Съдят бивш руски министър, взел 2 млн. долара подкуп

Бившият министър на икономиката на Русия Алексей Улюкаев е подсъдим за получаване на подкуп от два милиона долара от "Роснефт".

Обратно в новината

Коментари - Съдят бивш руски министър, взел 2 млн. долара подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си мислех, че в православна Мада Раша всички са велики патриоти и такива работи няма.

колко милиончета ли взимат нашите путеноиди от Москва да продават България и българския народ?

Преданель,що не взима рубли за подкуп а долари..ха.ха.ха

По вероятната причина е да се е изтървал някъде с неподходящо изказване относно икономическата стабилност или нещо за вожда и са го метнали !

тази цена на петрола около 50 $/барел трябва да се навиват гайките, защото един гол бартер им остана !

Тези варвари нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. След краткият период на затопляне и надежди през деветдесетте дойде разочарованието. Отново е пусната държавната машина на репресиите насочена да смазва свободният дух на предприемачеството и изобщо всякаква свобода, основната цел на което е да не допусне светлината на евроатлантическите ценности да озари този талантлив народ.

Демократе още дълги години "прогресивното човечество" има да си спомня безвластието на глупака Горбачов и пияндето Елцин. От своя страна руснаците дълго време няма да забравят мизерията унижението и предателите

'Пияндето Елцин' печелеше избори с големи мнозинства и беше представяно като безалтернативно, също както Путин днес. Който пък е бил напълно непознат и дължи политическата си кариера точно на Елцин. Но и за Путин идва края - интересно какви ще са епитетите по негов адрес когато изгуби хватката си върху пропагандната машина и реалното състояние на руската икономика цъфне наяве

странна е россия и това си е ! съдят министър, за това, че е разрешил на все още държавната роснефт да закупи 50% от държавната башнефт, и притова е взел подкуп от 2 000 000 $? от кой ги е взел? кой му ги е дал? и колко са 2 000 000 $ като се знае, че зарплата на шефа на роснефт е 50 000 000 $ на месец?

объркал си се, трябвало е да пишеш че заPплатата му е 500 000 000 на месец за по убедително хахахаха

изходя из этьй цифр, зарплата сечина в год может составит без учета премий и допольнытелних выплат до 4 700 000 $. размер годовым приемии......таким образом с учота ......игорь сечин получать до 11 800 000 $ в год! вместо да ми се правиш на умен, напиши : роснефт разкрыла зарплату игоря сечина и чети, неумнико!

Ами съдят се хората. И това, че е бил министър явно не им пречи. Сигурно и ще го осъдят. А там законите са доста строги. Ще полежи стабилно. А сега да видим у нас как е? Има ли осъден политик досега, който да е полежал? Отговорът всеки да си го даде сам.

Абе, те че ще го осъдят е почти сигурно, но за какво ?

то там пише .

Американците са го накарали - Путинландия е рай и такива подкупи са невъзможни:)))

Не ми се връзва министър на икономиката да отива в кабинет за да обсъжда или получава подкуп. Нима не знае в коя страна живее или не е слушал, как се подслушват кабинетите ? Имат си вили, имат си паркове, имат си достатъчно места за подобни срещи, а той бам - в кабинета !

Заплатата на чистия като света вода Сечин (която сам си е определил) е $50мил/година. Патриот е човека - смята си я в долари само за по лесно..

Така е в Раша, който не заделя 50% за Джуджо, хоп в бумбака!

Де да можеше, и тука да арестуват така Боко Тиквата, Цеци, Цацата и останалата мърша и гнила риба!

Путин ще дойде и ще ги излови. Нали?

Съмнително...Дреме му на оная работа за България...Човека има страна да управлява!

Със спининг ли ще ги лови или с тръстикова въдица?

Може, ама нямат по 2 милиона долара! Кво шъ шъ им гепят, "суджуците" на Бойко и Цеци?

Имат, имат...Ма не са толкова жалки с некви си два милиона!! А са напред с 3 милиарда от КТБ!!!!

Нашите олигарси и техните министри и министър председатели копират едно към едно всичко от там, само че мащабът е хилядократно по-малък, но стига за яхти, къщи в специални географски зони, майбаси и самолети. Между другото и европейски лидери правят подобни неща....

" той първоначално се противопоставяше на продажбата на половината от "Баштефт" на компанията "Роснефт", ръководена от приближения на Путин Игор Сечин" За което при тях, както разбрахме, дават до 15 години. Аз не го жаля, както и тези, които го съдят и един ден също ще бъдат съдени.

Голяма страна - голям подкуп, а у нас - наниз от суджуци само - хахахахах

малък малък.... 4 тона хахахахахахаха

Интересно как се ходи да се иска подкуп от толкова много пари?! Сигурно с голям чувал, защото обикновено ги искат в малки немаркирани банкноти. Ако пък е било в равностойността в рубли, този вероятно си е наел самосвал. Да го направиш и то лично трябва да си най-глупавият човек в държавата. Този случай смърди отвсякъде!

Къде много пари бе пич? Това 2 милионам там са пари за семки. Все едно тука някой е дал 2000 лева подкуп. Боинг дадоха 100 милиона за да им свалят митата за внос на самолети в Русия по елциново време. И съответно 15 години Русия не произвеждаше пътнически самолети. Боинг тези пари си ги избиха хилядократно щото продадоха няколкостотин самолета в Русия.

Рашата вече произвежда некъв си цивилен джет, ама нямало кой да го купи. Шибаните му търгаши, не могат да оценят върха на самолетостроенето.

Руските министри не правят такива работи.

Българските пък изобщо.

Ами така става. То има едни сметки в Панама, които трябва да се захранват постоянно!!! Ще ми прави някой си далавери и няма да си плати процента отчисления!?!?!? Така Джуджи не дарва, щом не иска доброволно да си плати, всичко ще му вземат!!!

Някой не си е платил вноската за вилата ма Медведев.

Така е в рускиии мир! А скрипача и готвача на Плешивия рибар-водолаз милиардери в доларе .... ! Тях никой не ги закача!

Тези пари са били за Путлер

Тъй де, за да може да иде на риболов през отпуската и да си хване щуката, дет я гонил 2 часа с харпуна, човека.

Този корумпирания много се втали и не гледа вече така нагло, както преди.

Със Сечин трудно може някой да се мери по наглост..

Улюкаев е изкупителна жертва. Храна за кучетата.

щото путлер не краде?! тези вили и яхти са от Господ щото нали само путлер защитава християнството... този министър или е сгазил лука пред путлер или го използват за обяснение защо икономиката им е скапана бушони мечето е прекалено близък и мил с путлер значи да чакаме някой друг да изгърми

когато всичко това е представителни нужди и е държавно. Мъничко лекенце, никога няма да разбереш мащабите на Русия, щот сте педя земя и шепа хора с малки душички.

ами този министър защо е крал предвид мащабите ви

и кво правиш в тази шепа земя при тези кофти хора?? българин е натаковал майка ти - рускиня?? което се случва постоянно?? айде бягайте при широките степи и души сган

Ако бяхме такива подлоги като теб сигурно щяхме да разберем "мащабите на русия"......тя руската душа освен да се напиват като свине друго нищо не правят като хората,даже и кражбите им не са на ниво но за нашите селски души всичко е само голямо за русия........добре,че с вас си отива и това наше мрачно минало

Той е бил принуден от краварите да ги вземе. Натопили са го лошите!