Митнически шеф подаде оставка заради подкупен служител

Началникът на Митница Югозападна Николай Шушков е подал оставка, след като миналата седмица негов подчинен от Кюстендил беше задържан с подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Митнически шеф подаде оставка заради подкупен служител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станчо исрено ме разсмя .По-скоро ще е гузен негонен бяга.Това митничарите били много честни и принципни.

"В моята над 15-годишна ръководна практика в системата за първи път служител в подопечните ми учреждения е задържан под стража и е с повдигнато обвинение за престъпление по служба."Това,че е за първи път изобщо не ме учудва.Че кой досега е бил подвеждан под оъговорност?няма да се учудя ако е и последен.Що се отнася до подадената оставка ,имам право да се съмнявам за мотивите.Или наистина шефът е с висок морал,или е много,ама много уязвим.Бих искала все пак да вярвам,че високият морал е причината,но в това много трудно,да не кажа невъзможно е да се убедят хората.

здравейте, смешковци! явно че е дошла кризата щом работят със суми от по три цифри, само да не би да са хиляди. а този шеф на митница - това е втори Левски, много достойно, вероятно не е от български произход, сигурно не е и човек и пасе трева покрай митницата. Аферим!

Човека точно го казва . Започнаха да ни закопчават и затова напускам

Гузен негонен бяга, защото знае, че рано или късно и самият той (Н.Шушков) ще падне в лапите на Ваньо Танов. На тия номера сме се нагледали, първо на баща му на Н.Ш., а после и на самия него през цялото време, докато е в системата на митниците. Шушков, Шушков, много скоро забрави когато прекарвахте петрол и жито нелегално. Погледнете им само къщите, апартаментите в село Мурсалево и Благоевград. Явно има(т) инструкции от тяхната партия да мине временно в нелегалност, а след това както винаги сатава да дойде на бял кон. Дано други и някой нормален (неподкупен) прокурор не му повярва, че му е "дошъл" морала (!?).

НЕРАЗБРАХ МЕ ЗАЩО НА ПАРЧЕ СЕ РЕШАВА РЕФОРМАТА В МИТНИЦИТЕ, А НЕ ПОДМЕНИХТЕ ЦЯЛАТА МИТНИЦА ЗАЩОТО СЕ ОКАЗВА ЧЕ СХЕМИТЕ СЕ ПРЕДАВАТ ОТ СТАРИ НА НОВИ И АКО НЕ УЧАСТВАТ ГИ ИЗХВЪРЛЯ СИСТЕМАТА. ГЕНЕРАЛНА СМЯНА Е РЕШЕНИЕТО ДРУГАРЮ ЦВЕТАНОВ

А от къде ще извадиш 3000 нови и неподкупни митничари? То ако можеше, щеше да по належащо да се сменят всички съдии, прокурори, данъчни полицаи и прочие администрация.

Така е на всяко ГПП, всеобща тайна е, че рушвети направо се дават, даже преди да се поискат -"5 на 10" - всеки шофьор ще ви каже какво означава тази фраза. До кога ще си затваряте очите ГОСПОДА УПРАВНИЦИ, или Ви е страх, че след митничарите ще дойде време и на Вас някой да потърси сметка .....?

и ти си замесен.рибата от главата мирише нали помниш Шушков. елате на калотино да видите какво става и какви къщи и коли имат митничарите.с 600лева заплата....незнам какъв кредит можеш да теглиш за да имаш палат. та да не се оправдава тоя началник.Так трябва да стои да си носи последствията. а не-подал си ставката. че то така най лесно. всъщност- крадеш и бягаш. българска работа.

Ние идиоти ли сме, или само така ви считат? А кой изпреварва проверката и съда, я да видим сега-а-а.....

Митничар да си днеска.........

Ба, само днеска?! И нощеска, и нощеска...