колата, да слиза от нея и пр.? Така всеки би могъл да е подхвърлил парите. То затова и се хваща в моментана предаването, а не след това. И как така по тоя случай работили 100 разследващи, като нещо ми подсказва, че за далеч по-важната КТБ работят пет пъти по-малко? За един приятел питам тия неща.

Аз пък се чудя защо не се споменава дали и ръцете на посредника, пишман зам.-кмет са светнали като "коледна елха"

Имам един въпрос към хората, които четат и коментират тук. Случаят с г-жа Кметицата е просто като притурка, за онагледяване на въпроса ми. А той е: НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ЖИВЕЕМ ЛИ В ДЪРЖАВА? Защото от два дни аз, мъж видял две и двеста престанах да вярвам и на думи на престъпници и на държава, те.е държавните обвинители. Във всичкото време имам усещането , че и двете страни разчитат, че имам аз и другите българи мозък на второкласник.

Боли ме Ъ'я за тая дали е взела подкуп от някого или не. Нито съм я виждал, нито ми е интересна. Това което прави впечатление е грандиозната манипулация на която ни подлагат . . . . ! Дано да съм останал последния Тъп, ама е малко вероятно . . .

Хората не вярват на лъжи.Толкова много лъжи на куп.На разни видеа,се вижда ,че в някакъв кашон пачка по 100 евро ,сякаш току що излезли от печатница ,разгледани с лупа ,доста се разминават от истинските м/у тях банкноти 3,4 на брой по измачкани от 500 евро.Колата е била паркирана и не била заключена ,на задната седалка кашони.Колата е служебна ,до нея достъп са имали много хора .В съвета имало и от други партии,които били против нея.Неудобна е и за това е тоя цирк.Кметицата се е борела против плътното застрояване на Младост,но мафията е голяма.От един районен кмет не зависи дали ще даде разрешение на строеж на голяма сграда.Най вероятно става въпрос за турска фирма,те предимно не спазват никакви правила.Строят безогледно ,без да се съобразяват,без озеленяване само търсят виновни.

,,..Да се изтеглят от обращение банкнотите с номинал 500 евро, предложи анализаторът от Bank of America" Атанасиос Вамвакидис пред Уолстрийт джърнъл". Има много хора, които знаят, че ги има, но никога не са ги виждали и точно заради това купюрите са наричани бинладенки". Досега те се използват основно от бандити и наркодилъри заради факта, че голямо количество от тях имат сравнително малък обем. Така лесно се пренасят с куфарчета. Вамвакидис смята, че подобно решение би отслабило европейската валута, но по този начин би допринесло за увеличаването на експорта и заетостта. Друг аспект от подобна акция е, че Европейската централна банка ще засече собствениците на нечестно спечелени пари. По правило те съхраняват състоянието си именно в банкноти от 500 евро...,,???

Постановката е проста, те ни мислят че и ние зяпачите сме прости. Този посредник бивш кмет на ГЕРБ очевидно е злодей. Т.е. в съда той може да изиграе цялата пиеса и ще бъде доказателство. Жалко- тази жена не е трябвало да се доверява на никого щом като обществените и позиции настъпват тлъсти инвеститорски интереси.

Много са се активизирали лапачите покрай кметецата. Явно има за какво.

Лапачите покрай кметицата са много.вапроса е да се стигне до локомотива на турското влакче

Отиваш на среща, здрависваш се, а после защо ти светели ръцете!

За 30 години демокрация1, разбрах само едно,че на прокуратурата не трябва да се вярва. Аз лично мисля,че докато не чуем обвиняемата и нейният адвокат,всичко друго е празни приказки.

От тях ще чуеш само истината.

Иванчева е принуждавала и други лица нерегламентирано да правят дарения под формата на изграждане на детски площадки, поставяне на пейки, осветителни тела", допълни Иван Гешев. 

Екскметът Петко Дюлгеров изгонен за корупция ................... И защо само изгонен -в нормалните държави им дават по 10тина години...

изгонен за подозрения. за да ти дадат затвор трябва тези подозрения да се докажат.

Не е изгонен, свърши му мандата и поне се беше поувъртял в ла*на, набързо го покриха...

светят като крушки... ами сега да им светнат по 20 годинки,доообре ще е за честните хора в Бг

5 години е за подкуп в особено големи размери. Но заради некадърната акция, надали.

Май няма да стане бро! Ще стане като с онзи данъчен: За 100 лева подкуп, сега прокуратурата ще му плати 77 000 лева обезщетение!

Гешев , телевизионната звезда! Трябва и акъл, или добри сценаристи! Гешев, давам ти платен съвет: Във филма "Да разлаем кучетата", главният герой се обърна към филмов продуцент, и успя! Другият път се възплзвай!

Тука една стара кримка ми обяснява, как мастилото попивало в ръцете, и не се разпространява! Ще му кажа, че нищо не попива! Когато заловят някого с такова мастило, свети целият, където се е пипнал. Носа, лицето , даже пиш..та! Така че напълно резонно е посредникът да е предал веществото!

Цялата ситуация може да се опише с две думи - скроиха и шапка! А, кметицата трябваше да има едно на ум преди да се доверява на бившия кмет (изгонен за корупция) и да разчита на услугите на секретарката му.

Данчоооо Данчо, де късмет тая фитка тебе да бе пратила за кашоня със сухото???? Ся щеше да си духнал с парата вече у някое казино у Монако, па и тая мисирка щеше да отърве прангите. Ама и двамата сте без късмет раждани

коОПЕРАТИВНА КОМБИНАЦИЯ.А Искала ли е, или и е Предложен подкуп.Изхождайки от примера за морал,чест,справедливост безкористност и дрън,дрън ярина,даващ ни от управляващите т.е.,не гледай какво правя,а слушай какво ти говоря,при пълната им безнаказаност примера е заразителен.А ДАЛИ Е ТАКА КОЙ ЩЕ ни каже.Въпрос на оперативно майсторство.Аз вървя по света и подсвирквам си даже.

Абе тая с заместника си нали ще ходят в затвора доживот,ами сега гражданите на младост,как ще се оправят като им трябват документи от общината? Докато направят избори за друг алчен кмет,как ще се оправят ората там?

нямате ли други фризьорки или маникюристки у Младост да си изберете измежду тях нова кметица???

Фризьорките свършиха, ама имаме пожарникари много!

Абе, Гешев, толкова ли е тъп народа! Значи, може и полицаите да са и намазали ръцете докато са и слагали белезниците. Никак не издържат простите ви обяснения. Мутрата си е мутра. Според една перифраза добрата мутра е .....мутра.

може може, даже може да са събирали и по 100 лева от заплатите си да съберат накуп 70 000 евра за подкупа да подхвърлят. Така ще да е било баба

А Демби или Боко не могат ли да ги дадат. Къде отидоха заемите от милиарди никой не разбра. За КТБ и Болгартабак, пак никой не разбра. За това че купуваме оръжие от Белорусия и го продаваме, по точно Боко и царо, го продават на Саудитска Арабия и САЩ за джагалите от ИДИЛ. Та от тези милиарди да не могат да оставят 70000 евро, които след това надлежно ще им се върнат.

От тук коментиращите я има 20-тина, които са от София! А ОТ СОФИЯ МЛАДОСТ ДА ИМА 2-3-МА! Голяяямо цвъркане, гоолеми приказки - постановки и дрън-дрън!!! АБЕ ХОРА, АМА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ТАЗИ КАКВА КУЧКА Е! КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ НЯКАКВИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА? ТАЯ ПАЧА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА СЕ ВЖИВЯВА КАТО БОРЕЦ ПРОТИВ ПРЕЗАСТРОЯВАНИЯ И БЛЯ-БЛЯ, НООО - ДАВА РАЗРЕШЕНИЯ СЛЕД КАТО Я ЗАПЛАШИШ (С ГЛАДНА СТАЧКА ИЛИ СЪС ЗАПИСИ КАКВО Е ПРИКАЗВАЛА)! ИНАЧЕ - ПЛАЩАШ И СТРОИШ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪРХУ ПРОСЛОВУТАТА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ДО НЕЙНИЯ БЛОК Сега - праскайте минуси, защото, ако знаете - аз съм върл антигербераст, а БСП не ги долюбвам много...

Това, че тая е кучка, не отхвърля версията за постановка . . . от най-високо ниво . . .!

то най-високото ниво е Путин, после Папата, после Ким Ир Сен и така надоле

Много добре познавам кварталите на София, особено източните. Стига простотии, а най-малкото ни е интересно ти кого "долюбваш".Как си разбрал че взима подкупи. Служител на общината ли си или ченге от ГРОБ.

Mekong Delta

Пич, ами и аз искам да строя със 100% изрядни документи, ама нещо не се получаваше... Така че - спестявайте си общи приказки! А как се раздадоха общински апартаменти - там, ако я подхванат - ще духа една голяма супа за поне 10-тина години в Сливенския.

Mekong Delta

Отворко, а познаваш ли Петър Дюлгеров??? МАМИН СЛАДЪК! ГРОБАРИТЕ СЕ ОТРЕКОХА ОТ НЕГО, ЧЕ ЗА МАЛКО ДА ЗАВЛЕЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ!!! Тоя кат пр*днеше - вече далавера се заформила!!! Поне се вършеше работа! А тая руса никаквица - ООО, ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО/БАЛЪЦИТЕ... И кво?

на Кутев мурзилажа ги е яд че полицията работи. Затва се правят у форума на умрели лисици. Ма най-интересното е че на Бойчев гласеца хич не се чуе. Па той има имотец при Иванчева

Ей, не се умори днес. Специализираната прокуратура, а не полицията работи некадърно, това ни е проблемът. И че работи избирателно ще преглътнем, ако е професионално.

Наистина много елементарни хорица има сред нашия народ....Ачик, ачик работата - изули им гащите - пък те се правят адвокати на глупаво - крадливите зелено пембени манипулатори фризьорки..........

Абе, западния, много си елементарен. Примитив, на френски.

инвеститор е турска. Интересно дали е бил въпросния инвеститор на срещата във Варна и дали не му е обещано ускоряване на проекта му естествено за което трябва да се отстрани кметицата, която не е била съгласна. Какво означава посред нощ да се лее бетон незаконно и къде е апропо строителния надзор? Естествено и той спи напоително.

Защо пишете глупости като цялата акция е заснета здрависване пиене на кафе и прибиране на парите от КМЕТИЦАТА както и записи на телефонните разговори

С коя камера са снимали в кафенето? И още записите не са доказателство, защото могат да се манипулират. Трябвало е да ги арестуват в кафенето с веществените доказателства, но не са го направили! Защо.

Записите са доказателство а за маниполирането им има експерти Снимките са правени с дясната камера

Не кметицата, а заместничката била взела парите според Гешев. Кметицата кога ги е пипала и защо не са заловени там и тримата?

Дайте да видим . . ?! Иначе всеки може да си пише и измисля нещо. После интересно как са се озовали камерите именно на това място . . . , ако не е "постановка" ? То даже и на първокласник да му ги обясняваш тези неща, ще се усъмни. Те даже и "телефонните измамници" имат по-голяма фантазия като вземат пари, а тук ще ми обяснявате, че тая всеки ден взема по 70 хиляди евро в чантичка на това място докато си пие кафето и затова тия неща не и правят впечатление. Как полицаите са знаели, че Кметицата е пипала парите, това не са 100-200 евро за да и се дадат на ръка, та да ги пипне. Вероятно ги е броила . . . . 70 000 Евро . . . . в заведението . . . . или по пътя към колата . . . . ?!

Булгаристан, заслужава си името. Търпете роби тъпите мутри, вместо да ги избиете като мръсни кучета.

Ако четете внимателно ще се убедите, че всъщност инициаторът на това престъпление е точно този плужек, или по-точно библиотекарите на Борисов и Катарзиса, и подчинения им Цацаров зад него. Забележете какво каза прокурорът Гешев - че т.н. инвеститор, който така старателно засега крият и се скъсват да хвалят (значи той е слабото им звено, защото явно инициативата не е негова, както ни я представят) така се е бил представил пред кметицата, че не е имал очи да контактува повече с нея, и точно тук се появява щастливо посредникът!!! СЕГА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НАСТОЯВАТ ДА СЕ РАЗБЕРЕ какво точно е станало между този т.н. инвеститор и кметицата ПРЕДИ ТОВА, при неколкократните им срещи! Защото явно, че кметицата НЕ му е искала подкуп тогава, акл е била толкова подкупна защо ще й е да се занимава с гербера, който я е сготвил. Не е зле да се разбере повечко и за общата им секретарка, която твърдят, че е изиграла важна роля този да има достъп до кметицата, след като като гербески кмет е освободил поста... Така или иначе нещата малко по малко се изясняват, въпреки непрекъснатите лъжи, глупости и несвързани приказки на главните герои в тази долнопробна пиеска! Както при случая с Гинка от Пазарджик...

Аз лично не вярвам, че секретарката и бившият зам. ще проговоярт за корупционните практики на бившата кметица от ГЕРБ. Точно там е проблема с какъв аршин мерят те спрямо свой и чужди.

Човекът е написал цял роман самопризнания , без никой да го кара, пише ли, пише... Смешник. И фризьорката и та смешна, че жалка .Ама е цар пред другите балъци дето рипат по форумите да ги защитават. Рая, какво да я правиш..................

Интересно е защо не са ги закопчали, когато носят парите към колата? Много интересно!

а къде в Наказателният кодекс пише, че трябва заподозреният да бъде арестуван с подкупа именно когато го носи към колата??? Цитирай конкретният член, че и на мене ми стана интересно.

Я кажи , къде в наказателния кодекс е описано как се установява подкуп?

Още по интересно е защо не са ги закопчали в момента на предаването или малко след това. Вероятно на Кметицата и е трябвало време за да ги преброи дали са точно и затова така хубаво ги е опипала . . . . или пък може да ги е проверявала дали са истински. Представям си как вади една банкнота от пачките в чантата (сиреч пипа я) вдига я срещу слънцето да види дали има воден знак и нишки, леко я почовърква с нокът да провери релефа . . . все такива "много достоверни" неща . . . !

Скоро ще пропее, ако вече не го е направила - бая народ ще пламне покрай нея - първи са тия измислени зелени от Младост...

Колко е важно да има приемственост...

Нагласили са я. Явно че не е удобна, но щом е барнала париците значи поне 20годинки требе да си полежи.

Не е пипала парите! Здрависала се е с посредника!

до Щерев Поздравявам те. Знаеш че бащата на премиера се казва Методи. Или трите му имена са Бойко Методиев Борисов. Щерев, знаеш ли имената на бащите на Нинова, Йончева, Ерменков, Първанов, Радев,........... или има причина да не се обявяват.

Най-готиното е , че с месеци е следен бурния нощен живот на коврата и сега бая нейни тъпкачи дето са яли и пили с корумпе пари умират от страх да не им се разчуят именцата...

Стотици забавени преписки???? Че кога ги изброиха и кога разбраха, че са забавени!!! Значи влизат в кабинета на кметицата, виждат документи и разбират, че са СТОТИЦИ забавени преписки. Всъщност обвинението е, че бившия кмет на ГЕРБ е предал едни пари на двете жени - за какво, що, тепърва ще мажат.... Пффффффф

Стотици забавени преписки???? Кое не ти е ясно та пишеш глупости ?

Защо светят ъцете на кметицата? Много просто, при срещата си с посредника са се здрависали, и тя и зам кметицата. Посредникът вече е пипал парите! Просто и логично, дори за Гешев!

Твърде правдоподобно ! Даже не е необходимо да им подхвърлят каквото и да е друго, за пипане . . .

Ако човек си намаже ръцете с медицински крем, последния прониква дълбоко в порите на кожата и в последствия, не е възможно да се предаде на друг при здрависване. Така е и при маркираните пари на полицията. Освен, ако на посредника ръцете му са били изцапани с въпросната криминалистическа паста , като на малко дете със сладко, домързяло да се обърше, и в такъв вид да отиде на среща и да се здрависа с дами, което не е логично и уважително.

Статия от 28 Март 2018 https://link/obshtestvo/kmetat-na-mladost-dade-na-prokuror-investitori-usamnila-se-v-podpisi-677622.html А случаят има дълга предистория. Макар в официалното съобщение от община Младост да не се съобщава за кой инвеститор става дума, OFFNews установи, че на разследващите органи са дадени Димитър Логофетов и Христо Джампалски. Имената на двамата нашумяха след техни оплаквания от действията на Иванчева, която не им издава разрешение за строеж, заедно с други инвеститори. Една от тях - Изабела Сярова дори обяви гладна стачка срещу системен тормоз от страна на Иванчева. Кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева трябва да преразгледа решенията си да спре строежите до блок 64 и блок 70, препоръча комисията по градоустройство и архитектура на "Московска" 33 още през февруари миналата година. Строежът до бл. 64 е законен, а заповедта за блокирането до блок 70 е нищожна и е обжалвана от инвеститорите в съда. В заповедта има много грешки, в това число и юридически, обяви на заседанието главният архитект Здравко Здравков по повод жалбите на Сярова, Логофетов, Джампалски и фирма БУЛИНВ ЕООД.

Толкова хубаво звучи, че не може да е истина! Това за българска акция ли става въпрос?

А този колко часа са го държали на улицата с белезници? Или понеже все пак е от ГЕРБ е от добрите престъпници и са го черпили суджук в ареста?

Този е крал и при управлението на ГЕРБ, но верятно ще проговори само за тези неща които е правил при Иванчева. Тези от ГЕРБ сигурно ще си отдъхнат. Чакайте и гледайте цирк!

Отдавна си е казано и даже в стихотворение е описано в подробности - "Приказка за стълбата" - Христо Смирненски. Най-големите борци и боркини за правата на "обикновения човек" и против корупцията, като седнат на високия мек стол, стават най-корумпираните и продажни, повече дори от тези, които са свалили, за да заемат мястото им! А тия от "Младост", които са си избрали фризьорка за кметица, на рамо да си я носят! С тоя селски манталитет - русата мацка, дето викала най-високо по протестите, можела да стане и кмет и да управлява столичен район с насление колкото един областен град?! Умно, кво, колко му е да го оправи на бърза ръка ... и с един голям удар да си реши всичките проблеми в тоя живот, верига от фризьорски салони да си спретне, не само един ... Да, процентите не са 80, а значително повече, особено от останалите на територията! Някъде по света може и да има все още свестни българи, ама тук не са останали!

Като гледам, май не само на мен тази история ми намирисва . . . ! То направо вони ! Тия ченгета, дето управляват държавата явно са безскрупулни. 70 хилки в кафене . . . в центъра на София . . . от най-големия враг, не можаха ли да намерят някой по-достоверен ?! Чудя се дали тия не са същите дето фалшифицираха изборите, референдума и бюлетините в Костинброд. Можех да им повярвам . . . евентуално, ако държавата ни благоденстваше, благодарение на тяхната "борба" с корупцията, а не беше в такова окаяно състояние, в каквото е . . . .

Ти вероятно си адвокатчето й. Публична тайна е, че адвокатите се радват на всяко престъпление, пътно-транспортно произшествие и прочие и се надпреварват кой от тях първо ще стигне до нарушителите и престъпниците, за да ги научи как да лъжат и да се правят на вода ненапита. А и да захлебят. Всички крадци, вземащите подкуп държавни чиновници, изнудвачите, трябва да бъдат публично дискредитирани, за урок на останалите. Корупцията е тази, която разяжда държавата ни, тя е и тази ,която гони инвеститорите, което директно се отразява на икономическата картина в страната. Що се касае до тиб, наистина си тъп.

Гешев ти ли си? Ами тя нищо не е взела бе!

Аз не отричам, че съм Тъп, точно напротив ! Вие всички смятате целия народ за такива. По-опасното е не корупцията, а симулацията на "борба с корупцията", именно постановките са много по-опасни от самата корупция, защото така се прикриват крадците на милиони и милиарди лева, евра и долари. Именно чрез "убиване" на "неудобния" . . . ! Няма да се очудя ако следващия кмет на Младост се окаже "Предишния" . . . .!

Абе, глупак, страна чакаща да дойдат някакви хипотетични "инвеститори" не е държава. Щом не създава своя промишленост и селско стопанство. Но мутри има в изобилие във всички сфери на обществения живот.

Версията постоянно се променя. Освен липсата на каквато и да е фантазия, типично за всяко ченге, бившия първо занася парите в кафенето и чак след това си заделя неговия пай . . . за да може парите хубаво да бъдат опипани!? А, дали веществото по ръцете на кметицата например не е дошло от пари, а от някой лист с нещо написано например, брошура, реклама на нещо и т.н.т. Има различни начини да накараш някого да пипне нещо и след това да го изкараш, че е пипал белязани пари . . . . ?! Историята май е съшита с "бели конци". Тепърва ще лъснат още доста несъответсвия . . .

Къде е Румяна Арнаудова? Обикновено е първа кипра. Има нещо гнило.

Ей как бързо я наредиха щотото спъвала благородните намерения на инвеститорите, а тариката стефчо с. и архитектчето пешо диков лапаха и раздавсха на воля общински имоти на безценица и разрешителни за кой квото поиска..а накрая излязоха сухи от водата!

се натресоха на тъпата и алчна фризьорка..

Да, това е човекът на спец-прокуратурата, когото са хванали за топките. Но така и не можа да свърши читаво работата. С парите хванаха само него. Е, сега може и да се самоубие. Ще го налегнат ужасни угризения. Не, не се шегувам. Не е много вероятно, но не е и изключено. Случая с "убиеца от Нови Искър" още ни е пресен. Какво падение...