В отворено писмо Стоичков защити Плевнелиев и го подкрепи за вота

„Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България”. Това се казва в изявление на футболната легенда, в което той официално подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - В отворено писмо Стоичков защити Плевнелиев и го подкрепи за вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво точно се е случило преди 1300 години? Май вече никой от тези"мъжкари" не си го спомня. И с какво са по-мъжкари от основателите на Българската държава?

христо е тъп като шотландска гайда той освен да псува друго не може по интересен е разказът за нане стоичковата върба.

Стоичков ти си КУХ като лейка за какъв авторитет говориш?

Кой му написа писмото ?

Браво Ице ! Ти си прав за всичко .

Човек малко да си покаже мусурата и веднага го заливате с помия без да се замисляте.Хора вие идеални ли сте,всичко наред лие при вас,че търсите кусурите на другите?Когато човек плюе той трябва да има предвид първо себе си и тогава да търси недостатъка на другия.Какво ви прави Христо Стоичков,та го нападате така вулгарно .За това ,че подкрепил Плевнелиев си е негово право,това че вие не сте съгласни проблема е ваш ,замълчете.Знам,че зависта човешка няма граници,но тя превръща всеки един от нас в нищожество.

Почети малко из форума и кажи къде виждаш някой да оспорва авторитета и уменията на Стоичков като футболист? Но защо той си позволява да се изказва по въпроси, свързани с политика и като какъв ще дава гаранции за този и онзи? Като е бил прекрасен футболист, това значи, че разбира и от политика? Ми защо утре да не стане хирург и да вземе да опериира, щом успех във футбола значи успех във всички области? Освен това наистина ли някой вярва, че Стоичков сам е способен да напише писмо като това? И ако някой му е помогнал, защо и за какво Стоичков се е съгласил да го подпише? Мисли преди да пишеш!

КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБЕ БЕ МАНГАЛ ?- МАЙКА ТИ И БАЩАТИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ТЕБ ТИ ЩЕ НИ ДАВАШ АКЪЛ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ !!!!!

Да имаше кой да го защити от собствената му алчност и простотия този Стоичков.Поредният ритнитопковец на групата от 94г.които до един влязоха в политиката и станаха мошенници.Закъснял си Ице колегите ти вече обраха бостана,останаха само трохите,но е нормално да реагираш като албански реотан,в крайна сметка толкова ти е акъла.

за ритане на топка има данни... Но всичко друго до което се е докоснал го е орезилил! Наглост и неграмотност.... Могат с Данаилов да си организират състезание по правопис на Български език :) :) :)

Ице между името ти и авторитета ти се сбира цяла галактика!

това е Стоичков. ще говори когато и каквото си иска най-известният Българин на Планетата!

и въпреки това комунистическата сган и него се е опитвала да изнудва за пари

готин ти е идола,особено добре си го спомням с фанелката ВИС2 и мазненето дето правеще на Жоро Илиев,колко точно тъп трябва да си за да се възхищаваш на такъв примат

Браво на Стоичков много добре казано

четат тъпизмите на недорасли лай...и!Да Ицо има остър език,защото е в страна ,където всеки лигльо ,само му дай възможност да бъде анонимен и ела го виж!Иначе е страхлив,каквито са всички глупаци тука,които пишат врели-некипели за "Камата",а иначе ако са лици в лице с него страхливо ще гледат да са далече и ще мълчат като риби!Но така е...Аз смел комунист не съм срещал,все са мишоци-вземи главатаря Зайко за пример!

Ще мълчат като риби, защото знаят, че срещу тях има такъв, който ей сега ще изброи целия род. Може да се говори с нормални хора, но тука става дума за Стоичков Христо. Той с майка си няма нормални отношения.

легенда ще сане, когато вземе поне малко от истинските легенди: Гунди,Котков, Якимов и Бонев. И откога един шестокласник ще се изказва "официално"? Едно е да дадеш интервю или да напсуваш журналист, друго е да се вземеш на сериозно.

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

Търкулнало се гърнето...

Браво, Ице!Само така!

у Стоичков един акъл ум да ти зайде

Борисов пред три телевизии: Ако аз бях Плевнелиев, да съм хванал брокерите с подкупа А, бе, нали запалената Плевня каза, че никой не му е предлагал подкуп, бе? Всички са лъжци - Боко, Цоко, Цвъцко, Плевнята. А материалът им вярва. Материалъг ги боготвори. Материалът обича да бъде лъган.

Щом и стоичков го подкрепя, значи със сигурност е мафиот!

Където е Стоичков, там е победата. Някои кратуни, от левия сектор, още не са го разбрали...Модерната левачка не е като леваците от БСП.

Дали ще можеш да си спомниш кога е била последната победа по някакъв начин свързана със Стоичков. Не за противниковия отбор. Дис тайме люн, комай!

Малко е дълъг коментара, но идеята е добра!

Идея ли ???? Сигурно не си го чел до края...

А ДАЛИ ЩЕ СЪДЯТ ЖУРНАЛИСТИТЕ, КОИТО ГИ РАЗПОЗНАХА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА!

Кой е тоя Стоичков и за какво се бори?

Точно това се случва, когато диви и зли селяни изпълзят от плевнята. Започва се едно безсмислено питане, оглеждане и питане кой "сви прасето на кмета". Кой хитър селянин, ще си признае, ами не се е родил такъв дето ще си признае. За това селяндури като Пленялиев не бива да бъдат допускни до политиката. За това си има традици в тези работи. За това ситото по ценз, образование, опит и т.н е много ситно, а тези качества се възпитават от най-рани години. Точно за това, за да не ставаме за смях заради болните абмиции на случайни селяндури.

А бе Ица, гледай си кецовете и топките и не се навирай в политическите лайна! Тази работа ама съвсем, съвсем не е за теб!

Как е МЕРСИ на френски. Това не е ли много показателно.............

Най-разумното гласуване е за прагматик и магистрат . По добър избор от Плевнелиев - няма ! А за подкупите в България е меко казано перверзия да се говори . Те другарите умело кътат компромати и гогато им потрябват ги вадят като фокусници ...

По-скоро отворена бира, мощно уригване, което И. Фидосова малко е редактирала и ето ви го писмото!

Обещали са му сигурно съветническо местенце в президентството ,затова се напъна Ицето ,щото бяхме го забравили съвсем ,тъй като сам се отказа от родината си преди известно време!

ИЦЕ ТИ ГИ РАЗБИ ! ПИШАТ КАТО ГЛАМАВИ ПРОТИВ ТЕБ ! БРАВО ИЦЕ- ЩЕ ГЛАСУВАМЕ БАТКА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

Такива слагачи и предатели като Стоичков ,ако са зад Герб значи наистина тая държава отива на разруха!!ако пак Герб управлява и занапред не виждам кой уважаващ себе си човек би останал тука...

Много си писал. Кой ще чете толкова глупости на едно място... Що ли се измъчваш с неверни предположения и съмнения...Сигурно целия си мокър. Дано не си се наа...л.

Ми не чети, бе! То и на Стоичката отвореното писмо е по-дълго от всичко, което е прочел в живота си! А има един жанр, сатира се нарича, ама какво да ти обяснявам, ще стане дълго и няма да можеш да го прочетеш!

Щом засягаш жанра, да те подсетя. Има по - кратки и леки форми - умен памфлет, или точен пасквил, дори кратка жареща филипика... Може и епиграма - обаче това е за големи майстори. Но твоето си е миш-маш от глупаци за глупаци...на прокъсан червен фон.

За Стоичков няма да говориш! Той е свещен! А ти вземи се стегни, влез в отбора на мъжкарите (дори да си жена) и да гласуваш за Плевнелиев!

Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България" ! Ице Виж Ся!!!То партс!!! Фифти-фифти -самтайм люн самтайм уин:)

аз други фифи-фифти предусещам - съм тайм БСП люн, а съм тайм пак люн и така айн, цвайн, драйн пъти дрън и форгет абаут необразованите, некадърни и преди всичко крадливи комунистически отрочета - марш на село от където са изпълзяли бащите ви 44-та да управляват държава - всички видяхме какво стана и не искаме повече. По добре висок стандарт с Боко от пожарната от колкото беден и прост с некой многословен комунистически тъпак, дет е учил само как се краде докато взима висше за униформите в комунистическия блок (висше текстилно ли е това) или не е работил ни един ден преди да стане премиер. Аре у лево и гуд найт форевер.

Само селянин си избира ник Софиянец И само имбецил може да говори за висок стандарт при условие, че заплатите не са актуализирани от две години, безработицата е 12% а инфлацията е 25% за последните 24 месеца. Относно комунистическите ми деди само ще ти кажа , че тук удари на греда. На моето семейство е комунистите са отнели бизнес, имоти и бъдеще. И точно за това не харесвам неокомуниста Борисов изживяващ се като новия Тато/тартор! А на тебе неуко селянче само ще кажа- Има два вида глупаци. Едните се залъгват от обещанията на новото, а другите милеят за миналите времена. Ти от кои си?

САМО ИЦО И ПЛЕВНЕЛИЕВ ПЛЮЙТЕ НЕ ВИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ТРЕДА СЪЛЗИ ТРИ СОПОЛИ И РЕВ !!!! ВРАВО ИЦО

ТО НАИСТИНА ,ЧЕ ВСИЧКИ НАЧАЛНИЦИ, ДИРЕКТОРИ И Т.П. КОИТО СЕ ПОСТАВЯТ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ И ОТ ГЕРБ СА ИЛИ БЛОНДИНКИ ТЪПИ, АЛКОКОЛИЧКИ, ДЕЦА НА АКТИВНИ БОРЦИ ИЛИ МЪЖЕ, КОИТО МОГАТ ДА ВЪРТЯТ ЗАДНИ ЧАСТИ И ДА СИ ПРАВЯТ С ЧАСОВЕ МАНИКЮРА! БОЖЕ ПОЗИ БЪЛГАРИЯ!!

Що не извикат и Лотар Матеус на помощ. Ей тия гербезадръстеняци са много зле.

Стоичков за миг направи толкова срещу ГЕРБ, колкото Б.Б. и Ц.Ц. за цялата си кариера не можаха.

Голям отворко тоя световно известен капут. С "мамата" ли ще президенства слугата на боко?

Христо Стоичков Ви разказа играта сам срещу цялото ви БСП и Пи ар дружина . Сега всички говорят за него и Плевнелиев а не за Вашия осран Ламбо . Дето си седеше в парламента на топло толкова години , и не си мръдна пръста срещу всичките кражби в държавата . Тоя ли ще ни е вице и ще гласуваме за него . Смях в залата . Пълен измисленяк . За това не ставал , ама както си седял разбрал ,че за другото става . Жалко артисче . Няма шанс никакъв ! А Ви си пишете не ни пречите ! Само Ицо и ГЕРБ и Плевнелиев !

Личи си, че си блонднка... хахаха

Ей ,заблудена женке, ти си типичният пример за блодинка , и си от съсловието на чалгарките ,парцалките и незад....те женки ,които ни натресоха тази нагла , необразована , отвратителна , грозна и дебеловрата мутрра . Ти ,чалгарке ,неразбра ли , че вече мутрите са демоде и вашият извратен вкус за мъжете с ифинитет към мутри ,вече е немеродавен . Идва ерата на красивите и интелигетни мъже , а такива като тебе ще останат единици . И колкото и да се пениш ,на 23 окт , . помни тази сата ще разкараме за винаги твоите необразовани мутраци от властта . ДОЛУ ГЕРБ. Аман от перхидролки ..

Дядка, ти си едно смешно и нещастно демоде, известно с безмозъчни писаници във форума... Как ли ще преживееш като си изберем Плевнелиев...

Цървул ти беше първия който въведе симулираното падане за дузпа във футбола и наистина от тогава футболът не е същия. по късно като те разбраха, много картони имаше и псувни защото не ти минаваше номера. Мисля , че си бил непочтен към България. Ще кажете четвъртите в света , да много много късмет. Марадона бе уличен и точно срещу България не игра, иначе си спомняте Нигерия предполагам! Цървула многократно се е отричал от България и не си е плащал данъците тук, впрочем както и мутрата!

Камичката ще вдигне Молче в Пловдив!!!

Че ни доставиха радост '94- голяма емоция беше!Но и целия отбор игра за Мамата- дадоха му да бие всички дузпи, за да стане голмайстор и получиха черна неблагодарност от "великия" простак! После Мамата започна цупеници и капризи, сякаш всички българи са му длъжни доживот и всичко му е разрешено! Носи кофчега на първия убит ганстер В.Илиев( то и Боко е бил там, ама нейсе!),рекламира ВИС, не плаща данъци, фучи със синя лампа из София, авер с най-големите мутри и т.н и т.н. А сега взел да ни светва за кой да гласуваме?!! Всъщност хубавото на този глуповат кризисен ПР е че разбрахме за кой да не гласуваме...

ТРИМА ,ЧЕТИРИМА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ОТ ЦК НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ- РАЗНИТЕ МУ ТАМ ПЪПЧИВИ ПУБЕРИ И ПУБЕРКИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ ДА ПИШАТ В ПОЛЗА НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И РИТНИТОПКОВЦИТЕ . НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ НЯМА ДА ИЗБЕРЕМ ПЛЕВНЯТА. ВСЕ ОЩЕУ НАС УМНИТЕ ,ОБРАЗОВАНИТЕ , ИНЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС - РАЗНИ ЛУМПЕНИ , НА КОИТО ИДОЛИТЕ СА ИМЧАЛГАРКИ , МУТРИ И РИТНИТОПКОВЦИ . ВЪПРЕКИ ПИСМОТО , КОЕТО СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ НЕ Е НАПИСАНО ОТ СТОИЧКОВ , ЗАЩОТО НЯМА ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ ,ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА ГЕРБ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ ,НА 23 ОКТОМВРИ ЩЕ ЯИЗХВЪРЛИМ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА . С ГЕРБ Е СВЪРШЕНО .

Дядка, какво е това ЦК??? Все го повтаряш, що ли е то? Ама Камата май ти разказа играта...Следва шут с левачката. После може да се хвалиш, че Стоичков те е ритнал по задника.

Историята показва ( нерегистриран ) 16.09.2011 09:40 Където е Камата, там е победата. Пък аз се чудех защо като беше треньор така печелеше нашият отбор.Сега вече разбрах.

А това писмо не може да го е писал Стоичков.Щом няма поне три псувни в него.

Като си помисля каква пара играе по тези избори,каква пара е заложена и как после ще и се търси възвращаемост от гърба на всички ни,които като балъци се ловят на въдицата на червени,сини, гербери и не знам си още какви ми се доплаква.Ето къде е увеличението на пенсии,лечението и пр.Иначе ми е смешно,като гледам как се пънат дърти актьори и надебелели футболисти да ни омайват за да ни пробутат неземните си кандидати.Затова ако реша да гласувам ще гласувам за Светльо Хиподила.

Гледайки снимката си мислех дали пък Ицо не е най-подходящият чивек за кандидат-президент на герб. Всъщност той е по-добър вариант дори от самия ББ, понеже има по-добър английски!

МУТРИ СРЕЩУ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ТОВА Е НОВОТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА .АКО НАРОДЪТ НИ ИЗБЕРЕ МУТРИТЕ И РИТНИТОПКОВЦИТЕ ПРЕД ЕЛИТА НА НАЦИЯТА, ЗНАЧИ СМЕ ПАДНАЛИ МНОГО НИСКО В УМСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЕ .КАТО ЗНАМ ОБАЧЕ , ЧЕ БЪЛГАРИНА ТОТАЛНО Е ИЗПРОСТЯЛ И ЗА НЕГО ИДОЛИТЕ СА МУ МУТРИ И ЧАЛГАРКИ , ПО- ВЕРОЯТНОТО Е ДА СИ ИЗБЕРЕМЕ МУТРА.НО НА ПРОСТ ,НЕОБРАЗОВАН И МАНИПУЛИРАН НАРОД- ПРОСТИ УПРАВНИЦИ .

Моля, престанете да пишете, че Стоичков е направил нещо за България! Целта на професионалния спорт, и особено на футбола, е да се печелят пари! На Стоичков, както и на всеки спортист, първата мисъл и желание, е да печели пари - както при всеки човек, разбира се! Това, че е направил България уж известна по-накакъв начин, е просто странично последствие от това, че по случайност се е родил българин и че е станал прочут, докато е осребрявал таланта си на футоблист! Но това не му дава никакво право да дава акъл на останалите хора за каквото и да е, дори за футбола, където май не е постигнал успехи като треньор или мениджър! Всичко тази шумотевица е жалък и нескопосан опит на герб да привлече гласове, но май ще има обратния ефект...