Показната акция ”Граница” завърши с 9 оправдателни присъди

Хасковският окръжен съд призна за невинни 9-ма митничари и гранични полицаи от ГКПП "Капитан Андреево", които бяха обвинени във вземането на подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Показната акция ”Граница” завърши с 9 оправдателни присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми българската съдебна система е такава, какво да се прави.

След Лесово и Свиленград навярно следващата ще е Кулата там всички са оправдани предсрочно

Цирка на ББ продължава коя ли е следващата митница

Абе как па не се научиха да събират доказателства тези бе? Много некадърни. Веднъж не можаха да ги съберът.

Е, как няма да ги оправдаят - нали ще зинат и ще кажат, на кого са снасяли част от парите! Пък явно, този "някой" сега е на власт - както и тогава. МВР-то си е знаело работата - събирането на негодни доказателства и "повърхностното водене на разследването" винаги ще доведат до отпадане на обвиненията в съда - за когото трябва. А иначе - ПР-акцията си е налице, дисциплинирането на започналите да вземат твърде много и най-вече - на невнасящите достатъчно в джоба на шефа също е на лице.

Затова бъкаме от престъпност! Да се закрива съда и това е!

Поредният Кьорфишек! МВР провежда акции, основната цел на които е да са шумни и показни, а не да се свърши работа. Дознанието е в МВР. Аз ли да им уча дознателите? Там няма система за случайно резпределение. Ми като държите на показния ефект - изберете читави дознатели, а не такива, които сега проглеждат за тая работа.

Хвалла на тез труженици !

днес е убав ден за бългърската декорация,пожелавам и на шефчето някой ден да му стане густо

Последните заглавия: "Прокуратурата се отказа от обвинения срещу Цветанов" "ВСС не изпълни препоръка на ЕК за избора на шеф на ВКС" "Показната акция Граница завърши с 9 оправдателни присъди" "ВСС отчете напредък там, където ЕК критикува най-силно" Страната, в която няма държава и държава=мафия!

Прав си, НО! ЕС подкрепя тая държава в тоя й вид... Дали нашата мафия не е филиал на Европейската, която по нчкакъв начин избира водещите европейски политици?

Накрая един да мисли като мен - Световната Политическа Мафия. Всички политици се обединяват и поддържат, и вскички са, със, в или част от Мафията! Прва си, гарван на гарван око не вади. Но все пак като нашите НЯМА!

Шило

Ами докато се търси показност и сензации, така ще е. Защо всичко се прави за пред медиите? Бам, едно гръмко заглавие и край. Защо нищо не се прави само заради това, че трябва да се направи?

Сега следва чистите като сълза митничари да осъдят държавата в страсбург за пропуснати ползи.

Те за това престъпниците, като ги задържат, не искат среща с адвокат, а с прокурор. Хем по-бързо, хем по-еффтино излиза да ти спретнат калпаво обвинение, което веднага да падне в съда, още на първо четене!

Шило

Прав си- неточно обвинение- оправдателна присъда. Калпаво разследване- пак.

Както и да го погледнеш, става въпрос за следното: неподкупните пазители на държавната граница са шарили едни кинти на още по-неподкепните и независими магистрати и ... гейм оувъ!

Господар на досъдебното производство е прокурора. Той коли, той беси! Дознателя изпълнява неговите разпореждания! Стига сме заблуждавали хората, че са виновни полицаите. Те тяхната са я свършили, от там нататък прокуратурата да се размърда, а не само да си стои в кабинетите и да плюе по полицията. На този прокурор, никой не му търси отговорност. Над него е само БОГ. Той е независим в пълния смисъл на думата, никой не може да му каже нищо, камоли да го накаже.

Принципно така и трябва, все пак е обвинител. От друга страна това е голям недостатък на системата, който се експлоатира. Как да стане? Хем прокурорът да си върши съвестно работата, хем да бъде независим, за да не може върху него да се оказва натиск. Всичко се свежда до моралните му граници на човека, които в крайна сметка явно доста се вдигат.

Шило

Ти май си разследващ? Ако калпаво си свършиш работата, или ако натъманиш доказателства, кой ти бере срама, бе?

Сега очаквайте акция " Завръщане на работа и увеличаване на мизата" след поредното скапано дело

НЯМА ЛИ КОЙ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОТИДЕ СЕГА В ТОЗИ СЪД И ДА НАТРОШИ КРАКАТА НА СЪДИЯТА И НА ПРОКУРОРА. НЯМА ЛИ КОЙ МАМКА МУ И ЖИВОТ. ЕЙ ЩЕ ИЗКОЧИ НАКРАЯ НЯКОЙ ПО ХАМАВ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И ЩЕ НАПРАВИ МАСОВО УБИЙСТВО.

Ако искаш някоя работа да бъде свършена така както ти искаш, свърши си я сам. Друг е въпросът че по този начин, със саморазправа никога нищо не е ставало. Днеш ще строшиш краката на някой, утре някой ще строши твоите и така докато всички почнем да накуцваме.

Затова е най-добре да си държавен служител, да трупаш заплатата в сметка и да караш на подкупи. Ако те хванат, ще те пуснат след 1 месец.

това подопечните на ЦВ-ЦВ ли са повърхтностни? Не може да бъде, нашата полиция ни пази.

на чукача на депесарската щерка и в момента действащ главен секретар на МВР.

Прочети отново годинките, льольо мамин. Тогава главен сескретар беше едно контенце, завършило руска филология ....

За новина може да бъде считано Решение на съда, от което да е видно, че деветте обвиняеми са получили общо 10 оправдателни присъди! Другото е ала бала.

Този номер сме го гледали до втръсване. Хващат престъпници, а после ги оправдават поради липса на достатъчно доказателства. Така никога няма да се преборим с корупцията, каквито и добри намерения да заявяваме, че имаме.

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на България е СЪДА и КУРВОратурата! ФАКТ!!! Всичките са за бесилото!!!

Имитация на следствие, прокуратура и съд ! Или пък добре "мотивирани" по подходящ за целта начин !

Момчетата имат опит да крадат и присвояват .. защо да губим ценни кадри просто вече ще крадат освен за себе си и за партията, а партията ще се погрижи за провораздавателната система да е доволна

Ало Ваньо !! И този ще го пуснем, т.е. оправдаем !

В България всичко се знае, но или се мълчи, или се потулва. Хората са разделени на два вида: тарикати и глупаци, като за глупаци са обявени нормалните, тези които се съобразяват с правилата, писани и неписани. Затова младите хора, търсещи морал, напускат държавата.

Слава на Хасковският окръжен съд и местния прокурор!

Митничарската мафия в България е непоклатима и непобедима!!! До като случаят "Ало, Ваньо...." си стои в папките така ще бъде още дълги години!

А тия дето са водили предварителното производство, сигурно са били наградени преди това - по случай успешната работа...

Никой не е очаквал друго мафията повсеместна е затова няма държава.

След като са оправдани, значи са невинни и не са вземали подкуп. А ако полицаите не са си свършили работата, кой им е крив? По световната статистика, нашите полицаи по брой са най-много в света на 100 души население.

досъдебното производство е било водено повърхностно. - следователно - наказание за този който е водил досъдебното производство! ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Е ВИНОВЕН!